Selammm kizlar bn geldim cok yoruldummm bittim artik ya
Kiz nasil eğitim bu allah korusun dikkat etsinler anacim .gecmis olsun
Selammm kizlar bn geldim cok yoruldummm bittim artik ya
Elifim ya oksuruuor kusuyoe oksuryor kusuyor yiyo kusuyor 1 haftadan beri kizim kusuyo bn butun ortu ne varsa makinaya at as ser yika topla tekrar valla cok yoruldum bi haftadan beri evden disari adim atmiyorum daraldim uyumuyo yemiyo zaten bu yeme konusu hasstaAs kevserim ne oldu kuzum neden yoruldun
Ayni melisam ya o sut bende basladi gece emmen cocuk artik geceleri hic emmiyo sutum iyice azaldi gunduzleri de tek tukAl bendende o kadar sut olayida canimi sıkıyor tqbi
Nasil oldu minnosum
lactamil sutun kalitesini artitriyomus cnm olsun ihlamur ic iyidirAkşamlar n bu saatlerini seviyorum cay sessiz tv ile basbasa ya bu bebe beni öldürüyor ya yattida sukur Yenice rahatimm)
Moonumburnuna deniz suyu kullanıyorum iyio viks yapiyorum bwzen kaynarsuyaa kiyup odası na koyuyorum
Laptamil denenedim huc humana still tea iciyorun cok guzel arttirirdi o rezene sari uzum yerdim yetwrdi tasmazfi ole sut ama yeterdi yani simdi olmuyo bogazumi buyudubenim sutmu cekilsi anlamadim gitti
Adet doneminde cok azwliyo benimki iki gun once bittidun mamasiz atlattim disarda olmamiza ragmen bugun ebdeydik ywtmedi oglwn mama verdim 150cc
Akşamda idsre etti tam doymadi ama
Laptamip su mu arttiriyomus onu ben calsiyum falan azalmalari cin annenn kendi vucut ihtiyackari icin verildigi zannediyodum
Ihlamurubugun inatla icmedi sipa ben ictim icinede limon siktim ole iste iki gun n cok yoruldumondandirbelki ya korkuyorum daha 6 aybileolmadi yaa bitmese bieaz saha sürse bende elif gibi bi yil diyo dum ya en azinda skiz 9 ay vetwbilsem katı gidaya tam anlamiyla alissa vucududa ole kesilse keske; ((
Elifim ya oksuruuor kusuyoe oksuryor kusuyor yiyo kusuyor 1 haftadan beri kizim kusuyo bn butun ortu ne varsa makinaya at as ser yika topla tekrar valla cok yoruldum bi haftadan beri evden disari adim atmiyorum daraldim uyumuyo yemiyo zaten bu yeme konusu hassta
Degilkende ayniydi hic bisey yemiyooodu atik halay cekiyoruz yesin diye yapmadigimiz kalmiyo
Moonum sacma sapan egitim 3 gunluk yarin birgun cevige alirlarsa birsey olursa allah korusun biz egitim verdik vebali bize dwgil hwsabi iste neyseki gecti gitti
Yokk moonum ya ne duzelmeasi valla bnde sabur kalmadi artik sinirden olucem abk simdi uyanicak gece mamasini yemesi lazim tam 7 saaten beri ac emiyo ama sut yok ac karna enede yemezlactamil sutun kalitesini artitriyomus cnm olsun ihlamur ic iyidir
Geçmiş olsun daha duzelmedimi ya acil şifalar kizina cnm iştahsızlık cok zor bebelerde bir dönem be imkide oyle idi sinirkeri harap oluyo insani n
Kevserim canim sabret kolay degil anliyorum ben ama kuzum hasta annesi oda ne cekiyo rabbim ona sifa sanada sabir guc versin bitanem kiyamam uzulme ne olur:26:Elifim ya oksuruuor kusuyoe oksuryor kusuyor yiyo kusuyor 1 haftadan beri kizim kusuyo bn butun ortu ne varsa makinaya at as ser yika topla tekrar valla cok yoruldum bi haftadan beri evden disari adim atmiyorum daraldim uyumuyo yemiyo zaten bu yeme konusu hassta
