• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ah işte en nefret ettiğim şeyde bu iştahsızlık olur benimkide öyle hemen kesiliyor yemeden sıvı şeyler vermeye çalış katıyı reddeeder zorla yedirme ama yemekten uzaklaşmasın

evet canım yaa sorma deli ediyo beni zorlamıyım diyorum ama dün 2 de yediğiyle akşam yatana akdar yemedi emdi yaterkende zorla biraz yedirdim sürekli meyvenin sulrından ve su veiryorum onalrı hemen içiyo Allah yardımcımız olsun moonum ya bizimde bebklerimiznde AMİN:26:

evet canım yaa sorma deli ediyo beni zorlamıyım diyorum ama dün 2 de yediğiyle akşam yatana akdar yemedi emdi yaterkende zorla biraz yedirdim sürekli meyvenin sulrından ve su veiryorum onalrı hemen içiyo Allah yardımcımız olsun moonum ya bizimde bebklerimiznde AMİN:26:

amin hem anne için hemde bebişler için çok zor oluyor

napiyon elifcik

ben oğlumun muhallebisini yedirdim yıkadım uyuttum eşim dışarda onu bekliyorum daha muttfağı toplucam şu işler bitmiyoooo:37:

napiyon elifcik

ben oğlumun muhallebisini yedirdim yıkadım uyuttum eşim dışarda onu bekliyorum daha muttfağı toplucam şu işler bitmiyoooo:37:

Ne yapiuim moonim nende simdi bende hazirliycam yediricem yaticaz iste uykusuzluktan oluuorum vallha bitmiyo islerbbendeb yarim saat oluyo uikayali moojum muhallebi nasil ne hediryosun

Ne yapiuim moonim nende simdi bende hazirliycam yediricem yaticnaz iste uykusuzluktan oluuorum vallha bitmiyo islerbbendeb yarim saat oluyo uikayali moojum muhallebi nasil ne hediryosun
Ulkerin sutlu princ unu var onu yapiyorum icine meyve rendeliyorum oldu bitti yDa hippin 7 tahilli ek gidasi vR ona meyve re deliyorum o şekilde yadasade princ ununapinar devam sutu koyarak yapiyorum

Ulkerin sutlu princ unu var onu yapiyorum icine meyve rendeliyorum oldu bitti yDa hippin 7 tahilli ek gidasi vR ona meyve re deliyorum o şekilde yadasade princ ununapinar devam sutu koyarak yapiyorum
Ben pirinc ununu gic denemedim aa 7 tahilliui falan sevmediby3miyo meyvede rendeliyorum ama yok moonum baska ne yedirebilirimki

Ben pirinc ununu gic denemedim aa 7 tahilliui falan sevmediby3miyo meyvede rendeliyorum ama yok moonum baska ne yedirebilirimki

Sen bimde satilan gogle princ unnu va devam sutlu tatli onu dene yada irmik yiyorsa irmigi suyla pişir icine 2 bebek bisküvi si at armut rendele oda guzel oluyo

Sen bimde satilan gogle princ unnu va devam sutlu tatli onu dene yada irmik yiyorsa irmigi suyla pişir icine 2 bebek bisküvi si at armut rendele oda guzel oluyo
Tmm moonum yarin esim getirsin o zaman deniyim ins severse birde ben artik gundebbir xorba ve yemek yediriyorum meyvesi yogurdu yatarkende mama cicibebeule sence nasil kahvaltisi varbhwrhun yumurta oekmez hersey tereyagi falan iyimidir canim

Tmm moonum yarin esim getirsin o zaman deniyim ins severse birde ben artik gundebbir xorba ve yemek yediriyorum meyvesi yogurdu yatarkende mama cicibebeule sence nasil kahvaltisi varbhwrhun yumurta oekmez hersey tereyagi falan iyimidir canim

öğlen corba verebilirisn yiyorsa yoğurt meyve püresi ver yemek derken tuzsuz salçasız olması gerekir 1 yaşına kadar yasak şeker salça bal .kahvaltı cicibebe labne pekmez dövülmüş ceviz karıştırabilirsin yumurta sarısı çeyrek koyarsan olabilir

eşim geldi benimde biraz işim var onları yapıp yatıcam cnm hadiiyi uykular cümleten

Son düzenleme:
öğlen corba verebilirisn yiyorsa yoğurt meyve püresi ver yemek derken tuzsuz salçasız olması gerekir 1 yaşına kadar yasak şeker salça bal .kahvaltı cicibebe labne pekmez dövülmüş ceviz karıştırabilirsin yumurta sarısı çeyrek koyarsan olabilir

Yiyo togurt ve neyveyi ama yemeklerde sikinti neleki 2 gundur aliye ayri pisiriyorum moonum salca tuzbyok et yada yavuk suyuna yumirtayida ceyrek veriyorum cevizidenkouyorum kahvaltiyi cok seviyo bali vermiyorum halam biraz ver birsey olmaz dedi banam asla verme dedi vermiyorumb aman emzirmek nebrhat valaha zaten sadece emmwk istiyo neyse canim sanada iyi geceler optum gorurusz :54::38:

kızlar herkese merhabalar beni soracak olursanız yaklaşık 1---2 aydır çok kötüyüm.bayramda sonuçlanacak bir işim var inşallah ki sonuç istediği gibi olur annemleri bekliyorum bayram sonrası burda sizinle olurum inşallahhhhhh

kızlar herkese merhabalar beni soracak olursanız yaklaşık 1---2 aydır çok kötüyüm.bayramda sonuçlanacak bir işim var inşallah ki sonuç istediği gibi olur annemleri bekliyorum bayram sonrası burda sizinle olurum inşallahhhhhh
Hosgeldin findigim nerelerdesin hic gelmedin artik gelmiyceksin sandik iyimisin hayirbolsun isemi basliycaksin merakbettim ne ayaptinbnedenbgelmedinbkuzum

Hosgeldin findigim nerelerdesin hic gelmedin artik gelmiyceksin sandik iyimisin hayirbolsun isemi basliycaksin merakbettim ne ayaptinbnedenbgelmedinbkuzum

sorma canım ya fırsat bulamıyordum düğünler falan derken kayınvalidemin hastalığı eşimi çok değiştirdi iğrenç bi insan oldu çıktı ne huzur ne mutluluk kaldı 10 gün oldu konuşmuyoruz ayrı yattık 10 gün kadar artık bunu sonlandırmak lazım onun haberi yok ama çakmış gibii bu defa çoook kararlıyımmm...yazarım bayram sonrası

dun sabah gece cok yoruldugum ıcın esim oykuyu almıs altını degiştirmiş evi havalandırıp kombıyı yukseltmıs kahvaltı hazırlamıs ohh bende 10 a kadar uyuyu verdim gece agzıma ettide oyku saatlerce uyanık kaldı esim acımış halıme anlasılan:1::1:
neyse iyi oldu uyku kalktık oglen dügün vardı kostor kostor hazırlandık cıktık dısarda oldu dügün oylku hasyta olcek diye aklım cıktı ya sanırımda baslıyogribi
bugunde iki asısı var yaparlarnı bilmiyırum kuzumun yine canı yabncak ya.
elijfim su verem asısı var uya onu kabuk baglama olayı iki ay sonra olusmaya basladı oykude normalmı acep:26::26:
aliş nasıl kuzum

selam fındık kıranım nasılsın bakıyım kacak sebnı ozletiyosun kendişni heeeeeeeeeeee:57::57::57::54::54:

Back