• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canim benim basima geldi bende adetimden 4 gun once tasinicam diye kana gittim negatif cikti ama ovulasyon testleri kopkoyu siyaha yakin cikiyodu gebelik testlerimde hafif cok az oembe bazende pembe bile degil golgelik oluyodu yok diye tasindim agir esyalar tasindim sonra adetim gecti test yaptim yine cok az incecik cizgi sonra tekrar tekrar yaptim koyulasti ve 7 gun gectikten sonra gittim usgde sadece rahim kalinlasmasi var hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi kana gonderdi 60.52 cikti sonra tekrarladik 2 kati artti ve ona ragmen usgde 10. Gunume ragmen nokta gibi zorla gorunen bir kese var dedi daha yeni olusuyo dedi ve simdi kuzum yasina giricek ins seninde vardir ihtimAl var ama yinede umutlandirmak istemem :46:
Beyza kafam.allak pullak oldu ikiside beta bcg ydi birisi var yok negatif pozitif biride bu sayisal degerdi 3 gun daha beklerim adetlerim duzenlidir allah her isteyene versin umutlanmiyorum çünkü kotuye alistiriyorum iyi cikarsa mutlu olmak icin :)

Beyza kafam.allak pullak oldu ikiside beta bcg ydi birisi var yok negatif pozitif biride bu sayisal degerdi 3 gun daha beklerim adetlerim duzenlidir allah her isteyene versin umutlanmiyorum çünkü kotuye alistiriyorum iyi cikarsa mutlu olmak icin :)

Hakki da hayirlisi canim inan birsey diyemiyorum gonlune gore olsun sonuc ne olursa olsun bizede haber et emi

Hakki da hayirlisi canim inan birsey diyemiyorum gonlune gore olsun sonuc ne olursa olsun bizede haber et emi
Ederim beyzacim olumlu yada olumsuz hayirlisi âdet sancisi gibi basladi bakalim carsamba en gec belli olur isteyen herkez bebisler ine kavusur umarim

Ederim beyzacim olumlu yada olumsuz hayirlisi âdet sancisi gibi basladi bakalim carsamba en gec belli olur isteyen herkez bebisler ine kavusur umarim

canım hamielik belirtilerindede sancı olabiliyo ki bendede olmuştu bir kere onlara takılma sabret bekle hakkında hayırlısı olsun son 2 gün bakalım belli olur inş hayırlısıyla

nerdesiniz canlar kaç gündür görüşemiyoruz aslımmm gittimi misafirlerin melisam kuzum nasıl oldu

Selamın aleyküm sekerlerim

Gittiler elifim misafirlerim dün gece..bende pasami uyutuyorum sen nasilsin alisim nasıl neler yapiyonuz

Selamın aleyküm sekerlerim

Gittiler elifim misafirlerim dün gece..bende pasami uyutuyorum sen nasilsin alisim nasıl neler yapiyonuz

A.S moonum oh gittilermi sonunda fatih paşamın düzeni bozuldumu kuzum etkileniyolar yaa gelenden gidenden bende aaynı moonum alişe koştur eve koştır rejimdeyim hala 5 kiloya yakın gitti 2 haftada alişde yaramazlığa devam sürekli düşüyo geçenlerde pc masasını klavye bölümünün çekmecesine alnını çaktı kanadı ertesi gün diz üstünde çarptı morardı sonra kanpedn düştü derken darbelerle yaşıyo bugün geldimki koltuk tepesinde adımını atmış diğerini atıyoduki yakaladım yoksa uçucaktı babamın ve kardşeimin resimlerini seviyo aynanın üstüne dede diyo gösteriyo ay ay diyo çok tatlı yapıyo dayısını babasını gösteriyo kapının arkasına gidip saklanıyo birtek kafasını çıkarığp böö yapıyo koşuyoki böyle nasıl düşecek diye korkuyorum sürekli aşrkı açık oynama modunda facede yükledik kafa sallıyo eller yıukarda oynayıp dönüyo çığlıkalr atıyo mutlu oldukça böyle moonum sen nasılsın paşam nasıl siz neler yapıyosunuz dükkan naısl kuzum

Gunaydin canlar mel8sam nerelerdesin kac gundur aksam girdin beklwdim yazmadan gittin neden gelmiuon cano

Nasılsıniz canlar

Biz bugun dukkana gittik tabi fatih pasa durmadı dağıttı bileklikleri boyalari kalem leri ciktik ofise yoksa dukkani mahvedecek gittim ofise ciktik arkadaşlar geldi pnlarda mersinentayini çıktı vedalasmaya geldiler
Of fatih yazdirmiyo optum sizi

