Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

slm canlar kusura bakmayın bir kaç gğndğr gelmedşm canım sıkkın biraz girmek istemedim hiç girmiycektim ama girmnin doğru olduğuna karar verdim neyse yeni yılınız kutlu olsun en başta sağlık huzr versin kuzularım meliam benim planımın içine bu teşkilat mıçtı eşim göreve gitti yarın sabaha kadar biz insan değiliz hayvanız yaa çağırdılar üstelik gece olana bu saatte çağırdılar bari bırakında bizimde yılımız akşamımız bir olsun yalnızım sinirliym siz benim yerimede keyif yapın gülüm bizde oğluşla dans falan ederiz artıkın zati çok meraklıyız moonum canım benim kızma gelmek istemedim vallaha kafam bozuktu dağıttım azıcık sizler nasılsınız ne var ne yok melisam gitmiş annenler bugünde kalsalardı keşke ama o zamanda başbaşa kalmazdınız minnoşum nasıl düzelmedimi daha moonum paşamdamı iştahsız Allah sabır versin yaa çok zor iş:26::26::26::26:

Allah kolaylık versin cnm .canin sıkkında gene bir ses ver iyi olunda bilelim.yok ya duzelmedi dipdibeyiz yemek bile zor yapiyoz iştahsızlık oldumu deliriyorum sinir oluyorum allah yardimcimiz olsun

Allah kolaylık versin cnm .canin sıkkında gene bir ses ver iyi olunda bilelim.yok ya duzelmedi dipdibeyiz yemek bile zor yapiyoz iştahsızlık oldumu deliriyorum sinir oluyorum allah yardimcimiz olsun

canım vericektim aslında bir düşündüm girmeyi girmedim işte mevzu burayla alaklı olduğundan girmedim gözüm topik görmedi yani neyse canım ben öyle yapmazdım bilirsin dahada yapmam aynen benimde sinirlerim tavan yapıyo yemeyince huysuz olunca diyorumki ye istersen dökülsün üstün batsın umurumda değil ama yee yemeden birde dökülünce falan işte kopuyoum

Folik asit gebeliğimi öğrendikten sonra bir kaç tane kullandım sonrasında kendi doktoruma gidince o içinde folik asitte olan başka bir vitamin verdi.onu hala kullanıyorum. Üçlü testlerde down sendromu riski çıkıp öyle olmayan çok duydum ama nöral tüp defekti ilk defa duyuyorum o yüzden çok endişelendim..Umarım dediğin gibi olur bişeyi çıkmaz bebeğimin..

elifim banada anlat kuzum ya nıyemoralın bozuldu senın bana mı bozuksun yoksam kıs bi kac gun gelmedim ne oldu acep cok meraktayım kuzucuk burdanmı yazarsın om mı atarsın anlatta nerden anlatırsan anlat.
:18::18::26:

ay cok gıcık bı durum ya bugun calısması sınır seyler bi aylık ıkramıye bile kurtarmaz bu durumu
olsun kuzum prensinle gecir sende napak yalnız degilsin. benımde moon guıbı içimden hiç bisi gelmiyo daha alısveriş etmediğm kalkacak meyvesini yada corbasını verip kaynanamda evdeyse onu cagıracam yarım saatlıgıne geldin moıgros yapıp doncem hemen.ople yemekleride abartamam bi et cesiti bi pılav tamam yallahh

olurmu melisam hiç öyle şey yeminle değil öm atarım kuzum önce bir karnımı doyurayımda alişi zor uyuttum yemek yedirmiyo 6 saattir açım yazarım sana balım

hemde ne gıcık melisam millet eğlensin gezsin beniğm eşim yanımda yok aman can sağolsunda ama şimiden almalarını anlmaıyorum eğlenceler gece bırakında dinlensinler soğukda boş boş bekletiyolar dünde yenibosanada silah atımı vrmış gitti geceden geldi hiç dinlenmdei uyuımadan gitti 5 dk içinde attı geri geldi e yazık değilmi saçma işler aman yap kuzum sen haızrlığını görüşrüz yine

Cnm sildim ya gelmedi
Gece nasil gecti umarım alis uznemistir seni canoo

melisam berbat bir gece geöridim başımı taşıyamıyorum eşim 5 doğru geldi ben yarını tatil yaparlar diye düşürnürken bugünde geceye gitti başlıycam işinde gücünede 2 gecedir ali hiç uyumuyo sürekli ağlıyo bende gece delirdim kalktık oturduk zaten gün içinde geberiyorum yorguluktan birde gece bir b.. olmuyo aman ne zormuş nnelik şimdiki aklım olsa bilseydimki bu kadar zor bebek lafını bırak görüdüğüm bebekleri bile sevmezdim git yaa büyüdükçe düzene girer dedikçe mıçıyo ağzıma falza fazla kasıtlı işkence olarak gelmiş bana velet

allah yar ve yardımcın olsun

desene gecen kotu gectıyse tum yılın oyle ablacımmm

Hay ben bole isin ta ......... koyayim)
Ali niye huysz kuzum distenmi iki dis cikmadimi oburlerimi zorluyor acep
Öykünün israhsizligida bwni sinir ediyo
Seytan diyo huniyi sok agzna boşallt bi kase corbayi
Hicbir corbayi yemiyi bu velet yaa napcqm benn
Meyvyle yogurtlada olmuyoki bitwk ben rer saat anca tutuyo onlar offff bende cok bunaldu m eli
fum seytan diye terk et eviii

