• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kevserim ne yapiyon bacim yazdim bem goedinminkuzum benim
Elifimmm cnm ya annemlerdydimm ve geldimnsimdi cvp yazamadim balim ya k.bakma olurmu sutumu sormussun baktim da az da olsa fark oldu maleseff sizin diyet nasil gidiyo moonum melisam sen de yapiyormusun diyet

Elifimmm cnm ya annemlerdydimm ve geldimnsimdi cvp yazamadim balim ya k.bakma olurmu sutumu sormussun baktim da az da olsa fark oldu maleseff sizin diyet nasil gidiyo moonum melisam sen de yapiyormusun diyet

Estagfurllah kevserim bizimde ayni ben pek uyamiyorum ama ogunlere en azindan acim buda vermeme yardimci olmustur sanirim melisam emzirdigi icin yapmiyo ama moonumla ben yapiyorum kuzum

Selamlar canlar

Bende oglusu ogle uykusuna yAtiriyorum inşallah cabuk uyur
Diyet yapiyoz kevserim kafamiza gore bendeadetliyim bu hafta yarım kilo fazla çıkarım tartida:1:kisin kilo vermek zor cnm

Melisa senin kaynanand bir alemmis he sinir oldum bi bebegin altına bakamamiis:41:

Elifimalis biberon kazasına ugradi demek gecmis olsun

Selamlar canlar

Bende oglusu ogle uykusuna yAtiriyorum inşallah cabuk uyur
Diyet yapiyoz kevserim kafamiza gore bendeadetliyim bu hafta yarım kilo fazla çıkarım tartida:1:kisin kilo vermek zor cnm

Melisa senin kaynanand bir alemmis he sinir oldum bi bebegin altına bakamamiis:41:

Elifimalis biberon kazasına ugradi demek gecmis olsun

A.s moonum sorma ya ellerimle vurdum cocuga garib8m morarmiski goruez kaza iste hasta olunca kilo fazlami olur kuzum

Gunaydin canlar alis 6 uyandi ama Allahtan uyudu tekrar 15 dk oldu uyanali dinleisim gecede iyi sayilirdi her zamana gore essegim:16:

Yine kimseler gelmez oldu nerdesiniz canlar en azindan sabahlari gunaydin derdiniz :26:

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Eklentiler

• $1012999_10151433181576853_77237007_n.jpg
    $1012999_10151433181576853_77237007_n.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 14
Moonumm kuzum esim cumaya gittide ciktim islerime baktim simdide test yaptim canim yaa hani aliye hamileyken kanda cikmamistida testte cok acik golge gibi pembelik vardi yaa bundada var gibi titriyorum yaa 10 gun oldu gorunurse yok gibi ama dikkatli bakinca var nedirki bu ben kendimizden emindikde yaa off bidaha bakayimda geleyom

Moonumm kuzum esim cumaya gittide ciktim islerime baktim simdide test yaptim canim yaa hani aliye hamileyken kanda cikmamistida testte cok acik golge gibi pembelik vardi yaa bundada var gibi titriyorum yaa 10 gun oldu gorunurse yok gibi ama dikkatli bakinca var nedirki bu ben kendimizden emindikde yaa off bidaha bakayimda geleyom

Koy resmini bwbeisim bakayim.kiz ikincimi yolda:1:

Koy resmini bwbeisim bakayim.kiz ikincimi yolda:1:

Kuzum oyle belli olmuyo resimde golge gibi ama hani beyaz olsa tamamda hafif pembemsi gibi vallaha umarim yolda degildir yoksa ne yaparim bilmiyorum moonum yaaa dur resmide koyayim ama gorunmez yani isiga tutunca biraz belli

koy bakalım bir sen ikinci ömü gördünmü

Moonum cepten yuklemwye calistim buyuk dedi pcye atayim kucultup koyayim ama aksama olurmu aksam yemegine geri donuc3m kusuruma bakma lutfen balim

Eklentiler

• $IMG_0195.jpg
    $IMG_0195.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
Moonum cepten yuklemwye calistim buyuk dedi pcye atayim kucultup koyayim ama aksama olurmu aksam yemegine geri donuc3m kusuruma bakma lutfen balim
Aaaaa olmus :1:moonum belli olmuyo ama isiga tutunca biraz var gibi olsa on gun oldu cikardi diyorum bence

cnm görmedim bende benimde 10gün geçmişti ya sonra oldum rahatladım kısmet belli olmaz :))))) birkaç güne gelmezse kana git artıkın:)))))))))))) hakkında hayırlısı

cnm görmedim bende benimde 10gün geçmişti ya sonra oldum rahatladım kısmet belli olmaz :))))) birkaç güne gelmezse kana git artıkın:)))))))))))) hakkında hayırlısı

Evet gorunmuyo ama elimde isiga tutunca hayirlisi ama ins yoktur belkide prolakt8n hormonu geciktirdi yine yada agri kesici almisitm omu yapti bilemiyorum ama 10 gun az degil olsaydi belirgin olurdu diyorum :44:

Geç döllenme dede çok belli olmaz

Back