• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kırılacaskrtı ne luyo bugün anlamdım hiç bir sıkıntı olmazdı birden oldu ellerimle düşürdüm sanki arabanın ön tarafını arkaya doğru biri kaldırdıda attı çocucu bir baktım ali yerde yüzüstü yatıyo hala yazarken titriyorum o görüntü asla çıkmıycak aklımdan nasıl anneyim ben gözgöre göre düşürdüm yavrumu :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:[/QUOTE]

ah yavrum benim.Allah korumuş evlatçığını geçmiş olsun.bişey olmaz Allahın izniyle.kendini suçlama sakın elif.her şey bi ders bize daha dikkat edersin artık.olacak olan oluyo.sen hiçbişey yapmadın bitanem.aklından çıkar bu fikri.Allaha emanet onlar.çok üzüldüm canım kıyamam ben sana.aliş ağladımı düşünce acaba? bunu düşünüyorum canı yanmıştır.

ee elfiim başka napıyon bakem alişim neydiyooo

elifim bayramdan sonra allah nasip ederse bi sorun çıkmazsa eşim koşu bandı alacak kendime program uygulayıp kilo vericem inşallah şu güzel göbeğimden kurtulmak için :) bi 10 kilo veremm lazım aaraştırdım kadınlar kuşübünde ko şu bandı çok kilo verenler var in ben de verebilirim elifim ya çok istiyorum az yiyorum olmuyo zaten yürüyüş yapamıyorum erva dışarda durmuyo en iyisi evde alıp yapmak

kevser boyun kaç bende tam 77 kiloyum.10 kilo verdim doğumdan sonra 3,5 ayda.ama manda gibiyim.gören hamilemisin dio:(zaten göbekliydim.beraber azmetsek koşsak.oğlusumu ne yapcam.benim sitede koşu bantları var.oğlumu arabasına koyup yanımda götürsem üşürmü acep ben koşarken.benide gazlayın kızlar bu bünye evlendiğinde 62 kiloydu.78 boyum.

elifim bayramdan sonra allah nasip ederse bi sorun çıkmazsa eşim koşu bandı alacak kendime program uygulayıp kilo vericem inşallah şu güzel göbeğimden kurtulmak için :) bi 10 kilo veremm lazım aaraştırdım kadınlar kuşübünde ko şu bandı çok kilo verenler var in ben de verebilirim elifim ya çok istiyorum az yiyorum olmuyo zaten yürüyüş yapamıyorum erva dışarda durmuyo en iyisi evde alıp yapmak

kevser boyun kaç bende tam 77 kiloyum.10 kilo verdim doğumdan sonra 3,5 ayda.ama manda gibiyim.gören hamilemisin dio:(zaten göbekliydim.beraber azmetsek koşsak.oğlusumu ne yapcam.benim sitede koşu bantları var.oğlumu arabasına koyup yanımda götürsem üşürmü acep ben koşarken.benide gazlayın kızlar bu bünye evlendiğinde 62 kiloydu.78 boyum.
maşşallah papatyam boyun ne kadar uzunmuş senin ya benm boyum 67ydi heralde unuttum bacım valla ya ::)

üstünü güzl giydirdinmi üşemez heralde papayam durursa neden olmasın

valla cnm bn kararlıyım inşallah bayramdan sınra alıcak eşim verecem bu kiloları kafama koydummmmmmmmmm beraber yaparız bacım inşallah

maşşallah papatyam boyun ne kadar uzunmuş senin ya benm boyum 67ydi heralde unuttum bacım valla ya ::)

