Naber kızlar nasilsiniz inssllah Bebiş lerde iyidir
Bayraminizi kutladim dun ama begeni bile yapmamissiniz
Bizde dun ortakoye 29 ekim gosterilerine gittik ama sonuna yetistik trafikten kotu oldu yetisememiz
Adet im 5 gun gecti acayip stresteyim su kırmızı lar i gorsekde rahatlasam esime diyom belki hamileyimdir guluyor bu kadar istiyosan hemen olsun diyo yok diyom oglum 2 yaşına gelmeden olmazzaten gebelik icin dogumdan sonra 2 yil beklemek lazimmis saglik acisindan
Hadi optuk sizi
moonum canım benim yemin ederim ben siteye girdiğimde yazıcaktım melisam vardı söze daldık geçmişim kusuruma bakma canım valaha bilinçli yapılmış birşey değil özürdilerim sneinde geçmiş bayrsamın kutlşu olsunortaköyü bilmiyorum ama o boğazdaki şölen beni bitirdi o nasıl kutlamaydı tüylertim diken diken oldu her izlememde kuzum benimde 6 gün gecikti ama geldi insan kendinden emin olsada acabamı diye düşünüyo korku işte beni artık şu düşünceler sarmıştı ali o yüzdenmi emmiyor e bileğimden dolayı film çekilmiştim ya birşey oluyda iyimidir aman yarebbim rabbim hakkımızda hayrlısını nasip etsin ama ben 2 yaşıda düşünmüyorum kuzum baya bir düşünmüyorum
Moonum taktikcada gelmiyo kirmizilar vallaha raabim hakimizda hayirlisini nasip ersin kiskanclik acisindan yapmakbiyide ben bir daha o sorumlulugu alamamAynen cmm korkuyorum mevsim sel de gecikme olurmus ben fatih 2 2.5 yasinda yapmam lazım yaş geciyor bidekiskanclik olmasin diye
Melisam Allah kolaylik versin valaha nasil inatlar neden uyimazlar ustelik uykusuzluktan gozlerinkipkirmizi oluyobyinede dirwniyolar sipalar alis gece azicik iyi gibiydi ama az iste ne zaman rahat ederiz bilmiyorum ben gunduz cekemeye razitim herset oluyoda ama gece olmuyo arkadasSlm kizlar nasılsınız
Bugun sabahtan beri oyku canıma okudi 7 de kalkti 12 ye kadar uyumafi cildirdim bi ara iyi kizdim dedim yeter artik diye bagirdim uyu artik falan filan
Bakti iccekti baslafi aglamayaa kiyamam yaa vok tatliydi artikin aliniyiruz kizmalari anliyoruz canm yaaa
Tabi sabahki iki uykusunu yapmayinca 12 de yarim saay uyudu tabi yetmedi ikide bi daha uyuttum ancak gelebildim
Moonum insallah yoktur canim ne deyim komik oluyo bole demek ya hepimiz deli gibi isterdik ji zsmanlar simdi adet gecikince tutusuyoruz)
Elifum nadilsin gece iyudumu alis
Gece iykulari kotulesyi oykunun emmek icin uyandığında uykuau jqciyi heo salkanmak ustiyo ya alisturmam lazim artik k tek vasina uyumaya
Nasil olcek bilmiyorum yuxu koyun bi adam gibi uyuyo
Uyumadanda yaraga olee yatiribca kafa yukarda bi oyana bi buyana deli ediyo
Du yatirdigimde eli hic durmuyo yorgani cekiyi emzigi cikariuo oynuyo of offffff
Melisam tum gun temizlik yemek tatli yapmakla gecti aralarda oturdum alis uyurken kimsler gelmeiyo diye pek girmiyorum facede takiliyorum oyun oynuyorum falan topuk hepten sessizlesti hepten kopmasak bari eskisi gibi olamayiz ama giderek azaliyoeuz asemb gwlmiyor bizimkilarde yaramaaz ama firsat bulup slm veroyruz en aIndan findik yok oflu yok elis yok sewda yok dagildik papatyam sen ben moonum kevserim bu kadar yine ne varsa bizde varmis canlarimKiskar kimsrcikler grlemedimi simcik poffffg(
