Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Düzelecek insallah sabretceksin sabretcez biz istedik yaptik bebeleri çillerinde cekicez bende yemek yemeyince sinir oluyorum yemezsen yeme diyorum sinrim geçince gene deniyorum zor donemler

Düzelecek insallah sabretceksin sabretcez biz istedik yaptik bebeleri çillerinde cekicez bende yemek yemeyince sinir oluyorum yemezsen yeme diyorum sinrim geçince gene deniyorum zor donemler

aynen bende yeme diyorum abane kal aç sonra hop bidaha uyumazsan uyma diyorum hop uyutmaya kıyamyrum bağımakda sitmeiyorum ama gerçkten sabrımı zorluyo çok şükür istedik rabbim nasip etti ama veren rabbim bana birazda sabır versin şu cuma akşamı hürmetine inş Aminnnnnnnnnnn

Amiñnnnn resim koydum bir tane cnm

Son düzenleme:
moonum uyudu sonunda ben götüeyim yatağına bende yatayım iyi geceler canım benim desteğin için tik ediyorum hepinzie sağolun kızlar Allah razı olsun sizi seviyorum :26:

7
moonum uyudu sonunda ben götüeyim yatağına bende yatayım iyi geceler canım benim desteğin için tik ediyorum hepinzie sağolun kızlar Allah razı olsun sizi seviyorum :26:

Tamam cnm bende seni seviyorum emeksiz yemek olmaz alicaz mükafatı imizi buyusun yavrular gene resim koydum bak yarina optuk

Gunaydin canlar moonum senin bu yakisikliya bayildim hele o kazaga bittim anam buyumuste kazaklar giyermis bende heveslendim vallaha disari cikmadigimiDan kazak pantolon degilde esofman turu giydiryorum evde ama bayramlik alsammi diye dusunuyorum:44:

gu8naydınlar efenım
kıs elif sen tam dayaklıksın heeeeeee ne bagırıyon kocana bebene.
aklı cıkar bak allah korusun dıyene bakta gerci bende arada bagırıyorum ama sonra en kucuk seyden sıcrıyo bebe ole gorunce kendimi cok kotu hissediyorum sankı kısza habire dayak atıyom gibi herseyden sıcrıyo ya yapmamak lazım gulum ya sabırla sakın hareket etmek lazım .bak onların kısılıklerşnşde etkılıyoruz bagırarak sonra daha cok cekeriz aksı huysuz bısı olur cıkarlar bak bunların daha ergenlikleride olcek kok soktorurler bıze.
benım esimde kızıyo bana seye sıgınıyoruz siz ne kadar bakıyosunuz iki saat dayanamıyonuz diyorum ya ama haklılar beya cok bafgırmamak lazım gülüm. esinlede bebe yuzunden gemıleri yakma bidenem bak pişman oluyon ole sınırlenınce gıyın cık ben bı hava alcam de ole bosanma falan cıkmasın agzındfan bidenme.
simdi gelelim oyku hanıma dun 10da yattı delı etti benı ama hata bende bebe 6 ya dogru huysuzlandı oglenden bi uykusunu kacırmıstık hkacınca agksam uykusuna yansıyop saatler sapıtıyo madem uyutamadım 6 gibi yatırmayaydım yattı 7de kalktı o bebe 8.30da uyurmu uyumadı iste
ya uykularını bi duzenlıyemedim bu bebenın ne beceriksiz kadınım ben ya 4 ay oldu duzene girmedi tam olarak.

kıs bayramlık deyince heveslendim harbi ya artık bebeler var bayramlık almak lazım onlara ayy ben yarın bı magaza tıuru atayım

