Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Geldiniz m kuzunmm oyku ikid yatmisti 30 dak kadar sonra 4 de yatirmistim ya pazi yikayim diyodum hani
20 dak uyudu eşşek
Kaynanamicagirdim sen oyalanda ben yemwk yapiyim diye 5.30 dw uyut dedim uyutamadi
Bi dahafa yatirmadim wrken yatsindiye 8debayildielifim yatimcay kaşığı zeytinyağı verdim dokunurmu acep daha yapqmafi ana kakadini umarim geçmiştir gaz problwmi ya

Elit n bildigimiz ates dusurucu fitildenmi bahsediyon kabizlik icinayri fitillermi var
Aliste kati gidaya gecince bu problem yasanmadimi hergum yapiyomu kuzum bde nek sutuicin erken degilni alise ben bi senedrn sonra diye biliyorum

Gittinmi kisd oyku yedide uyanmasa ya yarim saat once yattı
Ya zeytinyağı ni verdikten sonra yuzu vücudunun bazi yerleri isilik gibi oldu dokundumu acep sonra gecti ama:44:

Elit n bildigimiz ates dusurucu fitildenmi bahsediyon kabizlik icinayri fitillermi var
Aliste kati gidaya gecince bu problem yasanmadimi hergum yapiyomu kuzum bde nek sutuicin erken degilni alise ben bi senedrn sonra diye biliyorum
Canim kabizlik icin ayri var ates dusurucu degil alisin cok sukur hic olmadintaki gecen gune kadar gunluk 3-4 kere yaparsi 3 gun az yapti sutten dolayi sonra kestim 2 gundur yine veriyorum alerjisi yok cok sukur melisam denedim birsey olmadi sulandiryorum gece iyi oluyo melisamamayi bekleyemiyosun esimde olmayinca alisi birakipda yapmak ne mumkun sutu yatmadan istiyoeum sicak kaliyo iciryorum iste once tattirdim ama simdi cukur cukur iciyo maasallah
Gittinmi kisd oyku yedide uyanmasa ya yarim saat once yattı
Ya zeytinyağı ni verdikten sonra yuzu vücudunun bazi yerleri isilik gibi oldu dokundumu acep sonra gecti ama:44:

melisam cok verdiysen belki dokunmustur bielemdimki yoksa socakmi evin cokmu giydirdin kuzum cikmadimda melisam cepten girdigim icin kimse yokru bende bulasiklari yikadim yogurt yedirdim mamasini yedirdim giydordim uyittum oturdum melisam

Ne bilim biraz oncede okudumbi yasina kadar vermeyin diyorlar ondan dedim
Zarari yoksa ver gulym madem tok tutuyo
Yagi yarim vay kaşığı verdimama dicaktan olmus olabilir bi ara cok sicaklandim emzuruyodum kaynanama dedim kis diye oda acmis temelli kisacam diyr o zamana denk geldi
Dun gece iyandi oyku 12 fe emmek icin kalkti ihlamurvercem diye uyandi bi daat uyumadi bu ajsam iyi uyur umarim

evet canım aslınd ayaşına kadar vemeyin diyolar ama 10 aydan gün aldık dmeir eksikliği yapıyomuş onuda demirle falan kapatırız inş kuzum mama vermek istemiyorum ben geceleri yatarken yediryorum gecede süt veriyorum yani gecede en fazla 100 cc içmiş oluyo gündüzde kahvaltısı yemeği corbası yoğurdu derken bu zamana geldik çok şükür alerji olammasıda büyük nimet oldu teyzesi yaşına az kaldı alişimin o zaman sıcaktan olmuştur melisam kesin alişdede oluyo bazen ama gecelri üstünü örtmediğinden giyddiryorum 60dada yakıyorum demek bazen sıcak geliyo boynunda oluyo işte

Anaaaa alisin dogumu fahs dun gibiydi kis nadilda geçiyo vakit bize cektirselerde)
Ben sikidtiriyorum yorgani iki taraf li yuxukoyunda yayirinca avwmiyo teyzesi
Gecedemi 60 da yakiyosun kuzum ben evi 23 en fazla 24 derece yapiyorum 50 yada 45 de yakitirum gecede 21 dereceye getiriyorm pek yanmiy kombi
Dogalgaz kac geldi gecen ay 85 geldin bizr sasirdm 100 u gecer diyodum millet vam acikotururkenyaktiydim ben hep

100ccbisi degil kis bende buyuk biberon a dolduruyon sandım
Elit m mesafede ve elmaarmut disinda ne verebilirim yaa havuc olmuyo cam rendede

geçiyo yaa vallaha hiç bir belirtim yokken biranda çıktı geldi sıpam kurban olurum verene çok yorsada iyiki var eşşeğim benim mümkün değil melisam hemen delleniyo tekmeliyo 3 aylıktı o yorganı tekmelr açardı gündüz düşürüyoum 50 55 de ama yatrken 60 dün 65 almıştım benimde bu yakamya 24 derece sıcaklık oluyo bizede 100 gweldi melisam daha falza bekliyoduk ama :44::44::44::44::44::44:

100ccbisi degil kis bende buyuk biberon a dolduruyon sandım
Elit m mesafede ve elmaarmut disinda ne verebilirim yaa havuc olmuyo cam rendede

hee canım çok değil fazlası kabız ediyo zaten kuzumu canım muz verebilirsin mesela armutla karıştır çok verme kabız eder alişde etmedi ama mandalina suyu ver dikkat et ama gaz yaparsa eğer verme dene ama kivi verebilirsin çooookk faydalı başkada gelmiyo aklıma ama melisammmmmmmmmmmmmm

Gunaydinn kizlar ali yine sapitti gwce essek emmedide biberonu simdi kahvaltisini yediricem yumurtasini bekliuorum

Günaydınnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve anne olmayı sabırsızlıkla bekleyenler ve güzel insanlar ve veee

Gunaydin taze gebisim hosgeldin nasilsin bir gunu daha yedik safak 4 diyelim sali gunu ins hayirli haberlwr alicaz kuzumun

Valla iyiyim çok şükür.. Bugün kafama takacak birşey bulamadım henüz
Evet az kaldııı yaaaaaaaaa çok sabırsızlanıyorum.... İnşallah canım sağol hayırlı haberlerle çarşamba günü geleceğimmmmmmm

Takma zaten canim strestli olursan kuzunada yansir rahat olbtadini cikar vallaha hamilelik cok ozel bir an gelip geciuo su gibi hele sonrasi buyiuk sorumluluk ben bazen eskiyi coooook ozluuorum ne sohbetlerimiz olurdu bosluktan sapitirdik canlarla simdide bazen slm bile verwmiyoruz

Doğrudur valla canım.. İnşallah herşeyin yolunda gittiğini öğreneyim ben de tadını çıkarmaya çalışacağım.. Hayatımızda her anın her dönemin güzel bir tadı var.. Rabbim herkesin bir ömür ağzının tadını bozmasın..

Amin canim cok hakliskn her animiz ozel aslinda ama istw nesela ben en son dogurdugum gun 11 de kalktim dahada o saati gormedim diyorum bileydim yatarsim aksamabkadar hasret kaldim deliksiz uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…