Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Slm kislat ne var ne yok
Misafirim vardi bebek gormeye geldilet yenice gittiler oyku uyuyo kocam uyuyo bende uzwndim bibbakiyim dedim size
Melisam napalim ya iyiz cok suukur ii olmaya calisiyoruz sen nasilsin oykum nasil iyi ki bnde bbizim minoosu yeni uyuttum esim gelicek isten corba ve salata yapilcak aman corbayida hazir yapicam hic ugrasamam zaten bi halsizlik vqr

Essek alis annesini coknu uzuyor gonder bana poposunu pataklayim)
Canim eczaneden iyi geceler çayını al humana tafa milupanin var
Insanlar alio vrriyo vallhi bende hatta gorunce dedim gündüz uykusu icinu yokmu diye sordum yokmus)
Kizim iji uykusunu onbes dakka yaotigi icin bide gekenkeri yabanciladi aksilesti 4 de zor uyuttum misafirlerin yanindada oturamqdim adwm gibi

Slm kislat ne var ne yok
Misafirim vardi bebek gormeye geldilet yenice gittiler oyku uyuyo kocam uyuyo bende uzwndim bibbakiyim dedim size

ne olsun melisam uğraş koştur dur oh uyuyoken keyfini çıkar bende banyo yapıcam sonra yemek faslı falan sabahtan beri sil süpür derken canım çıktı

Melisam napalim ya iyiz cok suukur ii olmaya calisiyoruz sen nasilsin oykum nasil iyi ki bnde bbizim minoosu yeni uyuttum esim gelicek isten corba ve salata yapilcak aman corbayida hazir yapicam hic ugrasamam zaten bi halsizlik vqr

Bende aksama bi cacık yok amannnn b ndan sonra rahat olcam vallhi banane taaa sipalar zwti canımız a okuyoo yspmiyorum bu aksam yimek

hemde nasıl melsam yaa al vallaha ne yaparsan yap sende kalsın bir kaç gün uyurum sende temelli çıldırırsın yaa aslında uyumuyo değil uyuyo ama uyanması çok pis nasıl anlatsam çıldırıyo ne yapsam fayda etmiyo çok bunaltıyo bazen az uyanıyo ama bazaende sğrekli mız mız sürekli beşik sallıyorum sallamasam uyanıyo kıyamet kopuyo eşim araştırmışda önermemiş bazıları kk de bende kararsız kaldım :44::44::44::44:

ne olsun melisam uğraş koştur dur oh uyuyoken keyfini çıkar bende banyo yapıcam sonra yemek faslı falan sabahtan beri sil süpür derken canım çıktı

Cok oatliyosun kendni elif alis zwten yoruyo uykusuzluk yirginluk bel agrisi su temizlik islerini azaltt bakiyimm
Haftada ikigun yeter yaa ustten yaoiyom haftada iki gun napiyimm
Battaniye yw alismasib cabim cok zor oluyo bak tek basina ole sallma bidaha

Amannn ya su isler hic bitmiyo 15 dk uyyolar is yap onda da tamm oturcann aglama sesiii
aynen öyle hele bir uyandığında yanında olma ben uyutunca iş yapmıyorumki başındayım işimede geliyo çünkü oturduğum tek zaman uyuttuğum zaman
Gelinn canlar bn yaptim yiyek bugunbendensiniz

oh gleiyorum patitisde kızart ama ketçaplı olsun

Geliyom kevserimm
Yallahi o cayi eczane cok met etti
En bilisin ama bolede sen si nirli bebek sinirli daha kotu
Ben alirdim hemen getirisi daha iyidir goturusunden
Uyandi benim sipaa

melisam aliş yerlerde sürekli yerler toz oluyo mecbur kalıyourm eşimde mesela gündüz geliyo sabah yatıyo 1 kadar e kahvaltıyı hazırlıyo çoğu zaman ama gerisi bana aliyi alıyo bakıyoyo inanırmısın ütüm varki bir bavul dolusu yapamıyorumm alide çok hareketli bildiğin gibi değil oturduğu yerden kalkmaya çalışıyo beceremiyo kalksa yürüycek tamamen gecede uymayınca bataniyede kuzum inan başka türlü münkün değil uyumuyo 2 saati geçince uykusu da sıkıştırıyo o zaman daha feci oluyo daha çok yoruluyurm sırf yarım saat dinlemnebilmek için sallıyorum ama eşşek ağırlaştı sığmıyoda battaniyeye

Geliyom kevserimm
Yallahi o cayi eczane cok met etti
En bilisin ama bolede sen si nirli bebek sinirli daha kotu
Ben alirdim hemen getirisi daha iyidir goturusunden
Uyandi benim sipaa

hangisini melisam en iyisi hangi markadır eşim alsın da içireyim bu gece başka çarem yok gerçkten sinirlenincede olmuyo kuzuma bağırmak istemiyorum gözümün içine bakıyo ağlıyorum hıı hıı yapıyo anlıyoda yavrum

Benimkide son uykusu yapnayonca çok cejilmez oloyu
Bes gibi yatiriyorum tabi bugun kaydi
Uyandi emito bi yarim saatte otrda kestircektim sipaa yaa kahve iccektimm

E elifim benim bildigim biri uretiyo milupa yada humana sorsun eczaneye gece uykusu cayi diye verirler dene tabi bitkidel seyletdir onlat uyku yapıcisasakinleştirici bitkisel seylerdir

E elifim benim bildigim biri uretiyo milupa yada humana sorsun eczaneye gece uykusu cayi diye verirler dene tabi bitkidel seyletdir onlat uyku yapıcisasakinleştirici bitkisel seylerdir

Tmm melisam esim yarin alicak bugun daha gitmesin yazik cok ruzgar var buranin ruzgaribbeni biktirdi neyse demek keyif yapamadin hee vallaha bende banyoya girdim anacim saclarim nasil girmis birbirine acana kadar belim kollarim koptu birde asiri dokuluyo sendede varmi kuzum bu arafa moonum adet oldumu acep

allah kolaylık versin cnm zor işler.benim adetim gelmedi daha bekliyorum birkaçgüne gelmezse dr gitcem umarım kist falanyoktur aceyip gazdavar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…