• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yakıyonmu kombiyi bugun yakmasammı dedi,m ya serin bıraz ev ya ama bugun dısarı cıkarız herhal kac gundur evde bunaldım iyice

melisam sofraya meraklılar alide öyleydi ama ele şimdi münkün değil geçen çarı döktü eşimin abrdağını çekti bacağına yürtüeçdeydi renkli görüyolar yaa meraklıalr işte bende tatrırdım tatdırmakla olmazda hani öğünlü yedirsen sütü brakablir ben öyle yaptım resmen sütü bıraktı gibi dedim ne yaptım ben kestim hemensen 6. aya kadar verme bırak emsin eninde sonunda yiyecek acele etme tattırmakla sıkıntı olmaz ama her çocukda farklı istersen bir tek yoğurt yedir uykusu için o da yatarken zaten emiyosa 6 aya kadar sadece emzirmek gerek emzir sen melisam

tramam kuzum belki yogurt makınesi alırım bı tanede ben mayalayamıyoruım tutmuyo hıc burda bı topikte okumustu sıutu ılıtın mayalayın sonra kalırifer uxzerinde sabaka hkadar bekleyin diye cok katı guzel bi yogurt olumustu denemıstım ama sonra yaptım olmadı bi turlu bende dedim amannnnn bunlamı ugrascam. hazıra devam:34:

tramam kuzum belki yogurt makınesi alırım bı tanede ben mayalayamıyoruım tutmuyo hıc burda bı topikte okumustu sıutu ılıtın mayalayın sonra kalırifer uxzerinde sabaka hkadar bekleyin diye cok katı guzel bi yogurt olumustu denemıstım ama sonra yaptım olmadı bi turlu bende dedim amannnnn bunlamı ugrascam. hazıra devam:34:

kuzum inek sütünden çok güzel olyo ben tuturuyorumda burda inek sütü bulamıyoruz memlektte koyun yoğurdu bile yapardık lanet şehrde ne varki herşyy hormonlu ne süt ne yağ babam memelketten gönderiyo yağımı etimi düşün biz memlkete köy yumurtası inek sütü koyun yoğurdu tereyağı suyumuz bile özel ama burda herşeyden uazağız:31::31::31::31::31:sen yoğurt vereceksende activia yedir çok güzel ali günde 1 kutu yiyo oda yaterken gündz versem 2 bitiricek dün yoktu diye babymix aldık git be o nasıl yoğurt yağlı gibi ekşi yedikçe yüzünü burşturdu :26:

kuzum inek sütünden çok güzel olyo ben tuturuyorumda burda inek sütü bulamıyoruz memlektte koyun yoğurdu bile yapardık lanet şehrde ne varki herşyy hormonlu ne süt ne yağ babam memelketten gönderiyo yağımı etimi düşün biz memlkete köy yumurtası inek sütü koyun yoğurdu tereyağı suyumuz bile özel ama burda herşeyden uazağız:31::31::31::31::31:sen yoğurt vereceksende activia yedir çok güzel ali günde 1 kutu yiyo oda yaterken gündz versem 2 bitiricek dün yoktu diye babymix aldık git be o nasıl yoğurt yağlı gibi ekşi yedikçe yüzünü burşturdu :26:

tamam cvanım activya veririm alısım dısleri ne durumda patlamadımı sivrilmedimı hıc
kel oglanım benım yer onu teyzesiş

tamam cvanım activya veririm alısım dısleri ne durumda patlamadımı sivrilmedimı hıc
kel oglanım benım yer onu teyzesiş

yok melsiam altlar yarık biraz duruyo öye üstlerde beyaz beyaz çıkamadı gitti ama çok zoru var elma veriyorum üstü sırılsıklam oluyo kaşımaktan akıtmaktan sorma teyzesi kel oğlan sabah bir kaka yapmış bonyundan çıkmış yerdeki yatak üstüm yatakodamın halısı battı soktum duşa kokrtu ağladı küvete alışık ya canım çıktı kolu sırtı bacakalrı o nasıl birşeydi yaa:26::26::26::26:

