• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Hey gidigunler heyyy ilk gunlet fus alirken tas gibi memislerden sutler dapir sapir damlardi bornozdan cikip yatak odadinda giyine siye o parkelet sütdamlalariyla dolardi hey yavrum heybileydim bole olcegini tek gogudu soklatip bizluga atardim simdiicin:1:
Ya elifim belkide dedigin gibidir dicem yayeri geliyo 4 tsaatte hicmi dolaz gogus olmuyoisye zwti son aylar bile cok değil diki ucu ucuna yetiyodu
Amaninsallah duzrlir
Memislwtimiz ne deyim:1:

Kizlar dus aldim m geldim mutfakta tencere vqdi yikanacak onu hallettim hemen tezene ictim dereotu yidim allahimo ne kötü bisi yaamidem kalkiyo yerken;))
Simdide uzum yiyomm:1:
Oh melisam afiyet olsun ins yarasin kuzuna sut olsun sifa olsun
Insalh elifim ya aman uysuun bebeler nenimde uyuyorda daha kalkicak mamasini yicek geri yatik tabi ki yemeden aglayarak
Ay evet kevserim uyusunlar gun icinde anamizi aglatiyolarbbari dinlenelim biraz ne yediryosun kevserim gece yatmadan

İnşallah olmaz hasta cnm gerci fazla kalmayiz takidan sonra kalkariz oglumun uykusu gelir zaten:28:

Kevsercim ilk zamanlar gibi tas gibi olmaz Memiş ler bebegin ihtiyacu kadar dolar süt:31:

Canim ne olsa yol yine in bin siki giydir pasami gerci dememe gerwk yok sen en iyisini biliyosun yapiyosun vallaha maasallah bugune kadar ne bir ofunu nede bir lafini duydum maasaalah sana kuzum herseyi 4 +4yapiyosun :nazar:

Hey gidigunler heyyy ilk gunlet fus alirken tas gibi memislerden sutler dapir sapir damlardi bornozdan cikip yatak odadinda giyine siye o parkelet sütdamlalariyla dolardi hey yavrum heybileydim bole olcegini tek gogudu soklatip bizluga atardim simdiicin:1:
Ya elifim belkide dedigin gibidir dicem yayeri geliyo 4 tsaatte hicmi dolaz gogus olmuyoisye zwti son aylar bile cok değil diki ucu ucuna yetiyodu
Amaninsallah duzrlir
Memislwtimiz ne deyim:1:
Aynen melisam yaa benimde oyle olurdu ustum batarsi sutten bi sagarsim kopkoyi yagli sut sanki inegi sagiyosun nazar degdiryoruz kendimize vallaha a uzerime duseni yaptik melisam her ne kadar desekde icimiz cissss ediyo emzirmwk gibisi yok:50:
Gek bacim kopegin olsun uzumlet hepsinin vereyim;))

Bende bende bwnde isteriMmmmmmmmmm

Ya bitek banayariyo kilo olarak geri geliyo onlar
Melisam ben dogumdan sonra 8 kilo almisim 88 olmusum simdi 85sim ne olucak ye ye ye tek goguse yuklen olacagi bu :27:
Aslinda nda moon hakli diye eiye iyice kokunu kurutuyoz memelerin olumlu dusunelimkislar moral cok onemli

Evet melisam kesinlikle takmamak lazim ben tokatta tamamen girtmisti sutum kafaya takmaktan cok strestli gecirdim az az diyerek yedim haltini :56:

Canim ne olsa yol yine in bin siki giydir pasami gerci dememe gerwk yok sen en iyisini biliyosun yapiyosun vallaha maasallah bugune kadar ne bir ofunu nede bir lafini duydum maasaalah sana kuzum herseyi 4 +4yapiyosun :nazar:
Sağol tatlım böyle düşünme ne sevindim cnm sabrimin bittigi zamanlarda oluyor olmuyo değil:16:

Aslinda nda moon hakli diye eiye iyice kokunu kurutuyoz memelerin olumlu dusunelimkislar moral cok onemli

Evet moral cok onemli cnm ve dinlenmek

Neyse canlar öptüm hepinizi gorusuruz benkocam yeni geldi yemek verip yaticam sabah kuaför isim var opt:16:

Hepinize kocaman sevgiler ve öpücüklerrrrr...
Günler geçmek de bilmiyor ki bi gidem miniktanemin kalp atışlarını görem..:16:

Hepinize kocaman sevgiler ve öpücüklerrrrr...
Günler geçmek de bilmiyor ki bi gidem miniktanemin kalp atışlarını görem..:16:

Gunaydin canim benim nasilsin Allahin izniylw guzelbhaberlerle geliceksin bizde kutlama yapicaz minigimize topigimizin en minigi o yerim ben o mucizeyi:56::56::56:

Gunaydin canim benim nasilsin Allahin izniylw guzelbhaberlerle geliceksin bizde kutlama yapicaz minigimize topigimizin en minigi o yerim ben o mucizeyi:56::56::56:

Oy oyy şımardık şimdi teyzesi.. :54:
Haftaya salı ya da çarşamba gideceğim Allah'ın izniyle.. Güzel haberlerle geleceğim inşallah..
İyiyimm canım sen nasılsınn?

Oy oyy şımardık şimdi teyzesi.. :54:
Haftaya salı ya da çarşamba gideceğim Allah'ın izniyle.. Güzel haberlerle geleceğim inşallah..
İyiyimm canım sen nasılsınn?
Hadi bqkalim hayirli haberler olsun ins ben esimede derim dua etsin namazinda canim ins kabul olsun minnosumuz bizimle olsun :16:bende iyiyim canim cok sukur alisle ugrasiyorum tepelere tirmanmakla mesguluz hic oturmuyo teyzesi hic :31:

Hadi bqkalim hayirli haberler olsun ins ben esimede derim dua etsin namazinda canim ins kabul olsun minnosumuz bizimle olsun :16:bende iyiyim canim cok sukur alisle ugrasiyorum tepelere tirmanmakla mesguluz hic oturmuyo teyzesi hic :31:

Sevdiklerine size bağışlasın hayırlı bir ömür versin inşallah eşinle bebişinle..
Amin canım dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor bana ben de hep duacıyım sizlere..

Sevdiklerine size bağışlasın hayırlı bir ömür versin inşallah eşinle bebişinle..
Amin canım dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor bana ben de hep duacıyım sizlere..
Sagolasin canim Allah razi olsun rabbim cumlemizin kuzularini korusun hhayirlievlat kilsin ins AMIN

Back