üstünü güzl giydirdinmi üşemez heralde papayam durursa neden olmasın
ay kevser güldüm kız kendime şimdi.boyum 1.68 sen uzun yazınca şaştım.yanlış yazmışım bacımmmm :)aklım kiloda ya kafa onun yetmişine gitmiş:)

sağol kevserim çıksın inşallah.sağol canım oğlumda iyi çok şükür.bende iyileştim.Allaha şükür.sen nasılsın olduğunu yeni farkettim.
hommmmmm :))bende iyim çok şükür canım eşim gececi kızımı uyutuyorum

hommmmmm :))bende iyim çok şükür canım eşim gececi kızımı uyutuyorum[/QUOTE]

canım bugün huysuz sıpa emzirdim geç yazdım ondan kusura bakma.uyku arasında ağlamaları başladı.büyüdükçe huylarıda değişiyo.benimde eşim yok.azdılar ya yine,görevde.çıkmıssın.bende bi mutfağı toplıyım canım.zayıflama işinde yanındayım.10 kilo versem var ya kocama bana yeniden aşık olur :) ayyy fikri bile süper:)

canım bugün huysuz sıpa emzirdim geç yazdım ondan kusura bakma.uyku arasında ağlamaları başladı.büyüdükçe huylarıda değişiyo.benimde eşim yok.azdılar ya yine,görevde.çıkmıssın.bende bi mutfağı toplıyım canım.zayıflama işinde yanındayım.10 kilo versem var ya kocama bana yeniden aşık olur :) ayyy fikri bile süper:)[/QUOTE]
ayıp ettin cnm bnm ne kusuru allah yardıcın olsun eşinin
aynen bacım bi 10 kilo aynen bizim ki de tekrar aşık olur

canım bugün huysuz sıpa emzirdim geç yazdım ondan kusura bakma.uyku arasında ağlamaları başladı.büyüdükçe huylarıda değişiyo.benimde eşim yok.azdılar ya yine,görevde.çıkmıssın.bende bi mutfağı toplıyım canım.zayıflama işinde yanındayım.10 kilo versem var ya kocama bana yeniden aşık olur :) ayyy fikri bile süper:)[/QUOTE]
aynen bacım bi 10 kilo aynen bizim ki de tekrar aşık olur :16::16:

elfim bizm cadı yürüteçte geziyo ayaklarımla almaya çalışıyo kaptı ayağımı baktım napıcak diye ağzına almaya çalışıyo çektim hemen güldüm ben gülünce oda kahka atıyo allahım parçalarım bu çocuğu elifim ya önceden hüve hüve diye ağlardı önceden resmen hakkı diye gülerdi şimdi kıııııııııııııı diye gülüyo
ben snein o cadı kızını bir lokmada yerim onun gülüşü çok tatlı maaşallah sübhanallah Allahım nazarlardan korusun minnoşumu tüm bebekleri inş AMİNNNNNN hergün daha tatlı oluyolar kevserim yaa yemelik bunlar:56::56::56::56::56:
sağol elifcim.göze geliyorum ben başka anlam veremiyorum artık.herkesin dilindeyim.milletin 10 sebil gibi çocuğu var yok seninki toplu,yok boyu uzun.aman aman bak başını dik tuttu,yok anladı...ne biliyim gözleri çıksın.elif bu her emmeden sonra sağma işi çok zahmetli.öyle halsizimki zaten yetişemiyorum hayata.oğlumun totoşu iyileşiyormuş.haftada 2 den 1 e düştü dr a gitmemiz.ama devam...ne olduğunuda anlamadım ya,Duanı eksik etme.evladıma bişey olmasın sorun çıkmasın inşallah.anasına benzerse yandı ya o ayrı.meme başım hafif kızarıktı bi kaç gündür.dr bu çatlaklar ne dedi.çatlakmı var dedim evet dedi.ondan olabilir dedi.nie millete olmuyo bana oluyo bilemedim.vardır bundada bi hayır dimi?
bak göze çok inanırım papatyam alide bence dğün gözden oldu çünkü ayakta duruyo faceye koyduk bizde ve düştü ne diyebilrimki benim dilimden maaşallah demek düşmez ama inş kimseye geçmiyodurr kuzum kırkbinkere maaşallah suubhanallah paşamada nazarlık tak yaksasına içten tak ama papatyam:26:
kırılacaskrtı ne luyo bugün anlamdım hiç bir sıkıntı olmazdı birden oldu ellerimle düşürdüm sanki arabanın ön tarafını arkaya doğru biri kaldırdıda attı çocucu bir baktım ali yerde yüzüstü yatıyo hala yazarken titriyorum o görüntü asla çıkmıycak aklımdan nasıl anneyim ben gözgöre göre düşürdüm yavrumu :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ah yavrum benim.Allah korumuş evlatçığını geçmiş olsun.bişey olmaz Allahın izniyle.kendini suçlama sakın elif.her şey bi ders bize daha dikkat edersin artık.olacak olan oluyo.sen hiçbişey yapmadın bitanem.aklından çıkar bu fikri.Allaha emanet onlar.çok üzüldüm canım kıyamam ben sana.aliş ağladımı düşünce acaba? bunu düşünüyorum canı yanmıştır.[/QUOTE]
ahh papatyam nasıl zordu benim için ömrümden ömür gitti bayılıcak gibi oldum işin kötüsü eşim yok namazda aradım bakamıyoda bayılsaydım çocuk ne olucaktı kapı kilitli zor durdum ayakta ağladı ağlamazmı yavrum hemde nazıl ağladı benim bağırtımada korktu iyice ağladı herşeyde önlemini alan ben düşmesin diye yanımda taşıdım güyaa kolalrken düşürdüm kızıyorum kendime ama ne gelir elden:14::14::14::14::14::14:

