Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

anladım cnm bebekler için uyku cayları var eczanede denedşnmi gece versen

gececayıydı galiba bebek içinde verirler .neyse cnm ben yatıyorum öpt

bayanlar ben adet oldum sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı bıkere ılıskım olmuştu ondanda 1 ay gectı uzerınden esımle soğukluk vardı gec döllenme olabılırmı

kan testinde cıkması gerekirdi cnm hani adet olmasaydın derdim oran yükselir bhcg adet olmuşsun.5 in üstü gebelik demek.rabbim nasip etsin anneliği sizede

geç döllenmede oran düşükolur ama 5ten yüksek olur

Tam yattim sonkez bakiyim dedim neden yatmadin elifim

Kuzu cuk ovulasyon testi al oyle takip et yumurtlama gününu en garantisi

Tam yattim sonkez bakiyim dedim neden yatmadin elifim
moonum 11 de yatırıdm koydum yerine uyandı daha uymadı şu saat oldu daha uyumuyo battaneye dışında uyumuyo tek başıma sallıyorum koptu bileklerim belim ağrımdan ağlıyorum şuan bu çocuk neden böyle ömrümü yedi 10 çocuğa bedel bağıryorum olmuyo seviyorum olmuyo ben bittim daha her gece aynısı gün içinde zaten geberiyorum yorgunluktan gece dinlenemiyorum uyuyamıyorum bu nasıl iş ne zaman düzene girer yaa bıktım canımdan kurban olduğum rabbim alsada kurtulsam şu caımı yaa

Elifim o nasil laf ya ağzına aci biber senin cok buyuk uykum problemi varsa dr götür uyku icin surup bile verebilir ler

Elifim o nasil laf ya ağzına aci biber senin cok buyuk uykum problemi varsa dr götür uyku icin surup bile verebilir ler

oyy moonum oyy vallaha bazen canım çok yanıyo ben uykusuzluktan şikayet etmezdim öyle ama bu aralar gerçkten zombi gibiyim bi ara ne güzel kesintisiz 6 saaat uyurdu şimdi ne uyku ne birşey bari deli deli ağlamasa kalksakda otursak o ağlamasına sinirlerim bozuluyo birşey ifade etmiyogözlerni açamıyoruz dayanamıyorum bende kopuyorum birde güzdüzleri çok yaramaz bir an şöle saniye tvye dalsam bakıyorum çıkmış orta sehpaya oturuyo yada koltuğa otur kalk kalk otur peşinde gez sırtım dayanmıyo kemiğim dönmüş gittikçe ağrısı artıyo ben elden düşersem bakanıda yok eşşeğin ne diyeyimki rabbim huy güzelliği biraz uyku durak versin banada bolca sabırrr

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız papatyam girmiyo ne zamandır çok merak ediyorum:26:

Slm kislat ne var ne yok
Misafirim vardi bebek gormeye geldilet yenice gittiler oyku uyuyo kocam uyuyo bende uzwndim bibbakiyim dedim size

Elifimm cnm nasil oldun iyi misin bi daha oy
E oonusma bacim allah gecinden versin

vallaha kevserim canım yandıkça diyorum çok zor geliyo aretık şimdide başım ağrıyo yorunluktan banyo yaptırdık yemeğini yedirdim uyuttum tırnakalrını kesiyortum sıpanın sen nasılsın minnoşum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…