Gunaydinlar efenim bugun alis daha iyidi fitil vermistim ondanmidir iyi olacagami tutmustur bilemiyorum ama cok sulur sabahai ettim melisam koy bacim et bacim bende ediyorum neyseki gece 4 de komiser izin vermis bir uyusturuci birde aranan almislar diye pehmelisam alisim disten azilarin yanlari cikiyo sag taraftan dis gorunuyo ama patlamamis daha zaten hep kulak cekistirme cene kafa tutma oljyo bu disler ikimizdede snir birakmiuo bacim bence fistigiminda disleri zorluyodur bakma alisin gec cikti erken cikanlarda var balim birde hastaydi karismistir birbirine kuzum vallaha istahsizlik cok zor moonumda demis yaaa dusmana beddua edeceksen cocugun istahsiz olsun de harbiden cok guzel demis Allah kolaylik versin bunalima gelecek olursak beraber gidek bacim vallaha bende cok bunaldim su uyku isi olmasa tadindan yenmiycek cocuk ama uykusu herseye miciyo sipa diyolarki 2 yasina kadar duzene girmez dis falan iste dedim yedik moku daha yasina girmedi 2 yasmi zaar olurum ben

Selamlar canlar

Neyapiyonuz he dişler zor allah bebeklere ve bizlere kolaylik versin uykuyu bende özledim deliksiz 9 saat uyumaknerde canlari sağolsun sipalarin

hoşbulduk canım
kk bana cok iyi geliyor ama giremiyorum yaa
avea ya geciyorum bakayım evde cekerse girerim inşallah bol bol

ya bende düşünmüyorum hele dogumu düşününce vazgeciyorum daa...
ama bana cok zor gelmedi bebek bakımı ne yalan diyim..
zaten calısıyorum annemle kayınvalidembakıyor...
bebişko biraz daha büyüyünce yaramazlıklara başlayınca artık bakalım nolcazz...

ya 2. bebiş konusu biraz garip bi durum:d
bebişkomun yanlız kalmasını istemem hayatta
ama 2. için cesaret lazım

Selamlar canlar

Neyapiyonuz he dişler zor allah bebeklere ve bizlere kolaylik versin uykuyu bende özledim deliksiz 9 saat uyumaknerde canlari sağolsun sipalarin
A.s moonum iyiyiz cok sukur uykusizluk disinda sikayetimiz yook tabiki canlari saholsun sikayetbede ede yasina geldik teyzesi gunler geciyo eski geri gelmiyo aslinda kiziyorum kendime dogdugu zamana gidebilinusun elif arama bak bugunlerini diye ama iste zor geliyo bazen dun gozlerimi acamadim sanki gunese bakmiyomusum gibi geliyo sizladi resmen bu arada moonum isler nasil dukkan nasil kuzum kaliyomusun dukkanda hic

Elisim haklisin bazen bende dogumu sancilari dusundukce tirsiyorum ki benim kolay oldu cok sukur ama o sanci ani sac bas yoldurdu resmen yaa senin icinde ayri zorlugu var iste canim pasami birakip gitmek kolay degildir ama en azindan calismakda iyi geliyodur hani surekli evde de olmuyo benim birakicak kimsem yok arada esimle gezebilsek sinema falan bu kadar bunalmam soguk havalar korkundan cikmam zati ee oncesi benim cok zorlu gecti vallaha nefes almam lazim 2. Rabim ne zaman nasip etmis bilemem hayirlisi ama dusunmuyorum yakin zamanlarda cok guzel harika birsey evlat sahibi olmak hele bir daha dillensin anlasin herseyden bak tadindan yenmiyo doyamiyoruz alisime rabbim herkesin evladini bagislasin acilarini yasatmasin bu arada sik gel kuzum imkanin oldukca emi pasami op

Slm canlar gelemedim alisimin hemekleri bizim yemegimiz manti yaptim cok ugrastirdi ama Allahtan alisim uyududa zorlanmadan yaptim gerci esim evde ama onlada durmuyoki sipa melisam gelmemissin balim sorucam ne zandir unutiyorum balim sutun nasil emiuomu prensesim

Elifim dukkan iyi maşallah bazen gidiyox oglusum la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…