yok melsiam altlar yarık biraz duruyo öye üstlerde beyaz beyaz çıkamadı gitti ama çok zoru var elma veriyorum üstü sırılsıklam oluyo kaşımaktan akıtmaktan sorma teyzesi kel oğlan sabah bir kaka yapmış bonyundan çıkmış yerdeki yatak üstüm yatakodamın halısı battı soktum duşa kokrtu ağladı küvete alışık ya canım çıktı kolu sırtı bacakalrı o nasıl birşeydi yaa:26::26::26::26:

oha boynundan ı yuhhhhhhhh essek kafalım iyi calısma yapmıs demekki kıs:9::9:
ben arada tabıureye oturum dusta yıkıyorum oykumu bıraz tazıklı su gelince urperiyo ama alısıyo sonra:27::27:
kuvetine sıgmıyomu oturtamıyorumda daha tam 6 aylık olmasını bekleyimmi annem 5 ay dolunca oturt diyo ya nettede acele etmeyin oturması için diyoı oturtmadan kucakta zor oluyo artık boy uzuyo kılıoda artınca.

oha boynundan ı yuhhhhhhhh essek kafalım iyi calısma yapmıs demekki kıs:9::9:
ben arada tabıureye oturum dusta yıkıyorum oykumu bıraz tazıklı su gelince urperiyo ama alısıyo sonra:27::27:
kuvetine sıgmıyomu oturtamıyorumda daha tam 6 aylık olmasını bekleyimmi annem 5 ay dolunca oturt diyo ya nettede acele etmeyin oturması için diyoı oturtmadan kucakta zor oluyo artık boy uzuyo kılıoda artınca.
hee iyi çalışmış melisam o kadar yaptığını bilemedim sıpanın atlattık neysei melsam oturmaya hevesliyse oturt ama yüklenem çok messla kucağında otursun ama yerde oturma öyle ağrır beli kısa süreli sıkıntı olmaz ali artık küvette oturuyo yatmak ne münkün
elifim dur bendle oykunun resmını atayım bi bak bende senı cok merak ediyorum ama:27::27:

kuzum bende resim koymak istiyorumda eşim olacak gıcık izin vermiyo vallaha hakkımı helal etmem diyo ölümü gör diyo ya yanında koyayım kaldırayım diyorum yok diyo gıcık ne oalcaksa sanki:47::47::47::47::47::47:

yakıyonmu kombiyi bugun yakmasammı dedi,m ya serin bıraz ev ya ama bugun dısarı cıkarız herhal kac gundur evde bunaldım iyice

melisam gece yanıyoduda bugün kapattım baya sıcak dün gündüzde yandı aliyi banyo yaptırdık diye bende çıakrsammı dyorum parka rüzgar yoksa tabi

kucucukmus kız burda yerim ben onu cirklin bıdıgım benım hala uyuyo kıs bu ozledim rahatsızmı acep

ben sizi yerim yaa melisam maaşallah bayıldım pozunuzaa çok tatlısjnız maaşallah kız sen doğum yapmamaış gibisin zayıfsın bee az klo alınca tabi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazawrlardan korusun prensesim benim yerim ağzını burnunu nanaklaırnı melisam benimkid 2 saat uyudu biraz önce kalktı şuanda tuırmanıyo bacağımdan

ben sizi yerim yaa melisam maaşallah bayıldım pozunuzaa çok tatlısjnız maaşallah kız sen doğum yapmamaış gibisin zayıfsın bee az klo alınca tabi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazawrlardan korusun prensesim benim yerim ağzını burnunu nanaklaırnı melisam benimkid 2 saat uyudu biraz önce kalktı şuanda tuırmanıyo bacağımdan

tamam canım saolasdjın elifım cvanım oyku kaslktı emzırım bı hadı optum

melisammmmmmmmmmmmmmm:24:

Cnmmmm
Gezmedeb gelmistik oyku anakucagindqydi uyuyodu tam girdim uyandi
Aferin alisime iki sat uyudu he uykulari duzeldimi canim heryatista uyuyomu ole ay ne guzel benimkninde dizeldi gibi ya iki saat uymuyor ya o iki saatte tum evi temizler ustune bi demlik cay icerim ben lennnn

Back