Bnde varmis melisamgecmıs olsun kevserim troıd hastalıgıymıs he sendemı var canım esindemı anlamadım ben:26::26:
vay essek aliş vay sen dayanaz yenıden yemek yapmıssındır alişime. bak bu kadar duskunluk sana nefes aldırmıyo gülüm bak sikayetcisin hosuma gidiyo diyodun ya bu kadarıda bunaltıyo nefes alamıyosun. yemın ederim ben gecen gün kuafore gitmıstım ya kendime 2 saat ayıtrmıstım ne iyi geldi tabi aklım oykude kaldı babasıona bırakmıstım ama olsun yinede iyiydi yanı arada kac bebeden
Ahh elifim bu bebeler biz ne yapcaz valla ya allah yardimcimiz olsunbende bu eşşekğe yaptığım yemeği yaktım kevserim durmuyoki dei olacam vallaha yaa her saniye tepemde ne yürüteçde ne başka yerde durmuyo yaa çıldırıcam iki lokma alıpda yemeye koymuyo yaktım canım yemeği şimdi ne yiyecekse eşek kalsın aç vallaha umurumda değil cinlerim tepemde bunaldım ya vallaha
Keske yakin oksaydik elifim verirdin bana alisi melisam sen de ver bacim bakardim hepsine hele benm annem ervayla nasil oynuyo sizde azda rahattlardiniz sonramelisam düşkünlüğü elbetteki hoşuma gidiyo ama dozzunda yani sürekli tepemde olması hoş değil sonuçta bir ev bana bakıyo olmuyoki tmm çok hoşuma gdiyo demin kızdım gittim banyoya almadım onu kucağıma geldi kapıyı kapattım nasıl vuruyo kapıya çıkgtım yüz vermedim nasıl şirinlik yapıyo kendi kendine gülüyo sanki oyun oynuyomuşuzda gülüyo eşşek nasılki güldüm geldi kucsğıma yüzümü seviyo öpüyo sıpaa çok tatlı ama çokdsa yaramaz gerçekten benimde nefes almaya ihtiyacım var daraltıyo nereye yetişeyim zaten sırtım fena kemiğim kaymış sola canımı yakıyo dişten geceleirde uyuymuyo sürekli beşik saalamaktan kolum kopuyo beni kuaför paklamaz melisam vallaha gidince 2 değil 12 saat gelmiycem diyorum ama işte keşke mümkün olsa
vay essek aliş vay sen dayanaz yenıden yemek yapmıssındır alişime. bak bu kadar duskunluk sana nefes aldırmıyo gülüm bak sikayetcisin hosuma gidiyo diyodun ya bu kadarıda bunaltıyo nefes alamıyosun. yemın ederim ben gecen gün kuafore gitmıstım ya kendime 2 saat ayıtrmıstım ne iyi geldi tabi aklım oykude kaldı babasıona bırakmıstım ama olsun yinede iyiydi yanı arada kac bebeden
vallaha bi bilsem kevserim bi bilsem bazen tadından yenmiyor bazendeAhh elifim bu bebeler biz ne yapcaz valla ya allah yardimcimiz olsun
Keske yakin oksaydik elifim verirdin bana alisi melisam sen de ver bacim bakardim hepsine hele benm annem ervayla nasil oynuyo sizde azda rahattlardiniz sonra
Geçmiş olsun kuzum yaaa oltedaviyi vanimihmal etme bak ilwrde ikincu cicuk istersen onu bile etkikiyo tiroid belasiBnde varmis melisam
Iste bende onu demek istedim fazladi boguyooomelisam düşkünlüğü elbetteki hoşuma gidiyo ama dozzunda yani sürekli tepemde olması hoş değil sonuçta bir ev bana bakıyo olmuyoki tmm çok hoşuma gdiyo demin kızdım gittim banyoya almadım onu kucağıma geldi kapıyı kapattım nasıl vuruyo kapıya çıkgtım yüz vermedim nasıl şirinlik yapıyo kendi kendine gülüyo sanki oyun oynuyomuşuzda gülüyo eşşek nasılki güldüm geldi kucsğıma yüzümü seviyo öpüyo sıpaa çok tatlı ama çokdsa yaramaz gerçekten benimde nefes almaya ihtiyacım var daraltıyo nereye yetişeyim zaten sırtım fena kemiğim kaymış sola canımı yakıyo dişten geceleirde uyuymuyo sürekli beşik saalamaktan kolum kopuyo beni kuaför paklamaz melisam vallaha gidince 2 değil 12 saat gelmiycem diyorum ama işte keşke mümkün olsa
Ay ne iyi olurduuuuukevserim yaklaşık n olsak bebeler icin ozel hi kres acardik gizz hepimiz gezerdik valka uc yasina gelir gelmez sepwtlicem krese öyküyü; )))Keske yakin oksaydik elifim verirdin bana alisi melisam sen de ver bacim bakardim hepsine hele benm annem ervayla nasil oynuyo sizde azda rahattlardiniz sonra
Geçmiş olsun kuzum yaaa oltedaviyi vanimihmal etme bak ilwrde ikincu cicuk istersen onu bile etkikiyo tiroid belasi
Iste bende onu demek istedim fazladi boguyooo)
Napak alis annesine aşıksa bole kabulbetcez bacim)
Yerim kis seni oazar gunucik bi12 saat kocanda naparsa yapsun alisle)
Ay ne iyi olurduuuuukevserim yaklaşık n olsak bebeler icin ozel hi kres acardik gizz hepimiz gezerdik valka uc yasina gelir gelmez sepwtlicem krese öyküyü; )))
aman melisam haklısın vallaha bazende boğuyo sevsemde sevmiyorum bazen gecede darlttı kalktı uyandı bende bi kızdım buna başladım ağlamaya yarım saat zırladım kesintisiz şuan gözüm kanlı düşün akşamda babam kzıdı sırtımdan dolayı len kimseye lafda anlatamıyorum anlayacağın bir hayli bunalım off offvallaha bacım kim ne yaparsa yapsın umurumda değiller dimek isterdim ama cıks diyemedim yaa laaaa
gunaydın elifim nasılsın cano
ya bu kıs benı 7.30 da kaldırıyo ısrarla yatmıyo sımdıde uyuyo sıpacık yaktıkmı kaloriferleri
günaydın melisam aynen bu sıpğada o saatte kalkyıo uyutmuyda gece sabır ne diyim yaktım yaa geceden yaktım ben melisam sen
bizimde 23 dü melisam amaa sabaha karşı düşüyr üstüde açık diye yaktım uyku tulumu giyiyosa üşümez sanırım melisamben daha yakmadım evin ısısı 24 derece yaksammı usurmu acep sıcak gayet ya
ama dun gece uyku tulumunu giydirdimde yatırdım
alısın son halıı koysana bacım bi resim suraya koy albume gerek yok
bizimde 23 dü melisam amaa sabaha karşı düşüyr üstüde açık diye yaktım uyku tulumu giyiyosa üşümez sanırım melisam
tmm melisam koyayım hemen
melisam yükledim bakablüsün bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?