saolasın elifim kızım uyandı pepeyi izliyor birazdan onunda kahvalltısını yaptırıcam sonra gezmeye gidicez avm gezicez bu gun eşimin tatili erva inşallah durur hiç zannetmiyourm ama yapcak bişey yokohh afiyet bal şeker olsun kevserim
saolasın elifim kızım uyandı pepeyi izliyor birazdan onunda kahvalltısını yaptırıcam sonra gezmeye gidicez avm gezicez bu gun eşimin tatili erva inşallah durur hiç zannetmiyourm ama yapcak bişey yok
evet ya iyi ki var onu izliyince uçuyo evin için de elifim bi de bizim kızın ayağına ayakkabıları giydiriyorum dışarda yürütüyorum allahım nasıl uçuyo anlatamam yaanacım pepe olmasa ne yapıcak bu çocukaqlr acep ohh gidin kevserim gezin tozun bende eşimi evde yakalrsam sahile gidciemde ah yajlasam şu 12-12 bitse normale dönse bir:26::26::26:kevserim ben kızının adını erva koyduğunuzu bilmiyodum nazlı düşünüyodun sanki demi onu koydunuz sanıyorum kızz ilk defa dün duydum senden diyecektm dünde nasip olmadı yerim ben minnoşumu
evet ya iyi ki var onu izliyince uçuyo evin için de elifim bi de bizim kızın ayağına ayakkabıları giydiriyorum dışarda yürütüyorum allahım nasıl uçuyo anlatamam yainş döner canım ya vardiye bizim önceden 12 saat çalışıyordu da çok şükür artık çalışmıyor öyle valla canım okaadar isim düşündük en sonra ervanur koyduk
hoşgeldin melisam tahmin ettim zaten gelmeyince kesin gitmiştir dedim oh güzelde geçmiş sevindim kuzum benimKislarrrrr ben geldim istanbula
Hehwyyyy o gun diyodum ya izmite gidecektim ishalden kaynakli gidememistim diye işte o gun ogleden eonra 3 gibi karar verdim hemen eirt çantasıni hazirlwyip dustum yolaa; ()
Iyide oldu cumartesi de esim geldi bugun aksqm döndük guzel gecti uc gun
A.slm moonum güzel geçti he pastadan benim yerimede yeseydin bacım paşamın pastası o yerim ben onu koca adam oldu kuzum benim nice mutlu sağlıklı yaşgünelrine inşherkese selamlar kızlar doğum günümüzü kutladık şükürler olsun çok güzel geçti doğum günümüzü kutlamışsınız tşkr ederiz teyzeleri resim eklemeye çalışorum yarım saattir painttede küçültüyorum genede pikseli yüksek o yüzden yükleyemedim fotolorı malesef elifim sana mail atarım yarın öpüyorum hepinizi
hemennnnnn bakıyorummmm moonumkızlar resim koydum albümepikseli yüksek diye değişik bir proğramda küçülttüm ancak bu kadar koydum çok uğraştırıyor çünkü öpüldünüz.
melisam bunların saati tutmuıyoki alide yoğurt yedirmesem uuymuyo dünde yedirdim sızdık vallaha 8 de uayndım ali7 de uyandıda ben yüzz vermedim yatağında oyandı beni izledi eşşekimgunaydın canlar nasılsınız bakıyımmmmmmmmm
7 de uyandık essek 8 e kadar yanıma almıstım ya uyumadı yuzumu yıkadım artık uyumaz diye yataga bi baktım uyuyo sınır oldum yav
oflum nasıl merak ettik seni bir haber edeydin be bacım iyiyim bu nedenle gelmeiyorum diye 1 ayı geçti nerdeyse kesin birşey oldu dedik vallahamerhaba canlar..
uzun zaman gıremedım kusura bakmayın emır canavar oldu resmen hıc rahat bırakmıyo beni.
çok özledim sizi..
akşamları o uyuyunca bakarım dıyodum onda da eşim vermiyo bılgısayarı..
umarım herkes iyidir.
opuyorum sizleri..
çok şükür bişey yok canım ıyıyızz..hoşgeldin melisam tahmin ettim zaten gelmeyince kesin gitmiştir dedim oh güzelde geçmiş sevindim kuzum benim
A.slm moonum güzel geçti he pastadan benim yerimede yeseydin bacım paşamın pastası o yerim ben onu koca adam oldu kuzum benim nice mutlu sağlıklı yaşgünelrine inş
hemennnnnn bakıyorummmm moonum
melisam bunların saati tutmuıyoki alide yoğurt yedirmesem uuymuyo dünde yedirdim sızdık vallaha 8 de uayndım ali7 de uyandıda ben yüzz vermedim yatağında oyandı beni izledi eşşekim
oflum nasıl merak ettik seni bir haber edeydin be bacım iyiyim bu nedenle gelmeiyorum diye 1 ayı geçti nerdeyse kesin birşey oldu dedik vallaha
çok şükür bişey yok canım ıyıyızz..
emirin üstten 1 dişi patladı alttan da iki tane var :)
sen nasılsın alliş falan...
birşey olmasında canım yaaa çok şükür dişleriniz hayırlı olsun darıs başımıza bizim hala çıkmadı sıkıntıları devam teyzesi salyası çok arttı su gibi böyle ağzı sıck sürekli yerleri beyaz kabarık ama çıkaramdık henüz bende iyiyim çok şükür herşey aynı oflum
çıkartır yakında o zaman :)
biz tam 7 aylıkken cıkarttık alttan
bizde 7.5 aylık olduk teyzesi çok fena bana çok düşkün böyle kedi gibi heryerimi mıncıklıyo yanımdan snaiye ayrılmıyo babasınıda keşfetti artık kapıdan çıkınca ağlıyo yürüyerek götürüyo kapının önüne bir kapıya bakıp birde bana bakıp hıı diyo orda sanıyo demekki babsını eşşekim
emirde oyle vvalla hep yanında olacaksın. eskısı gbı de uyumuyo artık..
baba tanınmaz mı kapıdan cıkınca baslıyo ağlamaya o da gidecekmişş :))
oflum gece yatmadan yoğurt yedir yarım saat bir saat önce sızıp kalıyo onun sayesinde kaç gündür dleiksi uyuyorum diyeiblirim bir tek geçen düştüğü gün vermedim oda korktum uyumasın diye sabah kadar mız mız dön dön dur uyumadı eşşek bizimki babasıyla pek işi yoktu bu aralr başladı oda dünde ağladı ne anlıyosa eşşek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?