Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydın canlar nasılsınız bakıyım
elifim temızlik camasır derken sabah gireemedim gülo.
alişimın iki dişi birden cıkcak he ay huysuzdurkı o abaaaaaaaaa bizde gececez o yollardan he
benımkı yenıoce duruldu su damlası bitsin obur sise hazır ama bi, gün denıcem bakalım ınsallah gecmıstır artık sımdılık rahatız cocugum daha cok uyumayada basladı bi saati buluyo bazemn uykusu
bugun hava cok guzel ogleden sonra kızı cıkartırım hava alsın bi mınnosum aksama yemegim var rahat rahat gezeriz

çıkayım kimsler gelmedi görüşrüz kızlar
Elifim cano esim sabah is cikisi aldi bizi eve geldik bulasik yemek drken anca bu arada kizlar bizim kiz costu abaaa dedeee gaka evde daha bir suru bi seyler soyluyoda onlari anlamiyorum :)) tav
TABI bu arda baba diyoruz esim de diyoo baba de kizim anne kiskansin resmen baba diyoo ya anne ded iyorum baska biseyler sayiyoo
Dunn kizimi parka goturdukk hani garka diyo ya oo iste parkaaaaa:))
Sallandik kaydik xok guzel gecti

Melisam bu arada demek oykumun disi cikicak haa anam bizim bu kizda ne dis var ne bisy normal mi acaba

ben yine gelmemeye başladım kızlar.kafam çok bozuk bu ara bırak nete girmeyi bilgisayarı açmak istemiyorum.oğlumda 10 gündür bi döküntü oluştu.memem 2.kez mastit olmuştu yazmıştım galiba oyüzden içtiğim antibiyotik dokundu sandım 3. gün kestim ilacı.2 hafta olcak.önce yüzünde başladı( yazmıştım kimsede cevap vermedi),sonra tüm vücuduna yayıldı.deri altı sivilcesi gbi hafif kırmızı...rota asısı yaptıralı 1 ay oldu.bebeğim tam bi aydır mukuslu kaka yapıyo.sümüksü sarı kokulu bi kaka...dr gittik hiç bişey demedi.cildiyeye gittik bişey allerjı yapmış dedi.krem verdi yolladı.3 4 gündür huzursuz,gündüz uykusu okadar azaldıki.koca adam sanki.uyutamıyorum.mız mız mız kudurtuyo beni. karma aşı vaktide geçiyo.korktum huysuzluğu çok artar die yaptırmadım.anlayacağınız depresyonun dibine vurdum yine kızlar...bezinde kaka su gibi kenarlarını kıvırıyorum dökülmesin die değişirken.neyin nesi bu ya? bide döküntüsü çıktı.bişey olcak die çok korkuyorum kızlar.inek sütü allerjisindede buna benzer şeyler varmış bilgisi olan varmı? oğlum okadar yoruyoki beni kendimden geçtim.çok yoruldum kusuruma bakmayın.2. rota vaktide geliyor bişey söyleyin kızlar bana .aşımı yaptı çocuğumu böyle acaba? tecrübesi olanlar yokmu

gunaydınlar efenım kızım uyanasıya bıraz sohbet edelim.
ne haber kevserim yerim senın kızını dillendi he hey maassallah sen benım kızı gormusmuydun resim koyayım görmediysen
yok kıs ne dısı daha erken mumkunse 6 aydan oncede cıkmasın. o yollardan bende gececem dediydim onu yanlıus anlamıssın sanırsam.
sabah 7 de dıkıldı hanfendi simdi uyuyo bende uykusuz oturuyom essek sıpası yaaaaaaaa
bayagı bi hapsırıyo acep dun usuttumde gripmi yaopptım bebeyi alerjik bi durumuda var ama omu gripmöı hapsırma nedenı anlamadım gitti

elkifim hıosgeldin canım nasılsın bakıyım anaa ne de sogudu hava demı
yarın 16 derece olcek kombi yakılır sanırsam offfffffffffffff hasta olmadan bebeler bi kıs geceydi

canım bende rota asısı yaptırdım ya ole bişi olmadı yanı ikinci obur ayy yapılcak. kaka testi falan yaptırdıysan yoktur bişi be gülüm dokunyude bencedew antibiyotık agır gelmıs olabilir. yada
anlamadım ınek sutunu vermıyon demı bebeye agır gelir senın içmende etkılememesi lazım ya bılemedim simdi git iyi bi doktorada aklındakı soru isaretleri gitsin canım gazı bittimı bebenın gecmediyse sapı dene bak onu kullnalı oglen uyuyo sıpacıgım.

