Aminn nm bnm amin sen nasilsin bakalim ne var yok
Amnnn elifim ihmal etme belki yorgunkuktandir ama git genedenbi dr bisey kaybetmezsinbende nasıl olayım canım bu aralar bir baş ağrısı dönmesi halsizlik var bende nedendir bilmiyorum eşimi korkular aldı doktora görürücem diyo yorgunluktan diyorum anlamıyo kevserim bende albüm yapıyoum şimdi
Amnnn elifim ihmal etme belki yorgunkuktandir ama git genedenbi dr bisey kaybetmezsin
Orasi oyle elifimm sen git dikjat et kendinegidicem inş kevserim ama uyyamıyorum ondan bliyorum rabbime emanetiz artık kuuzm melisam albüm yaptım canım bakıver
Orasi oyle elifimm sen git dikjat et kendine
Baktim baktimm bayildin essegine)
Annamm bizim bebeler uyurmu gee annelerini deli etmek icin elinden gelini yaparlarKabus gibiydi11.30 da uyaniyo emmek icinEsime yalaci emzik tik dedim 12 gibo emziteyimYok anam uyumadi agla agla bi oldu emzirdim gazini cikatorken uyandi sohbet gulmelet dayanamafim salona goturdum goturmez olaydımIkide uyutu taaa sabah 6 da uyandi sonra sekiz hic uyumamis gibiyim yaa
Melisam karanlikta emIrmiyomusun yaramazim gorunce seni dayanamiyo goruyomusun benimde kafam kazan gibi boynum damarlarim gerim gerim geriniuo vallahaKabus gibiydi
11.30 da uyaniyo emmek icin
Esime yalaci emzik tik dedim 12 gibo emziteyim
Yok anam uyumadi agla agla bi oldu emzirdim gazini cikatorken uyandi sohbet gulmelet dayanamafim salona goturdum goturmez olaydım
Ikide uyutu taaa sabah 6 da uyandi sonra sekiz hic uyumamis gibiyim yaa
Melisam karanlikta emIrmiyomusun yaramazim gorunce seni dayanamiyo goruyomusun benimde kafam kazan gibi boynum damarlarim gerim gerim geriniuo vallaha
oyy baya bir upraşmıssıız canım yaa uyurken sende yat dinlen melisam vallaha canımıza okuyolar bücürlerkaranlıkta emziriyom da oncesinde bayagı agladı uykusu acıldı esim verdi yalancı emzigi bi sıgara ıctık içerken ortasında geri agladı benımde bagırsak nasıl calıstı kendimi szor attım helaya e cıkana kadar zırlayıp durdu uyku acıldı memede uyur gibi yaptı gaz için dıkınce actı gozunıu bıdı bıdı bide kahkaha atıyo essek kandırdı benı hadi dedim babasıda az goruyo salonda karanlıkta tv ısıgıyla oynassınlar azcık ya yok anam sabah gibi dinc kalktı babası sallayarak gezdirdi yokk turku soyledi yok ben pıspısladım arada yıne emzirdikm bu sefer gazını cıkarmadım yataga koydum gaz cıkardı ona uyanduıı berbattı ya esim 1.30 a kadar dayandı ben 2 cde uyuttum
yok melsiam benimki gözleirni açmıyo gözleri kapalı ağlıyo sıkıntı orda gözleirni açsa kendine gelip uyuacak ama açmıyo yatağa çarpıyo delidanar gibi ben aptamil veiryorum canım sadece yatkern gecede süt veriyorum ama 2 gecdir içmedi bu gece mama yaptım onuda içmedi:26:ne marka mama veriyosun canım bıberonlamı kasıklamı gece
mama verirkenmı uyandu senınkıde
kuzum ben iki biberon hipp marka kullandım organık olandan ama uc gun kaka yapamadı kuzum. bostsa olsa veriyorum memeyi napıyım.:26::26:
ordamısın elif bekle resim koyyum istediydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?