Ohh afiyet olsum melisam kiz tabagin ucundan bana da versene uzummmmmKizlar dus aldim m geldim mutfakta tencere vqdi yikanacak onu hallettim hemen tezene ictim dereotu yidim allahimo ne kötü bisi yaamidem kalkiyo yerken)
Simdide uzum yiyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsum melisam kiz tabagin ucundan bana da versene uzummmmmKizlar dus aldim m geldim mutfakta tencere vqdi yikanacak onu hallettim hemen tezene ictim dereotu yidim allahimo ne kötü bisi yaamidem kalkiyo yerken)
Simdide uzum yiyomm
Oh melisam afiyet olsun ins yarasin kuzuna sut olsun sifa olsunKizlar dus aldim m geldim mutfakta tencere vqdi yikanacak onu hallettim hemen tezene ictim dereotu yidim allahimo ne kötü bisi yaamidem kalkiyo yerken)
Simdide uzum yiyomm
Ay evet kevserim uyusunlar gun icinde anamizi aglatiyolarbbari dinlenelim biraz ne yediryosun kevserim gece yatmadanInsalh elifim ya aman uysuun bebeler nenimde uyuyorda daha kalkicak mamasini yicek geri yatik tabi ki yemeden aglayarak
Gek bacim kopegin olsun uzumlet hepsinin vereyim)Ohh afiyet olsum melisam kiz tabagin ucundan bana da versene uzummmmm
İnşallah olmaz hasta cnm gerci fazla kalmayiz takidan sonra kalkariz oglumun uykusu gelir zaten
Kevsercim ilk zamanlar gibi tas gibi olmaz Memiş ler bebegin ihtiyacu kadar dolar süt
Oh melisam afiyet olsun ins yarasin kuzuna sut olsun sifa olsun
Ay evet kevserim uyusunlar gun icinde anamizi aglatiyolarbbari dinlenelim biraz ne yediryosun kevserim gece yatmadan
Aynen melisam yaa benimde oyle olurdu ustum batarsi sutten bi sagarsim kopkoyi yagli sut sanki inegi sagiyosun nazar degdiryoruz kendimize vallaha a uzerime duseni yaptik melisam her ne kadar desekde icimiz cissss ediyo emzirmwk gibisi yokHey gidigunler heyyy ilk gunlet fus alirken tas gibi memislerden sutler dapir sapir damlardi bornozdan cikip yatak odadinda giyine siye o parkelet sütdamlalariyla dolardi hey yavrum heybileydim bole olcegini tek gogudu soklatip bizluga atardim simdiicin
Ya elifim belkide dedigin gibidir dicem yayeri geliyo 4 tsaatte hicmi dolaz gogus olmuyoisye zwti son aylar bile cok değil diki ucu ucuna yetiyodu
Amaninsallah duzrlir
Memislwtimiz ne deyim
Gek bacim kopegin olsun uzumlet hepsinin vereyim)
Melisam ben dogumdan sonra 8 kilo almisim 88 olmusum simdi 85sim ne olucak ye ye ye tek goguse yuklen olacagi buYa bitek banayariyo kilo olarak geri geliyo onlar
Aslinda nda moon hakli diye eiye iyice kokunu kurutuyoz memelerin olumlu dusunelimkislar moral cok onemli
Sağol tatlım böyle düşünme ne sevindim cnm sabrimin bittigi zamanlarda oluyor olmuyo değilCanim ne olsa yol yine in bin siki giydir pasami gerci dememe gerwk yok sen en iyisini biliyosun yapiyosun vallaha maasallah bugune kadar ne bir ofunu nede bir lafini duydum maasaalah sana kuzum herseyi 4 +4yapiyosun
Aslinda nda moon hakli diye eiye iyice kokunu kurutuyoz memelerin olumlu dusunelimkislar moral cok onemli
Neyse canlar öptüm hepinizi gorusuruz benkocam yeni geldi yemek verip yaticam sabah kuaför isim var opt
Hepinize kocaman sevgiler ve öpücüklerrrrr...
Günler geçmek de bilmiyor ki bi gidem miniktanemin kalp atışlarını görem..
Gunaydin canim benim nasilsin Allahin izniylw guzelbhaberlerle geliceksin bizde kutlama yapicaz minigimize topigimizin en minigi o yerim ben o mucizeyi
Hadi bqkalim hayirli haberler olsun ins ben esimede derim dua etsin namazinda canim ins kabul olsun minnosumuz bizimle olsun bende iyiyim canim cok sukur alisle ugrasiyorum tepelere tirmanmakla mesguluz hic oturmuyo teyzesi hicOy oyy şımardık şimdi teyzesi..
Haftaya salı ya da çarşamba gideceğim Allah'ın izniyle.. Güzel haberlerle geleceğim inşallah..
İyiyimm canım sen nasılsınn?
Hadi bqkalim hayirli haberler olsun ins ben esimede derim dua etsin namazinda canim ins kabul olsun minnosumuz bizimle olsun bende iyiyim canim cok sukur alisle ugrasiyorum tepelere tirmanmakla mesguluz hic oturmuyo teyzesi hic
Sagolasin canim Allah razi olsun rabbim cumlemizin kuzularini korusun hhayirlievlat kilsin ins AMINSevdiklerine size bağışlasın hayırlı bir ömür versin inşallah eşinle bebişinle..
Amin canım dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor bana ben de hep duacıyım sizlere..
Sagolasin canim Allah razi olsun rabbim cumlemizin kuzularini korusun hhayirlievlat kilsin ins AMIN
Olur canim olur oyleki bizler gibi 2. Dusunmezsin coook buyuk sorumliluk ciunkuAmin canım amin.. Benim bebişim de inşallah olsun da hayırlı evlat olsun