ah melisam ne ev temizliği biityo ne çocuk bakımı Allah güç kuvvet versin yaa çalışanlar ne yapıyo vallaha çok zor bee kuzum sorma ikitane yarık görünüyo ama bakalım ağzı sürekli havuz gibi açıyo yaa sanki su içirmişimde bekletiyo yaa akıtıyo yada ağzında sürekli birikiyo :26::26:dene bakalım ilacı verme inş geçerde artık kuzum ilaç kullanmaz kaç aydır iiçyo zaten
kevserim vallaha şanslı gacısın hee ananın yanında olması ne güzel ben bu durumda dertliyim bacım senin o kızının dillerini yerim baba hee ben eşime diyorumki baba desin döverim bu çocuğu gülüyo gıcık
Nerdesiniz kizlar yarin bnm dr da randevum var bakalim ne olucak
kevserim ne zaman gideceksin hayırlı haberlerle gel inş canım benim mutalaka haber et bak habersiz bırakma:26::26::26::26:
papatyam kuzum ben hatırlamıyorum inan okumuş olsam yazardım kesin kuzum hatırlayamıyorum açıkcası çokda takılamıypruz artık kk nabahsettiğin kaka olayı inek stü alerjiisine benziyo doktor nasuıl doktomuşki test yaptırmadı yada sen ne yap biliyomusun bende öyle yapmıştım hastaneden yada eczaneden örnek iiçin kutu al evde kakasını yapınca al koy içine hemen götür hastaneye yada hastaneye götür orda alsınlar ama hani orda kaka yapmasını beklemek ffalan sıkıntı olablir kakasını en fazla yarım saat içinde götürmelsiin teste döküntü için de bir fikrim yok inanki belkide yediklerindendir işte mesela süt peynrii falan kes bakalım kesilicekmi geçerse analki süt ürünlerinden geçmezse iyi bir doktora götür papatyma hiç bekletme normalde o dotra götürdüğünde tüm testleri yapması gerekir neden yapmadıki:26::26::26::26::26::44::44::44:

günaydınlar melisam benimkide uyuydu ayakalrımda hemen daldım sorma yaa hava berat 14 dereceeye düşücek ve ardından akr geliyomuş artık kombiler yakılır mecbren benimkide 7 de kalktı melisam mama yaptım yarım saate yedirdim altına yaptı temizedim biraz oyun oyandık biraz pepe izlwedik uykusu geldş emdi yattı dğn sıcaktı melisam yaa hasta olamaıştır bence ama yinede dikkat et kuzum minnoşuma
elkifim hıosgeldin canım nasılsın bakıyım anaa ne de sogudu hava demı
yarın 16 derece olcek kombi yakılır sanırsam offfffffffffffff hasta olmadan bebeler bi kıs geceydi
hoşbuldum melisam nasıl olayım aynıyım işte sıpamla uğraş dur tepemden inmiyo yakamı bırakmıyo seninki ne yapıyo gazlı kızçen

Geldi kialar dr haşimato hastaligi var dedi su an bitane alac verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi bilmiyorum ya 1 sonra yapilmasi gereken bi suru test verdi

Okidum elifim sagolasin cnm bnm valla ne olucak bilmiyorum bnm cadiya mam yapmam lazi gene gelirim

bende bu eşşekğe yaptığım yemeği yaktım kevserim durmuyoki dei olacam vallaha yaa her saniye tepemde ne yürüteçde ne başka yerde durmuyo yaa çıldırıcam iki lokma alıpda yemeye koymuyo yaktım canım yemeği şimdi ne yiyecekse eşek kalsın aç vallaha umurumda değil cinlerim tepemde bunaldım ya vallaha

vay essek aliş vay sen dayanaz yenıden yemek yapmıssındır alişime. bak bu kadar duskunluk sana nefes aldırmıyo gülüm bak sikayetcisin hosuma gidiyo diyodun ya bu kadarıda bunaltıyo nefes alamıyosun. yemın ederim ben gecen gün kuafore gitmıstım ya kendime 2 saat ayıtrmıstım ne iyi geldi tabi aklım oykude kaldı babasıona bırakmıstım ama olsun yinede iyiydi yanı arada kac bebeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…