- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
Amin canim cok hakliskn her animiz ozel aslinda ama istw nesela ben en son dogurdugum gun 11 de kalktim dahada o saati gormedim diyorum bileydim yatarsim aksamabkadar hasret kaldim deliksiz uykuya
Anne olmak eş olmak öyle sorumluluğu ağır ki di mi.. Ama güzeldir.. Rabbim sağlık verirse bebişime beni de o yoğun tempolu günler bekliyor :)
Canim kese gorunurde kalp ayisi herksete desir ama genelde 6-7-8de bile duyan oldu sikinri etme doktorun demesi gerekirdi daha erken diye bende7. Haftamdi sanirim net hatirlamiuorum ama oyleydi gibi bekle bir dahaki kontrolde duyulur ki once kese gorunur 2 hafta sonrada kalp atislari icin cegirirlar sagliklanal kucagina insmrb arkadaslar ben yenı 1aylık hamıleyım kesem gozuktu ama henuz kalp atısı yok kese ıcınde bıseyler goruyorum dedı ama doktor henuz canlı olmadıgını soyledı nezaman kalp atısını duyabılırım acaba
hee canım çok değil fazlası kabız ediyo zaten kuzumu canım muz verebilirsin mesela armutla karıştır çok verme kabız eder alişde etmedi ama mandalina suyu ver dikkat et ama gaz yaparsa eğer verme dene ama kivi verebilirsin çooookk faydalı başkada gelmiyo aklıma ama melisammmmmmmmmmmmmm
Gunaydin melisam cilegi biliyodumda kiviyi bilmiyodum muuzuda hergun verme canim labiz edec3k diye vitaminini ne kadara kadar almiycak arada ver alissin buyidukce zorlanirsin diyolar ama bilemedim cok cabuk kuculuyolar nelusam alisede 9 12 lwer altlar kisalmaya basladi coraplari yeni aldik kuculmus biraz sadece badilwrin kollari 1 oarmak uzun vucuttan tamda resim koyucam bi ara dun davullu cektik alisimi teyzesigunaydın canlar oncelikle.
elifim muz kabıuz eder sonra verin diyolar kıvı ve cılegide 8 9 . ayda verin yazıyo ne vercegimi sasırdım aslınd ahavucu vermek istiyorum ya bugun tulnbenntten zorlayım bakalım. bugun ayın onbesi indirim günü 6 9 aylık cok az seyi var oykunun onlara bi bakıyım ındırımlılerde varsa alayım hemen mother careden.bebem uyuyo meyve altını degiştirme sonra addaaaaaaaaaaa
fındık ne yaptı acep bosandımıkı:18::18:
Gunaydin melisam cilegi biliyodumda kiviyi bilmiyodum muuzuda hergun verme canim labiz edec3k diye vitaminini ne kadara kadar almiycak arada ver alissin buyidukce zorlanirsin diyolar ama bilemedim cok cabuk kuculuyolar nelusam alisede 9 12 lwer altlar kisalmaya basladi coraplari yeni aldik kuculmus biraz sadece badilwrin kollari 1 oarmak uzun vucuttan tamda resim koyucam bi ara dun davullu cektik alisimi teyzesi
bu arada ben alt ları ve badıler artık ayaksız alcam geriyo benımkınınde boyu biraz uzun rahatsız ediyo birden kuculugyo.
Melisam bencw iyi bab derki sirti kalin olsun yani hiyimi iuibolsun ev serin olsafa o kadar usumez haretli yaa e gecede ttulumsicak tutar bence gayet iyi kuzum terlemeside yoksa sikinti etme devam et derim zira alide oyle kat kat giyer canimelifim bide ne dicem ben soyle gıydırıyorum ıcıne atlet badı kısa kollu uzerine uzun alt ve ustu bu sekilde iki kat yapıyorum alta esofman yada tayt giydiriyorum ikinci kat uzerinede bi yelek yada evin serinligine baglı hırka agır gelmiyodur demi.
aksamda sadece atletin uzerine bi tulum uzun kollu bacaklı ve uyku tulumu evi duzuruyorum bayagı terlemesin diye ınce yorgan ve yun battanıye uzerinede ıyımı bole acep:44:
Canim ywni yazdi bugun topugw hamileymi kese gorunmus ama kalp atislarini duyamamislar ne zaman diye sormus arkadas banada gondermis kabul ettimyarosum kımkı arkadaslık yollamıs bana buraya geliyomu kuzum ben oykuden yenı kısılerle hiç muhabbert edemıyorum
moonumö nasılsın canıoo
izmit soguktu he bende golcukte oturdum senelerce kıs
bak sabah bi guzel elma kabuklu ıhlamur yaptım ıcıne uc dort damla lımon sıktım sabah almadı simdi geldim acıkmıstı bide pekmez koydum içine almadı essek ya onceden ıcerdi ıhlamuru sımdı yok canım damak zevkımı olusuyo ne almıyo sevmıyo bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?