Bnde simdi uyuttum cadimi evt cnm yordu baya bitti cok sukur bebde hasta oldum karnim agriyo agri kesici ictim bitane gelirim kendime insallah cadi kizim iyi cok sukur oksurugu var iste oda gecer insallah
Elifim k bakma balim ya cadi kizim uyurken bn de uya kalmisim oda hemen kalkti zatenn kahvalti yaptirmistimm ama bn yapmadim az bi isim var onlari da yapip kahvalti yapiyim olurmu cnm ya k bakmabenimkide uyudu kuzum ama temzlsik gibiside yok yorucu ama çok güzel bende başlıycam güya ama nasıl halılar gidecek yıkanmaya ama lai yerlerde bilmiyorum ne ediciğizzzzzz senindemi sancın oluyo kuzum hasta derken malum olanmı yoksa üşüttünmü:26:
Elifim k bakma balim ya cadi kizim uyurken bn de uya kalmisim oda hemen kalkti zatenn kahvalti yaptirmistimm ama bn yapmadim az bi isim var onlari da yapip kahvalti yapiyim olurmu cnm ya k bakma
Slm kimseler yok tabivbayram olunca kizlar ben dun gece dustum utununin buharini kapaamisim tum suyu akitmis bende kaydim feci dustum el bilegim sisti kimildayamadim dususume ve bagirmama alim cok kortru agladi hemen esimi aradim feldi acile gitrik film cekldi ezilme olmus oynatma kremlerini sur sar dedi wsimde gece izin aldi geldi hic vir is yapamiyorum aliywde esim bakiyo eci spurdu sildi aliyi uyurtuk simdi tekrar krwmliycek wsim yazamiyorum tek elle cepten giriyorum opuyorum hepinizi
Slm kimseler yok tabivbayram olunca kizlar ben dun gece dustum utununin buharini kapaamisim tum suyu akitmis bende kaydim feci dustum el bilegim sisti kimildayamadim dususume ve bagirmama alim cok kortru agladi hemen esimi aradim feldi acile gitrik film cekldi ezilme olmus oynatma kremlerini sur sar dedi wsimde gece izin aldi geldi hic vir is yapamiyorum aliywde esim bakiyo eci spurdu sildi aliyi uyurtuk simdi tekrar krwmliycek wsim yazamiyorum tek elle cepten giriyorum opuyorum hepinizi
Geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah dikkat et kendine
çok geçmiş oldun canım.görünmez kaza.bilekte çok zor şifa bul inşallah.oğlum çok huysuz zorluyo beni giremiyorum kızlar.çok öptüm
Elifimm nm ya cok gecmis olsunn bitanem si, di nasilsin ya valla cok uzuldum allahim sifani versin yarabbim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
napiyonuz kızlar bayramda bitti bugün de misafirim var hazırlık yapıcam evi biraz toplucam gelemem gene ama albüme resim koydum bakarsınız öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?