• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam uyumadı sanırsam öyküm yoksam sallaerken senmi uyudun eheee :9::9::9::9::9::9:kuzum ben çıkıyorum yemek yapıcam gelirim yine öpüyorum:54:

vay anasınıa ya ne kotu bı gun bu gun geceden beri oyku burnumdan getiriyo ya
sabah az bısı uyudu 11gıbı nasıl esnıyo uyutmaya zorladım yatajk odasında besiginde yatsın istedim artık yok anam burnumdan getirdi ya uc kere uyuttum koydum yatagına uyandı 4. kezde eski yerine salonda koltuga koydum yarım saat zor uyudu hemen o arada supurdum sılerken uyanıktı ve huysuz. ikiden beride ugrastım yarım saat oldu uyuyalı bakalım napcak. ya dun ne guzeldi ne oldu bu bebeye sabahtan gaz ilacını vermeyim dedim ama burnumdan geldi 12 de verdim artık. ondan mı yatakodasına zorlamamdanmı evmı fazla sıcak oldu bu bebe sıcagı sevmıyomu hiç bişi anlamadım ya. offffffffffff cok yoruldum:14::14:

vay anasınıa ya ne kotu bı gun bu gun geceden beri oyku burnumdan getiriyo ya
sabah az bısı uyudu 11gıbı nasıl esnıyo uyutmaya zorladım yatajk odasında besiginde yatsın istedim artık yok anam burnumdan getirdi ya uc kere uyuttum koydum yatagına uyandı 4. kezde eski yerine salonda koltuga koydum yarım saat zor uyudu hemen o arada supurdum sılerken uyanıktı ve huysuz. ikiden beride ugrastım yarım saat oldu uyuyalı bakalım napcak. ya dun ne guzeldi ne oldu bu bebeye sabahtan gaz ilacını vermeyim dedim ama burnumdan geldi 12 de verdim artık. ondan mı yatakodasına zorlamamdanmı evmı fazla sıcak oldu bu bebe sıcagı sevmıyomu hiç bişi anlamadım ya. offffffffffff cok yoruldum:14::14:
Mekisam neden oyle yapiyoki acaba gazdanmi ikaci vermediginden okabilir ver sen yine kuzum gazdandir sikibtisi bi bitmedi gutti arkadas birde melisam sindiye kadar tek atletle duruyolarfi simdi kat kat alide oyke giymek istemiyo smskisik degillrr

Ben senin kizini yerim kevserim yerim maasalah subhanallah :nazar::nazar::2:

Kevsercim cok tatli kizcen masallah:nazar:

Papatyam nasılsın cnm oglusun nasil gectimi ishali
Suttenmiymis kuzumm
Kevserim issiririm ben kizini kafa sallamalat ne kis metalci rakci olcek kızın he;))

Selam herkese

ahh moon cevap yazdığın için sağol.benim oğlumunkide kılcal damar gibi mukuslu kaka içinde uzamıştı 2 yada 3 parça gibiydi.bi,daha hiç olmadı.dün sabah sucuk öğlende kıymalı fasulye yedim.oğlumun yüzü 3 4 saat sonra bi döktü.resmini koysam şaşarsınız.gece 1 de uyandı mıkır mıkır.eşimle birbrimize girdik.üzüntüden bana sarıyo oda.oku oku zor uyuttum.ağzım yırtıldı esnemekten.daldı...sabah uyandık 9 dan 11 buçuğa kadar mız mız mız zehir etti.sanki sancısı var gibi.uyudu ama kıpır kıpır.huzuru yok çocuğumun şaştım kaldım.sonuç yarın çıkcak ama.ben bugün peynir vs yemedim.döküntü sönmüş sabah izleri kalmış sadece. sende ne dediler kakaya.geçtimi hemen.

Suttenmiymis kuzumm
Kevserim issiririm ben kizini kafa sallamalat ne kis metalci rakci olcek kızın he;))

ishal değildi işte melisam.günde en fazla 3 kez yapıyo az az tabi.ama sulu mukuslu kötü kokuyodu.antibiyok başladık ya,kakasındaki sümüksü yapı azalmış.kokusuda azaldı biraz açıkça.sonuç yarın çıkcak.sen nasılsın.öyküde seni silkelemeye devam ediyo.ne olcak bu halimiz bilmem.

Selam herkese

ahh moon cevap yazdığın için sağol.benim oğlumunkide kılcal damar gibi mukuslu kaka içinde uzamıştı 2 yada 3 parça gibiydi.bi,daha hiç olmadı.dün sabah sucuk öğlende kıymalı fasulye yedim.oğlumun yüzü 3 4 saat sonra bi döktü.resmini koysam şaşarsınız.gece 1 de uyandı mıkır mıkır.eşimle birbrimize girdik.üzüntüden bana sarıyo oda.oku oku zor uyuttum.ağzım yırtıldı esnemekten.daldı...sabah uyandık 9 dan 11 buçuğa kadar mız mız mız zehir etti.sanki sancısı var gibi.uyudu ama kıpır kıpır.huzuru yok çocuğumun şaştım kaldım.sonuç yarın çıkcak ama.ben bugün peynir vs yemedim.döküntü sönmüş sabah izleri kalmış sadece. sende ne dediler kakaya.geçtimi hemen.

Tatlım bizde oyle oldu 5 aylikken Falan olmuştu kakasinda kılcal damar gibi kan oludu birkac kez endiselendik dr takip edin dedi ek gıdaya gecince gecti birdaha olmadi fasulye gaz yapmıştır cnm ondan olmustur birde salgın var şuan da ishal kusma dikkat edin bebislere.sende uzulme cnm duzelir temiz sonuc alirsin popiste çatlak oluncada kan olur sen stres sıkıntı yaparsan bebege geçer cnm biraz rahat ol hersey guzel olcak insallah sutun azsa kisir yap ye bol bol su cok ic:16:

Slm kizlar gelemedim bugun canim sikkin dun gece esime biraz hakli biraz ghaksiz cikistim sonra sabah kursa gitti bendw telimi kapatrim aramis aris faceden yazmis bende actim ters konustum oda gibirsey yazmadan eve gwldi bir bakrim ki geldi hic konismadim odama gittims sonra o cumaya gitti geldi bana tost yapti birsey yemedim diye yedirdi cunku biliyoki inadim yemem asla ssonrada sesizlige burunduk ne konustuk ne tartiistik jos tartisma derken odwgil ben konusjyorum anxcak insan hicmi karsilik vermez gicik neyse simdidw taantuni yapiyo paritis kizartyo bende cepten giriyorum alis ayaklaeimda esra erola nakiyorim:47::28::27::27:

maşallah izledim canım.teyzesi onun dötünü başını yer heeee...sırıtmalara bak bide.bal bunlar balllll...

Suttenmiymis kuzumm
Sagolasinn papatyammm bnmm :16:
Sorma kiz melisam kapi gıcırtısına dahi kafa salliyo ama cokk cqdi ne yapcaz bu bebelerle bilmiyorum valla ya bn griptim gribim kizima gecmis cok uzgunum yadun gece hic uymadi bu gunde ayni bidenishal atesi var calpol verdim iyi biraz daha bi hapsiriyo butun herseyndisarda aglarken bizim cadi fesmennn babammmm diye agliyo

Back