- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
papatyam çok şükür iyiyiz seni merak ediyoruz canım benim çok şükür sende iyisin kuzum zorlaşır canım artık son demlerdesin hayırlısıyla belli olsun bizede haber et olurmu bak doğum öncesi doğum sonrası sakın habersiz bırakma canım benimelifim yazdıklarınızı okudum iyisiniz çok şükür.neti açamadım kaçgündür.kotası bitmiş internetin günü doldu bugün açıldı.oğluşunun iyi olmasınada sevndm.ben aynıyım.hayat çok zorlaştı benim için.haftaya sezaryen günüm belli olcak inşallah.öpüyorum çok.
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
papatyam bende dr browns aldım küçüğünden 120lik ama yok almadı şimdide nuk deniycem ucu iyi gibi gözüküyo ama bakalım inş hayırlısıyla doğsunda papatyam öğreniceksin ekbet tanıycaksın neden ağlıyo neyi var emzik gerçekten bizee rahatlık ama almadı işte almasımı iyi almamasımı ona henüz akrar vermiş değilim :44::44::44:canım iyisindir inşallah.okuduğum kadarıyla keyfn yerinde maşallah.ben chicconunkini aldım emzikte biberonda.dr browns çok iyi ben bulamadım .nettende almk istemedim.240 ml mi ne o çok büyük yenidoğana kullnması zor olur ama sen bilirsn.emzik vermeyi düşünüyorum ben.bebek hemşiresi olmama rağmen malesef.ama ilk günden değil.bi tanıyım huyunu suyunu öyle vercem.bıtakmasıda şansıma kalmış artık.ama emzik almayan bebk her yerde meem arıyo ağzıyla onla baş edemem ben.öpüyorum çok.karşılaşıırz inşa tez vakitte
melisam niden kaktın kız o saatte bak çok arıycaksın bu uykuları çokkk kımetini bil bak ben 5ten beri ayaktayım kuzuGunaydinnnnnlar efenim nasilsiniz bakiuim
Sabah 7 de kalktim esimle is yerine geldik sonbi saat isten cikmak icin n
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
huu oflum malesef hafta sonu olamıyoruz bacım gel sen hafta iççi 11den sonra falan ben hiç olmadı 12 den sonra kesin burdayım canım benimHu hu kimse yok mu :)
Ey ahalii nerdesiniz bea
bugun temizlik yaptım cnm ciktı
birazdanda kocacıkla yazlik kışlik olayini halletcez off poff![]()
sen nerelerdesin kaçak dünrüm yaa iyice terk ettin sen dünürünü hee
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)