Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oyku uyandı amcam var danımarkada bayagıdıur gormek istiyofu kızı tangıdan onla gorustuk
armut yıdırdım oyku hamıma gelim
bırazdanda emmek ıster
tylol ılerı aylarda dedıydfın
olurmukı suımdı

melisam ben verdiğimde aliş 6 aylıktı 6 ayına orda girmişti vermmiştim öykümde 6 ayına girdi sanırım birşey olmaz ama sen yinede bir eczacy-ıya sorda sonra ver istersen geçenlerde alişinde burnu hafiften aktı bende 2 kere verdim geçti çok şükür etkili demekki ama her ilaçda her bebeğe verilirmi bilemem sen yiende sor kuzum

Hadi maşallah insallah boyle devam eder ali pasa.esine sevindim tatlım

Brokoli

Sqbah oburlrrinden vermistim bugun n eskilerden devsm edeymde gecmezse alirim canim tylol büyüktede etkili

kizlar brokoli yi ben degil telefon yazmis

senın telinde tam dayaklık hee
moonum kız yıne grıp oldu ya en kısa naıl ıyılestırebilirım kuzuyu
sekrol ve kongest kullanıyorum ya işe zor yarıyo

tatlım bol bol emzircen sütün arttımı nasıl en güzel ilaç o şuan birde sen kendine c vitamini al suda eriyen ondan iç bebişede geçer sütten papatya çayı ıhlamur içirebilirsin içine az bişi pekmez koy hatta keçiboynuzu pekmezi koy içir sen şu laktamili denedinmi anne sütünü arttırıyormuş ya onuda kendinde dene bakalım . çok terletmeyin kızı en çok bebekler terden hasta oluyor . burnu tıkalıysa cold mix satılıyor eczanede gece yastığına iki damla damlat rahat nefes alır tabi önce dr danış bitkisel bişi ama ben onun faydasını görüyorum sen kendine tavuk çorbası yap bol karabiberli iç bunlar senden bebeğe geçen zaten

Hadi maşallah insallah boyle devam eder ali pasa.esine sevindim tatlım

Brokoli
inş moonum inş sağolsın bakalım hergün yeni bir huy ediniyolar değişmezse işe yaradı çok şükür
Sqbah oburlrrinden vermistim bugun n eskilerden devsm edeymde gecmezse alirim canim tylol büyüktede etkili
anladım melisam inş geçer ya moonumunda dediği gibi sende ye c vitamini al bu aralar çokda çıakrma dışarı biraz atlatsın canım ilerlemsein zaten artık havalar soğumaya başladı e aralık diyicez birşey kalmadı
kizlar brokoli yi ben degil telefon yazmis

bende diyorum ne alaka dimekki bundan sonra anlıycazki kesin tel yazdı moonum

moonum ben birşeyler sormak istiyorum şimdi benim alişin kıyafetlerini bugüne kadar ayrı deterjanla yıkadım bugün bitti artık normelle yıkasammı yine devamı etsem sonra günlük yemek menüsünde bir öğün kahvaltı bir öğün çorba birde yemekmi yenmeli yoksa iki öğünede çorba yada yemek neyse ondanmı yedirmeli birde bu sıpa meyve yemiyo artık hemen öğürüyo zorlasam kusuyo nedendir acep ne denediysem denedim yok hiçbirini istemyio oysaki deli deli yerdi

Selam kizlar elifim bix bu gun biaz daha iyiz cnm sabahtan beri kusuyordu ama simdi daha iyi sen nasislin alisim nasil simdi uyandi cikqrsa, cvp veremezsem k bakma hemi canim

Selam kizlar elifim bix bu gun biaz daha iyiz cnm sabahtan beri kusuyordu ama simdi daha iyi sen nasislin alisim nasil simdi uyandi cikqrsa, cvp veremezsem k bakma hemi canim

as oh çok şükür kevserim çok sevinim inş daha hasta olmaz kuzum bende iyiyim canım çok iş yaptım bugün yorulmuşum alişde uyuyo 1 saattır uyanırmı bakalım uyanmasa bene dinlensem eşimi bekliyorum biber gazı yedi geliyone kusuru bacım ağlarsa çık hiç önemli değil ağlamasın minnoşum

