• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Dun gelemedim sabshtan sonra
Esim zatiiki de evde oluyo oglen yemekmis oykuyle ugrasmakmis derken gecti zaman dun bi 8 dwn ikibucuga kadar meme almadi dwli etti beni.
Iyumadida iste ne ce dogru uyudu uyurken verdim memeyi mamayida almıyor artikin
Bi sqatten fazla uyudu bende yattim dinlendim ialkar kalkmaz banyo yaptirdik aksamada bebek gormeye gelenlet oldu sikildim artik misafirlerdrn vallahi bide uc haftadonudur bagliuolar bixi haftaici ne diye gelmezlerse sinir oluyorum
B gunde 8 de uyandı oykucuk yanimixa aldik 9 a ksdar durduk yatakta sonta kosturmaca baslafi iste
Yeni uyuttumda csy içiyorum

Melisam ayni detten bende soyleniuorum gece alis biraz daha iyi durdu ama durmuyo melisam durrmuyo ne ust bas giydirebiliyorum ne uyitabiliyorum abartisiz diuorum 2 saniye yerinde dirmuyo surekli koltuklara tirmaniyo tirmaninca asagi kafa ustu saliyo delirdim dolapdan sutu aldi dokti haliya yeni yikanmadan geldi basim catliyo esim kremledi kas gevseticiyle birlikte agri kesici surdu masaj yapti adamda yatamadi geceye gidecek off biktim hayatimdan ne zaman duzene girer :14:

Slm kuzlar moralim xok bozul ev sahibi aradi evi satiyomus cikmin diye soz verdi 6 ay sonra gidicez tayinle nasil neyle tasinicaz deli olucam bu insanlar neden boyle yaa biz konustuk esim dedi bakin zam yaptigimiz zaman dediki egerki satacaksaniz biz bosa zam yapmayalim cikalim yok dedi saysam bile sizin icinizde olucaginizi soylerim dedi uyanik kadin cik demedi tabi 6 aya kim tasinirdi cikacagini bile bile hemde zam yapti her ay 600 kagidi aldi cebine 15 olmadan kirayi yatordik mutfagina masraflar ettik simdide cik diyo esim kibarca konistu kadin ben size gorw degil bana gore yapicam dedi bende bagirdim madem oyle neden soz verdin cikicaktik neden zam yaptin biliyodun dimi kimse tasimaz kac ay kirasiz kalicaktin uyanik dedim teli kapatti simdide aradiki konusmaya geliyomus pislik

Allah kolaylık versin canlar

Hareketlendikce yavrular isler zorlaşıyor akillari erene kadar boyle sabir edicez

Bugun eltimin kızınındogum gunu orays gitcez simdi hamileye erkek istiyor eminmis erkek olcagindan falciya bile gitmis tövbe tövbe. Oteki eltimde demis aslininda adet gunu geçmiş demis of odami hamile yok demis sevinmis çatlak. Hamile olsaydim kiskanirdi yani.cok ilginc ler yan saglikli olsun hayirli evlat olsun ne farkeder canimiz onlar:16:

Slm kuzlar moralim xok bozul ev sahibi aradi evi satiyomus cikmin diye soz verdi 6 ay sonra gidicez tayinle nasil neyle tasinicaz deli olucam bu insanlar neden boyle yaa biz konustuk esim dedi bakin zam yaptigimiz zaman dediki egerki satacaksaniz biz bosa zam yapmayalim cikalim yok dedi saysam bile sizin icinizde olucaginizi soylerim dedi uyanik kadin cik demedi tabi 6 aya kim tasinirdi cikacagini bile bile hemde zam yapti her ay 600 kagidi aldi cebine 15 olmadan kirayi yatordik mutfagina masraflar ettik simdide cik diyo esim kibarca konistu kadin ben size gorw degil bana gore yapicam dedi bende bagirdim madem oyle neden soz verdin cikicaktik neden zam yaptin biliyodun dimi kimse tasimaz kac ay kirasiz kalicaktin uyanik dedim teli kapatti simdide aradiki konusmaya geliyomus pislik

