Selamm iizlr bn geldim biizm cadi hasta ok ates ve burun akmasi vardi simdi dr dan geldik bi disi patlamis digeride patliyormus surup antibiyotik verdi cok huysuz kiyamam cok oksuruyor halsiz
Papatyam geldimi kizlar
A.selam nm bm sagol cnm ya evet antibiyotik kulkaniyoruz ikisi birden cnm hem dis gripselam kevserim gecmıs olsun kızımıza kıyamam ona ya antıbıyotık alıyo demek gripmı olmus dıstenmı canım
papatya gelmedi bende nmeraktayım
A.selam nm bm sagol cnm ya evet antibiyotik kulkaniyoruz ikisi birden cnm hem dis grip
A.selam nm bm sagol cnm ya evet antibiyotik kulkaniyoruz ikisi birden cnm hem dis grip
Saholasi m megecmısler olsun kuzuma kafayıda sallayamıyodur şimcik diş derdinden yerim ben onu ya
Sagolasin cnm bnm evt cnm ya simdi biraz daha iyi cnm bilmiyorum ki öksürügu cok kullaniyoruz bakalim ya oksurugu 1 hafta oldu gcmedi bide ateslenince goturduk oksurugu bi gitsin vermicem antibiyotigi ishal yok bizdecnm dişinız hayırlı uğurlu olsun demekki kızçen diş nezlesi oldu diş çıkarırken olabiliyor benim oğluşta ilk diş çıkarırken öksuruk balgam ishal ateş oldu 1 hafta sürdü ama antibiyotik kullanmadık geçti diş çıkınca antibiyotik çok zor durmlarda kullanmak gerek yan etkisi olabiliyo bebişlere
Elifim geldi elifim geldihosgeldin elifim
Aminn cnmm bnmmm qmin cok guzel bisy ya alttan iki tane cikiyo guldugu zaman gozukucek ayri bi mutlulukkevserim gözümüz aydın olsun prensesmizin dişi darısı başımıza en kolayından ağrısızından çıksın sonrakilerde inş melisam kuzum gelemdim çünkü kötü bir gece ve gün geçirdim gece yani ali dün akşam 7de uyandı gece 12 geeöçiyodu uyudu zorla sonra 1 doğru uyandı sinrlendim off uyu be yeter ölüyorum uykusuzluktan dedim gece geç saat diye eşimde bağırma insanlar uyanır dedi dellendim dahada bağırdım eşime bir sürü laf dedim derken sabah oldu ali yine huysuz yemiyo kesinlikle 13 saat aç kaldı oda zorla yedirdim benim sinirler tabi tavan yine kızdım eşimde bağırma ne olur çocuk korkuyo dedi sen yinemi bana laf ediyosun dedim iyice dellendim gittim üstümü giydim gidyorum al bak oğlunu dedim tabi eşim kapının önünde durdu tutu kolumdan nereye gidemzsin dedi bırakmadı bende kızdım bırak yaa bir süre seni görmeden kafamı dinliycem dedim derdn ne senin dedi bende derdim sensin sensiz kalmak istiyorum dedim bak yanlış yapıyosun dedi bende ne olucak boşarmısın ahan da kapı orda boşa zerre umrumda değilsin dedim zoruna gitti gözleri doldu ve yaşı süzüldü ağladı çocuklar gibi oturdu kucağında ali kendimi balkona attım dayanamadım o haline derken koca gün geçti gitti şimdi geceye moralim bozuk girmek istemedim hiç
Iyim cnm kendime cay yaptim kisir pogaca yogurdum gel yiyekde kafamiz dahalsin annesinin bitaneside uyuyor bayadiroyyy canımıniçi hoşbuldum kevserim nasılsın minnoşum nasıl
Aminn cnmm bnmmm qmin cok guzel bisy ya alttan iki tane cikiyo guldugu zaman gozukucek ayri bi mutluluk
