Elifim dukkan iyi maşallah bazen gidiyox oglusum la
Sagol cnm
Pasam nasil moonum neler yapiyo kuzum
.iyi teyzesi mizmizlik varda idare ediyoz Boyama kitaplar imiz var onlari boyadik top oynDik biraz simdide yatiriyorum alis nasil
Günaydin cnm esinde benim esimle taniscak gorse onlarda sevwr cnm ya zaten dukkana gelirseniz ust kat ofis ev seklinde ama biz ofis yaptik biliyosun ywmek yeriz kahve iceriz ohhhhhGunaydin canlar melisam yine gelmemis ins iyidir oykumde oyidir :26:moonum dun aksam esime diyorum ki yaza goturucekmisin beni bulusup tanisocaz ses yok kime diyyorum didim bakariz dedi neden bakariz dedim e simdi siz bir araya gelince oyle 5 dk 10 dk yarim saat le yetinmezsiniz ben ne yapicam oraladri tanimam etmem diyo vallaha dedim alirsin oglunu gidersin gezersin biz gormeden boyleysek gorunce nasil oluru boilemem dedim guluyo gicik
Canlar gunaydin moralim cok bozuk bu bebe beni iyice sinir sahibi etti kwhvaltida dahil yemiyor iki kasik aliyo tamwm agzi bi kitliyo ne yaparsam yapiyim acilmiyo zirkadin bugun parmakları mi sokqtak acip iki üç kasik daha siktum ya agla agla bi oldu bu bebe bwnqmi çekti ne başta cok hevesliydi simdi yok yaa çorbalar i zati qgzina sormuyor hazir milupa bebelac seylerini yiyi o igrenc tatlara bayiliyo
Nspacam bilemiyorum tokati yicekti sor tuttum kendimi
Ben yanlismi yapıyor um sabah 8 de jalkiyo emziriyorum on olmadan da yedirmeye çalışıyorum onda uyumak istiyo cunku
Iki saatten fazkami beklemem lasim acep
Labne koydum bu numu sevmedi of offfgff bi anlasam derdini dipanin hastaligfa gecti hala ne bu istahsuzlik anlamadım gityi
Günaydin cnm esinde benim esimle taniscak gorse onlarda sevwr cnm ya zaten dukkana gelirseniz ust kat ofis ev seklinde ama biz ofis yaptik biliyosun ywmek yeriz kahve iceriz ohhhhh
Cnm senin zilli dis cikarcak ne yiyorsa ondan ver duzelir sonra zorlasanda yemez.milupa dedin ver bisi olmaz suda ver gidasiz kalmasin bide yemek aralarinda iki saat ara ver ne kadar acikirsa okadar guzel yer
amin tatlim ne dun gecede fatih gece 12 den 1 e kadar agladi kucaktan inmedi dis çıkarıyoruz gene şurup verdim biraz oynadik ikide yattik gene istemefi yatmak simdide öğle uykusuna yaptırıyor um ....oykucugumuz ne yapıyor havalar ısıninca gel beklerim sen daha yakinsin cnmsen neler yapıyosun fatih nasıl dukkan ıyı gidiyomus sevindim canım allah utandırmasın
Salm kuzular nasolsiniz gelemedim bir suru is yaptim simdide yemek fasli dinlenmek istedim bakayim dedim melusam kuzum cok usteleme bikar nefret eder alide bi donem oyleydi ama gecti zaman zaman istahsiLik oluyo ama o kadar zor istahsizlik Allah kolaylik versin kilo alimi nasil peki kuUmun :26:moonum bak onu hic dusunmemeistim eslerde bir olur kuzum ay ins nasip olur gitsekde gitmesekdepasamdami kalkti gece alide 2 gun once kalkmisti aynen oyle nasilnsikintilari oluyosa artik Allah yardimcilari olsun bizede sabir ins
Tabi görüşürlr.amin kolay degil cnm damaklari yariliyor benimde bir suru isim var nasıl yapcaksam birde regl oldum Karnım cok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?