Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Aminn nm bnm amin sen nasilsin bakalim ne var yok

bende nasıl olayım canım bu aralar bir baş ağrısı dönmesi halsizlik var bende nedendir bilmiyorum eşimi korkular aldı doktora görürücem diyo yorgunluktan diyorum anlamıyo kevserim bende albüm yapıyoum şimdi

Amnnn elifim ihmal etme belki yorgunkuktandir ama git genedenbi dr bisey kaybetmezsin

Orasi oyle elifimm sen git dikjat et kendine

eşim hafta içinde gündüze geldiğinde gidicez inş kuzum yada boynumdanda olablir düzleşme varya kasıldıkça yoruldukça geriliyo kötü ediyo beni bakalım inş çıkmaz neyse canlar ali yatalı baya oldu uyanır odasında karanlık korkmasın yanında olayım hepinizi öpüyorum melisam sneide canım sende sabaha yüklesen resimde görsek emi bacım Allah rahatlık versin iyi geceler

Baktim baktimm bayildin essegine )

sağolsın teyzesi tşk ediyorum kelim oğlum işte aslında saçları çıktıda uzaktan belli değil yaşına kadar belirginleir sanırım melisam çıkıyorum canım bnim alişim ağlamasın korkmasın sabha ben 9 doğru girerim iyi geceler canım benim

Gunaydin canlar nasil gecti geceniz benim pek iyo degil essek oglum 2 gundur sapitti cok az mamasindan yiyo aciktigindan surekli uyaniyo sipam

Kabus gibiydi
11.30 da uyaniyo emmek icin
Esime yalaci emzik tik dedim 12 gibo emziteyim
Yok anam uyumadi agla agla bi oldu emzirdim gazini cikatorken uyandi sohbet gulmelet dayanamafim salona goturdum goturmez olaydım
Ikide uyutu taaa sabah 6 da uyandi sonra sekiz hic uyumamis gibiyim yaa

Annamm bizim bebeler uyurmu gee annelerini deli etmek icin elinden gelini yaparlar

Melisam karanlikta emIrmiyomusun yaramazim gorunce seni dayanamiyo goruyomusun benimde kafam kazan gibi boynum damarlarim gerim gerim geriniuo vallaha

Melisam karanlikta emIrmiyomusun yaramazim gorunce seni dayanamiyo goruyomusun benimde kafam kazan gibi boynum damarlarim gerim gerim geriniuo vallaha

karanlıkta emziriyom da oncesinde bayagı agladı uykusu acıldı esim verdi yalancı emzigi bi sıgara ıctık içerken ortasında geri agladı benımde bagırsak nasıl calıstı kendimi szor attım helaya e cıkana kadar zırlayıp durdu uyku acıldı memede uyur gibi yaptı gaz için dıkınce actı gozunıu bıdı bıdı bide kahkaha atıyo essek kandırdı benı hadi dedim babasıda az goruyo salonda karanlıkta tv ısıgıyla oynassınlar azcık ya yok anam sabah gibi dinc kalktı babası sallayarak gezdirdi yokk turku soyledi yok ben pıspısladım arada yıne emzirdikm bu sefer gazını cıkarmadım yataga koydum gaz cıkardı ona uyanduıı berbattı ya esim 1.30 a kadar dayandı ben 2 cde uyuttum

ne marka mama veriyosun canım bıberonlamı kasıklamı gece
mama verirkenmı uyandu senınkıde
kuzum ben iki biberon hipp marka kullandım organık olandan ama uc gun kaka yapamadı kuzum. bostsa olsa veriyorum memeyi napıyım.:26::26:

oyy baya bir upraşmıssıız canım yaa uyurken sende yat dinlen melisam vallaha canımıza okuyolar bücürler
yok melsiam benimki gözleirni açmıyo gözleri kapalı ağlıyo sıkıntı orda gözleirni açsa kendine gelip uyuacak ama açmıyo yatağa çarpıyo delidanar gibi ben aptamil veiryorum canım sadece yatkern gecede süt veriyorum ama 2 gecdir içmedi bu gece mama yaptım onuda içmedi:26:
ordamısın elif bekle resim koyyum istediydin

melisam burdayım canım bekliyorum yükeldinmi ksuruma bakma ben alişe yatak araştıyorumda yani oda ona dalmışım

melisam gelirsen eğer cepten giricem pc kapatıyorum aliş bırakmıyo cepten kesinlikle burdayım albüm yapablirsen daha iyi olur istediğinde silersin yarım saati falan yok kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…