Melisam huysuzlugundan uyumuyo sipa deli danalar gibi agliyo uykudayken uyanmouoda gozler kapalo agliyo jeli kulkaniyorum canim yatarken surupda verdim karnida tok ama yok sinirlerim cok fena cok yoeuluyorum bagirdim gece essek sabah yuzume bakiyo kafayi egiyo kusmus bana sipa uok canim uyudu uyandi tvse burcu funes dinliuo el cirpiyo danacanım ali nıye uyumadı dıstenmı yıne kuzum bak doktor bana jell vermıstı sana yazmadımı agriyi biraz hafifletiyo canım
e ali uyuyosda gitte yat canım sonra konusuruz benım için bekleme uykusuz
Melisam daha onceden diyecemtim unuttum kuzum sen sadece emziriyosin kahveyi icme hem gaz hemde uykusuzluk yapar ama otesinde ne yapilabilir bende cok arastiriyorum yaeim saat doldumu uyaniyo sanko saati kurulu sasmiyo hic nnezaman duZene girer bilmiyorum dun aksam bir suru agladim esimde yoktu telde duydu dayanamadi isi birakti geldi sardi sarmaladi optu sakinlwstirdi aliyide uyuttu gitti ama 1 saat aonra uyandi essekya benım sıpacık kırk yılda bi iyi uyuyo oda dune denk geldi iki saate zorladı ama uyandırmak zorunda kaldım gezmeye gitcektik
bu seferde ben uyutmadım dolu dolu heheheyttttttt
ya arastırdım 45 dahkkadan sonra bebekler derin uykuya dalarmıs benımkı hiç dalmıyto ya bide 3 4 gündür 6 da hatta 5.30da dıkılıyo deli ediyo benı ya bugun 715 de kalktıda gerc,i bi 9 a kadar uyusa sıpa cok zor oluyo ya gun agarmadan kalkmak
bu derin uykyuya dalmak içimn ne yapmak lazım anlamadım gitti benım yediggim bişilermi uyku yapıyo ne onu rahatsız ediyoda 40 dakkada uyanıyo cozemedim gitti ya
Melisam huysuzlugundan uyumuyo sipa deli danalar gibi agliyo uykudayken uyanmouoda gozler kapalo agliyo jeli kulkaniyorum canim yatarken surupda verdim karnida tok ama yok sinirlerim cok fena cok yoeuluyorum bagirdim gece essek sabah yuzume bakiyo kafayi egiyo kusmus bana sipa uok canim uyudu uyandi tvse burcu funes dinliuo el cirpiyo dana
Melisam daha onceden diyecemtim unuttum kuzum sen sadece emziriyosin kahveyi icme hem gaz hemde uykusuzluk yapar ama otesinde ne yapilabilir bende cok arastiriyorum yaeim saat doldumu uyaniyo sanko saati kurulu sasmiyo hic nnezaman duZene girer bilmiyorum dun aksam bir suru agladim esimde yoktu telde duydu dayanamadi isi birakti geldi sardi sarmaladi optu sakinlwstirdi aliyide uyuttu gitti ama 1 saat aonra uyandi essek
Gunaydinnnn canlar bn hep burdayimmkimse yazmayinca yazmiyorum bizi, cadi artii emekliyo uçuyor o kadar tatli ki gotunu sallaya sallaya gidiyo ortuyu aliyo ceeeee yapiyo
kurban olurum ona el cırpıyo he kıs bunlar buyudukce duzeleceklerine fenalasıyolar bazen diyorum ıyı beddua aldım sanırım ben cekiyim diye of offfffffffffffff
tam gecmedi gibi oykunun hapsırıgı ya ıhlamıra dayanıyorum bende ancak ac karnına alıyo tadinı begenmedi hıc anası kılıklı
Aynen melisam iyice huysuz oldular vlaha sorma teyzesi el cirpiyo ayaginin birini yerw biuruyo eller havada kafa salliyo beni korkutuyo bu ara geliyo bagieiyo korktum annecim diyorum nasil guluyo saklaniyo pwrde arkasina buluyorum koltuk arkasina gecoyo saga geliyo bo sola gidiyo bo yapiyo dudaklarima bi yapisiyo opuyo birakmiyoda essegim tatli huysizum benim rahatsizligimi gecmedi kuzum burnu fallan akiyomu peki
8 aylikjen cirpini yordu bi iki hafta sonra uctu cnm ya bizim ki kafayi kaldiriyodu 5 aylikken oturtuk valla suan 9 aylik ayin 16.da 10 aylk olucak insallahmaassallah kuzuma benımkıde emeklicek insallah kıs senınkı kac aynınk ne xazamna baslıyolar emeklemeye bide ne dücek kıslar oturtmaya 6 ay doluncamı basladınız boyu uzun zor tutuluyo artık kucakta
