• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sagolasinn papatyammm bnmm :16:
Sorma kiz melisam kapi gıcırtısına dahi kafa salliyo ama cokk cqdi ne yapcaz bu bebelerle bilmiyorum valla ya bn griptim gribim kizima gecmis cok uzgunum yadun gece hic uymadi bu gunde ayni bidenishal atesi var calpol verdim iyi biraz daha bi hapsiriyo butun herseyndisarda aglarken bizim cadi fesmennn babammmm diye agliyo

Gecmis olsjn kevserim yaa minnosum hastami oldu yavrum yaa bemdw cok korkuyorun aliyi hasta ediceem diye yun patik taktim ayaklarina kalin esofmanlar giydirdim kombide yaniyo salomla yayak odasi iyode aralar isinmiyo kapilar kapalie mecburen

Gecmis olsjn kevserim yaa minnosum hastami oldu yavrum yaa bemdw cok korkuyorun aliyi hasta ediceem diye yun patik taktim ayaklarina kalin esofmanlar giydirdim kombide yaniyo salomla yayak odasi iyode aralar isinmiyo kapilar kapalie mecburen
Sagolasinn elifim bn ya calpol verdim ya suan iyi kral da yabanci muzik var kafa salliyoruzzz

Sen nasilsin bakalimm elifim iyi misinnn

Sagolasinn elifim bn ya calpol verdim ya suan iyi kral da yabanci muzik var kafa salliyoruzzz

Sen nasilsin bakalimm elifim iyi misinnn

Yerim benbonun kafasini bicirik :56::nazar:gece atesini kontrol et kevserim aman haa bende nasilnolayin alise neten kislik bakitoruz lcw dan cocugun birseyi yok adam akilli kisda geldi artk

Iyi akşamlar canlar
Dizi yebakiyim bi bakayim dedimreklamda
Kevserum kızı n dis çıkartıyor olabilirgripdegilde sanki;))
Elifim bacim esine söyle banafa bi icli kofte yapsın kis maassallah ona ne marifetli kocan var bid kusuyin adama
Bwnimki mutfaga hayatta girmz
Belim cok k agriyokislar ne yaoabilirimilactw alamıyor um

SELAM GÜZELLER
NAPİYONUZ TOPLANMIŞINIZ MAŞALLAH

bende oğlum müsade ettide anca yazıyorum saldırıyor pc ye:))))))))))))))biyandan medceziri izliyorum starda kalkıp oğluşa muhallebi yapıcam sonraa yatır hepaynı şeyler

kızlar bensizi merak edşyorum bi ara resim koyunda bakayım :23::23::23::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Yaki yapisturcaktim ya yok abam herilaca emzirwnler kullanamwz diyi akliniza bisi geldimi kislat yatin sipami kucagimq alamqm iyicekotuye gidiyor

Iyi akşamlar canlar
Elifim bacim esine söyle banafa bi icli kofte yapsın kis maassallah ona ne marifetli kocan var bid kusuyin adama

Jhosgeldin melisam bende aliye mama yapiyorim bacim hersey gelir elinden vallaha da ben pek sokmam mmutfaga yapsin kuzum dur deyimde adrese teslim edek :1:kusuyorum ama vallah bazen hakediyo hicik :37:belinne korse taksana melisam sixak tutar iyi gelie canim

:72:
Yerim benbonun kafasini bicirik :56::nazar:gece atesini kontrol et kevserim aman haa bende nasilnolayin alise neten kislik bakitoruz lcw dan cocugun birseyi yok adam akilli kisda geldi artk
He elifim hava bi anda sogudu ederim elifim de bilmiyom valla bu gece bu cadiyla ne yapicam yandim bn delirim heraldw bir turlu uyutamaiyorum ya:27:

Iyi akşamlar canlar
Oda olabilr melisam ama grip sumuklu ikisi birden yandimmmm bennnn bi hapsiriyor durmadan hepsi disari

