Elifim neydiuon nm bz eve geldik kizim cok sukur bu gun daha iyii
Bnde iyim cnm kizimla tv izliyoz muzik cikiyo bizimki aljis ypmaya basliyo dinlendim cok sukur ii oldu opmez olurmuyum parcalarim bn onuoturuyorum kevserim aliş uyuyo uyanıcak şimdi sen naıslsın dinlendinmi gülüm oh çok şükür kuzum ya iyileşsin yavrım öp yerime annesi
Bnde iyim cnm kizimla tv izliyoz muzik cikiyo bizimki aljis ypmaya basliyo dinlendim cok sukur ii oldu opmez olurmuyum parcalarim bn onu
Olmami bcm var tableten yuklemeye calisirimohh yerim ben onu kuzum maaşallah resmi yokmu kevserim büymştür görelim bacım
[/HTML]
Olmami bcm var tableten yuklemeye calisirim
Iyimm cok iyim cunku kizi daha iyi masallah muzik aciyom alkisliyo bnde oynuyorumKevsercik nasilsun canooo
Zin nasil oldu iyileşiyor mu
Iyimm cok iyim cunku kizi daha iyi masallah muzik aciyom alkisliyo bnde oynuyorum
Kizlarr album yaptimm
Sgolasin melisam bn de senin o topagini yerim oykumu op bakiyim cbkYerim seninkizini bayiliyorums eenin sipana citi miti kibarcigim benim
Sgolasin melisam bn de senin o topagini yerim oykumu op bakiyim cbk
bakıyorum hemencik kevsewrimKizlarr album yaptimm
Elidimmmm nite gelmedin kiss alisimi uyutuyin
Elifim aslinda yedide uyutmasan erkene cejaen son uylusunu ikigun ağlar sonra alisir gulum ogledrn sonrwki uykusunu cok aksama birakmayin diyolar bsk gece iyi uyusun diye
Benim yavaştan oykuye gece uyaninca uslanci memwyle kandurup emmeden uytmaya alistirmam lwzim simdi zamwni imis gece uyanmafan sabaha kadwr uyuyabilirmis 6 8 saat emrigi yeyermis nett ywziyo
Simdiye kadat iki ker sabaha kwdwr uyudu uyanmadqn nasıl dinc kalkmistim yq utku bolunmesi cok kotu oluyo
Elifimmmmmmmm cnnmmmmmmbakıyorum hemencik kevsewrim
melisma bugün eşim gecede ya aliş kaldı bana pc açamıyorum telden giriyodum uyuttum sıpa oyun oynamaktan gülmekden yorgun düştü melisam 2 saatte bir uymasın çıldırıyo en son altıbuçukda uyuttum yedibıcykda kalktı işte yedirdim uyuttum bakalım gecemiz nasıl gececek melsiam benimkide öyleydi gece 11de yatardı 6 kadar ama bozuldu herxaman aynı düzen gitmyo işte malesef
Elifimmmmmmmm cnnmmmmmm
Bnm esimde gececi bu gece son gececiyken nefrt ediyoum bnde simdi ayagim uyituyorum 50 kalkar artik gece
Aynen cnm ya cok sıkılıyorum esimi ozluyom valla ya bnde korkuyorumay sorma kevserim vallaha bende nefret ediyorum şimdi 2 hafta gececi 2 hafta gündüzcü olucak Allah kolaylık versin çok canım sıkılıyo eşim olmayınca gündüze alışığımda gece bir tuhaf oluyo boğuluyo gibiyim
Aynen cnm ya cok sıkılıyorum esimi ozluyom valla ya bnde korkuyorum
Aminn nm bnm amin sen nasilsin bakalim ne var yoközlem can sıkıntısı yalnızlık Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi kevserim AMİNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?