As bwnde sinir oldum ya gerizekalı mis tam ev sahibin kontrar varsa cikmayin mahkemeye bile gitseniz siz kazanırsınız yeni yasalar kiracidan yana

Allah kolaylık versin canlar

Hareketlendikce yavrular isler zorlaşıyor akillari erene kadar boyle sabir edicez

Bugun eltimin kızınındogum gunu orays gitcez simdi hamileye erkek istiyor eminmis erkek olcagindan falciya bile gitmis tövbe tövbe. Oteki eltimde demis aslininda adet gunu geçmiş demis of odami hamile yok demis sevinmis çatlak. Hamile olsaydim kiskanirdi yani.cok ilginc ler yan saglikli olsun hayirli evlat olsun ne farkeder canimiz onlar:16:
moonum seni kıskanmakda haklılar vallaha maaşallah bak oğlun yaşını geçti ilk 6 ay gece uykusu görmedin şuraya gelipde ay oy çok yorgunum bıktım bilem ne demedin ev iş çocuk maaşallah rabbim nazarlardan korusun biz dökülüyoruz sen şikeytini duymadım sabrına hayranım eşin şanslı idarecisin daha ne oldun onalrda görüyo çekemiyorlar sen nazarlık tak vallaha bak çok ciddiyim maaşallah diyorum kırkbinkere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
As bwnde sinir oldum ya gerizekalı mis tam ev sahibin kontrar varsa cikmayin mahkemeye bile gitseniz siz kazanırsınız yeni yasalar kiracidan yana

malesefki yok moonum ilk sene yapmıştık şimdi yok yapalım deidk kadın üzerinde durmadı şimdide nakit para verni bulmuş kaçırımı hiç bizi mağdur etmeyecekmiş taşınması depozitosu herşeyini karşılayacakmış yeterki çıkın ne ben zarar edeyim nede siz mağdur olun demiş bu çocukla nasıl olucaksa bilmiyorm canım çok sıkkın ev buldular hemen ama doğalgazı elektiriği açılması lazım ki ev ısınsında aliyi götüreyim buranın eşimin üzeirne kapatmadan açılmaz burayı kapatammayız ali var oraya taşınamayız ali var off bilmiyorum hayırlısı tek beklentimiz bir mucize olsun ve evi alan kişi vazgeçsin:26::26::26::26::26:

Elifim canim benim cok uzuldum ya nedir senin bir tasinma olayin bu kadar nci ya bide bebeyle cok zor olcak
Mafem kalles kafin madur etmen demis bi tasima şirketi tuttur csnim gelsinlet kendileti bardaklara kadat yerlesyirip geridr kuruyolat ole bisi tuttur bsyan tut temizlikci onunda parasini al kuzum bu sartlarla cikarim de bebekle ben be ev toplwyabilir ne temizliyebilir nede yerleştirebilirim de kuzum
Bak ablamlar oyle rasindi sabahtan oglene kadat tadinmis oldular
Gardoptaki asili seylete kadar onkarin askili bişiler i varmis aynen yerlestiriyolat ole yap sen kuzu

Dogalgaz isi bozuyo onufa tadinmafan once iki gun kala kapattiracan artik obur eve baglattircan elektrik sobasiyla tek odada udare edecen
Pislik yass bisuru is aciyoo badina madem ole odrsin tum masrafları vallah bak konus ole yaptirt canim