SELAM GÜZELLER
NAPİYONUZ TOPLANMIŞINIZ MAŞALLAH

bende oğlum müsade ettide anca yazıyorum saldırıyor pc ye:))))))))))))))biyandan medceziri izliyorum starda kalkıp oğluşa muhallebi yapıcam sonraa yatır hepaynı şeyler

kızlar bensizi merak edşyorum bi ara resim koyunda bakayım :23::23::23::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
Hg moonum ahnen bende aliyi yedirdim yairicam simdi sipa pijamalarini giydirebilsem bi kuzum bende resim koymak istedim djn aliyle cekilmis ama esim kiyarsan olumu gor diyor kusuruma bakma luyfen balim:17:
Yaki yapisturcaktim ya yok abam herilaca emzirwnler kullanamwz diyi akliniza bisi geldimi kislat yatin sipami kucagimq alamqm iyicekotuye gidiyor

Melisam o kadarmi kotu usurtunmu ne yaptin bu kadar agridi bildigim tek seybkorse birdenbeline agribkesici krem sur kuzum sakincasi toktur sanirim kremin:26:

Oda olabilr melisam ama grip sumuklu ikisi birden yandimmmm bennnn bi hapsiriyor durmadan hepsi disari

:72:
He elifim hava bi anda sogudu ederim elifim de bilmiyom valla bu gece bu cadiyla ne yapicam yandim bn delirim heraldw bir turlu uyutamaiyorum ya:27:

Erken geldibkis ins biraz daha sixaklar gelirde gittogi kadar sicakbolur hasta etmeden atlatsaydik bebislwri melisambhaklinkevserim distendenolabilir griptendebikiside olabolir esin gececimi kevserim annelwre gitseydin yardim ederlersi sana kuzum

günaydın kızlar nasılsınız ali 7 de kalktı anacım hava nasıl kapalı karanlık sandımki gün yeni ışımış o sıcak yataktan yorgandan kalkmak ölüm gibi beaa :31:

günaydın kızlar nasılsınız ali 7 de kalktı anacım hava nasıl kapalı karanlık sandımki gün yeni ışımış o sıcak yataktan yorgandan kalkmak ölüm gibi beaa :31:

Gunaydin canım beste 6.30 a kadar direndi oyku hanim sinirlendim ki sotmstin attim esin n basina sinra baktim uyutamiyi bende yatags getur dedim sizmis badil bicir cicir jinusuyidu eşşek yuz vermedik
Iki saat uykuduz jalnadi iki saat uyuyarak kapattı allahtan 9 da kaljtik
Esim sabah ev havalandırms kombiyi yukseltmis iyi oldu
Kalkan nca evi havalsndirmak olum oluyordu
Sonra z kapiyonuzmu kombiyi ekifim ben iyic kisiyorum ilik oluyo ev sabahlati

Cildiricammmmm allahim gee zaten uyumadi dogru durust cildircaktim bi ara gece simdi de uyutuorum yarim satten beri anca kapadi gozlerini hala kimildaniyo ya

Cildiricammmmm allahim gee zaten uyumadi dogru durust cildircaktim bi ara gece simdi de uyutuorum yarim satten beri anca kapadi gozlerini hala kimildaniyo ya

Aynen bende canim catkafim artik sik ntidan sinirden kac saattir basim agriyo tam bi saat uğraştım yeni sizdi
Sen ayaktami salliyon ya yanci memeyle kucagimda salliyorum ben ya bu ystirma sekilleri yanlis sanirim cok uğraşıyoruz ne tapcazfa bilmiyorum sinir kupu oldum iyice geceden beri berbat
Zorlamak mi lazim kendi uyumadina ben bi 6 aydan sonra ugradacam olmuyo bole yaa iyice agirladiyo belim kollarim kopuyor
Gerci dwha yatagina bile alustiramafum ya

