• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Geç döllenme dede çok belli olmaz

Uy hacan oyle birsey olmasun ins yani dusunmesi bile deli ediyo bakamamki de hani birseyde olmadi bilincli olmadi hani an adet belirtimde hic yok aynen alide oldugu gibi bir kere vurdu gecti :27:alide gec dollenmeydi ama testte baya cikmisti yani

Iyi pazarlar canlar alisimin disi patladi sonunda anam nasil sevindim.nasil tatli minicik beyazcik cok sukur darisi digerlerinin basina ins onlar boyle uzun surmez :16:

hamile olan arkadaslar yidiklerimizde nelere dikkat etmeliyiz birde saglikli beslenmek icin hangi besinleri tuketmeliyiz

Iyi pazarlar canlar alisimin disi patladi sonunda anam nasil sevindim.nasil tatli minicik beyazcik cok sukur darisi digerlerinin basina ins onlar boyle uzun surmez :16:

Iyi pazar lar kuzucuklar ve güzel anneler
Disiniz hayirli olsun elifim

hamile olan arkadaslar yidiklerimizde nelere dikkat etmeliyiz birde saglikli beslenmek icin hangi besinleri tuketmeliyiz
Canim bol bol ama cok bol sut yogurt yee yumurta izellikle gunde yiyebilirswn hasla ye semiz otu bulabilirsen ye meyve ye bol bol ceviz yeee pekmez yee bunlari hic aksatmadan tuket hayirlisiyla al kucagina ins :nazar:
Iyi pazar lar kuzucuklar ve güzel anneler
Disiniz hayirli olsun elifim

Sagolasin canim benim sonunda rahatladik gibi gerci 2 tane birden ama bitanesi digerine gire tam degil yarisi gorunuyo ins rahatlar kuzum bundan sonra gerxi digerleri var ama ilk dis zordur derler ya umarum alisimde digwr bebeislerde kolayca cikarsinlar :16:bu arada yarin tarti gunu gunumuz moonum ben pek uyamadim og7nlu bir kere bile yiyemedim ac kaldim esim evdeykende olmadi yatiyo cunku sonra 1 de 2 de kahvalti hadi yemek bulasik is camasir alis derken aksami buluyo sabah oglen karisiyo alinin yaninda yemek yiyemiyoruz saldiriyo uyutuyoruz cogu zaman sizinkilerde oylemi moonum rahat vermiyo bi sapacik

yaa bu arada ben hala regli olmadım 12 gün kızlar neden gelmedi acep:26::26::26::44::44::44::44::44::44:

Elifimm olmadin ki bcm haxtaa alla ya niye olmadin ki acabaya

bilmiyorumki kevserim bunaldımki neden olmadım acaba aslında içim rahat ama tedirginlkde var midem bile buklanıyo yeminle ama psikolojik diyorum çünkü klafyta taktıkça oluyo gelsede rahatlasam

Gunaydinlar moonum dis cikarirken mide bulantisi olurmu birde sesde catalli olmasi normalmi alis hasta degil sadece sesi catalli gece cok agladi surup vermistim yatirmistim 3 de kalti nasil ateside var uyumuyo ac ama yemiyo kalktim bir surup daha verdim geldik salona sut isitt8m icirdim dis jeli surdum rahatladi kasfasini yataga viruyo kuzum gomuyo resmen patlamis birisi digeride yaeisi cikik tam cikana kadarmi boyle olur monum

kızlar günayduın bi konu arıyorum arkadaslarım olsun,dertdaşlarım olsun, zaman su gibi akıp geçsin ve mutlu haberleri burda birlikte paylaşalım,hatta buluşalım gülelim neşeyle bekleyelim.....orası burası mı acaba?
ben yine denedim çocuğu bu ay da yine. bat 27 aralık.

kızlar günayduın bi konu arıyorum arkadaslarım olsun,dertdaşlarım olsun, zaman su gibi akıp geçsin ve mutlu haberleri burda birlikte paylaşalım,hatta buluşalım gülelim neşeyle bekleyelim.....orası burası mı acaba?
ben yine denedim çocuğu bu ay da yine. bat 27 aralık.

Hosgeldin canim aramiza kendinden bahsedermisin biraz

Pazartesi kürtaj oldum bebeğim gitti.. Kendimi toplamaya çalışıyorum.. Doktora bir hafta sonra gidicem ne der bilmiyorum ama ben korunmayı düşünmüyorum :17: İlk adetten sonra hemen olsun istiyorum.. İnşallah yine aynı şeyi yaşamam :S Duacı olun bana olur mu?

Back