Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım cnm bebekler için uyku cayları var eczanede denedşnmi gece versen
gececayıydı galiba bebek içinde verirler .neyse cnm ben yatıyorum öpt
tmm canım sağolsın bende öptüm
bayanlar ben adet oldum sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı bıkere ılıskım olmuştu ondanda 1 ay gectı uzerınden esımle soğukluk vardı gec döllenme olabılırmı
geç döllenmede oran düşükolur ama 5ten yüksek olur
bayanlar ben adet oldum sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı bıkere ılıskım olmuştu ondanda 1 ay gectı uzerınden esımle soğukluk vardı gec döllenme olabılırmı
moonum 11 de yatırıdm koydum yerine uyandı daha uymadı şu saat oldu daha uyumuyo battaneye dışında uyumuyo tek başıma sallıyorum koptu bileklerim belim ağrımdan ağlıyorum şuan bu çocuk neden böyle ömrümü yedi 10 çocuğa bedel bağıryorum olmuyo seviyorum olmuyo ben bittim daha her gece aynısı gün içinde zaten geberiyorum yorgunluktan gece dinlenemiyorum uyuyamıyorum bu nasıl iş ne zaman düzene girer yaa bıktım canımdan kurban olduğum rabbim alsada kurtulsam şu caımı yaaTam yattim sonkez bakiyim dedim neden yatmadin elifim
moonum 11 de yatırıdm koydum yerine uyandı daha uymadı şu saat oldu daha uyumuyo battaneye dışında uyumuyo tek başıma sallıyorum koptu bileklerim belim ağrımdan ağlıyorum şuan bu çocuk neden böyle ömrümü yedi 10 çocuğa bedel bağıryorum olmuyo seviyorum olmuyo ben bittim daha her gece aynısı gün içinde zaten geberiyorum yorgunluktan gece dinlenemiyorum uyuyamıyorum bu nasıl iş ne zaman düzene girer yaa bıktım canımdan kurban olduğum rabbim alsada kurtulsam şu caımı yaa
Elifim o nasil laf ya ağzına aci biber senin cok buyuk uykum problemi varsa dr götür uyku icin surup bile verebilir ler
Elifimm cnm nasil oldun iyi misin bi daha oy
E oonusma bacim allah gecinden versin