Kevserim gunaydin kuzum evet kimsler yazmayimca onsan yazmakda istemiyo bende geliyorum cogu zaman girmiyorum bile ben senin kizini ywrim dotunu basini yerim maasallah kuzuma:2:Gunaydinnnn canlar bn hep burdayimmkimse yazmayinca yazmiyorum bizi, cadi artii emekliyo uçuyor o kadar tatli ki gotunu sallaya sallaya gidiyo ortuyu aliyo ceeeee yapiyo
maassallah kuzuma benımkıde emeklicek insallah kıs senınkı kac aynınk ne xazamna baslıyolar emeklemeye bide ne dücek kıslar oturtmaya 6 ay doluncamı basladınız boyu uzun zor tutuluyo artık kucakta
Amannn masallah alisim demek yuuyo ha masallahahhhh bizim kide bi yuruse boyunca elnden tuup gezmek istiyoKevserim gunaydin kuzum evet kimsler yazmayimca onsan yazmakda istemiyo bende geliyorum cogu zaman girmiyorum bile ben senin kizini ywrim dotunu basini yerim maasallah kuzuma:2:
Melisam bwn 3 aylikken oturuyodu desteksiz 6 aydan sonra oturdu simdide nerdeyse yueuyo tutmadan ayakta adim atiyo falan tuttugu yerden gidiyo zaten emeklemeyede iste 1 ay olmamaistir surunuyodu ama babasi ogretti emeklemeyi ya 1 ay oldu gecmemistir yani heemen hemen 1 haftaya tam yurur alis
melisam ben hala kahve içmiyorum çok nasdir 2-3 kez içmişimdir 9 ayda çayı içiyorum ama kahvedende nefret etmişim artık ne çikolata ne tatlı bıkkınlık geldi bacım aşırı yediğimden sanırım gerçi benimki içmeidğim halde uyumuyo demekki sneinkide onunla alakalı değil iç bacım içkıs tam sımdı kahve keyfi yapıyodum heheytt vallahı bi cay bi kahve keyfim var bi fincana ındırırım ama kesemem ya olede bolede cekiyom e ben kahve içmeden bi gun gecirmem bazı günler nasıl 2 saat uyuyo bu bebe bende kahveyi dusundum ama bole arada uyuyumca yok dedim ondan degildir yanı yada ona inanmak istedim bilemem.
dun ıhlamır vermıstım omu uyku yaptı acep bakalım buıgunde vercem anlarız artıkın
6. ay aşısımı melisam sonrasında yaşına kadar yok bizde alişimi götürücez kontolune yarın eşim gündüzde yaa 3de hafta sonuna gelliyo götürelimde çıksın diyoruzyok canım ole burnu akmadıkı hıc bi kere aktı ama tıkanıyo viks buharı yapıyorum işte o rahatlatıyo yada okyanıus suyu
ası zamanıda geliyo iyileşmedsi lacım ıyıceki rotanın kikincisi yapılcek
Amannn masallah alisim demek yuuyo ha masallahahhhh bizim kide bi yuruse boyunca elnden tuup gezmek istiyo
Orasi kesin bcm emekledihi gumleri bile ozlerizyuruse dıye gozlkeruıne bakarız ulen keske gec yuruseydı derim yaramalzıklar karıstırmalar baslayınca
yuruse dıye gozlkeruıne bakarız ulen keske gec yuruseydı derim yaramalzıklar karıstırmalar baslayınca
Iok be elifim abartmada 2.3 yasa kadar oh hhhhhh maraton kosusuns katilirlar yurumeye badladini iki uc düşer bi kac aya kadar tamwmen cozer ler bacimm
Gezmeye gitti k geldik bi hafta daha hava güzelmiş ve bu guzrk havalarda hep kkmvi yaktim ya bakalim dogalgaz ksc gelcek
Evim aram gibi gunes alsa yakmam yaa mecbur yakiyorum hem alt katbitinci kat
Giris ve ikinci kat yakmayincw ev buz gibi oluyo bende yükleniyor um iste; (
Essue gwlmis obun sipasidami gazli yoksam 49 gun zordu diyo yas
Fikdikkirandq bi ugtuyo action bosanacam falan diyo sonta ses yokk kixim merak ediyoruz felaket tellqli gbi habeti vertip kaciyon merqk ediyiruz bizde olee
Papatya srn nerelerdesin kuxu umatim beben sen iyisinizdur valkahi kiziyorum he elif ben moon kevserle 4 kisiyle topik suruyo bizde devanki gelemiyoruz kalabalık olanadik bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?