Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

İlk doktoruma gittim çok küçüktür daha karından görünmez alttan bakalım dedi daha ben tepki vermeden dedi ki kesinlikle bebeğe bir zararı yok aklına kötü birşey gelmesin dedi önce o baktı sonra işte öyle olumsuz şeyler bekleyince transvaginal ultrasona yolladı orda da baya bi uzun sürdü inceleyip durdular.. Sonra doktoruma çıktım kasık ve bel ağrıların olacaktır çok dikkat et ağır kaldırma bir de fazla cinsi münasebet olmasın dedi işte ne bileyim

doktorlar öyle diyosa yoktur demekki canım o zaman çok zor iş yaa stresli heranı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allahıma emanet miniklerimiz inş sağlıklı hamileilk geçirrisin ve sağlıkla alırsın kucağına mükemmel bir duygu zor ama çoookkk güzel her anı inş herşey yolunda gidecek hayırlı haberlelre gelirsin inş sen dikkat et doktorunda dediği gibi ağır kaldırma şeyde olmasınki bu ilerleyen zamanlar hiiç olayacak meleğin önce rabbime sonra sana emnaet annesi

Canım güzel yüreğine sağlık.. Rabbim güzel dualarının fazlasını sana versin inşallah.. Hayırlısı olsun 15 gün sonra inşallah iyi haberlerle gelirim...

canalr gunaydınnn basın dehset agrıyo dayanamadım monoset aldım gecemızde kotuydu sabahta 9.30 da kalkyık ama cok gec yattı ve 3 de uyanıp 4 e kadar uyumadı sıpaa
elifim bende memnun degilim inan kollarım kopuyo bende saglıklı degilimki boyunda ıkı fıtık zorluyo artıkın kılıoda aldıkca cekilmez oluyo 10 dakka pıspıslamamk bana 10 saat gibi geliyo işgence resmen canım yanıyo kollarımın dıpleri zonkluyo artık

Canım güzel yüreğine sağlık.. Rabbim güzel dualarının fazlasını sana versin inşallah.. Hayırlısı olsun 15 gün sonra inşallah iyi haberlerle gelirim...
Sagolasin canim Allah razi olsun ins mujdeli haberler aliri
Melisam AYNEN BENDEDE SIRTIM SIKINTI 10DK SANKI 10 SAAT AMA ALIS ARTIK SALLANMAKDA ISTEMIYO ANAM NASIL UYUTUCAGIMI SASIRDIM NEDIR BUNLARIN YAPRIGI ANLAMIYORUM IYI YAPMISSIN ILAC ALMAKLA BAS AGRISIDA FENA EDIYO NEDEN UYUMADIKI GECE SIKINTISIMI VARDI ACABA

Selam bacilar dilekleriniz dualarinizin icin allah razi olsun esim karsi taragin arabasini yaptiriyor kac gunxden beri ugrasiyo oralar da moralim hala bozuk
Bu gun bnm dogum gunum sahildeyken konusuyorduk hayatim diyo ne istersin ne aliyim sana diye soruyordu
Bnde dedim supriz yap bana sorma
Simdi oralarda cnm ugrasiyo moral sifir sinirli uzgun para yok
Esimden supriz hediye hic bisey beklemiyorum tek dilegim su zor gunler gecsin morali yerine gelsin kizim
Iyi cok sukur otururken gotunu kaldirip ayaga kalkmaya calisiyooo
Giriyorjm yazdiklariniza bqkiyorum ama yazamiyorum kizim tableti elimden aliyoo seviyorum sizi

Kevserim dogum gunun kutlu olsun bir omur huzurlu saglikli mutlu esinle kizinla nice senelere olsun canim benim ummadik is ama cok sukurki esin sag ve basinizda rabbim yardimciniz olsun odemenize ins kuzucum

Herkese merhabalar

Kevsercim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah

Umarım sıkıntı lı günleri biran once atlatirsiniz

Benimde eşim e sıkkın para verme dediğim birkisiye para vermiş bugun yarin vericem diye oyaladi simdi askere gitti verdiği kisi 4bin tl gelince askerden oderim demis tek bize değil ki borcu hangi birini ödeyecek ustune su icsinsimdi bana diyo ne yapayım ne diyim dedim sana zamaninda verme demiştim

Istanbula ilk geldigimizdede benimki vermisti kredi kartini vermis oda pc malzemeleri almis 600tlye 1 senwyw ancak odedi oda parca parca borcu biz odedik onun verdigi elimoze harclik oldu neden boyleler ki bu erkeklwr nasil alicak geri ustelik uyarmissimda dinlememis cekicek simdi azda degil yazik pasamain rizkini neden guvensiz adama vermiski bende cok kizmistim esime akillandi ama

Iyiym cnm kuduruyor paşa bende arnavutcigeri yaptim yicez eşim i bekliyom pasa yatincada borek yapıcam arkadas ev tasiyor oraya goturcez ysrinda kek yaparız

Beni dinlemedi kendi bilir cnm

Iyiym cnm kuduruyor paşa bende arnavutcigeri yaptim yicez eşim i bekliyom pasa yatincada borek yapıcam arkadas ev tasiyor oraya goturcez ysrinda kek yaparız

Ohh maasallah sana hamarat gaci seni afiyet olsun canim bizde cay icicez simdi revanimiz var ben sana tatli verem sende bana boooreekkk

Herkes e selamlar bende arkadaş evi tasiyor diye kek borek yPtim o u goturduk moralim bozuldu kizini kaynanasina bırakmış kadin dogru düzgün bakmamis kiz pisik olmuskarni acikmis dedim bana biraksaydin okadar dedim yardım lazimmi diye yok dediniz diyor bilseydim birakirdim dedi allah kimseye muhtac etmesin cok zor

Birde babannemi oluuo somdi o kadin aklinca yuh yaziklar olsun beee Allahtan kendi kanindan komsunun olsa nasil bakardi bilemiuorim yani sen demissin kuzum dusunmuzsun keske biraksalarmis bin kat iyi bakicagindan suphesi olmazdi en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…