- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
evet moonum 3 şubattı ne ypıcam şimdi tıklayınca sadece resim çıkıyo
Selam herkese
Elifcim onu profilde cizelge bölüm ne yaziyi komple kopyala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet moonum 3 şubattı ne ypıcam şimdi tıklayınca sadece resim çıkıyo
bekliyorum melisammmmmmmmOyku uyutuyim gelcem
Selam herkese
Elifcim onu profilde cizelge bölüm ne yaziyi komple kopyala
Mekisam neden oyle yapiyoki acaba gazdanmi ikaci vermediginden okabilir ver sen yine kuzum gazdandir sikibtisi bi bitmedi gutti arkadas birde melisam sindiye kadar tek atletle duruyolarfi simdi kat kat alide oyke giymek istemiyo smskisik degillrrvay anasınıa ya ne kotu bı gun bu gun geceden beri oyku burnumdan getiriyo ya
sabah az bısı uyudu 11gıbı nasıl esnıyo uyutmaya zorladım yatajk odasında besiginde yatsın istedim artık yok anam burnumdan getirdi ya uc kere uyuttum koydum yatagına uyandı 4. kezde eski yerine salonda koltuga koydum yarım saat zor uyudu hemen o arada supurdum sılerken uyanıktı ve huysuz. ikiden beride ugrastım yarım saat oldu uyuyalı bakalım napcak. ya dun ne guzeldi ne oldu bu bebeye sabahtan gaz ilacını vermeyim dedim ama burnumdan geldi 12 de verdim artık. ondan mı yatakodasına zorlamamdanmı evmı fazla sıcak oldu bu bebe sıcagı sevmıyomu hiç bişi anlamadım ya. offffffffffff cok yoruldum
Sagolasinnnn cnm bnmmm bu arada kizlar gunayyddinnnnKevsercim cok tatli kizcen masallah
Sagolasinnnn cnm bnmmm bu arada kizlar gunayyddinnnn
Selam herkese
ahh moon cevap yazdığın için sağol.benim oğlumunkide kılcal damar gibi mukuslu kaka içinde uzamıştı 2 yada 3 parça gibiydi.bi,daha hiç olmadı.dün sabah sucuk öğlende kıymalı fasulye yedim.oğlumun yüzü 3 4 saat sonra bi döktü.resmini koysam şaşarsınız.gece 1 de uyandı mıkır mıkır.eşimle birbrimize girdik.üzüntüden bana sarıyo oda.oku oku zor uyuttum.ağzım yırtıldı esnemekten.daldı...sabah uyandık 9 dan 11 buçuğa kadar mız mız mız zehir etti.sanki sancısı var gibi.uyudu ama kıpır kıpır.huzuru yok çocuğumun şaştım kaldım.sonuç yarın çıkcak ama.ben bugün peynir vs yemedim.döküntü sönmüş sabah izleri kalmış sadece. sende ne dediler kakaya.geçtimi hemen.
Papatyam nasılsın cnm oglusun nasil gectimi ishali
Suttenmiymis kuzumm
Kevserim issiririm ben kizini kafa sallamalat ne kis metalci rakci olcek kızın he)
nerdesin melisaaaa? öykümü uyandı?
Selam herkese
ahh moon cevap yazdığın için sağol.benim oğlumunkide kılcal damar gibi mukuslu kaka içinde uzamıştı 2 yada 3 parça gibiydi.bi,daha hiç olmadı.dün sabah sucuk öğlende kıymalı fasulye yedim.oğlumun yüzü 3 4 saat sonra bi döktü.resmini koysam şaşarsınız.gece 1 de uyandı mıkır mıkır.eşimle birbrimize girdik.üzüntüden bana sarıyo oda.oku oku zor uyuttum.ağzım yırtıldı esnemekten.daldı...sabah uyandık 9 dan 11 buçuğa kadar mız mız mız zehir etti.sanki sancısı var gibi.uyudu ama kıpır kıpır.huzuru yok çocuğumun şaştım kaldım.sonuç yarın çıkcak ama.ben bugün peynir vs yemedim.döküntü sönmüş sabah izleri kalmış sadece. sende ne dediler kakaya.geçtimi hemen.
Tatlım bizde oyle oldu 5 aylikken Falan olmuştu kakasinda kılcal damar gibi kan oludu birkac kez endiselendik dr takip edin dedi ek gıdaya gecince gecti birdaha olmadi fasulye gaz yapmıştır cnm ondan olmustur birde salgın var şuan da ishal kusma dikkat edin bebislere.sende uzulme cnm duzelir temiz sonuc alirsin popiste çatlak oluncada kan olur sen stres sıkıntı yaparsan bebege geçer cnm biraz rahat ol hersey guzel olcak insallah sutun azsa kisir yap ye bol bol su cok ic
maşallah izledim canım.teyzesi onun dötünü başını yer heeee...sırıtmalara bak bide.bal bunlar balllll...
Sagolasinn papatyammm bnmmPapatyam nasılsın cnm oglusun nasil gectimi ishali
Suttenmiymis kuzumm
Kevserim issiririm ben kizini kafa sallamalat ne kis metalci rakci olcek kızın he)