Sagolasinn papatyammm bnmm
Sorma kiz melisam kapi gıcırtısına dahi kafa salliyo ama cokk cqdi ne yapcaz bu bebelerle bilmiyorum valla ya bn griptim gribim kizima gecmis cok uzgunum yadun gece hic uymadi bu gunde ayni bidenishal atesi var calpol verdim iyi biraz daha bi hapsiriyo butun herseyndisarda aglarken bizim cadi fesmennn babammmm diye agliyo
Sagolasinn elifim bn ya calpol verdim ya suan iyi kral da yabanci muzik var kafa salliyoruzzzGecmis olsjn kevserim yaa minnosum hastami oldu yavrum yaa bemdw cok korkuyorun aliyi hasta ediceem diye yun patik taktim ayaklarina kalin esofmanlar giydirdim kombide yaniyo salomla yayak odasi iyode aralar isinmiyo kapilar kapalie mecburen
Sagolasinn elifim bn ya calpol verdim ya suan iyi kral da yabanci muzik var kafa salliyoruzzz
Sen nasilsin bakalimm elifim iyi misinnn
Iyi akşamlar canlar
Dizi yebakiyim bi bakayim dedimreklamda
Kevserum kızı n dis çıkartıyor olabilirgripdegilde sanki)
Elifim bacim esine söyle banafa bi icli kofte yapsın kis maassallah ona ne marifetli kocan var bid kusuyin adama
Bwnimki mutfaga hayatta girmz
Belim cok k agriyokislar ne yaoabilirimilactw alamıyor um
He elifim hava bi anda sogudu ederim elifim de bilmiyom valla bu gece bu cadiyla ne yapicam yandim bn delirim heraldw bir turlu uyutamaiyorum yaYerim benbonun kafasini bicirikgece atesini kontrol et kevserim aman haa bende nasilnolayin alise neten kislik bakitoruz lcw dan cocugun birseyi yok adam akilli kisda geldi artk
Oda olabilr melisam ama grip sumuklu ikisi birden yandimmmm bennnn bi hapsiriyor durmadan hepsi disariIyi akşamlar canlar
Dizi yebakiyim bi bakayim dedimreklamda
Kevserum kızı n dis çıkartıyor olabilirgripdegilde sanki)
Elifim bacim esine söyle banafa bi icli kofte yapsın kis maassallah ona ne marifetli kocan var bid kusuyin adama
Bwnimki mutfaga hayatta girmz
Belim cok k agriyokislar ne yaoabilirimilactw alamıyor um
Hg moonum ahnen bende aliyi yedirdim yairicam simdi sipa pijamalarini giydirebilsem bi kuzum bende resim koymak istedim djn aliyle cekilmis ama esim kiyarsan olumu gor diyor kusuruma bakma luyfen balimSELAM GÜZELLER
NAPİYONUZ TOPLANMIŞINIZ MAŞALLAH
bende oğlum müsade ettide anca yazıyorum saldırıyor pc ye:))))))))))))))biyandan medceziri izliyorum starda kalkıp oğluşa muhallebi yapıcam sonraa yatır hepaynı şeyler
kızlar bensizi merak edşyorum bi ara resim koyunda bakayım
Yaki yapisturcaktim ya yok abam herilaca emzirwnler kullanamwz diyi akliniza bisi geldimi kislat yatin sipami kucagimq alamqm iyicekotuye gidiyor
Oda olabilr melisam ama grip sumuklu ikisi birden yandimmmm bennnn bi hapsiriyor durmadan hepsi disari
He elifim hava bi anda sogudu ederim elifim de bilmiyom valla bu gece bu cadiyla ne yapicam yandim bn delirim heraldw bir turlu uyutamaiyorum ya
günaydın kızlar nasılsınız ali 7 de kalktı anacım hava nasıl kapalı karanlık sandımki gün yeni ışımış o sıcak yataktan yorgandan kalkmak ölüm gibi beaa
Cildiricammmmm allahim gee zaten uyumadi dogru durust cildircaktim bi ara gece simdi de uyutuorum yarim satten beri anca kapadi gozlerini hala kimildaniyo ya
Melisam acaba gazdanmi boyle yapiyo nedwn bunkadar zorluto gerci alisde bir ara deli etmisti beni ayakta uyumuyordu sonea esimle bataniyede sallardik ama aksamlari aadece sonranonuda istemedi sirtininkafasini kasidim simdide dudaktan kalbede keman sesi varya babam diye onunla uyuyo hemen siziyo sipaGunaydin canım beste 6.30 a kadar direndi oyku hanim sinirlendim ki sotmstin attim esin n basina sinra baktim uyutamiyi bende yatags getur dedim sizmis badil bicir cicir jinusuyidu eşşek yuz vermedik
Iki saat uykuduz jalnadi iki saat uyuyarak kapattı allahtan 9 da kaljtik
Esim sabah ev havalandırms kombiyi yukseltmis iyi oldu
Kalkan nca evi havalsndirmak olum oluyordu
Sonra z kapiyonuzmu kombiyi ekifim ben iyic kisiyorum ilik oluyo ev sabahlati
Kevserim kiyamam ben size hasta yavrum ne yapsij annesi sende yoruldun annene gitbkuzum baksinda dinlen uyi sendeCildiricammmmm allahim gee zaten uyumadi dogru durust cildircaktim bi ara gece simdi de uyutuorum yarim satten beri anca kapadi gozlerini hala kimildaniyo ya
Melisam canim kollarindabzor olur ayaginda sala bakbdaha rahat balim belinde fena alismayinca alismiyolar benimki hala alismadi salonda yerde uyuyo ama besiginde uyimuyo jemen ahliyoAynen bende canim catkafim artik sik ntidan sinirden kac saattir basim agriyo tam bi saat uğraştım yeni sizdi
Sen ayaktami salliyon ya yanci memeyle kucagimda salliyorum ben ya bu ystirma sekilleri yanlis sanirim cok uğraşıyoruz ne tapcazfa bilmiyorum sinir kupu oldum iyice geceden beri berbat
Zorlamak mi lazim kendi uyumadina ben bi 6 aydan sonra ugradacam olmuyo bole yaa iyice agirladiyo belim kollarim kopuyor
Gerci dwha yatagina bile alustiramafum ya
Elifimmm nm bnm geldimm anamlara erva da iyiMelisam acaba gazdanmi boyle yapiyo nedwn bunkadar zorluto gerci alisde bir ara deli etmisti beni ayakta uyumuyordu sonea esimle bataniyede sallardik ama aksamlari aadece sonranonuda istemedi sirtininkafasini kasidim simdide dudaktan kalbede keman sesi varya babam diye onunla uyuyo hemen siziyo sipa
Kevserim kiyamam ben size hasta yavrum ne yapsij annesi sende yoruldun annene gitbkuzum baksinda dinlen uyi sende
Melisam canim kollarindabzor olur ayaginda sala bakbdaha rahat balim belinde fena alismayinca alismiyolar benimki hala alismadi salonda yerde uyuyo ama besiginde uyimuyo jemen ahliyo
:2:
Elifimmm nm bnm geldimm anamlara erva da iyi
Melisam sen naisl oldun oykum nssil alisim napiyo elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?