Melisam doğru söylüyor sun .hayirlisi birkac güne gelmezse test yapcam
Efimmm Neydiyon bacim
Tzlik yaptin bcm ya kiyama nasilsin simdi alisim napiyo bn de iim bn uyutuuorum cadiyi o kalkiyo devam bole yarin dr gidicem ilaci bi ay sonra kullan gel dediler 1 ay oldu saat 8.5 da gidicem anneme birakicaz minosuda ordan oturmaya gidicez boyle bcmNe yapayom kuzum koltuga uazandim yorfunluktan bitmisim sen nasilsin balim minnosum nasil
Tzlik yaptin bcm ya kiyama nasilsin simdi alisim napiyo bn de iim bn uyutuuorum cadiyi o kalkiyo devam bole yarin dr gidicem ilaci bi ay sonra kullan gel dediler 1 ay oldu saat 8.5 da gidicem anneme birakicaz minosuda ordan oturmaya gidicez boyle bcm
Moonum taktikcada gelmiyo kirmizilar vallaha raabim hakimizda hayirlisini nasip ersin kiskanclik acisindan yapmakbiyide ben bir daha o sorumlulugu alamam
Melisam Allah kolaylik versin valaha nasil inatlar neden uyimazlar ustelik uykusuzluktan gozlerinkipkirmizi oluyobyinede dirwniyolar sipalar alis gece azicik iyi gibiydi ama az iste ne zaman rahat ederiz bilmiyorum ben gunduz cekemeye razitim herset oluyoda ama gece olmuyo arkadas
Melisam tum gun temizlik yemek tatli yapmakla gecti aralarda oturdum alis uyurken kimsler gelmeiyo diye pek girmiyorum facede takiliyorum oyun oynuyorum falan topuk hepten sessizlesti hepten kopmasak bari eskisi gibi olamayiz ama giderek azaliyoeuz asemb gwlmiyor bizimkilarde yaramaaz ama firsat bulup slm veroyruz en aIndan findik yok oflu yok elis yok sewda yok dagildik papatyam sen ben moonum kevserim bu kadar yine ne varsa bizde varmis canlarim
Moonum gelir gelir sikinti etme gelmese bile2. Dusunuyosun normal dogumda 2 sene gecmese bile sikintibolmuyo sezeryan olsan neysede 2. Jminnosumuz gelsin annesi
Hee bacim temizlik yaptim yemekti aliydi derken canim cikti dun birde gece ali uyumadi deli etti beni yine agladim artik uykusizluga daayanamiyorum ki ben uyumazdim sabaha karsi yatar 7-8 gibi kalkardim yine gec yatardim ama artik olmuyo 9 aydir olmus anamai bile aglatti vallaha bak rabbim yardimcimiz olsun kevserim gelince haber et olurmu bak kesinlikle yaz canim hayirli haberlerle gel insTzlik yaptin bcm ya kiyama nasilsin simdi alisim napiyo bn de iim bn uyutuuorum cadiyi o kalkiyo devam bole yarin dr gidicem ilaci bi ay sonra kullan gel dediler 1 ay oldu saat 8.5 da gidicem anneme birakicaz minosuda ordan oturmaya gidicez boyle bcm
Moonum cok buyuk gecmis olsun canim cok buyuk tehlike atlamissiniz aman bardaklari bicaklari ust dolaplara cikar kuzum dalginlik olur bak rabbime emanet kuzularimiz alide dun deviti vardi koltugun uzerine koymustum ssaglik ocagindan geldikten sonra oraya armisim sonra almis gormedim Kafidini koparmis agzina atmis yutkunanamis bende telde esimle konusuyodum bir baktim kusuyo kusunca cikti kagit kocaman Allahtan bogulmadi cok kortktum daha daha dikkat gerektiryo demekki onemsemedigimiz seyler neler aciyo o gunde sandalyedeki havluyu cek sandalyenin dususune dond kahvalti hazirlyodum Allahtan kendini geri cekti yoksa kafasina vuracakti Allah korusunAynen yavrum ya baya taktim kismet artik gelen giden yok.benim oglum bu gun mutfa çekmecesi ni nasıl becersdiyse yerinden soktu sangir diye bir ses butun bardak lari kordi allahtan kendine bisi olmadi çok korktuk ce col agladi korkudan nazar çıktı
