• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inşallah bacım inşallah büyüdüçce daha beter uyutması dün babası geç geldi doyamadı babasına uyumamak için baya direndi
Yanibo zaman en azinfan dertleri olmaz deli deli zorundan aglamaz moonum benim sabirsizligim onun bilincsizce aglamasi kasilip kaliyorum elimde degil nirmal kalksin dikilsin razitim ywterki bana kafa atarak agliyo arkaya egiyio kendini beli ne hale geliyo tutmasan Allah korusun
napiyon elifim aliş kuduruyormu niye yazmıyon

Yok moonum alisi banyo yaptirdik yedirdim uyurtum tirnaklarini kestim camasirlarini attim bizim camasorliktakileri ttoopladim evi topluyorum aksam yemegi hazirligi kosturuyorum cepten gjriyorum yaa kaliyo oyle sen nasil oldun kuzum iyisindir ins diyet nasil gidiyo

diyette kaçamaklar oluyr ne kaçamağı dicen portkal ve mandalina yiyorum hastalığı çabuk atlatıyım diye bugünde kuru dolma yapıcam ondada pirinç var yapcak bişi yok mecbur yani yicem ekmek yemiyorum ama sen fındık leblebide al acıkıca at ağzına ekmek yemiyosan
Yanibo zaman en azinfan dertleri olmaz deli deli zorundan aglamaz moonum benim sabirsizligim onun bilincsizce aglamasi kasilip kaliyorum elimde degil nirmal kalksin dikilsin razitim ywterki bana kafa atarak agliyo arkaya egiyio kendini beli ne hale geliyo tutmasan Allah korusun

Yok moonum alisi banyo yaptirdik yedirdim uyurtum tirnaklarini kestim camasirlarini attim bizim camasorliktakileri ttoopladim evi topluyorum aksam yemegi hazirligi kosturuyorum cepten gjriyorum yaa kaliyo oyle sen nasil oldun kuzum iyisindir ins diyet nasil gidiyo

diyette kaçamaklar oluyr ne kaçamağı dicen portkal ve mandalina yiyorum hastalığı çabuk atlatıyım diye bugünde kuru dolma yapıcam ondada pirinç var yapcak bişi yok mecbur yani yicem ekmek yemiyorum ama sen fındık leblebide al acıkıca at ağzına ekmek yemiyosan

O kadarda olucak canim hem hastasin hemde dolmanin ici yani bende o gun yaptim biber dolmasi vardi yani ekmek esim getirdi dun aksam fieindan yeni cikmis zaten actimda yememistim tum gun 1 dilim ucundan kopardim yemekle yedim izmir kofte vardi dahada yiyecektimde tuttum kendimi kuzum sonucta patates de doyurdu leblwbiyi yiyorumda findikda cok yag var moonum yemem ben hamilelikde onunla basladim almaya 1 hafta ic8nde 2 kilo almistim :27:

O kadarda olucak canim hem hastasin hemde dolmanin ici yani bende o gun yaptim biber dolmasi vardi yani ekmek esim getirdi dun aksam fieindan yeni cikmis zaten actimda yememistim tum gun 1 dilim ucundan kopardim yemekle yedim izmir kofte vardi dahada yiyecektimde tuttum kendimi kuzum sonucta patates de doyurdu leblwbiyi yiyorumda findikda cok yag var moonum yemem ben hamilelikde onunla basladim almaya 1 hafta ic8nde 2 kilo almistim :27:

benim tercihimde leblebi yada beyaz leblebi hem kalorisi düşük onların :))fındık bir avuç yesen bişey olmaz gene ama ağır bayıyor beli birşeyden sonra cnm neyse ben fatih paşa zade uyuyorken gidiyim dolma içi hazırlıcam öptüm seni tatlım kib

melisa gelmedimi daha

benim tercihimde leblebi yada beyaz leblebi hem kalorisi düşük onların :))fındık bir avuç yesen bişey olmaz gene ama ağır bayıyor beli birşeyden sonra cnm neyse ben fatih paşa zade uyuyorken gidiyim dolma içi hazırlıcam öptüm seni tatlım kib

melisa gelmedimi daha

Yani Moonum o kadardan birsey olmaz haklisin pazartwsi geliyo bakcrz artik sana kolay gelsin canim melis ya disari cikti yada oykucuk durmadiki gelmedi hic:26:

hayirdir kimseler gelmemiş ne yaptınız guzellikler

hayirdir kimseler gelmemiş ne yaptınız guzellikler

evet moonum yaa melisam gelirdi merak ettim kuzumu inş sıkıntı yoktur hiç uğramamazlık yapmazdı bende giriyourm arada ama aliş pc görünce hemen kaaptıyuortum üzeirne uyuttum yatıcaam bende çok fenayım uykusuzum halsizim benimki gelmedi daha :27::27:

Gunaydon canlar nasilsiniz
Ben dun oykuyke ugeastim iyi de pek uyumafi gunduz yoğurdu verdigim halde uyki yapmadı sipaya neyten dizi izledim aksam uzetide bi saatligine alışverişe gittim öykü yu babannesine birakip
Cumaryesi annem babam ve babannem gelcek bi hafta pek giremem merakta kalmayin
Nasilsibiz bakiyim öyküyü uyuttum damladim;))

Gunaydin melisam tahmin ettim dedimki kesin uyuaistir oykucuk gozun aydin olsun melisam annenler geliyomus ohh rahat edersin biraz annen bakar minnosunu alis bugun 6 da kalkti kalkip dikiliyo deli etti beni birde uyku sirasinda biberonu kafasina vurdum cocugun canimin ici cok aglamadi ama morarmis kalktigimda gordum simdi uyuyo esimde uyiyo bende fox izliyorum baska birswy de yok zatiii :27:

Dun girdim bikac kete kimse yoktu oykunun uyanmalarina denk geldi bende yazamafim sizeerakmi ettiniz yirim sizi leynnnnnnnn:54:

Melisam dun o kadar cok kosturdumki a
Kahbalti alisin banyosu esim gidecek diye yemek bulasik canim cikti bugunde cam silmeye niyetliyim gunesliysken hava

S canalarr neydiyonus bakemmm ya yarin tarti gunu bnde bu gun hasta olucak gibiyim tartilda fazla cikixamm insallahh olmam yarin bugun

Kendine s nasıl ettinde bibetionu carptin ccuga:1:
Kiysmam ua benimkide habire kendine zwrar vetiyo dövmeye gerek olmuyo burnu nwsil cizik dolu tırnakları ne cabuk uzuyo wnkamafim gitti sanırsın butun gun suda
Ohhhh iyi gozun sliyo cam silmeyi bend kadn alnwk idtiyom ya annemler gelmedn evi buz gihi yapcaklar ya bi gund hallediyolar ya ouku zwten marazki bilmiuom napcam ev fena 6 adir dip bucak temizlbmiyo yanii

Kendine s nasıl ettinde bibetionu carptin ccuga:1:
Kiysmam ua benimkide habire kendine zwrar vetiyo dövmeye gerek olmuyo burnu nwsil cizik dolu tırnakları ne cabuk uzuyo wnkamafim gitti sanırsın butun gun suda
Ohhhh iyi gozun sliyo cam silmeyi bend kadn alnwk idtiyom ya annemler gelmedn evi buz gihi yapcaklar ya bi gund hallediyolar ya ouku zwten marazki bilmiuom napcam ev fena 6 adir dip bucak temizlbmiyo yanii

Melisam twk elimde bineron digeriylede aliyi duzeltiyodum kalktigi gibi kut alnina sipanin gercekten hic duraklari yok surekli bi hasar oluyo alide dusuyo sonra baliyo kiz ona diye :27:dunde yuruyo gitti kapiyi aaya egildi yere kapiya kut bom diye ses cikti deli yaaa ayyelisam sorma benim camlarda aylar oldu silinmiyo dip koseyi yaptimda esim gunduDeydi birtek utum birse dolabim duzeltilecek ama eriniyorum:31:

Senin ev daha temizmis ben misagirlrrimi sana alqm kis olmazmi:))
Ya annem gelince yaparizda yornak istemiyorum kadini
Olsun melisam basimin ustunde yerleri var yolla bacim oykumude yolla sen gelme ama ottur evini temuzle sonra gel:1:yok kuzum inanki benim evde berbatti da bu hafta yaptim iste azar azar ama camlardan disarisi gorunmiyor bacim onlarida silicektimde dusersem 10. Kat alis yalniz kortum ne tuhaf his annwlik yaaa canindan korkmuyosun kuzunu dusunuyosun faekinda degiliz ama melisam onlar biSiz ne yapar yaaaa :43:

Demi ama cok garip bi duydi
Oyku digali iki yada uc kwre onsyz disari ciktim hic rahat edemiyorum kstur koştu r dönüyorum rezil oldumu ne yaptilat diye:(
Kimseye güveniyorum yaa bu anneme birakinca daha rahatim gele kaynanama hic guvenmiyorum da n ikinmis sıkılmış eve gelen nce yapti herhalde diyo alrini degistirmemis sanki dusmann coxugu ya kizdim biye degiatirmiyon diye yok ya c k tuhaflar

Demi ama cok garip bi duydi
Oyku digali iki yada uc kwre onsyz disari ciktim hic rahat edemiyorum kstur koştu r dönüyorum rezil oldumu ne yaptilat diye:(
Kimseye güveniyorum yaa bu anneme birakinca daha rahatim gele kaynanama hic guvenmiyorum da n ikinmis sıkılmış eve gelen nce yapti herhalde diyo alrini degistirmemis sanki dusmann coxugu ya kizdim biye degiatirmiyon diye yok ya c k tuhaflar

Oyle beee melisam o larsiz olmuyo soylensekde olmuyo a mecbur iste sogik cikaramayincada koymak oeundasin ama o kadinada ne demek lazim bilemiuorum neden degistirmemis torunu bu yaaa yaziklar olsun gonlu masil el vwrmis degistirmemwmye bosa demwmisler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar diye hakikaten oyle el iste puslik

Back