• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydin kizlar alis 12 de yatti 5olmadan uyandi yarim saat sallayarak idarw ettim sonra sapitri bagirdim bende esim aldi bakti bendw 6da geldim aliyeyi izlesim esim Uyuttu ama bendw yatmadim daha nede ilsa uyanacak dedim essek ben yoktum ya 8.30 kalkti tum kini bana biktim anacim canimdan vallaha olduruyo beni kalkiyo koltuktan titunup dengesini sagliyip birakiyo cama dogru gidiyo sonra dusuyo hic oturmuyo hic surwkli yurime pesinde e tabi bendw oturmuyorum nasil olucak yaa bu is uyusun da birkac saat uyanmasin diye tuvalete bile girmiyorum:emir_bebek:

hay allahım bileytdin yatardın demı bizde bugun 9 a cerek kkala uyandık daha dogrusu ben uyandım oyku bogusuyıdu yatakta bagıra bagıra bi olmus ya benım uykum cok agırlastı kıslar eskiye dondum resmen uyanmak bilmiyorum garipbim cok aglıyoı onceden en kucuk sese uyanırdım oyku dogalı yok anam yıne eskiye dondum aralık ta nasıl odayı ayıracaksam ben nasıl duycam yaaa
kıslar sız odaları ayırdınız demı kacıncı ayda ayırdınız 6 ay doluncca ben yapayım dıyorum aralık sonu ocak giibi

kılosu 7300 olmus meyveden basla dedi bu ay cam rende almam lazım nasıl veriyosunuz meyveyi rendeden gecirince yetiyomu kızlar puturlu mu olcek mama gibi cekcezmı sonradan:44::44:
benım yogurt olayı kıza bi gun ıse yaradı yok anam bu bı alem hemenmı vucut alısızr bı gun uyuyamayıncada ertesi günde aynı seyi yapıyo. bıraz once 45 dakka uzerine agladı memeyı agxına tıktım gozukmeden popodsunu pıspısladım geri uyudu allahytan of cok yoruldum ya kostor kostur evi süpür sıl banyoyu yıka of daha makıne bosalacak yemek yapılacak of ya iş bıtmıyo anacıgım

merhaba kızlar.haylidir giremiyorum netimizde bir sorun çıktı.bağlanamadık.eşim en son jeti değiştirdi.geçmişi okuyamıyorum şuan ama hepinizi özledim.umarım çok iyisinizdir.oğlumla ilgili sıkıntımız devam ediyor.daha detaylı anlatırım merak edenlere.ben çok şükür iyiyim.bebişleri ve sizi öpüyorum.

aalah allah gecmedimi daha sorunlar be papatyam e anlşataydın ya girmısken meraktayız hepimiz

gunaydın kıslar oykuyu doktora goturdum rota asısı vardı onu yaptırdım ikinci safha.
geldik emdik uyuttum temıslık yapayım bi ustten uyanmazsa sıpacık gelcem:38::38:
Oy kuzum agladimi melisam cok
hay allahım bileytdin yatardın demı bizde bugun 9 a cerek kkala uyandık daha dogrusu ben uyandım oyku bogusuyıdu yatakta bagıra bagıra bi olmus ya benım uykum cok agırlastı kıslar eskiye dondum resmen uyanmak bilmiyorum garipbim cok aglıyoı onceden en kucuk sese uyanırdım oyku dogalı yok anam yıne eskiye dondum aralık ta nasıl odayı ayıracaksam ben nasıl duycam yaaa
kıslar sız odaları ayırdınız demı kacıncı ayda ayırdınız 6 ay doluncca ben yapayım dıyorum aralık sonu ocak giibi
Melisam benimki daha yatagina alismadi oda ayirmasi mumkun degil ki zaten kalkiyo yataktan asagi agiliyo yanimdan ayiramam gece kalkti kasini besige vurdu Minnosumdada baslar artik aman zor is bee zor
kılosu 7300 olmus meyveden basla dedi bu ay cam rende almam lazım nasıl veriyosunuz meyveyi rendeden gecirince yetiyomu kızlar puturlu mu olcek mama gibi cekcezmı sonradan:44::44:
benım yogurt olayı kıza bi gun ıse yaradı yok anam bu bı alem hemenmı vucut alısızr bı gun uyuyamayıncada ertesi günde aynı seyi yapıyo. bıraz once 45 dakka uzerine agladı memeyı agxına tıktım gozukmeden popodsunu pıspısladım geri uyudu allahytan of cok yoruldum ya kostor kostur evi süpür sıl banyoyu yıka of daha makıne bosalacak yemek yapılacak of ya iş bıtmıyo anacıgım
Maasallah kuzuma melisam kilosu cok iyi rabbim nazaelaedan korusun :nazar:ben me rende kullandim nede ilkten purelere basladim oldugu fibi ywdirdim eskiden bunlarmi vardi ki rendeden gecince puturlu oluyo oguruyolar ben blenderdan geciriyorum yediriyorum eti tavugu herseyi ama sen bilirsin yinede ben simdide sut vermeye basladim birsey olmadi tatsinki sonra icmiyolarmis alisik olsun tadina

Merhaba kızlar

Melisam cam rende al onla rendele elma ile basla.