elifim geldim canım anca yazıyorum ya ben bronsit olduk tan onara doğru içmedim ilaçlarıımı yukselmış 1 ay sonra ınşallah doğru duzgun ıcıp gidicemHee bacim temizlik yaptim yemekti aliydi derken canim cikti dun birde gece ali uyumadi deli etti beni yine agladim artik uykusizluga daayanamiyorum ki ben uyumazdim sabaha karsi yatar 7-8 gibi kalkardim yine gec yatardim ama artik olmuyo 9 aydir olmus anamai bile aglatti vallaha bak rabbim yardimcimiz olsun kevserim gelince haber et olurmu bak kesinlikle yaz canim hayirli haberlerle gel ins
Moonum cok buyuk gecmis olsun canim cok buyuk tehlike atlamissiniz aman bardaklari bicaklari ust dolaplara cikar kuzum dalginlik olur bak rabbime emanet kuzularimiz alide dun deviti vardi koltugun uzerine koymustum ssaglik ocagindan geldikten sonra oraya armisim sonra almis gormedim Kafidini koparmis agzina atmis yutkunanamis bende telde esimle konusuyodum bir baktim kusuyo kusunca cikti kagit kocaman Allahtan bogulmadi cok kortktum daha daha dikkat gerektiryo demekki onemsemedigimiz seyler neler aciyo o gunde sandalyedeki havluyu cek sandalyenin dususune dond kahvalti hazirlyodum Allahtan kendini geri cekti yoksa kafasina vuracakti Allah korusun
sağol tatlım cok dikkat etmek lazım daha adet olmadım eczaneye gittim testaldımmm ve ve vetek çizgi acepneden gelmedidiye kafayı yicem birkaçgüne kadar gelmezse gidicem drHee bacim temizlik yaptim yemekti aliydi derken canim cikti dun birde gece ali uyumadi deli etti beni yine agladim artik uykusizluga daayanamiyorum ki ben uyumazdim sabaha karsi yatar 7-8 gibi kalkardim yine gec yatardim ama artik olmuyo 9 aydir olmus anamai bile aglatti vallaha bak rabbim yardimcimiz olsun kevserim gelince haber et olurmu bak kesinlikle yaz canim hayirli haberlerle gel ins
Moonum cok buyuk gecmis olsun canim cok buyuk tehlike atlamissiniz aman bardaklari bicaklari ust dolaplara cikar kuzum dalginlik olur bak rabbime emanet kuzularimiz alide dun deviti vardi koltugun uzerine koymustum ssaglik ocagindan geldikten sonra oraya armisim sonra almis gormedim Kafidini koparmis agzina atmis yutkunanamis bende telde esimle konusuyodum bir baktim kusuyo kusunca cikti kagit kocaman Allahtan bogulmadi cok kortktum daha daha dikkat gerektiryo demekki onemsemedigimiz seyler neler aciyo o gunde sandalyedeki havluyu cek sandalyenin dususune dond kahvalti hazirlyodum Allahtan kendini geri cekti yoksa kafasina vuracakti Allah korusun
sağol tatlım cok dikkat etmek lazım daha adet olmadım eczaneye gittim testaldımmm ve ve vetek çizgi acepneden gelmedidiye kafayı yicem birkaçgüne kadar gelmezse gidicem drseninkide korumuş allahım feciler ya bir dakka boşbırakmaya gelmiyor
elifim geldim canım anca yazıyorum ya ben bronsit olduk tan onara doğru içmedim ilaçlarıımı yukselmış 1 ay sonra ınşallah doğru duzgun ıcıp gidicem
elifim allah kolaylık versin isin zor yanında bir yakın in olsa gelse baksa sende dinlensenkomsun falan da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?