papatyam bende 80 k,iloyum ben daha feciyim vallaha zaten sütüm kesiliyo artık iyice kesilrsem bende sıkı bir diyete başlıycam inş kısa zamanda iraz olsun veririz zira sonumuz heç eyi değil:27::27::27::27::27:

canım bugün huysuz sıpa emzirdim geç yazdım ondan kusura bakma.uyku arasında ağlamaları başladı.büyüdükçe huylarıda değişiyo.benimde eşim yok.azdılar ya yine,görevde.çıkmıssın.bende bi mutfağı toplıyım canım.zayıflama işinde yanındayım.10 kilo versem var ya kocama bana yeniden aşık olur :) ayyy fikri bile süper:)
kocalarımız önce bir çocuk dünyaya geitrmenin ne olduğunu anlasınlar hıı kolaydı öyle çocuk geitrmek :27::27::27::27::47::47:şaka bir yana papatyam hamilelk reismlerime bakıyoruzda anamm karnım neymiş öyle naısl büyükmüş vallaha kardşim gördüde diyoki şoklardayım:37::37::37::37::37:
aynen bacım bi 10 kilo aynen bizim ki de tekrar aşık olur :16::16:[/QUOTE]

kevserim ben kilo vermek istedikçe daha çok yiyorum kafama takmadan irademi kullanmam laızm keşkem yakın olsak o zaman hırs yapardık daha iyi veirdik hee bacım:27::27::27:

ben snein o cadı kızını bir lokmada yerim onun gülüşü çok tatlı maaşallah sübhanallah Allahım nazarlardan korusun minnoşumu tüm bebekleri inş AMİNNNNNN hergün daha tatlı oluyolar kevserim yaa yemelik bunlar:56::56::56::56::56:

bak göze çok inanırım papatyam alide bence dğün gözden oldu çünkü ayakta duruyo faceye koyduk bizde ve düştü ne diyebilrimki benim dilimden maaşallah demek düşmez ama inş kimseye geçmiyodurr kuzum kırkbinkere maaşallah suubhanallah paşamada nazarlık tak yaksasına içten tak ama papatyam:26:

