Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm neydiyim ılaç kullanıyorum hafif gecti bu gun biraz daha iyiyimkevserim nasıl oldun kuzum
Kimseler gelmemis cikayim bende sikildim kac gun oldu gelmiyosunuz ins iyisinizdir
Melisam vallaha biz senelerdir koyariz yani bekarkende babam kouardi simdide biz fark ediyo sen dene istersen olmadi koymazsin doktor ne dedi baska gecmismi hastaligi
ben geldim kuzu dun degil onceki gun ablama gectim sabahtan ardanın dogumgununu kutladık cok guzel gecti bahcede yesilliklerin arasında yaptık aksama esim geldi oraya kalmıcaktım ya kaldık tabi ilaclarıda topladı geldi oykunun bugun kestim artık ilaçları kana yenıden basladık
doktor kan ilacıoını vermesen olur demıstı ilaçlarla onlar bitti kıyafetler batar artıkın
dunde bostancı sahılıne gittik piknık yaptık kuzucum orda bayagı uyudu acık havamı carptı nedir. uıyandı bi ara yarım saat gecmeden yine uyudu eve gelesiye uyudu hatta evde bile bi yarım saat devam etti sok oldum dogrusu
simdi acık hava iyi geldiyse soguklarda onu nasıl cıkartcamki denız havası iyi geldi sanırsam
sabahta 5.30da emmeye kalkmıstı tabi gunduz cok uyudugundan uykuyu aldı sıpacık 7.30a kadar diretti uyumadı essek kafalı.
sizler nasılsınız bakıtyım kızlar ne var ne yok
ohh gezin canım kış kapıda sonra çıkamıycaksınız depolayın şimdşidenNaber kizlar nasilsiniz biz iyiyiz gele gidenim oldu bu ara güneşi goruncede dışarı cikiyoruz pasamla böyle bizden habeeler opuldunuz
hoşgeldin canım ben sana özelsden yazdım ama kutun doluydu Allah yarıdmcın olsun çalışan anne çok zor ben saniye yanımdan ayıramıoyrum rabbim kolaylık versin kim bakıyo peki:26:selam kızlar ben geldim
uzun zamandır yoktum cünkü evde net yoktu
telefondan giriyordum ama malesef cok yavastı... 1 hafta oldu işe başladım
cok cok zoruma gidiyor çalışmak
ben nasıl geciricem bu günleri ayları yılları bilmiyorum....
Allah içime yeniden sıcaklık verir inşallah..
Benim kuzum büyüyor teyzeleri cok tatlı maşallah tadından yenmiyor..
zor bir 40 gün gecirdim cok sukur sonrası yavas yavas düzeldi
canavar bi oglum vardı ki tam işe baslayacagımın arifesinde bi yavaslık geldi üstüne cok sükür sakinledi yavrum
böyle işte duygularım cok karışıkkkk
Allah kolaylık versin cnmselam kızlar ben geldim
uzun zamandır yoktum cünkü evde net yoktu
telefondan giriyordum ama malesef cok yavastı... 1 hafta oldu işe başladım
cok cok zoruma gidiyor çalışmak
ben nasıl geciricem bu günleri ayları yılları bilmiyorum....
Allah içime yeniden sıcaklık verir inşallah..
Benim kuzum büyüyor teyzeleri cok tatlı maşallah tadından yenmiyor..
zor bir 40 gün gecirdim cok sukur sonrası yavas yavas düzeldi
canavar bi oglum vardı ki tam işe baslayacagımın arifesinde bi yavaslık geldi üstüne cok sükür sakinledi yavrum
böyle işte duygularım cok karışıkkkk
Qhosgeldin melisam naasilsin minnosum nasil sorma yaa kimseler gelmiyo gelemiyolardir ama hani eskiden en azindan ugrarlrdi 2 cift laf ederdik gunler geciyo bir slm olmaz oldu bazen merak ediyorum bazen ozluyorum ama canlari sag olsunda gelmesinler ne yapalim cok uykusuzum melisam ali gece uyimadi gozlerim kizardi basim catliyo agridane kıseler gelmemıs elifim yalnız kalmak sıkıldın iyice demı topikte ondanmı gelmıyon kuzum gel hadi bak ben burdayım
Geldim kuzum geldim teldenngiriyorum sabah baktim kimseler yok bi bakayim dedim seni gorunce daldim canim benimana geldinmı kıssssssssssssss
cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkkkkk yirim senı cıtır mıtır