Gunaydin kizlar alis 12 de yatti 5olmadan uyandi yarim saat sallayarak idarw ettim sonra sapitri bagirdim bende esim aldi bakti bendw 6da geldim aliyeyi izlesim esim Uyuttu ama bendw yatmadim daha nede ilsa uyanacak dedim essek ben yoktum ya 8.30 kalkti tum kini bana biktim anacim canimdan vallaha olduruyo beni kalkiyo koltuktan titunup dengesini sagliyip birakiyo cama dogru gidiyo sonra dusuyo hic oturmuyo hic surwkli yurime pesinde e tabi bendw oturmuyorum nasil olucak yaa bu is uyusun da birkac saat uyanmasin diye tuvalete bile girmiyorum
hay allahım bileytdin yatardın demı bizde bugun 9 a cerek kkala uyandık daha dogrusu ben uyandım oyku bogusuyıdu yatakta bagıra bagıra bi olmus ya benım uykum cok agırlastı kıslar eskiye dondum resmen uyanmak bilmiyorum garipbim cok aglıyoı onceden en kucuk sese uyanırdım oyku dogalı yok anam yıne eskiye dondum aralık ta nasıl odayı ayıracaksam ben nasıl duycam yaaa
kıslar sız odaları ayırdınız demı kacıncı ayda ayırdınız 6 ay doluncca ben yapayım dıyorum aralık sonu ocak giibi