Nasılsıniz canlar

Biz bugun dukkana gittik tabi fatih pasa durmadı dağıttı bileklikleri boyalari kalem leri ciktik ofise yoksa dukkani mahvedecek gittim ofise ciktik arkadaşlar geldi pnlarda mersinentayini çıktı vedalasmaya geldiler
Of fatih yazdirmiyo optum sizi

Iyiyiz moonum sen nasilsin pasama aferin dsgitmis oh :16:op yerime kocaman annesi uzmesin yormasin seni kuzum

Günaydın canlarim nasılsınız... pcyi emir actirmiyo telden yazmak da zor geliyor.... inşallah en yakın zamanda emirin fotosunu yayinlicam.. bu arada eşimi ikna esebilirsem açıköğretime baslicam.. benim icin dua edin... umarım hakkımda hayırlısı olur..

canım hamielik belirtilerindede sancı olabiliyo ki bendede olmuştu bir kere onlara takılma sabret bekle hakkında hayırlısı olsun son 2 gün bakalım belli olur inş hayırlısıyla

beyza malesef olmadı bu ayda adet oldum bu sabah hayırlısı dıyelım :(

Günaydın canlarim nasılsınız... pcyi emir actirmiyo telden yazmak da zor geliyor.... inşallah en yakın zamanda emirin fotosunu yayinlicam.. bu arada eşimi ikna esebilirsem açıköğretime baslicam.. benim icin dua edin... umarım hakkımda hayırlısı olur..
günaydın oflum iyiyiz çok şükür siz naıslsınız paşamı çok merak ediyorum bekliyorum merakla çok sevcindim canım inş ikna edeblirsin ve emir paşamla yapabilirsen maasallah sana dualarım sneinle habersiz bırakma kuzum öpüldünüz:54::54::54:
beyza malesef olmadı bu ayda adet oldum bu sabah hayırlısı dıyelım :(

canım yaaa üzüldüm bende bekliyodum umutla ama hayırlısı böyleymiş biliyorum bize demesi kolay ama inanki değil bende geçtim o yollardan hislerini anlayab,iliyorum rabbim gönlüne göre versin hayırlısını inş:26:

günaydın oflum iyiyiz çok şükür siz naıslsınız paşamı çok merak ediyorum bekliyorum merakla çok sevcindim canım inş ikna edeblirsin ve emir paşamla yapabilirsen maasallah sana dualarım sneinle habersiz bırakma kuzum öpüldünüz:54::54::54:

canım yaaa üzüldüm bende bekliyodum umutla ama hayırlısı böyleymiş biliyorum bize demesi kolay ama inanki değil bende geçtim o yollardan hislerini anlayab,iliyorum rabbim gönlüne göre versin hayırlısını inş:26:

amın canım her ısteyene nasıp etsın bır kere nasıp ettı 5 haftalık dusuk yaptım tekrarını saglıkla versın bana ve ısteyen herkeze

amın canım her ısteyene nasıp etsın bır kere nasıp ettı 5 haftalık dusuk yaptım tekrarını saglıkla versın bana ve ısteyen herkeze

amin canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı sihhatlı hayırşı evlat nasip etsin rabbim hepimizin hakkında hyırşısısını sağlıklısını versin inş

Selam kuzular ve anneleri

Biz de bugun disarda alisveris deydik sabahtan akşam pasam esim ve ben canta toka birsuru sey aldik toptanci gezdik acayip yorulduk fatihede değişiklik oldu

Elifim nasılsın

Oflum hakkinda hayirlisi olsun:54:

Fatihi yikicam terlemis daha gwcen gun yikadim:30:

Selam kuzular ve anneleri

Biz de bugun disarda alisveris deydik sabahtan akşam pasam esim ve ben canta toka birsuru sey aldik toptanci gezdik acayip yorulduk fatihede değişiklik oldu

Elifim nasılsın

Oflum hakkinda hayirlisi olsun:54:

Fatihi yikicam terlemis daha gwcen gun yikadim:30:

A.s moonum oh iyi yapmissiniz canim ama yoeulmussuu olsun deger be gulum bende iyiyim kuzum alisimi uyuttuk otiriyoruz pasamai op ciplak ciplak memislerinden

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canimmmmmmmmmmm
Kardeşim geldi dun dundeb beri geziyoruz sijilmis evde iyice şansa havadq guzroglen cikiuoz alti gibi geliyor uz hic vakit bulamadim haber verneye
Gekince kostir kostur yemek hazirla sqbqh temiLij oykuyle ufrasna derkwn internet e hic girmwdim bi kac gun banada iyi oldu bunalmisim iyice;))
Nasıl siniz kizlart
Otku iyi gibi bi balgam i ialsi hirilti var ihlamur iciyoruz bwkslim umarim geçer

Back