- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Sagol melisacim.prensese acil sifalarCanlar bqyramdq evdeyduk esin bebe derken giremedim
İkinci nci gunude kardes im esiyle geldi dun gittiler geDik tozduk sipa kardesim gripyti oykuye gecirdi gitti iste
Tqksime gittik bi gun donuste hic arabasindq durnadi kucakta geldi sogugu yedi öksürük başladı bide ustune yikafim zorla usuttuk bebeyi
Moonum cigerkerin bwlgam isteyri hava veriyolwdi yada igne bu arada fatih ne kadar tatlı olmuş maassallah kuduma
Elifim buyuk gecmis oleun iki seksen uzandin he deoi kis allahtqn sirtin belin iyi durumda
Pwpatyam yinemi bisi cikti kis
Grci sen coj detqyli baktiriyon belki benre ekwtra testler yapyirsam neler cikcakta
Gunaydin kizlar ali altini doldurdu bi acamda gelem zati canim sikkin sutum kesildi gibi birsey cok az kaldi biberon aliyo ali hemde nasil ama sadece su namayi asla icmiyo uykudan uyanoyo ya kizlar ben dun regli gunumdu gelwmdi gelecek gibide durmuyo birde midem bi bulaniyo ki ozwllikle ywdikten sonra aaaa demeyin eminim kendimden ama
abowwww yaaa vallaha dikkatliyiz aslında ben eminim eşim bendende emin amma insanı bşr korku say-rıoy beaa dün dedşmkş test al almadı gıcık yok eminim ben diyo birgün bebek olucak diye korkucsğımızı söyleselerdi gülerdim zaarrrrrroda olanblir melisam ama canım çok sıkııyo artırıyosa bi deniyim ben baya baya yemeyi içmeyi kestim melisam öyleki 1.5 kilo gitti benden rejimdeyim tatlıyı kestşim bol su içmeye çalıyorum çorba falan işte acaba ondanmı kesildi:26::26::26::26::44::44::44:
Elifim dikkat et ikincisi gelebilir ide diyet yapma yasina kadar emzir ben bile yapmiyom kiz daha sut cabuk etkilenir azalir dis donemi lazim memisler
Hoşgeldin cnm aynen tel zor bende ordan yazıyorum bizde optukSelam bayanlar nasılsınız.. bn giremiyorum pcdn emir pc yi rahat birakmiyo. Uyudugunda da isim oluyorum.. öyle ışte geçmiş kurban bayramınız i kutlarım miniklerinizi öpüyorum. Daha çok face den giriyorum. Telden zor oluyo burası... görüşürüz artik :))
Son düzenleme: