• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canlar bqyramdq evdeyduk esin bebe derken giremedim
İkinci nci gunude kardes im esiyle geldi dun gittiler geDik tozduk sipa kardesim gripyti oykuye gecirdi gitti iste
Tqksime gittik bi gun donuste hic arabasindq durnadi kucakta geldi sogugu yedi öksürük başladı bide ustune yikafim zorla usuttuk bebeyi
Moonum cigerkerin bwlgam isteyri hava veriyolwdi yada igne bu arada fatih ne kadar tatlı olmuş maassallah kuduma
Elifim buyuk gecmis oleun iki seksen uzandin he deoi kis allahtqn sirtin belin iyi durumda
Pwpatyam yinemi bisi cikti kis
Grci sen coj detqyli baktiriyon belki benre ekwtra testler yapyirsam neler cikcakta
Sagol melisacim.prensese acil sifalar
Gunaydin kizlar ali altini doldurdu bi acamda gelem zati canim sikkin sutum kesildi gibi birsey cok az kaldi biberon aliyo ali hemde nasil ama sadece su namayi asla icmiyo uykudan uyanoyo ya kizlar ben dun regli gunumdu gelwmdi gelecek gibide durmuyo birde midem bi bulaniyo ki ozwllikle ywdikten sonra aaaa demeyin eminim kendimden ama
abowwww yaaa :37:vallaha dikkatliyiz aslında ben eminim eşim bendende emin amma insanı bşr korku say-rıoy beaa dün dedşmkş test al almadı gıcık yok eminim ben diyo birgün bebek olucak diye korkucsğımızı söyleselerdi gülerdim zaarrrrrr:52::52::52::52::27:oda olanblir melisam ama canım çok sıkııyo artırıyosa bi deniyim ben baya baya yemeyi içmeyi kestim melisam öyleki 1.5 kilo gitti benden rejimdeyim tatlıyı kestşim bol su içmeye çalıyorum çorba falan işte acaba ondanmı kesildi:26::26::26::26::44::44::44:

Elifim dikkat et ikincisi gelebilir ide diyet yapma yasina kadar emzir ben bile yapmiyom kiz daha sut cabuk etkilenir azalir dis donemi lazim memisler
Selam bayanlar nasılsınız.. bn giremiyorum pcdn emir pc yi rahat birakmiyo. Uyudugunda da isim oluyorum.. öyle ışte geçmiş kurban bayramınız i kutlarım miniklerinizi öpüyorum. Daha çok face den giriyorum. Telden zor oluyo burası... görüşürüz artik :))
Hoşgeldin cnm aynen tel zor bende ordan yazıyorum bizde optuk

Son düzenleme:
Selam bayanlar nasılsınız.. bn giremiyorum pcdn emir pc yi rahat birakmiyo. Uyudugunda da isim oluyorum.. öyle ışte geçmiş kurban bayramınız i kutlarım miniklerinizi öpüyorum. Daha çok face den giriyorum. Telden zor oluyo burası... görüşürüz artik :))
Oflum hosgeldin caniim ne etcez bu sipalardan hayat yok bize eskiden solufu ilk burda alirdik simdi gelebiliyosak ne mutlu op pasami ywrime
Gunaydin kizlar ali altini doldurdu bi acamda gelem zati canim sikkin sutum kesildi gibi birsey cok az kaldi biberon aliyo ali hemde nasil ama sadece su namayi asla icmiyo uykudan uyanoyo ya kizlar ben dun regli gunumdu gelwmdi gelecek gibide durmuyo birde midem bi bulaniyo ki ozwllikle ywdikten sonra aaaa demeyin eminim kendimden ama
abowwww yaaa :37:vallaha dikkatliyiz aslında ben eminim eşim bendende emin amma insanı bşr korku say-rıoy beaa dün dedşmkş test al almadı gıcık yok eminim ben diyo birgün bebek olucak diye korkucsğımızı söyleselerdi gülerdim zaarrrrrr:52::52::52::52::27:oda olanblir melisam ama canım çok sıkııyo artırıyosa bi deniyim ben baya baya yemeyi içmeyi kestim melisam öyleki 1.5 kilo gitti benden rejimdeyim tatlıyı kestşim bol su içmeye çalıyorum çorba falan işte acaba ondanmı kesildi:26::26::26::26::44::44::44:

Elifim dikkat et ikincisi gelebilir ide diyet yapma yasina kadar emzir ben bile yapmiyom kiz daha sut cabuk etkilenir azalir dis donemi lazim memisler

Hoşgeldin cnm aynen tel zor bende ordan yazıyorum bizde optuk
Moonum aslinda eminim kendimden dw insani o psikoljoiye sokuyyo gelemmesi aman gelir zati gecen ayda 2 haftada olmistum canim tatliyi falan kestim birde aliden zaman kalmiyo yemeye birakmiyo ister istemez sabah 9 da yedigim iki lokmayla 3 4 oluyo atistiriyorum zorla suyu cok iciyorum ama yaramadi gosum tamamen bosaldi gibi darlar falan gitti cok uzuluyorum:14:

Oflum hosgeldin caniim ne etcez bu sipalardan hayat yok bize eskiden solufu ilk burda alirdik simdi gelebiliyosak ne mutlu op pasami ywrime

Moonum aslinda eminim kendimden dw insani o psikoljoiye sokuyyo gelemmesi aman gelir zati gecen ayda 2 haftada olmistum canim tatliyi falan kestim birde aliden zaman kalmiyo yemeye birakmiyo ister istemez sabah 9 da yedigim iki lokmayla 3 4 oluyo atistiriyorum zorla suyu cok iciyorum ama yaramadi gosum tamamen bosaldi gibi darlar falan gitti cok uzuluyorum:14:[/QUOT

Bol soganli kisir yap ye cnm

Bol soganli kisir yap ye cnm[/QUOTE]

Canim daha 2 gun once yedim soganli marullu ama olmadi bir fark ne iyi gelirki en acilinden

Bol soganli kisir yap ye cnm

Canim daha 2 gun once yedim soganli marullu ama olmadi bir fark ne iyi gelirki en acilinden[/QUOTE]

Canm en acili dedigim gibi humana still tea cayu iki yada uc fincan ic gunde cok iyi arttiriyo biraz oahali ama bapcan bwn bayadir onu kullaniyirum
Kiskar benin sipa csnima okudu bugun sunir katsauim tavan yapti
Sabah sekizde kalkıyor 9.30 gibi bi yarim saat 12 gubi yine bi tarim saat uyuyo ondan sonra 6 ya kadar uyunuyo csnima okuto dermanim kalmadı artik bi utuye badoiuitum utu masası saatlerce sakonda duruyo temixlige baskiuitum bi supuruyotum yalandan silme banyo derken trmiz tam 6 da bitiyor biktim iyice yaa allalhin gücüne gitmesi kizim iyiki varda cok edepsizlik yapiyo dinlenmrye yarım saat bulsmiyotum evde onla daha vok yorumluyorum fisarda en azindan birazdaha fazka uyuyo e rabu risarda oluncada ev işide olmuyo iyilessede bu an içinde su huyduxlygu azalsa
Daralrimya uic biseyden zevk alamıyorum
Ya kislar neskafe iviyitym ynde jki tincan bazen uc o mu uykuyu azaltır acep 2.30dan uce kadar salladim kolumun damati gerildi resmen uyumadi yatagins bıraktım odayi terk ettin m yatm saat yatakyw durdusa uyumafi ya sipa sinra baktim kasyirmafim neyse dedim yanimq slfim 4 de zor zqr uyuttum 15 dakja fittirdim 5.30 da senede m olmadi 6 da dirliya zirliya uyuttum 40 dakja uyudu bitek
Savahki saatleri rikmu tapiyorum acep
Iz kac saatte bu uyutiyonuz bebekleri ne kadar uyuyolar
Bugun ksjadini yspmadi
Ve asil bomba iglen uc buçuk da emdiği yle 8 e kadar durdu imjsnu yok memeyi almadu
Sagdimda biberonla ictu eşşek korkuyorum memeyi birakcwk diye

Canim daha 2 gun once yedim soganli marullu ama olmadi bir fark ne iyi gelirki en acilinden

Canm en acili dedigim gibi humana still tea cayu iki yada uc fincan ic gunde cok iyi arttiriyo biraz oahali ama bapcan bwn bayadir onu kullaniyirum
Kiskar benin sipa csnima okudu bugun sunir katsauim tavan yapti
Sabah sekizde kalkıyor 9.30 gibi bi yarim saat 12 gubi yine bi tarim saat uyuyo ondan sonra 6 ya kadar uyunuyo csnima okuto dermanim kalmadı artik bi utuye badoiuitum utu masası saatlerce sakonda duruyo temixlige baskiuitum bi supuruyotum yalandan silme banyo derken trmiz tam 6 da bitiyor biktim iyice yaa allalhin gücüne gitmesi kizim iyiki varda cok edepsizlik yapiyo dinlenmrye yarım saat bulsmiyotum evde onla daha vok yorumluyorum fisarda en azindan birazdaha fazka uyuyo e rabu risarda oluncada ev işide olmuyo iyilessede bu an içinde su huyduxlygu azalsa
Daralrimya uic biseyden zevk alamıyorum
Ya kislar neskafe iviyitym ynde jki tincan bazen uc o mu uykuyu azaltır acep 2.30dan uce kadar salladim kolumun damati gerildi resmen uyumadi yatagins bıraktım odayi terk ettin m yatm saat yatakyw durdusa uyumafi ya sipa sinra baktim kasyirmafim neyse dedim yanimq slfim 4 de zor zqr uyuttum 15 dakja fittirdim 5.30 da senede m olmadi 6 da dirliya zirliya uyuttum 40 dakja uyudu bitek
Savahki saatleri rikmu tapiyorum acep
Iz kac saatte bu uyutiyonuz bebekleri ne kadar uyuyolar
Bugun ksjadini yspmadi
Ve asil bomba iglen uc buçuk da emdiği yle 8 e kadar durdu imjsnu yok memeyi almadu
Sagdimda biberonla ictu eşşek korkuyorum memeyi birakcwk diye[/QUOTE]

melisam canım çok yorulmuşşşun kuzum hastalığıdas tuz biber olmuş fıstığımın hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz melisam tabiki kuzularıız iyiki var ben bazen eskiyi çok özlüyorum eşimle yalnız gezmeyi kış soğuk demeden çıkmayı gece oturmayı koltukta dizine yatıp tv keyfi yapmayı sabah geç kalkmayı gece geç yatmayı herşeyşi ama bazen aliyi yatırdıktan sorna oturuyoruz eşimle diyoruz nasıl sessiz ev ne sıkıcı nasıl bir keyif nasıl bir enşe hata dün diyoruz ikiz olsaydı bu muzurdan aynısındna ikitane ikside şimdi yürüteçde falan çok güzel dedik ağzıımız açıkda kaldı ama çok zor birtane zorken ikiyi düşünemiyorum ben aliyi 2 saatte bir yatırıyorum kendisi uyumak istiyosa tabi 2 saati geçirince uyumuyıo sapıtıyo ama saatli uyutuyosam sızıyo 2 saat ayakta yarım saat uykuda bazen 1 belli olmuyo ama geneli yarım saat doğduğundan beri böyle geçen gece eşim yok gecede işte ben 4 saat bunu uyutamadım koptu kollarım birde ayakta sallanmıyo artık mümkün değil senin gibi kollarımda uyuyo ama normal sallamayla değil salomnun bi ucundan diğer ucuna koşa koaşa uyutuyorum yoksa mümkün değilki uyusun belim sırtım kollarım kopuyo o salamayad auyusa 2-3 saat ama yok yarım saat dinleenemeden uyanıyo kalkıyoki pc açık hemen hhımmm hımmmm hıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyo yüzünü değişiyo istiyomuş geliyo başına oynuyo hevesi gidincede kapatıyo akranı oturuyo eşşşek :27:gel gellelim sana melsiam o emme işi benimde tadımı kaçırdı bak alide öyle bailadı saatler geçti almadı sağdım içirdim kaşıkla ben öyle aylarca çektim aman diyim düş üzeirne bırkamasın memeyi sağmakla omuyo süt gidiyo benim sol göğsüm gitti kurudu :14::14::14::14::14:melisam o çayı bugün alıcam vallaha parası umurumda değil yeterki işe yarasın kuzum benim:31:

günaydın herkese kızlar benim gümbür gümbür sancılarım geliyo geldi gelcek benimki demekki sütüm o yüzdemi azaldı ne yaptı :50:

