Yanibo zaman en azinfan dertleri olmaz deli deli zorundan aglamaz moonum benim sabirsizligim onun bilincsizce aglamasi kasilip kaliyorum elimde degil nirmal kalksin dikilsin razitim ywterki bana kafa atarak agliyo arkaya egiyio kendini beli ne hale geliyo tutmasan Allah korusuninşallah bacım inşallah büyüdüçce daha beter uyutması dün babası geç geldi doyamadı babasına uyumamak için baya direndi
napiyon elifim aliş kuduruyormu niye yazmıyon
Yanibo zaman en azinfan dertleri olmaz deli deli zorundan aglamaz moonum benim sabirsizligim onun bilincsizce aglamasi kasilip kaliyorum elimde degil nirmal kalksin dikilsin razitim ywterki bana kafa atarak agliyo arkaya egiyio kendini beli ne hale geliyo tutmasan Allah korusun
Yok moonum alisi banyo yaptirdik yedirdim uyurtum tirnaklarini kestim camasirlarini attim bizim camasorliktakileri ttoopladim evi topluyorum aksam yemegi hazirligi kosturuyorum cepten gjriyorum yaa kaliyo oyle sen nasil oldun kuzum iyisindir ins diyet nasil gidiyo
diyette kaçamaklar oluyr ne kaçamağı dicen portkal ve mandalina yiyorum hastalığı çabuk atlatıyım diye bugünde kuru dolma yapıcam ondada pirinç var yapcak bişi yok mecbur yani yicem ekmek yemiyorum ama sen fındık leblebide al acıkıca at ağzına ekmek yemiyosan
O kadarda olucak canim hem hastasin hemde dolmanin ici yani bende o gun yaptim biber dolmasi vardi yani ekmek esim getirdi dun aksam fieindan yeni cikmis zaten actimda yememistim tum gun 1 dilim ucundan kopardim yemekle yedim izmir kofte vardi dahada yiyecektimde tuttum kendimi kuzum sonucta patates de doyurdu leblwbiyi yiyorumda findikda cok yag var moonum yemem ben hamilelikde onunla basladim almaya 1 hafta ic8nde 2 kilo almistim
benim tercihimde leblebi yada beyaz leblebi hem kalorisi düşük onların :))fındık bir avuç yesen bişey olmaz gene ama ağır bayıyor beli birşeyden sonra cnm neyse ben fatih paşa zade uyuyorken gidiyim dolma içi hazırlıcam öptüm seni tatlım kib
melisa gelmedimi daha
hayirdir kimseler gelmemiş ne yaptınız guzellikler
Dun girdim bikac kete kimse yoktu oykunun uyanmalarina denk geldi bende yazamafim sizeerakmi ettiniz yirim sizi leynnnnnnnn
S canalarr neydiyonus bakemmm ya yarin tarti gunu bnde bu gun hasta olucak gibiyim tartilda fazla cikixamm insallahh olmam yarin bugun
Kendine s nasıl ettinde bibetionu carptin ccuga
Kiysmam ua benimkide habire kendine zwrar vetiyo dövmeye gerek olmuyo burnu nwsil cizik dolu tırnakları ne cabuk uzuyo wnkamafim gitti sanırsın butun gun suda
Ohhhh iyi gozun sliyo cam silmeyi bend kadn alnwk idtiyom ya annemler gelmedn evi buz gihi yapcaklar ya bi gund hallediyolar ya ouku zwten marazki bilmiuom napcam ev fena 6 adir dip bucak temizlbmiyo yanii
Olsun melisam basimin ustunde yerleri var yolla bacim oykumude yolla sen gelme ama ottur evini temuzle sonra gelSenin ev daha temizmis ben misagirlrrimi sana alqm kis olmazmi:))
Ya annem gelince yaparizda yornak istemiyorum kadini
Demi ama cok garip bi duydi
Oyku digali iki yada uc kwre onsyz disari ciktim hic rahat edemiyorum kstur koştu r dönüyorum rezil oldumu ne yaptilat diye
Kimseye güveniyorum yaa bu anneme birakinca daha rahatim gele kaynanama hic guvenmiyorum da n ikinmis sıkılmış eve gelen nce yapti herhalde diyo alrini degistirmemis sanki dusmann coxugu ya kizdim biye degiatirmiyon diye yok ya c k tuhaflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?