Degilkende ayniydi hic bisey yemiyooodu atik halay cekiyoruz yesin diye yapmadigimiz kalmiyo
Kevserim benimde ememeye geceleri basladi sonra gunduzleri verdim emmeyerek suyum azaldi tamamen bieaktiAyni melisam ya o sut bende basladi gece emmen cocuk artik geceleri hic emmiyo sutum iyice azaldi gunduzleri de tek tuk((
Melisam sutun az degildir belkide kuzum buyudu emdigi icin kuvvetli eskisi gibi dolu gozukmez oda olabilir canim esim 10 yildan once birakirsa hem tazzminat odemek zorundayiz hemde askerlik yapmak zorunda gecmeyi dusunuyo aslinda ama su twmpoda ders calismamki diyo haklida ama giricek calismada sansini deniycek ogretmenlik olsa rahatlikkiPazida sut arttırılmış yarın uapiyim diyorum
Elifim nede guxelbolumu varmi s ogretmenlik rshat mealekbidaha girse kpssye kursuns demiyomu kuzum gerci hersey maddiyat a baglizor meslek polislik
Neyse allahaemanet artik
Aminn elfim alahim sabir dayanma gucu versin cnm esinede gecmis olsunKevserim canim sabret kolay degil anliyorum ben ama kuzum hasta annesi oda ne cekiyo rabbim ona sifa sanada sabir guc versin bitanem kiyamam uzulme ne olur:26:
Kevserim benimde ememeye geceleri basladi sonra gunduzleri verdim emmeyerek suyum azaldi tamamen bieakti
Melisam sutun az degildir belkide kuzum buyudu emdigi icin kuvvetli eskisi gibi dolu gozukmez oda olabilir canim esim 10 yildan once birakirsa hem tazzminat odemek zorundayiz hemde askerlik yapmak zorunda gecmeyi dusunuyo aslinda ama su twmpoda ders calismamki diyo haklida ama giricek calismada sansini deniycek ogretmenlik olsa rahatlikki
Amin canim benim amin uyidumu pasam
Canim sut azaldi dedikce azlairmis kafaya takmamak gerwkiemis gercek olan birsey bu ama istw sartlar el vwrmiyoki takmamaya ne diyeyimki kwvserim annen gwlse yada sen gitsen dinlwnirsin biraz uyirsun en azindan kuzumAminn elfim alahim sabir dayanma gucu versin cnm esinede gecmis olsun
Ya bizim kide hasta oldu olali gece emmiuo gunduz de cok degil sutumde azzal dicem moonum bana kizicakkkkk
Yeni uyudu benimki.bizde yarin izmite gidiyoz üniversite den arkadasimiz evleniyor ote l bulursak kalicaz yoksa geri donecez
Yarin insallah gitmeyi dusunuyorum esim geeci yarin orda kalmis oluum bide alisim napiyo uyuyomuCanim sut azaldi dedikce azlairmis kafaya takmamak gerwkiemis gercek olan birsey bu ama istw sartlar el vwrmiyoki takmamaya ne diyeyimki kwvserim annen gwlse yada sen gitsen dinlwnirsin biraz uyirsun en azindan kuzum
Yarin insallah gitmeyi dusunuyorum esim geeci yarin orda kalmis oluum bide alisim napiyo uyuyomu
Insalh elifim ya aman uysuun bebeler nenimde uyuyorda daha kalkicak mamasini yicek geri yatik tabi ki yemeden aglayarakGit kuzum git dinlenirsin sende uykuyu alinca hersey daha kolay oluyo alis uyudi simdi teyzesi benimde bulasiklaeim duruyodu yikadim yedirdim oglusu alri pijamalari derken uyudu ssipa sonunda sende yat dinlen kevserim uyuyosa minnosum
Aman canim pasama dikkat et hasta olmasin yolunuz iziniz aciknolsun canim Allahama emnaet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?