- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
Allah korusun canım kötü birşey olmıycak sen içini ferah tut rabbime emanet inş hakında hayırlısı erzurum soğuktur kışın -30 lara çıkar Allah kolaylık versin canım bilirim bende çok gitmişimdir en son skolyozumdan gitmştim 4 yılı geçiyodur belki daha fazla hatırlamıyorum bile
anladım canım kışı bi atlatayım da inşallah.. tüm hamişlerimiz Allah a emanet...
anladım canım kışı bi atlatayım da inşallah.. tüm hamişlerimiz Allah a emanet...
amin canım amin
oyku uyandı amcam var danımarkada bayagıdıur gormek istiyofu kızı tangıdan onla gorustuk
armut yıdırdım oyku hamıma gelim
bırazdanda emmek ıster
tylol ılerı aylarda dedıydfın
olurmukı suımdı
Gunaydin canlar melisam gelememis hic merak ettim ins oykum iyidir :26:kizlar alisin sanirim neden geceleri yirtindigini anladim acliktsn yedirip yatordim zaman ilk 3-4 yada 5 saat iyi ama sonrasi fena kuzum aciktigindan yaipiyomus gecebkalktim sut isittim artik rabbimeee sonsuz sukurler olsunki bibwron aliyo icito nasil icti sutu hemen uyudu ne sallamak ne birser doyunca uyidu ve sabah 7 olmadan uyanan 08.30 kalkti ins bundan sonra rahat oluruz veeee asil haber esimin calisma saatleri 12-36 DONDU ARTIK o kadar zaman bizden ayri olmiycak sukurler olsun yaa isinden dert yanardim 3 aydir ama buyuk Allahim yuzumuze guldu once zoru gosterdi cok sukur simdide yuzumizi guldueuyo
Sqbah oburlrrinden vermistim bugun n eskilerden devsm edeymde gecmezse alirim canim tylol büyüktede etkilimelisam ben verdiğimde aliş 6 aylıktı 6 ayına orda girmişti vermmiştim öykümde 6 ayına girdi sanırım birşey olmaz ama sen yinede bir eczacy-ıya sorda sonra ver istersen geçenlerde alişinde burnu hafiften aktı bende 2 kere verdim geçti çok şükür etkili demekki ama her ilaçda her bebeğe verilirmi bilemem sen yiende sor kuzum
kizlar brokoli yi ben degil telefon yazmis
senın telinde tam dayaklık hee
moonum kız yıne grıp oldu ya en kısa naıl ıyılestırebilirım kuzuyu
sekrol ve kongest kullanıyorum ya işe zor yarıyo
inş moonum inş sağolsın bakalım hergün yeni bir huy ediniyolar değişmezse işe yaradı çok şükürHadi maşallah insallah boyle devam eder ali pasa.esine sevindim tatlım
Brokoli
anladım melisam inş geçer ya moonumunda dediği gibi sende ye c vitamini al bu aralar çokda çıakrma dışarı biraz atlatsın canım ilerlemsein zaten artık havalar soğumaya başladı e aralık diyicez birşey kalmadıSqbah oburlrrinden vermistim bugun n eskilerden devsm edeymde gecmezse alirim canim tylol büyüktede etkili
kizlar brokoli yi ben degil telefon yazmis
Selam kizlar elifim bix bu gun biaz daha iyiz cnm sabahtan beri kusuyordu ama simdi daha iyi sen nasislin alisim nasil simdi uyandi cikqrsa, cvp veremezsem k bakma hemi canim
as oh çok şükür kevserim çok sevinim inş daha hasta olmaz kuzum bende iyiyim canım çok iş yaptım bugün yorulmuşum alişde uyuyo 1 saattır uyanırmı bakalım uyanmasa bene dinlensem eşimi bekliyorum biber gazı yedi geliyone kusuru bacım ağlarsa çık hiç önemli değil ağlamasın minnoşum
elifim yaşına kadar bebek deterjanı kullan sonra seninkiyle yıkarsın ,kız ne gazı yedi , kocana bişi mi oldu.3 ana öğün sabah kahvaltı , öğlen çorba akşamda sizin yemeklerden salça ve tuzsuz verebilirsin cnm meyve yemiyorsa yoğurduna falan rendele ısrar etme yer gene farklı meyve ver belki aynı meyvelerden sıkılıyordur
Melisam iyiyim kuzum bulasuk yikiycamda tembelligim ustumde bugun cok is yaptim cok yorulmusum basim catliyo vallaha sutun hala azmi canim artar canim sen takmamaya calis diyicemde takmamakda mumkun olmuyoki :26:kuzum esim cevikte olmiycakda eksik adam olunca aliyolar diye egitim iste esim fen bilgisi ogretmeniiydi yani sinavi kazanamadi babamda vermwyince isin olmadan vermwm deyince esimde gitti polis okuluna 6.5 ay okudu iste evlendik bitimindeElifciknasilsin sohbet edemedik yine bebekler yüzünden
Kocana gwcmis olsun cevik kuvvetmi olcek şimdi
Onlarinda calisma saatleri kotu oluyo hafta sonları falan
Esin ne mezunuydu elifim polislikten memnunmu mecburuyettenmi yapiyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?