melisam günaydın bacım hoşgeldin kızz bağırmak dediğin korkacak gibi bağırmadım aslında ama eşime hızla bağırdım hani onu diyo korkar çocuk diye aliyede ya yeter oğlum uyu off pof gibilerden kızıyorum tabiki onuda yapammak lazımda bendeki bu pis huyun içine etsinler eşimden yana sırtım pek yaa sürekli ondan çıkarıyorum acısını garibim bari karşılık ver yok çünkü biliyo verse o zaman daha delelnirim alır giderim başımı sabrının sonu yok adamın yeminle bende yüz buluyorum biliyorum yağtığım hem günah hem aayıp ama nasıl yapıcam bilmiyorum aslında tüm bu tavırlarım başbaşa kalakamktan kendimize zaman ayıramamktan hani aliyi geçtim eşimin işide zorluyo bak geceden geldi yattı 1 doğğru kalkacakda kahvaltı edicezde zaten iş yapamıyorum artık aliden hadi ona bırak işe koyul ee sonra b,daha yemek vakti alinin yemeği altı uykusu gün bityo sabaha gidecek diye hadi vur kafayı yat tabi bana yatmak yok sıpadan amannnnnnnnnnnnnn melisam herşeyi bi kenara koydum evet kişiliklerini etkliyoruz alinin bu ay kişiliğinin oturma zamanıymış mesela eşimle şakalıaşınca ben onun üstüne gider dgıdıklarım oda güler dayanamz gıdıklamaya ona bile ali hemen yüzünün şekli değişiyo ağlamaya başilıyo korkuyo aman aman ne zormuş bu iş beaa neyse sabah eşim gelirken bana açma almış seviyorum diyee onu belerken açıkıyorum yaa geitriyo her geceden çıkışta gıcık dayananmamış aşmış yinemelisam öyküm snide dellendiriyo dimek anacım bunlarım hamurunda mayasında var bir bozukluk sıpalar uyku düzeni müzeni hak getire tek uysunda artık saati geçtşim gerçi benimki saatli mesela şöyle 2 saati gçmez uyur ama 2 saati geçieyim işte o zaman çıldırıyo düzeni şaşıyo geçirmem lazım bak şimdi emdi uydud kolayca geçseydi ayvayı yemiştim

melisam bu arada bayramlığı demeyi unuttum bende düşünüyorum zaten lcwdan sipariş verecez bugün de aliş evde pantolonla falan sıkmak istemiyorum kazakda fazla gelir rahat edmez terler normalde bile terliyo yerinde durmadığından almasammı diyorum ama çokda heves ediyorum çok hoşuma gidiyo hele fatih ğaşamı görünce daha bir hevesim geldi ama alsam dıarı gitmiyoruz bayramda çıkmıycaz eşimin izni yok çalışıyo bielmedim ama bayramıda boş geçmesin en azından resim çekilri hatıra kalır diyorum zati ramazan bayramındada giyemedi aldıkalrımızı yazlıktı orasıda kış soğuguydu derken eskilerle idare etmiştik:26:

Elifim buyuduler artik ben bayadir kot gomlek kot pantolon kazak blazer yelek lcw hirka almistim onlari giydiriyorum kucuk adam oluyor dun guttim gene bayramlik guzel bisi bulamadim gene bakicam yarin tabi kendimede bakicam
:26

Papatyam inek sutune alerji yaptı ozaman diyete devam et cnm ama et yapmaz bence sende vitamin al kende vücudu n ihtiyaci var

hoşgeldin canım benim evet büyüdüler aslında bende o yüzden çok hoşuma gidiyoda eşimde diyo artık seneye tarz yaparsın bırak evde rahatça gezsin ikiside mantıklıda en ,y,s, hevesimi geçirmek iin bir takım almak lazım bende netten bakıyorum mağzaya gidemediğmizden belki bugün çıakrız hava iyi gibi ama ben dimem eşim desin bananeben senin o küçük adamını yerim moonum maaşallah sübhanallah kuzuma çok yakışıklı duruşuna bayılıyorum daha dün mevlütlik alıpda giydirdiğin geldi aklıma yani dün gibi dimek istedim günler nasıl geçiyo rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNN

bu iş beaa neyse sabah eşim gelirken bana açma almış seviyorum diyee onu belerken açıkıyorum yaa geitriyo her geceden çıkışta gıcık dayananmamış aşmış yinemelisam öyküm snide dellendiriyo dimek anacım bunlarım hamurunda mayasında var bir bozukluk sıpalar uyku düzeni müzeni hak getire tek uysunda artık saati geçtşim gerçi benimki saatli mesela şöyle 2 saati gçmez uyur ama 2 saati geçieyim işte o zaman çıldırıyo düzeni şaşıyo geçirmem lazım bak şimdi emdi uydud kolayca geçseydi ayvayı yemiştim[/QUOTE]

canım bende eşimle aynı durumdayım ama işlerinden işte napıcaksın.huzurumuzu bozmamak lazım tabi hırs yğzünden kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…