Gunaydin canım beste 6.30 a kadar direndi oyku hanim sinirlendim ki sotmstin attim esin n basina sinra baktim uyutamiyi bende yatags getur dedim sizmis badil bicir cicir jinusuyidu eşşek yuz vermedik
Iki saat uykuduz jalnadi iki saat uyuyarak kapattı allahtan 9 da kaljtik
Esim sabah ev havalandırms kombiyi yukseltmis iyi oldu
Kalkan nca evi havalsndirmak olum oluyordu
Sonra z kapiyonuzmu kombiyi ekifim ben iyic kisiyorum ilik oluyo ev sabahlati
Melisam acaba gazdanmi boyle yapiyo nedwn bunkadar zorluto gerci alisde bir ara deli etmisti beni ayakta uyumuyordu sonea esimle bataniyede sallardik ama aksamlari aadece sonranonuda istemedi sirtininkafasini kasidim simdide dudaktan kalbede keman sesi varya babam diye onunla uyuyo hemen siziyo sipa
Kevserim kiyamam ben size hasta yavrum ne yapsij annesi sende yoruldun annene gitbkuzum baksinda dinlen uyi sende
Aynen bende canim catkafim artik sik ntidan sinirden kac saattir basim agriyo tam bi saat uğraştım yeni sizdi
Sen ayaktami salliyon ya yanci memeyle kucagimda salliyorum ben ya bu ystirma sekilleri yanlis sanirim cok uğraşıyoruz ne tapcazfa bilmiyorum sinir kupu oldum iyice geceden beri berbat
Zorlamak mi lazim kendi uyumadina ben bi 6 aydan sonra ugradacam olmuyo bole yaa iyice agirladiyo belim kollarim kopuyor
Gerci dwha yatagina bile alustiramafum ya
Melisam canim kollarindabzor olur ayaginda sala bakbdaha rahat balim belinde fena alismayinca alismiyolar benimki hala alismadi salonda yerde uyuyo ama besiginde uyimuyo jemen ahliyo

:2:
Melisam acaba gazdanmi boyle yapiyo nedwn bunkadar zorluto gerci alisde bir ara deli etmisti beni ayakta uyumuyordu sonea esimle bataniyede sallardik ama aksamlari aadece sonranonuda istemedi sirtininkafasini kasidim simdide dudaktan kalbede keman sesi varya babam diye onunla uyuyo hemen siziyo sipa

Kevserim kiyamam ben size hasta yavrum ne yapsij annesi sende yoruldun annene gitbkuzum baksinda dinlen uyi sende

Melisam canim kollarindabzor olur ayaginda sala bakbdaha rahat balim belinde fena alismayinca alismiyolar benimki hala alismadi salonda yerde uyuyo ama besiginde uyimuyo jemen ahliyo
Elifimmm nm bnm geldimm anamlara erva da iyi
Melisam sen naisl oldun oykum nssil alisim napiyo elifim

:2:
Elifimmm nm bnm geldimm anamlara erva da iyi
Melisam sen naisl oldun oykum nssil alisim napiyo elifim

Iyi ettin kevswrim annenlere gitmekle sende yorgun dustun kuzum dinlen cok sikur prensesimde iyi rabbim daha vermeain hastalik ins bendebiiym kevserim alis ayaklaeimda esimde kisir yapiyo aciktim belliyorum:56:

Son düzenleme:
Slm kizlar naailskniz ben cok yorgunum salonu temizledim koltuk altlarini sildim supurdum halim ortada oldugi icin yerler axikti alide surekli surinuyo soguk diye diger odamin halisini aldim buraya yanyana serdim uyimsuzboldu biraz ama yenisinede para veremem uyuumlu olucak diye zaten kimsem yolli gelecek gorecek sonrada kuafore gittim kaslarimi aldirdim fon cektirdim geldim kendimi tuhaf hissediyorum azda olsa bkim cok iyi geldi :16:ali bile bon bon bakiyo birde kizzlar ali o kadar alismiski evlik halime biraz once pantolon badi giydim basim kapali nasil dudak bukup agladi ne hissediyo acaba :26::44:

Back