Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kevserim nasil usutmus kuzum oysle kusmalar oksurukler ALLAHIM sifasini versin yavrumunGunaydinnnnnn kizlar bn geldim ama giderim her an kizimin kahvaltisini yaptiricam dun gece uyandi zorla yedigi mamayi kustu ee haliyle gecede 10kere kalkti
Gunaydin melisam tmm bekliyoeum kuzum bende aliyi uyitucamGunaydin kislar Oylum uyuaun gelcem emiyo suan
uyuttum melisam gittim bende bi halley yedim geldim eşim uyuyo aliş uyuyo bende kuruldum pcye gecem eh işte uanıyo ali uyanmayda biberonu dayadığım gibi içiyo susuyo ama gece 10kez kalkmışımdır sallamayauyuttunmu elifim nasdılsın gecen nasıl gectı aNLAT BAKLAIM ALİŞ ARTIK UYANMIYO DEMI GECE:26:
oh kahvemı yaptım yudumluyorum evide pok goturuyo bu arada amannnnnnnnnn bıktım ya iyice bide oyuncakları cıktı basıma
üzülme melisam yapar bızım kızda onceden her gun yapardı şimdi o kadar sık yapmıyoya kıslar oyku uc gundur kakasını yapmıyo sapı kesamıstım ondan sonra iki gune bi yapıyodu ama son üç gun acaba doymuyomu ama gegirirken cıkartıyoda bazen anlamadım ya sutumde az dı ya son bikac gun nıye yapmıyokı ıkı gundur armut veriyorum yapması lazımdı sımdıye
ET elifim geldimmm cok rahatladim valla rahatladimma vt cnm antibiyotik verdi gcer insallahMelisam bizde kahvalti ettik alisi yedirdim uyittum simdide banyo yaptiricaz sonrada ben yapicam basim catliyo ilac alddim off ben o lavantayi hic duymadim ama denemek lazim belki ise yarar ama bence o sosywtik bebeleri icin arkadas bizimkiler korku filmlerinden firlamis gibiler neyi dediysek tersi cikti kevserim yenidei ilac verdi kuzum anribiyotikmi iyi ettin annenlere gecmekle kuzum dinlenirsin sende bi guzel haaaaa melisam kabizlik hakkinda birsey diyemiycem armutta yiyo yapmasinlazim ama neden olabilirki gerci 7 gune kadar suresi var doyolar ama:26:
Kevseeim banyo yaptirdikda yazamadim sennsimdi git dinlen uyu ye annen baksin biraz dinlwn bacim kendini toparla biraz kuzumET elifim geldimmm cok rahatladim valla rahatladimma vt cnm antibiyotik verdi gcer insallah
Ya iki gündür ihh ihh deyio duruyo coxufumun derdi bu sanirum bende hasyaliktanmi igliyo diyin yada acmi diyorum
7 gin cok fazla degilmi
Mamami yapti acep kabızlıki
Kevser iyi olnus cabim bende insallah aralıkta bi gafya dinlenecem annemler gelcek te)
Zeytinyaği verdim bakalim umarım ise yara oykuuu uyutuyorum pazikari yikayim gelcem