• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hoşgeldin taze anne adayı :))
sayılı gunler kaldı hadi kavusacaksın sende yakında.
senınde dertlerin başlayacak..
yok emmiyo yok kaka yapmıyo yok kusuyo bilmem ne senı de görecez :)
biliyorum canım da kendı doktoru o sorun yok dedi ya şimdi oyle pipisi de kızarık oldu zaten doktor zorlayınca. o canımı sıktı benım

oflum o kızarıklık bendee temierken işte ucuna bakarken olmuştu hatta eşime gösterdim birşeymi olmuştur diye yok kokrma dedi oyanddığından gerçktende öyle oldu geçti seninki nasılçokmu kızarık peki

baktım canım tatlıki bir sıkıntı yok bende 70lik ilk defa içirdim ama zorla oyunla yani bugünde 60lık acaba hiç sağmayıp acıkmasınımı beklesem gerçi bir tek sabahları veirtyorum sağarak bilemedim ki nasıl iş oflum yok canım açık dar değil ama bir daha bakıcam uyansında oflum yazarım sana mutlkaa kuzum benim şimdi nasıl peki suya oturtuyomusun :26:

hoşgeldin melisam afiyet olsun kuzum bende kahveyi çok özledim ama içemiyorum Allahgtan hamilelğimin son 1 ayını hergün içtim canım çok çekerdi :7:kuzum şimdi gece emiyo 3 satt uyuyo 2 saat yada acıkınca uyanıyo demekki tok diyorum ama gündüzleri sapıttı 4-5 saat çok uzun değilmi kilo alımı çok iyi geçen hastanede baktılar 1 kilo almış yinee sıkıntı yok yani yarında sağlık ocağına götürücez bakalım o günden sonra kaç gr almış:26:

ilginç valla ama bişey diyim mi biberona alışırsa o yuzden de almaz memeyı he.
belki de alıştı biberona rahat geliyodur ona lup lup fazla çekme derdi yok diye.
bırak biberonla verme acıkınca meme tık ağzına memeyı unutur öyle
bu arada ben kahve de içiyorum cay da içiyorum kola dda..
elifim utanmasam fotosunu isticem valla baska erkek bebek yokki çevremde sorayım bakayım

slm kıslar supurdum sildim geldim yoeulmusum be bi yorgunluk kaHVESİ İÇTİM.
OFLUM canım artık bebekleri cok kucuk yasta hatta dogar dogmaz sunnet ediyolar korkma gülüm sünnetlik durumu varsa yaptır allah korusun fıtıga gider onların hucreleri o kadar yenı kı hemen iyileşiyomus kuzum uzulme sen.
elifim okudugum kıtapta iki aylıktan sonra emmeleri azalır yazıyo daha cok sutu bi seferde içiyolarmıs ve daha tok tutuyomus ilk dogum gibi 2 saatte bi vermek gereksizmıs zati. ccocuk istemıyosa toktur gülüm tabı kılosunu takıp ette sen kılo verirse bi problem aramak gerekiyomus cano..:34:

Aman melisam yorma fazla kendini bnde sildim supurdum bulasik falan derken somdi oturdum is hic bitmiyor aabah esim geliyor istenn yemek yiyoruz yolluyorum ikisinide didari cami aciyorum nis odayi silip supuruyorum oyle geliyorlar eve

oflum o kızarıklık bendee temierken işte ucuna bakarken olmuştu hatta eşime gösterdim birşeymi olmuştur diye yok kokrma dedi oyanddığından gerçktende öyle oldu geçti seninki nasılçokmu kızarık peki

baya kızarık canım ama doktor baya kurcaladıd çünkü nerdeyse yapışmış gibiydi.

Ahh ahh elifim ayni bizim cadi gibi olmus desene cnm tafi degisik bozuk biseymi yedin canim bn tadi degisik makarna yemistim emmedi15 gun boyunca cok inat etti agladi bn de uykuda emzirim anlamdi qma uyandigi zamanda cigligi basti biraktirmadim herseyli yaptim ayakta gezdim cekyatta hopladim moonum sekerli su yap dedi yap neler yapmadim ki zafer sonunda bnim valla cc. Hic bakmadim 1 bardagin yarisina kadar dolduruyordum sagdigmi cok zor oluyo du ya allah yardimcin oldun elifimmm