ah yavrum benim.Allah korumuş evlatçığını geçmiş olsun.bişey olmaz Allahın izniyle.kendini suçlama sakın elif.her şey bi ders bize daha dikkat edersin artık.olacak olan oluyo.sen hiçbişey yapmadın bitanem.aklından çıkar bu fikri.Allaha emanet onlar.çok üzüldüm canım kıyamam ben sana.aliş ağladımı düşünce acaba? bunu düşünüyorum canı yanmıştır.
ahh papatyam nasıl zordu benim için ömrümden ömür gitti bayılıcak gibi oldum işin kötüsü eşim yok namazda aradım bakamıyoda bayılsaydım çocuk ne olucaktı kapı kilitli zor durdum ayakta ağladı ağlamazmı yavrum hemde nazıl ağladı benim bağırtımada korktu iyice ağladı herşeyde önlemini alan ben düşmesin diye yanımda taşıdım güyaa kolalrken düşürdüm kızıyorum kendime ama ne gelir elden:14::14::14::14::14::14:

kocalarımız önce bir çocuk dünyaya geitrmenin ne olduğunu anlasınlar hıı kolaydı öyle çocuk geitrmek :27::27::27::27::47::47:şaka bir yana papatyam hamilelk reismlerime bakıyoruzda anamm karnım neymiş öyle naısl büyükmüş vallaha kardşim gördüde diyoki şoklardayım:37::37::37::37::37:

aynen bacım bi 10 kilo aynen bizim ki de tekrar aşık olur :16::16:[/QUOTE]

kevserim ben kilo vermek istedikçe daha çok yiyorum kafama takmadan irademi kullanmam laızm keşkem yakın olsak o zaman hırs yapardık daha iyi veirdik hee bacım:27::27::27:[/QUOTE]
sorma elifim çok tatlılar ya :nazar:varya keşke yakın olsak çay içsek şöyle otursak birbirimizin bebelerini sevsek parçalasak

bacım kocalarımız farkında çok şükür allaha o moral veriyor zaten bana ama çok istiyorum yakın olsaydık ben alırdım koşu bandı her gün otrurduk bizde sırqayla binerdik koşu bandına ahh ne güzel olurdu

kevserim canım benim akşam cepten siteye grilmedi özürdilerim kusuruma bakma kuzum pcdende giremedşim bulaşık yıka ali çok huysuzdu onunla ilgilendim yediridm yatırdım derken giremedim kusuruma bakma lütfen balım:17::17::17::17::17:

kevserim canım benim akşam cepten siteye grilmedi özürdilerim kusuruma bakma kuzum pcdende giremedşim bulaşık yıka ali çok huysuzdu onunla ilgilendim yediridm yatırdım derken giremedim kusuruma bakma lütfen balım:17::17::17::17::17:
ya elifim ne kusuru ne özürü olurmu öyle şey bacım :16:

aynen bacım bi 10 kilo aynen bizim ki de tekrar aşık olur :16::16:

kevserim ben kilo vermek istedikçe daha çok yiyorum kafama takmadan irademi kullanmam laızm keşkem yakın olsak o zaman hırs yapardık daha iyi veirdik hee bacım:27::27::27:[/QUOTE]
sorma elifim çok tatlılar ya :nazar:varya keşke yakın olsak çay içsek şöyle otursak birbirimizin bebelerini sevsek parçalasak

bacım kocalarımız farkında çok şükür allaha o moral veriyor zaten bana ama çok istiyorum yakın olsaydık ben alırdım koşu bandı her gün otrurduk bizde sırqayla binerdik koşu bandına ahh ne güzel olurdu[/QUOTE]

kevserim zaten onlar ıskıntı etslerrdi bu kiloyu daha önce verme çabasında lurduk ama bzdeki rahatlık onların sıkıntı ememesi diyorum ya alinin üzeirne yemin etti eşim hiç bir önemi oladığının ama benim ondaan öte sırtım için zayıflamam lazım kemiğim resmen kaymış ters yöne bacım yaa gitgide çöküyorum ben:26::26::26::26:

papatyam beni eşimde 12 12 çalışıyo taksimden dolayı yine dinlenme yok bize zaman kalmıyo bende çok yoruluyorum :31::31::31::31::31:

Back