Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

denerim canım...
nerden düştü kuzum yaaa:18:

bebek arabasındaydı nasıl oldu anlamdım başının üsütne yatar posizyonundaydı düştü yüzüstü döndü o panikle bağırarak aldım yerden alırken birde kafasını ben vurduk çocuğum fena halde düştü oflum canımdan can ömrümden ömür gitti deli oldum deli ama çok şükür atlattık

Ayy kıyamam yaa.. kız bebek arabasının emnıyet kemeri yok muydu.
çok geçmiş olsun bidaha uğramasın size talihsizlik.

Ayy kıyamam yaa.. kız bebek arabasının emnıyet kemeri yok muydu.
çok geçmiş olsun bidaha uğramasın size talihsizlik.

vardı oflumda yatar pozisyonundaydı bende sürüyodum arabayı koridordaydık birandan sanki birisi önden tuttu arkaya kaldırdı attı çocuğu öyle anlamadım nasıl oldu Allahım korudu çok şükür bütün bebekler rabbime emanet :26::26::26::26:

neyse yaa dediğin gibi RABBİM korumuss..
dıkkat et daha cok :))
emirin iki fotosunu koycam albume bakarsın:)

neyse yaa dediğin gibi RABBİM korumuss..
dıkkat et daha cok :))
emirin iki fotosunu koycam albume bakarsın:)
oflum her fırssatta gözüm üzeirnde her şekilde önleminmi alırım o günde işişm var durmuyo yürüteçde dedimki arabasıyla yanımda dursun korumak isterken düşürdüm çocuğu olacağı vaemış ders oldu demekki daha daha daha dikkatli olak lazım tmm bacım koy hemen bakıyorum
Slm kislat benm canavar uyurken bi yatağı mı toplayim camasir atayim gelcem

A.slm melisam hadi gel bekliyoruz

koydum canım...
:)
emirde düşüyo surekli ayağa kalkmaya baslayınca anlarsın

koydum canım...
:)
emirde düşüyo surekli ayağa kalkmaya baslayınca anlarsın

baktım canım maaşallah kocaman olmuş yaa behlülüm benim rabim nazaralrdan korusun kuzumu oflum ayağada kalkıyo tutunduğu gibi kalkıyo dikiliyo uzun süreli değil ama yorulana kadar sürünüyo ieri geri heryere gidiyo ben yere yün yorgan serdim 3 aylıktı şimdi hala yerde yumuşacık yatağı bırakıyo gidiyo yerde yatıyo kafayı vuruyo bilemem nee hiç durmuyoki hele yürüteçde uuu vallaha saniye durmuyo dönüyo birbaştan bir başa hızlıca sürüyo ayakalrını topluyo hoop kayıyo az değilleri anacım derlerdiki en rahat 3 aylık zamanı hakikaten öyleymiş

buyumus dımı
o buyuyo bende yaslanıyorummm :)))
maşallahhh alişee her yerde soyleme kızz nazar değerr ALLAH korusun..

buyumus dımı
o buyuyo bende yaslanıyorummm :)))
maşallahhh alişee her yerde soyleme kızz nazar değerr ALLAH korusun..

büyümüş tabi oflum maaşallah behlülüme oflum zaten nazar değdi 1-2 gün öncesinde facede resim koymuştuk ayakta falan görenler aa faaln yaptı çocuk düştü birde herlkes çok bilmiş diyo yani aynın üzerinde herşeyi kelloşum göze geldi demmekki:26::26:

o yuzden dıyorum herkeslere soyleme diye faceye de oyle ayakta resımlerını de koyma.
ayının ustunde evet.
emir bile 1 ay once baslamıstı ayakta durmaya.

o yuzden dıyorum herkeslere soyleme diye faceye de oyle ayakta resımlerını de koyma.
ayının ustunde evet.
emir bile 1 ay once baslamıstı ayakta durmaya.

haklısın oflum zaten baştan beri şu çenem yüzünden nazara çok geldik başta süt konusu işte ali zayıftı yaa görenler şaşırdı sütün nasıl yaramış diye hop hem sol göğsüm gitti hemde ali emmeyi bıraktı ne bileyim benim içimde öyle değil ya ne olacak diyorum eşimde çok kızdı kaldırdı resimleri bir daha teklif bile etme dedi ona birşey olsa ben ölürüm yaşayamam diyo aradığımda camide cumayı kılıyodu cemaati ite ite koşarak geldim diyo geldiki gömleğe kadar su içinde kalmış ben fenyaım çok kötü bir durumdu gerçktn Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamsın çok zor

aynen nazara gelmiş alişşşşşş..
aynen biyerleri acısa bızım yuregımız yanıyo

geçmiş olsun elifim aliş düşmüş rabbime emanet yavrular

moonum asembe hiç mesaj attınmı neden gelmiyomuş sıkıntımı var aacaba artık gelmeyecekmi çok merak ediyorum nerde diye:26::26::26::26::26:

moonum çıkıyorum ben ali ayaklarımda yerine koyucam bende yatıcam bir bakayım dedim hayırlı geceler öpüyorum görüşrüz

kızlarr ben geldim eşimle gezdikk tozduk avm merkezine gitmeden önce yastık aldım yanıma arbada uyuturum diye yemek falan yedik gezdik tabi bizim kıza geldiler hemen arabya indik bi güzel mamasını yedirdim sonra uyuttum bebek arabasına koyduk 1.5 saat uyudu gene çok şükür zaten 5.30 da gttik 21.30 eve geldik çok yorulduk ama gezdik alışveriş yaptık güzel geçti

bu gün de bizim evin kış ve bayram temizliğini yaptım bütün halılatrı yıkattık tüller camlar çekyatların atların dolapların içleri daha neler neler çok yorulduk annemle ama hepsini bi günde bitirdik
kızım şimdi uyuyor eşimde işten gelicek onu bekliyorum bende adet oldum çok yoruldum karnım belim ağrıdı minoset içtim öyle temizlik yaptım
bizden böyle arkdaşlar oflum dA gelmiş

monuum fatih paşam ne kadar yakışıklı olmuş ya büyümüşş maşalllahhhh ya
melisamm sen de ne güzel gezmişsin izmite kadar gelmişsin bacım ben de kocaelide oturuyorum şöyle darıcaya doğru geleydin oturaydık

elifim sen nasılsın bacım benm alişim nasıll

asebm den zaten haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…