kevserim aynen çığlığı basıyoki nasıl kıpkırkızmı oluyo yani bozuk birşey yemedim diyicemde turşu yedim fasulye turşusu kuvurdum ama suda beklettim baya çokda yemedim ama acaba o mu yaptı cuma yedim çünkü ve cuma cumartesi emmedi halama sordum ye artık bireşy olmaz dedi diye yedim normaldeçayıma bir dlilim limon bile atmam ama off bilmemiyorum öyle olsa sağdığımda nasıliçti 2 gündür 70lik sağıuorum ilk gün iyi istekli içti ama dün biraz zorladı oyunlarla içridim sonra kendi iteyince öyle emiyoki böyle soluksuz yutkunuyo ee gecede emiyo sütün tadı kötü olsa hiç ağzına sürmezzz off nasıl zormuş bu annelik 3 gündür moralim sıfır vallaha emmesini düşündükçe çıldırıyrum eşime çatıp durdum vallaha akşam diyorumçokmu bağırdım sana diyoki benim suçum yokki aşkım amöa sinriini benden çıkarıyoprun her şekilde alıştım artık :14::14::14:

belki de alıştı biberona rahat geliyodur ona lup lup fazla çekme derdi yok diye.
elifim utanmasam fotosunu isticem valla baska erkek bebek yokki çevremde sorayım bakayım

kuzum biberonu almıyoki hiç yeni bibreron aldım bir iki verdim sakız gibi çiğnedi memiyo ağzına almıyo hiç kaşıklaiçiriyorum ben sağdığımı çekerim kuzum neden çekmiyim dur uyansın da çekeyim koyarım hemen kaldırırım :1::1:

baya kızarık canım ama doktor baya kurcaladıd çünkü nerdeyse yapışmış gibiydi.

o zaman normaldir o geçerde oflum o yapışıklık nasıl olucak sünete gerek kalmadan geçicekmi işte sıkıntı o inş geçerde kuzumun sıkıntısı kalmazzz mavişim benim:50:

kuzum biberonu almıyoki hiç yeni bibreron aldım bir iki verdim sakız gibi çiğnedi memiyo ağzına almıyo hiç kaşıklaiçiriyorum ben sağdığımı çekerim kuzum neden çekmiyim dur uyansın da çekeyim koyarım hemen kaldırırım :1::1:

sen buraya koyma gene msn adresın yokmu orda göster burda herkes görüyo sonuçta günah yavruma nazar değmesin.

o zaman normaldir o geçerde oflum o yapışıklık nasıl olucak sünete gerek kalmadan geçicekmi işte sıkıntı o inş geçerde kuzumun sıkıntısı kalmazzz mavişim benim:50:

işte kuzum yapışık gibiydi doktor bıraz actı eliyle doktor sorun yok diyo.
Bakalım ne olacak.

bakkala gitmıstım ondan gec yazıyorum kızlar.
oflum benıdew gorecek bişi yok 4 4 luk sorunsuz cocuk varmı allah askına elbet problemleri olacak yanı. bende elbet burda sıze danısacak bu en dogalı .
ben sana o kadar uzulme caresi var yıpratma kendinı baktın düzelmıyo yaptır dsunneti bişi olmaz demek istedim. pinpirikli arkadasım benım:38::38:
elifim maassallah alişime kılo:nazar::nazar::nazar::nazar: alımı cok iyiyse sorun yoktur gülüm demek öglen iştahı azalıyo aksam artıyo demektir. ne bilim ben kitapkların yalancısıyım vallahı her bebegin huyu suyu farklıdır ona göre normal kabul edip ole davranmak gerekir diyo.
kevserim canım benım mecbur yapıyorum temıslık kım yapcak yine bana yıne bana kalıyo işte yok ama yormadan yapıyorum kendimi. süpürüyorum biraz dinlenıp siliyorum. :38::38:

kevserim aynen çığlığı basıyoki nasıl kıpkırkızmı oluyo yani bozuk birşey yemedim diyicemde turşu yedim fasulye turşusu kuvurdum ama suda beklettim baya çokda yemedim ama acaba o mu yaptı cuma yedim çünkü ve cuma cumartesi emmedi halama sordum ye artık bireşy olmaz dedi diye yedim normaldeçayıma bir dlilim limon bile atmam ama off bilmemiyorum öyle olsa sağdığımda nasıliçti 2 gündür 70lik sağıuorum ilk gün iyi istekli içti ama dün biraz zorladı oyunlarla içridim sonra kendi iteyince öyle emiyoki böyle soluksuz yutkunuyo ee gecede emiyo sütün tadı kötü olsa hiç ağzına sürmezzz off nasıl zormuş bu annelik 3 gündür moralim sıfır vallaha emmesini düşündükçe çıldırıyrum eşime çatıp durdum vallaha akşam diyorumçokmu bağırdım sana diyoki benim suçum yokki aşkım amöa sinriini benden çıkarıyoprun her şekilde alıştım artık :14::14::14:

