• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kizlar ne olduk boyle arrik hic gelmez gorusemez olduk haberim yok hic birinizden vallaha bakiyorum kimseler gelememis girmek bile gelmiuo icimden :50:

Kimseler gelmemis cikayim bende sikildim kac gun oldu gelmiyosunuz ins iyisinizdir

Kimseler gelmemis cikayim bende sikildim kac gun oldu gelmiyosunuz ins iyisinizdir

ben geldim kuzu dun degil onceki gun ablama gectim sabahtan ardanın dogumgununu kutladık cok guzel gecti bahcede yesilliklerin arasında yaptık aksama esim geldi oraya kalmıcaktım ya kaldık tabi ilaclarıda topladı geldi oykunun bugun kestim artık ilaçları kana yenıden basladık
doktor kan ilacıoını vermesen olur demıstı ilaçlarla onlar bitti kıyafetler batar artıkın:31::31:
dunde bostancı sahılıne gittik piknık yaptık kuzucum orda bayagı uyudu acık havamı carptı nedir. uıyandı bi ara yarım saat gecmeden yine uyudu eve gelesiye uyudu hatta evde bile bi yarım saat devam etti sok oldum dogrusu:34::34:
simdi acık hava iyi geldiyse soguklarda onu nasıl cıkartcamki denız havası iyi geldi sanırsam:9::9:
sabahta 5.30da emmeye kalkmıstı tabi gunduz cok uyudugundan uykuyu aldı sıpacık 7.30a kadar diretti uyumadı essek kafalı.:37::37:
sizler nasılsınız bakıtyım kızlar ne var ne yok

Melisam vallaha biz senelerdir koyariz yani bekarkende babam kouardi simdide biz fark ediyo sen dene istersen olmadi koymazsin doktor ne dedi baska gecmismi hastaligi

ya o gun grip surubunu degiştirdi
kana baktı antibiyotıklık bı durum yok dedi.
ole işte bi iki gun daha kullandım bugun vermıcem bayagıdır içiyo ilaçları gecmıstır umarım
suyuda koymaya basladım canım umarım ıse yarar

ben geldim kuzu dun degil onceki gun ablama gectim sabahtan ardanın dogumgununu kutladık cok guzel gecti bahcede yesilliklerin arasında yaptık aksama esim geldi oraya kalmıcaktım ya kaldık tabi ilaclarıda topladı geldi oykunun bugun kestim artık ilaçları kana yenıden basladık
doktor kan ilacıoını vermesen olur demıstı ilaçlarla onlar bitti kıyafetler batar artıkın:31::31:
dunde bostancı sahılıne gittik piknık yaptık kuzucum orda bayagı uyudu acık havamı carptı nedir. uıyandı bi ara yarım saat gecmeden yine uyudu eve gelesiye uyudu hatta evde bile bi yarım saat devam etti sok oldum dogrusu:34::34:
simdi acık hava iyi geldiyse soguklarda onu nasıl cıkartcamki denız havası iyi geldi sanırsam:9::9:
sabahta 5.30da emmeye kalkmıstı tabi gunduz cok uyudugundan uykuyu aldı sıpacık 7.30a kadar diretti uyumadı essek kafalı.:37::37:
sizler nasılsınız bakıtyım kızlar ne var ne yok

melisam en son hastaydı ya gelmeyince dedim kesin birşey var ya emmiyor yaa hasta diye çok şükür iyisiniz kuzum oh gez,n tozun kış kapıda mecburen evde olucaksınız çıksan kesin hastalık olur Allah korusun artık biraz sabır olucak melisam bebişin için uykusu düzene girse sabredilirde ah girse

Naber kizlar nasilsiniz biz iyiyiz gele gidenim oldu bu ara güneşi goruncede dışarı cikiyoruz pasamla böyle bizden habeeler opuldunuz

selam kızlar ben geldim
uzun zamandır yoktum cünkü evde net yoktu
telefondan giriyordum ama malesef cok yavastı... 1 hafta oldu işe başladım
cok cok zoruma gidiyor çalışmak

ben nasıl geciricem bu günleri ayları yılları bilmiyorum....
Allah içime yeniden sıcaklık verir inşallah..

Benim kuzum büyüyor teyzeleri cok tatlı maşallah tadından yenmiyor..
zor bir 40 gün gecirdim cok sukur sonrası yavas yavas düzeldi
canavar bi oglum vardı ki tam işe baslayacagımın arifesinde bi yavaslık geldi üstüne cok sükür sakinledi yavrum

böyle işte duygularım cok karışıkkkk:37:

Naber kizlar nasilsiniz biz iyiyiz gele gidenim oldu bu ara güneşi goruncede dışarı cikiyoruz pasamla böyle bizden habeeler opuldunuz
ohh gezin canım kış kapıda sonra çıkamıycaksınız depolayın şimdşiden:1:
selam kızlar ben geldim

canavar bi oglum vardı ki tam işe baslayacagımın arifesinde bi yavaslık geldi üstüne cok sükür sakinledi yavrum

hoşgeldin canım ben sana özelsden yazdım ama kutun doluydu Allah yarıdmcın olsun çalışan anne çok zor ben saniye yanımdan ayıramıoyrum rabbim kolaylık versin kim bakıyo peki:26:

selam kızlar ben geldim

Allah kolaylık versin cnm

Bayramınız kutluyorum canlar:72:

e kıseler gelmemıs elifim yalnız kalmak sıkıldın iyice demı topikte ondanmı gelmıyon kuzum gel hadi bak ben burdayım:38::38:
Qhosgeldin melisam naasilsin minnosum nasil sorma yaa kimseler gelmiyo gelemiyolardir ama hani eskiden en azindan ugrarlrdi 2 cift laf ederdik gunler geciyo bir slm olmaz oldu bazen merak ediyorum bazen ozluyorum ama canlari sag olsunda gelmesinler ne yapalim cok uykusuzum melisam ali gece uyimadi gozlerim kizardi basim catliyo agridan

canım ali nıye uyumadı dıstenmı yıne kuzum bak doktor bana jell vermıstı sana yazmadımı agriyi biraz hafifletiyo canım
e ali uyuyosda gitte yat canım sonra konusuruz benım için bekleme uykusuz

Back