Elifim canim benim cok uzuldum ya nedir senin bir tasinma olayin bu kadar nci ya bide bebeyle cok zor olcak
Mafem kalles kafin madur etmen demis bi tasima şirketi tuttur csnim gelsinlet kendileti bardaklara kadat yerlesyirip geridr kuruyolat ole bisi tuttur bsyan tut temizlikci onunda parasini al kuzum bu sartlarla cikarim de bebekle ben be ev toplwyabilir ne temizliyebilir nede yerleştirebilirim de kuzum
Bak ablamlar oyle rasindi sabahtan oglene kadat tadinmis oldular
Gardoptaki asili seylete kadar onkarin askili bişiler i varmis aynen yerlestiriyolat ole yap sen kuzu
melisam zaten kadın tutucaz taşıması falan hepsi ona aitte yinede zor ve bulduğumuz evler 2. kat güvenlikli olsada 10. kattan 2ye gitmek beni ürkitüyo :26::26::26::26::26::26:
Dogalgaz isi bozuyo onufa tadinmafan once iki gun kala kapattiracan artik obur eve baglattircan elektrik sobasiyla tek odada udare edecen
Pislik yass bisuru is aciyoo badina madem ole odrsin tum masrafları vallah bak konus ole yaptirt canim

pislikkli ne pislik melisam 6 ay daha idare edemedi ama 6 aydır paraları aldı insanlara güvenilmez çocuklu 6 aya tsaşınacak tekara demiyosdda işte çıkarcıar aldığı her kuruşda haram zıkkım olsun ama bana çektirdecek Allahımda ona çektirsin ne diyim

gunaydın canlar nasılsınız
ya kıslar ben armut veriyorum ya mandalınayla karıstırdım dun yalnız cam rendeden geciriyorum oldugu gibi veriyorum posasıyla kakasında oldugu gıbı goruyorum normalmı bu kıslar:44:

elifim gel hadi canım uzulme insallah dedigin gibi adam vazgecerde sızde kalırsınız zaten aliş yeteri kadar yoruyo bide buna kafanı takmamaya calıs gulum hemenmı cıkın diyo belli bi sure verdimi insallah o zamana kadar işler degişirdi gorur kalles karı gununu:16::16:

gunaydın canlar nasılsınız
ya kıslar ben armut veriyorum ya mandalınayla karıstırdım dun yalnız cam rendeden geciriyorum oldugu gibi veriyorum posasıyla kakasında oldugu gıbı goruyorum normalmı bu kıslar:44:
Gunaydin melisam canim normal korkmabalininde incirler cikardi ben yerken oda dusun onun yemesinden cikmasi normal babamin eside kardesime nmuz yedirirdi o ipcikleri olurdu onlar gibi cikarirmis doktorlari var soemus normal demis bende sormustum balim korkma
elifim gel hadi canım uzulme insallah dedigin gibi adam vazgecerde sızde kalırsınız zaten aliş yeteri kadar yoruyo bide buna kafanı takmamaya calıs gulum hemenmı cıkın diyo belli bi sure verdimi insallah o zamana kadar işler degişirdi gorur kalles karı gununu:16::16:
Melisam yarin anlasmanoluyomus galiba kesin yani cikicazda suresi iste bizim evi begenmemize bakiyo evde burdan kucuk tutucaz yetti canima daha kis gelemden 69da yakiyorum en azindan guneye karsi ve 2 odali tutucaz ama iste sikinti 6 ay sonra birdaha tasinicak olmamaiz :26:
gelen giden yok sonra geleyim barım opuldunuzzzzzzzzz:54::54::54::54::54:
Geldim gulum geldim 8 kalktik alisi yedir altini ac ellerini yuzunu yika kirkbin zorla giydir derken ancak geldim uyutucam simdi kuzum gecem iyo gecti alis uyidu ama ben midem bi bulandi bi cikardimki hala gozlwrim kipkirmizi esim sabah geldi korktu halimden vallaha gel kuzum oykum uyuyosa gelde sohbet edek canim benim

Allahim yerim ben bunu gulusunu bal bal maasallah subhanallah yesin teyzesi bitirsin vallaha buyimus kocaman olmus cok tatli melisam :nazar::nazar::nazar:nerdesini birda tutan kim kuzum

Back