Seni cok iyi anliyorum elifim bnde hep aglardim esimle kavga ederdim oda artik alisti n dicemi sasirsim elifim fazla uzme kendini allah korusun surun falan gidet

Oflum benıdew gorecek bişi yok 4 4 luk sorunsuz cocuk varmı allah askına elbet problemleri olacak yanı. Bende elbet burda sıze danısacak bu en dogalı .
Ben sana o kadar uzulme caresi var yıpratma kendinı baktın düzelmıyo yaptır dsunneti bişi olmaz demek istedim. Pinpirikli arkadasım benım:38::38:
Elifim maassallah alişime kılo:nazar::nazar::nazar::nazar: Alımı cok iyiyse sorun yoktur gülüm demek öglen iştahı azalıyo aksam artıyo demektir. Ne bilim ben kitapkların yalancısıyım vallahı her bebegin huyu suyu farklıdır ona göre normal kabul edip ole davranmak gerekir diyo.
Kevserim canım benım mecbur yapıyorum temıslık kım yapcak yine bana yıne bana kalıyo işte yok ama yormadan yapıyorum kendimi. Süpürüyorum biraz dinlenıp siliyorum. :38::38:

anladım canım takılıyorum zaten.
Allah dert verip derman aratmasın çok şükür doktorlarımız ıyı..

heheheyttttttttttttt elifim koy alişimın pipisinı bakıyım bızde görek minna pipi :1::1:

anammm oflummmm vetmez olurmyum gii gecmis olsun bcm telden giritorum zor oluyor bacim kaciriyorum k bakma emiiii
sağol kuzummm ne kusuru canım takılıyorum bende onceden telden giriyodum zor oluyor bunu çok iyi biliyorum :))
ben kurtuldummmmmm..
Nasıl bebiş iyi mii

heheheyttttttttttttt elifim koy alişimın pipisinı bakıyım bızde görek minna pipi :1::1:

ayıp ayıppp göz koyma alişimizin pipisine :27::27::27:

oflum benıdew gorecek bişi yok 4 4 luk sorunsuz cocuk varmı allah askına elbet problemleri olacak yanı. bende elbet burda sıze danısacak bu en dogalı .
ben sana o kadar uzulme caresi var yıpratma kendinı baktın düzelmıyo yaptır dsunneti bişi olmaz demek istedim. pinpirikli arkadasım benım:38::38:
elifim maassallah alişime kılo:nazar::nazar::nazar::nazar: alımı cok iyiyse sorun yoktur gülüm demek öglen iştahı azalıyo aksam artıyo demektir. ne bilim ben kitapkların yalancısıyım vallahı her bebegin huyu suyu farklıdır ona göre normal kabul edip ole davranmak gerekir diyo.
kevserim canım benım mecbur yapıyorum temıslık kım yapcak yine bana yıne bana kalıyo işte yok ama yormadan yapıyorum kendimi. süpürüyorum biraz dinlenıp siliyorum. :38::38:
inş melisam memeyi bırakmaz vallaha düşüncesi bile beni öldürüyo kilo alımı iyi diye içim biraz rahat zati melsam ama işte bakalım yarında anlarız doktorada sorarım artık
Seni cok iyi anliyorum elifim bnde hep aglardim esimle kavga ederdim oda artik alisti n dicemi sasirsim elifim fazla uzme kendini allah korusun surun falan gidet
kevserim düşüncesi bile ölüm gibi vallaha yani sadece emmek doyurmak değil aramızdaki o uyum his başka birşey emzirmek gözümün içine bakması eliyle ememle oynaması çok başka birşeye emizrmek rabbim hiçkimsenin bebeğini anne sütünden mahrum etmesin:14:

hee melisam açıktan koymıycam oflum istersen albümden koyalım hemen kaldırım ama önce albümü öğretmen lazım biliyodum unuttum:26:

inş melisam memeyi bırakmaz vallaha düşüncesi bile beni öldürüyo kilo alımı iyi diye içim biraz rahat zati melsam ama işte bakalım yarında anlarız doktorada sorarım artık

kevserim düşüncesi bile ölüm gibi vallaha yani sadece emmek doyurmak değil aramızdaki o uyum his başka birşey emzirmek gözümün içine bakması eliyle ememle oynaması çok başka birşeye emizrmek rabbim hiçkimsenin bebeğini anne sütünden mahrum etmesin:14:

hee melisam açıktan koymıycam oflum istersen albümden koyalım hemen kaldırım ama önce albümü öğretmen lazım biliyodum unuttum:26:

ben senın için dedim kuzum.
istiyosan albume koy. profilde solda albumlder var oraya tıklayacaksın.
album ekle var sonra resim yükle falan yazıyo işte

Back