iyiyim canım sen nasılsın doktoru aradım yarın aksama randevu aldım esimle gitmeyi planlıyoruz kalp atısı duyulur artık demi gülüm.
eh işte bende idare ediyorum kuzum duyulur tabi artık daha 7. haftana girdin çünkü inş hayırlıyla duyar gelirsiniz bıcırığın
elifimmmmmmmmmmmmmmmmm mesajda yazmıssın gün kurusu diye o ne kıs kara kuru kayısımı:44::44:
ultrasondan canım dinletecekler kapı vurması gibi birşey zatikalp atıslarını ultrosondan mı dinletecekler bana kuzu. nts mi ondan mı yoksam
kıs nereye gittim bacım
a.slm oflum nasılsın hoşgeldin
aaaaaaaaaaa geldinmi bende dedim ya pcsi halloldu yada elektrik gitti işe basladım kuzum bi süpürüp sileyim ev berbat iki saate gelirim olurmu kusum. bakarım gün kurusuna netten kara organik kayısı kurusu sanırsam anladıgım kadarıyla oölle demi ben kactım hemen yapıyımda geliyim kuzu.
hoşbuldum canım makinayı bekliyorum oğluşumun bikaç kıyafeti kalmıştı onları attım yıkamaya da sıkıyo şuan dsericem çamaşırları sen nasılsın bakalım
hazırlıklar haa ohh maaşallah az kaldı zaten gülüm bende idare eder işte azıcık moralim bozuk benimde bu arada çamaşırları neyle yıkıyosun özel birşey kullanıoymusun bende alıcam bu hafta herşeyi yıkarım hazırlarım hemen diyorum ama neyle yıkasambilemiyorum:26::26:
evet canım hazırlıklar tamamlanıyor artık.
deterjan kullanmıyorum sabun tozu aldım.
dalan roxy diye.
çoğu kişi kullanmış memnun kalmış.
bende aldım denemelik kirleri de güzel çıkartıyor bembeyaz yapıyor.
yumuşatıcı olarak da dalinin pembesini aldım.
ikisi birlikte harika koktu :)
anladım canım bende öyle yapayım o zaman sağolsın gülüm peki hastane çantasına neler koydun gülüm neler gerekli alışverişiçin bende başlıycamda bileiyorum en gerekli olanlar neler diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?