Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Amin canim cok hakliskn her animiz ozel aslinda ama istw nesela ben en son dogurdugum gun 11 de kalktim dahada o saati gormedim diyorum bileydim yatarsim aksamabkadar hasret kaldim deliksiz uykuya

Anne olmak eş olmak öyle sorumluluğu ağır ki di mi.. Ama güzeldir.. Rabbim sağlık verirse bebişime beni de o yoğun tempolu günler bekliyor :)

Anne olmak eş olmak öyle sorumluluğu ağır ki di mi.. Ama güzeldir.. Rabbim sağlık verirse bebişime beni de o yoğun tempolu günler bekliyor :)

Evet canim esde annelikde zor ama annelik daha zor rabbim yeterki saglik versinnhuzur versin hersey uoluna giriyo cokk sukur

mrb arkadaslar ben yenı 1aylık hamıleyım kesem gozuktu ama henuz kalp atısı yok kese ıcınde bıseyler goruyorum dedı ama doktor henuz canlı olmadıgını soyledı nezaman kalp atısını duyabılırım acaba

Canim kese gorunurde kalp ayisi herksete desir ama genelde 6-7-8de bile duyan oldu sikinri etme doktorun demesi gerekirdi daha erken diye bende7. Haftamdi sanirim net hatirlamiuorum ama oyleydi gibi bekle bir dahaki kontrolde duyulur ki once kese gorunur 2 hafta sonrada kalp atislari icin cegirirlar sagliklanal kucagina ins

gunaydın canlar oncelikle.
elifim muz kabıuz eder sonra verin diyolar kıvı ve cılegide 8 9 . ayda verin yazıyo ne vercegimi sasırdım aslınd ahavucu vermek istiyorum ya bugun tulnbenntten zorlayım bakalım. bugun ayın onbesi indirim günü 6 9 aylık cok az seyi var oykunun onlara bi bakıyım ındırımlılerde varsa alayım hemen mother careden.bebem uyuyo meyve altını degiştirme sonra addaaaaaaaaaaa

Gunaydin melisam cilegi biliyodumda kiviyi bilmiyodum muuzuda hergun verme canim labiz edec3k diye vitaminini ne kadara kadar almiycak arada ver alissin buyidukce zorlanirsin diyolar ama bilemedim cok cabuk kuculuyolar nelusam alisede 9 12 lwer altlar kisalmaya basladi coraplari yeni aldik kuculmus biraz sadece badilwrin kollari 1 oarmak uzun vucuttan tamda resim koyucam bi ara dun davullu cektik alisimi teyzesi

mandalınayı seviyo aslında vyerkenn ben ole bakıyo zarini azcık sıyırıyorum agzına veriyorum emıyo ole bugun sıkıyım bari yarım mansddalın armıtun ıbcınıe
kakasını biraz once yaptı anaaaaaa o ne pis bısıydı ya armut parcaları gozukuyodu abaaaaaa cok fenaydı katı gidaya gecince ne yapcaksam ben. bakalım cuma yaptı bı sonrakını ne zaman yapcak umarım mama vermek zorunda olmamda duzelir belkim belki mama yapmıstır ole

elifim bide ne dicem ben soyle gıydırıyorum ıcıne atlet badı kısa kollu uzerine uzun alt ve ustu bu sekilde iki kat yapıyorum alta esofman yada tayt giydiriyorum ikinci kat uzerinede bi yelek yada evin serinligine baglı hırka agır gelmiyodur demi.
aksamda sadece atletin uzerine bi tulum uzun kollu bacaklı ve uyku tulumu evi duzuruyorum bayagı terlemesin diye ınce yorgan ve yun battanıye uzerinede ıyımı bole acep:44:

Melisam bencw iyi bab derki sirti kalin olsun yani hiyimi iuibolsun ev serin olsafa o kadar usumez haretli yaa e gecede ttulumsicak tutar bence gayet iyi kuzum terlemeside yoksa sikinti etme devam et derim zira alide oyle kat kat giyer canim
yarosum kımkı arkadaslık yollamıs bana buraya geliyomu kuzum ben oykuden yenı kısılerle hiç muhabbert edemıyorum
Canim ywni yazdi bugun topugw hamileymi kese gorunmus ama kalp atislarini duyamamislar ne zaman diye sormus arkadas banada gondermis kabul ettim

Selamlar kzlar kina gecesine gittik ama izmit soguk gezemicezdiye kalmadik albume resim koydum

sabah net giytti uzerinede oylu uyandı emzirdim hazırladım cıktık alısveriş yaptık geldik kızımla birazdanda uyutacam bekliyom iyice gelsinde uykusu

moonumö nasılsın canıoo
izmit soguktu he bende golcukte oturdum senelerce kıs
bak sabah bi guzel elma kabuklu ıhlamur yaptım ıcıne uc dort damla lımon sıktım sabah almadı simdi geldim acıkmıstı bide pekmez koydum içine almadı essek ya onceden ıcerdi ıhlamuru sımdı yok canım damak zevkımı olusuyo ne almıyo sevmıyo bi turlu

Duzelmedimi daha oykucum.sen oc tatlim zorlasanda icmez sipalar

moonum iyi yapmışşınız kuzum hasta olmasın aman nasıl geçti peki maaşallah resminize bayıldım çok güzelsiniz maaşallah melsiam kuzum neler aldın bakım minnoşuma resim isteriz son halini görelim kuzum bende albüm yapayım bari resimleri alayımda faceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…