Elifim ya kiyamam bn size ya cnm uykusuz kalinca alisimde huysuzluk edine sinirlerin bozulmus seninde bana da oluyo bnde dayanamadigim zaman bagiriyorum ne olur uyu artik diye esimle sonra bizde kagva ediyoruz sonra bnde agliyorum ne diyim canim gitme esinin ustune esine d uzuldum sanaaya aahh allahim ne kadr zor bu annelik allahim hepimize sabir e dayanma gucu versin simdi nasisin alisim nasil duzeldimi araniz yipratma elifim kendini hepsi gcicekk insallahh
Iyim cnm kendime cay yaptim kisir pogaca yogurdum gel yiyekde kafamiz dahalsin annesinin bitaneside uyuyor bayadir
Ne diyim elifim bilemedim ya uzme bu kadar kendini alis uyusum hizursuzluk yapmasin heersey normale doner elifim esin ne kadar ckk seviyor seni ya kiymeyini bacim seni de anliyorum uykuszluk cok kotu bisey insan herseyi alt ust oluyor en kisa zamanda duzelir araniz elifimgüzel olmazmı kevserim nasıl tatlı olur şimdi her günleri ayrı güzel ama çokda zor ali şimdide beşiğinden tutup kalkmayı öğrendi yedik b... resmen azdı saniye durmuyo hep ayakta kalmak yürümek istiyo top oynuyo gidiyo topa bi vuruyo kahkahalr atıyo sıpa kevserim uykusuzluk çok zor birde ali normal hysuzluğun snırını aştı sabredilecek gibi değil benimde huyum sinir anında bana kimse görünmesin kendimi kaybediyorum eşimde Allahı var ne sert dille ne kızarak kuzum ne olur bağırma bak duyolar ayıp öocuk korkuyo falan diyo haklıda ama o an gözüm görmüyo hiç birşeyi çok kırdım eşimi ama birkere bağırmadı sadece sasbah oturdu içini çeke çeke ağladı ama gözleirndeki yaş gördüm yaa kend,mden nefret ettim geç yattı erken kalktı gece yeriide ayırdım onu salona attım öpmek için yeltendi çektim kendimi yüzüne bile bakmadım geldim odama 12 kadar bekledik sabah sonra başım ağrıyınca açlıktan olduğunu biliyo gitti kahvaltı hazırladı geldi yemiyorum dedim yemezsen bende yemem dedi neyse yesin diye oturdum sofraya elleriyle yedirdi Allah belamı versinki yinede gık demiyo öğleden sonrada git yat yoksa konuşmam dedimde gitti 3 s aat uyudu gitti sabahı nasıl edecekse garibimburnumdan kılda aldrmıyorum suçluyum uak duranda benim yine o yaklaşıyo konuşuyo
Ne diyim elifim bilemedim ya uzme bu kadar kendini alis uyusum hizursuzluk yapmasin heersey normale doner elifim esin ne kadar ckk seviyor seni ya kiymeyini bacim seni de anliyorum uykuszluk cok kotu bisey insan herseyi alt ust oluyor en kisa zamanda duzelir araniz elifim
He vala ya gel cnm ya keske yakin olsaydik bnde cok sviyoru kisiriya dedim bi yapiyim kizim uyurkende iyi oldu ya bayadir uyuyor uyamir oda elifim ya oyle tatliki bnde baska kimseye gitme sarilio duruyor bana boyna
Elifim allah kocana iyi sabir vermis kız ben senin yaptiginin onda birini yapsam kocam beni kapı onune atar:) az sakin ol adam eeliyle bile yediriyor kahvaltı kısır ne istersen yapiyo biz ne yapalım kız koca larimiz yardim etmez adami uzme anacim alis dis cikariyor bu iştahsızlık olacak suan benimkide oyle gene diş cikarcak daha 20 dis cikcak daha ilkinde pes etmek yokdaha zor günler yeni başlıyor.arkadasimin kız i azi disi cikariyor kiz hic bisi yemiyor ishali var diye hastaneye yatti serum verdiler dusun su icsin bolbol alis sivi seyler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?