• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydinnnnnn kizlar bn geldim ama giderim her an kizimin kahvaltisini yaptiricam dun gece uyandi zorla yedigi mamayi kustu ee haliyle gecede 10kere kalkti:(

Gunaydinnnnnn kizlar bn geldim ama giderim her an kizimin kahvaltisini yaptiricam dun gece uyandi zorla yedigi mamayi kustu ee haliyle gecede 10kere kalkti:(
Oy kevserim nasil usutmus kuzum oysle kusmalar oksurukler ALLAHIM sifasini versin yavrumun :50:
Gunaydin kislar Oylum uyuaun gelcem emiyo suan
Gunaydin melisam tmm bekliyoeum kuzum bende aliyi uyitucam

uyuttunmu elifim nasdılsın gecen nasıl gectı aNLAT BAKLAIM ALİŞ ARTIK UYANMIYO DEMI GECE:26:
uyuttum melisam gittim bende bi halley yedim geldim eşim uyuyo aliş uyuyo bende kuruldum pcye gecem eh işte uanıyo ali uyanmayda biberonu dayadığım gibi içiyo susuyo ama gece 10kez kalkmışımdır sallamaya :30:
oh kahvemı yaptım yudumluyorum evide pok goturuyo bu arada amannnnnnnnnn bıktım ya iyice bide oyuncakları cıktı basıma:35:

ohh afiyet olsun melisam kahvaltı yaptınmı kız ben kahveden nefret ettim ama benim bu evdeki kahveden geçen cafede içtim anam o nasıl birşeydi vallaha insan 10 kez içse günde bıkmaz :27::27::27::27::27:aynen benim evde oyuncak dolu dün eşim geldi diyoki eve bak tertemiz sil düzen ama 10dk sonra ne olacak batacak harbiden öyle oldu çok dağıtıyo ali koltukalrda ne varsa hop aşağı birde saçlarımı yolmayı öğrendi yeterki acık görsün ttmm bitti sıpa

melisam benimki uyanlaı yarım saat oldu sende gelmedin dimek sneinkide uyandı Allah sabır versin kuzum yaa

salonu supurmusken dıger odalarıda supurdum silerken sıpacık uyandı sonra kaynanam birini getirdi bebek gormeye bıktırdı iyice de:))
gelemedim silerkende uyandı zati yıne uyuttum hadi gelin kızlar sıpacıklar uyuyosda
ya ben bişi duydum kac gundur sıxzze yazacam ya unutuyorum doktorum programında demısler kllavanta cıcegişni bi tulbent gibi biseye koyupop bebelerin yastık altına koyunca sakın guzel uyuyolarmıs yastık kullanmıyoruz biz ama kac gunfdur yatagıyla koruyucusu arasına sıkıstırdım yok benımkınde bişiye yaramadı ama lavanta hakkında guzel seyler yazıyolar bı uygunlayın bakalım kıslar sızde ise yarayabilir kolıklerde falanda ise yarıyomus yanı:34:

ya kıslar oyku uc gundur kakasını yapmıyo sapı kesamıstım ondan sonra iki gune bi yapıyodu ama son üç gun acaba doymuyomu ama gegirirken cıkartıyoda bazen anlamadım ya sutumde az dı ya son bikac gun nıye yapmıyokı ıkı gundur armut veriyorum yapması lazımdı sımdıye:31::31:

selam canlar bn annemlere geldim ilk önce dr gittik ondan sonra antibiyotik verdı bu gun daha iyi cok sükür

ya kıslar oyku uc gundur kakasını yapmıyo sapı kesamıstım ondan sonra iki gune bi yapıyodu ama son üç gun acaba doymuyomu ama gegirirken cıkartıyoda bazen anlamadım ya sutumde az dı ya son bikac gun nıye yapmıyokı ıkı gundur armut veriyorum yapması lazımdı sımdıye:31::31:
üzülme melisam yapar bızım kızda onceden her gun yapardı şimdi o kadar sık yapmıyo

bu arada üzümmm icin cok saol cnmmmm cok güzelmiş tşk ederim:54::34:

Melisam bizde kahvalti ettik alisi yedirdim uyittum simdide banyo yaptiricaz sonrada ben yapicam basim catliyo ilac alddim off ben o lavantayi hic duymadim ama denemek lazim belki ise yarar ama bence o sosywtik bebeleri icin arkadas bizimkiler korku filmlerinden firlamis gibiler neyi dediysek tersi cikti :27:kevserim yenidei ilac verdi kuzum anribiyotikmi iyi ettin annenlere gecmekle kuzum dinlenirsin sende bi guzel haaaaa melisam kabizlik hakkinda birsey diyemiycem armutta yiyo yapmasinlazim ama neden olabilirki gerci 7 gune kadar suresi var doyolar ama:26:

Melisam bizde kahvalti ettik alisi yedirdim uyittum simdide banyo yaptiricaz sonrada ben yapicam basim catliyo ilac alddim off ben o lavantayi hic duymadim ama denemek lazim belki ise yarar ama bence o sosywtik bebeleri icin arkadas bizimkiler korku filmlerinden firlamis gibiler neyi dediysek tersi cikti :27:kevserim yenidei ilac verdi kuzum anribiyotikmi iyi ettin annenlere gecmekle kuzum dinlenirsin sende bi guzel haaaaa melisam kabizlik hakkinda birsey diyemiycem armutta yiyo yapmasinlazim ama neden olabilirki gerci 7 gune kadar suresi var doyolar ama:26:
ET elifim geldimmm cok rahatladim valla rahatladimma vt cnm antibiyotik verdi gcer insallah

Ya iki gündür ihh ihh deyio duruyo coxufumun derdi bu sanirum bende hasyaliktanmi igliyo diyin yada acmi diyorum
7 gin cok fazla degilmi
Mamami yapti acep kabızlıki
Kevser iyi olnus cabim bende insallah aralıkta bi gafya dinlenecem annemler gelcek te;))

ET elifim geldimmm cok rahatladim valla rahatladimma vt cnm antibiyotik verdi gcer insallah
Kevseeim banyo yaptirdikda yazamadim sennsimdi git dinlen uyu ye annen baksin biraz dinlwn bacim kendini toparla biraz kuzum
Ya iki gündür ihh ihh deyio duruyo coxufumun derdi bu sanirum bende hasyaliktanmi igliyo diyin yada acmi diyorum
7 gin cok fazla degilmi
Mamami yapti acep kabızlıki
Kevser iyi olnus cabim bende insallah aralıkta bi gafya dinlenecem annemler gelcek te;))

Melisam mamadan olabilir hangisini kullaniyosun sen mama kabizlik yapar diye biliyorum su vwr bol bol icsin 7 gun bencede cok fazla Ama doktirlar oyle diyor ama fitiller var bugunde yapmazsa istersen yarim ver bosaltsin rahatlasin kuz bende hala dolapda duruyo

Back