Papatyam seni ve oluşunu öptüm merakta birakma

Elifim sen nasılsın

moonum uykusuz yorgun sinirli perişan hepsi işte sen nasılsın canım

Allah kolaylık versin cnm bende yemek yaptim evi supurdum bir yandan pasa ile uğraşıyorum hic yorulmak bilmiyor lar maşallah

Allah kolaylık versin cnm bende yemek yaptim evi supurdum bir yandan pasa ile uğraşıyorum hic yorulmak bilmiyor lar maşallah

aynen canım yaa vallaha bilmiyorlar benim canım çıkıyo onda tık yok canalrı sağolsunda ama azıcıkda duraklı olsunlar vallaha yaa biraz önce eşimi gönderirken asansörde eşim bay bay yapıyorum alide gel gel yapıyo o minicik parmakalrıyla kapanınca kapılar dedimki baba gitti alide başladı ditti 5-6 kez tekararladı aklım gitti bayıldım konuşmalara başladı yaramazım :16::16::16::16::16:

Kislar kafayi yicem ne oldu bi kiza uc dört gundur aksam uykulari sapitti iyice 8.30 da bayilan oyku netrde bugun hele 11 yaptik cok yotuyo cok saattlerce pispislamak bende m oykuyu kendini kendini ne uyutmata çalışmam lwximda yuzukoyun yatirdam eli ayagi durmuto cok hareketli yudu koyun yatırsam kafa bi oywnw bi buyanq durmuyi biturluu bilemedim nadil yapcam yaaa uyumafikca eşimle birbirimize patlıyor uz bi sallito b ben kolumuz kopuyo resmenn
Ben haftq disinda sikip bi zorlasam kendini basina uyumaya
Es m ki ziyo sallanmaya sen alıştım n diyo bwsta kixiyidum wma hakli isarda bile arabasında uyumuyo salliyom ole koyutorum off sikildim iyice
Memede re uyutmwyin diyolat ne yapacwgimi sasirdim

Kislar kafayi yicem ne oldu bi kiza uc dört gundur aksam uykulari sapitti iyice 8.30 da bayilan oyku netrde bugun hele 11 yaptik cok yotuyo cok saattlerce pispislamak bende m oykuyu kendini kendini ne uyutmata çalışmam lwximda yuzukoyun yatirdam eli ayagi durmuto cok hareketli yudu koyun yatırsam kafa bi oywnw bi buyanq durmuyi biturluu bilemedim nadil yapcam yaaa uyumafikca eşimle birbirimize patlıyor uz bi sallito b ben kolumuz kopuyo resmenn
Ben haftq disinda sikip bi zorlasam kendini basina uyumaya
Es m ki ziyo sallanmaya sen alıştım n diyo bwsta kixiyidum wma hakli isarda bile arabasında uyumuyo salliyom ole koyutorum off sikildim iyice
Memede re uyutmwyin diyolat ne yapacwgimi asirdim

Melisam malwsef isteyerek alistirmiyoruz gazli bebegi uyutmak oyle yataga atip kendi basina iyumasini beklemesini biliyoruz ama uyumauinca surwkli aglayinca ne yapabiliriz bende tembihlerdim esimi her agladiginda kosmak yok sallamak yok diye ama tam tersi oldi yani zaten dayanazdim aglamasina birde ilk zamanlar ne yaparsan yap anneyi istoyolar mesela yeni dogan benek aglar anneye getirdiklerinde susar anne iste o emmeyi aciktiginda degil anneyi istedigi icinde oluyo yani bende alisi alistiramadim iyurutp besigine koydum o uyandi alistim artik gunduz yer yatagi gece besik seni anliyorum cunku kollarla pispislamak battaniyede sallamak coooookkkk zor en iyisi ayak ama onuda istemiyo benimki esin sana kiizp durmasin sen keyfe alistirmadinki aksine istemeye istemwyw alisti sikma canini ne yapsak bazen care olmiyo belkide ilk oldugundan tecrubesizlik 2. Istemiyorum ama nasibimizde varsa en azindan gercekten keyfe alistirdigim ne varsa yapmiycam ins yapabilirim yoksa 2. Cocukda olirsa boyle yedik b...............:27:

Gunaydin kizlar alis 3 dogru uyandi surekli besik salla el yoruldu kol kol yoruldu ayak en sonunda twkme tokat dalacaktim besige:52::52:neyse oyle boyle sabah ettik 7 de yandik suan ayakta koltuk yaninda ne varsa dagitmakla mesgul ne sehpalarim ne tv hersey parmak izleriyle dolu gunde 2-3 kere siliyorum a silinmise hic benziyo:27:en nefret ettigim seydi oysaki neyse artik eskiyi ozlekten burnumun direkleri yamuldu arkadas of offffff komur gibi yaniyorum of offff pofff ben derdimi biliyorum ALISS :37:pazara gidelim bir tavuk alalim bir tavuk alalim napalim tey tey sabah sabah oynattim doktorum nerde uleynnnnnnn:9::36::32::86::86::86::111::111::111::111::111::111::111::111:

Bu arada kevserim ne yapti acaba yaptirdilarmi siki roya girdiler birsuru Allah kolaylik verain wsinede onada Amin

Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşmayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu? :(((

Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşmayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu? :(((

Canim korlma hemen bence dis gebelik degildir bildigim kadariyla dis gebelikte kanama falan goruluyo tam in degilim ama usg olculwri yanlis cikiyo bana da doktor 17 gun ilwrde gidiyo dedi iri bebek 2-3 gum daha onden giderse tehlikeli dedi yememi kesti falan neyse 3600 cikti en son girtigimdede 1 hafta arayla 3500 cikti ama dogduki 3300 yani ne onden gitmesine nede geriden gelmesine takma ne zaman hamile kaldigimizi bilemiyoruzki daha kucuktur gec dollenmedir benim 7 gun gecti adetim girtim 15mm olmus rahim kalinligi hamile olabilirsin dedi sonra 2 gin sonra gittim yani 9 gun gectiginde gittim nerdeyse keseyi goremedi daha yeni olusuyo dedi minicik igne ucu kadar noktaydi sen sitrese girme sakin bekle Allahon izniyle hersey normal cikar ins bol bol dua et bende ederim hakkinda hayirlisi olsun ins canim

Canim birde baska doktora gorun aynisinimi diyecek nakalim ozwelwmi gidiyosun devlwtwmi

Canim korlma hemen bence dis gebelik degildir bildigim kadariyla dis gebelikte kanama falan goruluyo tam in degilim ama usg olculwri yanlis cikiyo bana da doktor 17 gun ilwrde gidiyo dedi iri bebek 2-3 gum daha onden giderse tehlikeli dedi yememi kesti falan neyse 3600 cikti en son girtigimdede 1 hafta arayla 3500 cikti ama dogduki 3300 yani ne onden gitmesine nede geriden gelmesine takma ne zaman hamile kaldigimizi bilemiyoruzki daha kucuktur gec dollenmedir benim 7 gun gecti adetim girtim 15mm olmus rahim kalinligi hamile olabilirsin dedi sonra 2 gin sonra gittim yani 9 gun gectiginde gittim nerdeyse keseyi goremedi daha yeni olusuyo dedi minicik igne ucu kadar noktaydi sen sitrese girme sakin bekle Allahon izniyle hersey normal cikar ins bol bol dua et bende ederim hakkinda hayirlisi olsun ins canim

Saol canım hep dua ediyorum.. Bir de milimetrik kistler gördüler not düştüler molar gebelikte izlenmesi gerekebilir diye.. Doktorum da bu önemli bişi değil dedi.. Molar gebeiği de okudum korkunç bişi.. 15 gün kendi kendimi yicem :((

Saol canım hep dua ediyorum.. Bir de milimetrik kistler gördüler not düştüler molar gebelikte izlenmesi gerekebilir diye.. Doktorum da bu önemli bişi değil dedi.. Molar gebeiği de okudum korkunç bişi.. 15 gün kendi kendimi yicem :((

canım kistler önemsizmiş hamileikte kayboluyomuş onu sıkıntı etme ama stresde etme yani bence 15 gün kendi kendini yiyeceğine birde develte git yada başka özele git böyle böyle deilder diye en azından 2. doktor ne diyecek okuma netten doldurma onları kafana canım üzüldüğünle kalırsın bebişine yazık

canım kistler önemsizmiş hamileikte kayboluyomuş onu sıkıntı etme ama stresde etme yani bence 15 gün kendi kendini yiyeceğine birde develte git yada başka özele git böyle böyle deilder diye en azından 2. doktor ne diyecek okuma netten doldurma onları kafana canım üzüldüğünle kalırsın bebişine yazık
Elimde değil ağlamak geliyo içimden çok korkuyorum.. Başka doktora giderim ama yine alttan bakarlar dün ben bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bile o kadar çok yormuşlar ki beni :(

Elimde değil ağlamak geliyo içimden çok korkuyorum.. Başka doktora giderim ama yine alttan bakarlar dün ben bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bile o kadar çok yormuşlar ki beni :(

anlıyorum canım haklsında kolay değil en ufak ağrıya bile canımız sıkılıyo ama en azından başka doktora görünmek faydalı olumru diye düşünüyorum birde o kadar alttan neden bakmtılar ben alttan bakılmasına pek razı değilim ama bilemedim:26:

Back