Son düzenleme:

elifim yaşına kadar bebek deterjanı kullan sonra seninkiyle yıkarsın ,kız ne gazı yedi , kocana bişi mi oldu.3 ana öğün sabah kahvaltı , öğlen çorba akşamda sizin yemeklerden salça ve tuzsuz verebilirsin cnm meyve yemiyorsa yoğurduna falan rendele ısrar etme yer gene farklı meyve ver belki aynı meyvelerden sıkılıyordur

Anladim canim yemekleri zaten tuzsuz Salcasiz yapiyorum da hani ona ayri bir ogun mesela mercimek corbbasi bir ogun patayes yemegi yapiyorum boyle devam edeyim o zaman yogurda katim tok anacim yemiyo sadece yoguet yiyo ustelemedim ama 1 haftayi gecti yani moonum esim cevik egitimine gidiyodu orda attilar yanmis adam dunde havaifisek bacaginda patlamis 2 kere bitti cok sukur zavallaim ne halde geldi eve

Kiz nasil eğitim bu allah korusun dikkat etsinler anacim .gecmis olsun

Akşamlar n bu saatlerini seviyorum cay sessiz tv ile basbasa ya bu bebe beni öldürüyor ya yattida sukur Yenice rahatimm)
Moonumburnuna deniz suyu kullanıyorum iyio viks yapiyorum bwzen kaynarsuyaa kiyup odası na koyuyorum
Laptamil denenedim huc humana still tea iciyorun cok guzel arttirirdi o rezene sari uzum yerdim yetwrdi tasmazfi ole sut ama yeterdi yani simdi olmuyo bogazumi buyudubenim sutmu cekilsi anlamadim gitti
Adet doneminde cok azwliyo benimki iki gun once bittidun mamasiz atlattim disarda olmamiza ragmen bugun ebdeydik ywtmedi oglwn mama verdim 150cc
Akşamda idsre etti tam doymadi ama
Laptamip su mu arttiriyomus onu ben calsiyum falan azalmalari cin annenn kendi vucut ihtiyackari icin verildigi zannediyodum
Ihlamurubugun inatla icmedi sipa ben ictim icinede limon siktim ole iste iki gun n cok yoruldumondandirbelki ya korkuyorum daha 6 aybileolmadi yaa bitmese bieaz saha sürse bende elif gibi bi yil diyo dum ya en azinda skiz 9 ay vetwbilsem katı gidaya tam anlamiyla alissa vucududa ole kesilse keske; ((

Elifciknasilsin sohbet edemedik yine bebekler yüzünden
Kocana gwcmis olsun cevik kuvvetmi olcek şimdi
Onlarinda calisma saatleri kotu oluyo hafta sonları falan
Esin ne mezunuydu elifim polislikten memnunmu mecburuyettenmi yapiyo hala

Elifciknasilsin sohbet edemedik yine bebekler yüzünden
Kocana gwcmis olsun cevik kuvvetmi olcek şimdi
Onlarinda calisma saatleri kotu oluyo hafta sonları falan
Esin ne mezunuydu elifim polislikten memnunmu mecburuyettenmi yapiyo hala
Melisam iyiyim kuzum bulasuk yikiycamda tembelligim ustumde bugun cok is yaptim cok yorulmusum basim catliyo vallaha sutun hala azmi canim artar canim sen takmamaya calis diyicemde takmamakda mumkun olmuyoki :26:kuzum esim cevikte olmiycakda eksik adam olunca aliyolar diye egitim iste esim fen bilgisi ogretmeniiydi yani sinavi kazanamadi babamda vermwyince isin olmadan vermwm deyince esimde gitti polis okuluna 6.5 ay okudu iste evlendik bitiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…