bugun delı ettı sabah yine almadı memeyi gece aldı sabah uyanıkken yok almöadı ılaclarının saatı gecmıstı ac karnına verdim sonra sagdım tabi azıcık cıktı 50lık ne yeter o onu verdim ustune ilacı bastırsın diye tabi yetmedi 9 dan 11 e aralıksız aglarmı bi bebek agladı isate elimi yıkamaya bile musade etmedi kı. pıspısladı uyurken daldırdım agzına az bisi emdi memeyi offffff cok fenayım cokkkkkkkkkkkkkk
dun esimle bi kavga ettim sormayın kızlar bu kıs dogalı kavgalarımız olebi arttıkı o yokken bu kavgalar olaydı coktasn bosanırdık o derece:43::43:

bugun delı ettı sabah yine almadı memeyi gece aldı sabah uyanıkken yok almöadı ılaclarının saatı gecmıstı ac karnına verdim sonra sagdım tabi azıcık cıktı 50lık ne yeter o onu verdim ustune ilacı bastırsın diye tabi yetmedi 9 dan 11 e aralıksız aglarmı bi bebek agladı isate elimi yıkamaya bile musade etmedi kı. pıspısladı uyurken daldırdım agzına az bisi emdi memeyi offffff cok fenayım cokkkkkkkkkkkkkk
dun esimle bi kavga ettim sormayın kızlar bu kıs dogalı kavgalarımız olebi arttıkı o yokken bu kavgalar olaydı coktasn bosanırdık o derece:43::43:

Melisam canim alide uykuda alirdi birtek yarim saat wmwrdi farkindabolmadan bende sirf emsin diye alirdim ayakalrima beklerdim uykuya dalarken emersi birde uynamaya yakin sende oylebyap kuz7m o emicek merek etme belkide sadece hasytaliktan istahi yoktur s8kmaki canini sutunu etkilemesin kuUm neden kabda ettinI oyku yizindenmi

Selammmm kizlar bn geldim sun annemlerde kaldim komsular falan geldii ohhh cok guzel gecti kizimin burnu gene akmaya basladi bugin bide saglik ocaginda normal kontrolari vardi ordaki dr goturduk balgam sokucu verdi simdi eve geldik uyutuyorum cikmam gerekiyor islerrrr varrr oyyy sixin valla uzun sohbet etmeyi ozledim onceden daha cok konusurduk simdi kizlarin yarisi yokkk

Selammmm kizlar bn geldim sun annemlerde kaldim komsular falan geldii ohhh cok guzel gecti kizimin burnu gene akmaya basladi bugin bide saglik ocaginda normal kontrolari vardi ordaki dr goturduk balgam sokucu verdi simdi eve geldik uyutuyorum cikmam gerekiyor islerrrr varrr oyyy sixin valla uzun sohbet etmeyi ozledim onceden daha cok konusurduk simdi kizlarin yarisi yokkk

kevserşm bende çok özledim eski sohbetlerimizi aama malesef artık mümkün değil ama olsun biz böyle kopmayalım birbirimizden haberiiz olsun iyi olalalım bu yeter bize kuzum:16:

Slm kizlar lcwbgeldik oglusun kiyafwtlerini degistik simdi yukari cikrik yemek yemwye alisim cok guZel duruyo bebis sandalyesine oturtduk oynuyo sipa :16:

bende ozledim eski gunleri oh ne rahatmısız ya bi de ikinci cocugu yapanlar dıyokı bi bebek hiç bişi degilmiş ona göre kıslar:27::27:

bende ozledim eski gunleri oh ne rahatmısız ya bi de ikinci cocugu yapanlar dıyokı bi bebek hiç bişi degilmiş ona göre kıslar:27::27:

Melisam Cocul yamak dogurmak marifet degil bakabilmekbmarofet o diyenler dogurup dourup atiyolar saliyolar bak ben kac ayin ustune indim asagi ilkdefa adam akulli yedim oturduk simdi dolmus saatini bekliyoruz vallaha bosver biz bakalim bu kuzulara hele hakkindan gelelim zira otesinde hem onlar sefil olur hem biz terelelli :52::37::27:

Biz gwldik ama kimseler yok nerdesiniz kizlar yaa vallaha boylede cok ayri dusuyoruz hic sohbet edemiyoruz :31:

Herkese iyi akşamlar canlarr
:16:

slm kızlar nasılsınız melisma emiyomu öykücük ne için doktora götürdün kuzum

kızlar nerdesiniz yaaa:26::26::26::26::26::26:ben hala adet olamdım sancılarımda gitti ne düzesiz olurmu böyle :26:

Back