Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kabizlik icin ayri var ates dusurucu degil alisin cok sukur hic olmadintaki gecen gune kadar gunluk 3-4 kere yaparsi 3 gun az yapti sutten dolayi sonra kestim 2 gundur yine veriyorum alerjisi yok cok sukur melisam denedim birsey olmadi sulandiryorum gece iyi oluyo melisamamayi bekleyemiyosun esimde olmayinca alisi birakipda yapmak ne mumkun sutu yatmadan istiyoeum sicak kaliyo iciryorum iste once tattirdim ama simdi cukur cukur iciyo maasallahElit n bildigimiz ates dusurucu fitildenmi bahsediyon kabizlik icinayri fitillermi var
Aliste kati gidaya gecince bu problem yasanmadimi hergum yapiyomu kuzum bde nek sutuicin erken degilni alise ben bi senedrn sonra diye biliyorum
Gittinmi kisd oyku yedide uyanmasa ya yarim saat once yattı
Ya zeytinyağı ni verdikten sonra yuzu vücudunun bazi yerleri isilik gibi oldu dokundumu acep sonra gecti ama:44:
Ne bilim biraz oncede okudumbi yasina kadar vermeyin diyorlar ondan dedim
Zarari yoksa ver gulym madem tok tutuyo
Yagi yarim vay kaşığı verdimama dicaktan olmus olabilir bi ara cok sicaklandim emzuruyodum kaynanama dedim kis diye oda acmis temelli kisacam diyr o zamana denk geldi
Dun gece iyandi oyku 12 fe emmek icin kalkti ihlamurvercem diye uyandi bi daat uyumadi bu ajsam iyi uyur umarim
Anaaaa alisin dogumu fahs dun gibiydi kis nadilda geçiyo vakit bize cektirselerde)
Ben sikidtiriyorum yorgani iki taraf li yuxukoyunda yayirinca avwmiyo teyzesi
Gecedemi 60 da yakiyosun kuzum ben evi 23 en fazla 24 derece yapiyorum 50 yada 45 de yakitirum gecede 21 dereceye getiriyorm pek yanmiy kombi
Dogalgaz kac geldi gecen ay 85 geldin bizr sasirdm 100 u gecer diyodum millet vam acikotururkenyaktiydim ben hep
100ccbisi degil kis bende buyuk biberon a dolduruyon sandım
Elit m mesafede ve elmaarmut disinda ne verebilirim yaa havuc olmuyo cam rendede
Elifim uyklamisim koltukta cok yorgunum hadi optum canim yarın görüşürüz
Günaydınnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve anne olmayı sabırsızlıkla bekleyenler ve güzel insanlar ve veee
Gunaydin taze gebisim hosgeldin nasilsin bir gunu daha yedik safak 4 diyelim sali gunu ins hayirli haberlwr alicaz kuzumun
Takma zaten canim strestli olursan kuzunada yansir rahat olbtadini cikar vallaha hamilelik cok ozel bir an gelip geciuo su gibi hele sonrasi buyiuk sorumluluk ben bazen eskiyi coooook ozluuorum ne sohbetlerimiz olurdu bosluktan sapitirdik canlarla simdide bazen slm bile verwmiyoruzValla iyiyim çok şükür.. Bugün kafama takacak birşey bulamadım henüz
Evet az kaldııı yaaaaaaaaa çok sabırsızlanıyorum.... İnşallah canım sağol hayırlı haberlerle çarşamba günü geleceğimmmmmmm
Takma zaten canim strestli olursan kuzunada yansir rahat olbtadini cikar vallaha hamilelik cok ozel bir an gelip geciuo su gibi hele sonrasi buyiuk sorumluluk ben bazen eskiyi coooook ozluuorum ne sohbetlerimiz olurdu bosluktan sapitirdik canlarla simdide bazen slm bile verwmiyoruz
Doğrudur valla canım.. İnşallah herşeyin yolunda gittiğini öğreneyim ben de tadını çıkarmaya çalışacağım.. Hayatımızda her anın her dönemin güzel bir tadı var.. Rabbim herkesin bir ömür ağzının tadını bozmasın..