- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
elifim msnı acamadım zaten yenı surum falan dıyo yukle dedım olmadı
hee bende o yüzden dedim kuzum şimdi skype çıktı yaa saçma birşey anlamadığımdan albüm yapayım orda bi siz görüceksiniz
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifim msnı acamadım zaten yenı surum falan dıyo yukle dedım olmadı
hee bende o yüzden dedim kuzum şimdi skype çıktı yaa saçma birşey anlamadığımdan albüm yapayım orda bi siz görüceksiniz![]()
anladım canım takılıyorum zaten.
Allah dert verip derman aratmasın çok şükür doktorlarımız ıyı..
tabı gulum dermansız dert vermesin insallah kımseciklere.
oflum sen sezeryan olmustun demı canım spinalmı oldun olemıydı isminide uydurdum sanırım yazarken biraz![]()
aminn cnm bm amn uzulme ama gecicek insallah dualarim seninle baliminş melisam memeyi bırakmaz vallaha düşüncesi bile beni öldürüyo kilo alımı iyi diye içim biraz rahat zati melsam ama işte bakalım yarında anlarız doktorada sorarım artık
kevserim düşüncesi bile ölüm gibi vallaha yani sadece emmek doyurmak değil aramızdaki o uyum his başka birşey emzirmek gözümün içine bakması eliyle ememle oynaması çok başka birşeye emizrmek rabbim hiçkimsenin bebeğini anne sütünden mahrum etmesin
hee melisam açıktan koymıycam oflum istersen albümden koyalım hemen kaldırım ama önce albümü öğretmen lazım biliyodum unuttum:26:
of once su dugunu bi atlataydım ardından dogumu iyi olurdu ya beklicez artıkın.
elif sen kasıkla tıkıyon agzına demı biberendan içmıyo hala aliş demi canım. aldınmı obur markadan peki:44::44:
evet melisam kaşıkla yediriyorum yok almadımda diğerinden memeyi almayınca hiç vermiyim dedim biberın korktum oflum koyoryum şimdi çektimde kuzum
dr browns iyi diyolar ya da chicconun anne memesi gibi olanı var.
ben normal bebedor kullanıyorum benımkı ayırım yapmadı allahtan :)
canım zahmet ettirdim hakkını helal et
oflum sen biberonla ne everiyon kuzum. sutunumu sagıyon icine ya bide ne dicem bebelerinıze su vermıyonuz demı 6 ay verilmezmıs diyolar ya e yazın susamazlarmı ya ben vermeden nasıl duracaksan damacanla yatar kalkar biri olaraktan
elifim sutunu elinle sagıyon demı kuzum kolay oluyomu elle biberonu altınamı tutuyo bacım nasıl yapıyonuz ya
gece mama verıyom bazn sut azalınca:)
ben su verıyom oğluma. doktrlar çok biliyo :))
elifm bklıyom emır uyandı emzırıyom brazdn bşlar aglmaya![]()
oflum sen biberonla ne everiyon kuzum. sutunumu sagıyon icine ya bide ne dicem bebelerinıze su vermıyonuz demı 6 ay verilmezmıs diyolar ya e yazın susamazlarmı ya ben vermeden nasıl duracaksan damacanla yatar kalkar biri olaraktan
elifim sutunu elinle sagıyon demı kuzum kolay oluyomu elle biberonu altınamı tutuyo bacım nasıl yapıyonuz ya
gece mama verıyom bazn sut azalınca:)
ben su verıyom oğluma. doktrlar çok biliyo :))
elifm bklıyom emır uyandı emzırıyom brazdn bşlar aglmaya![]()
canım mamaya ne zaman basladın ben demı gece mama versem acep ya daha tok tutuyo daha az kalkıyo demı sırf o yuzden istiyorum mamayı
bide uyurkenmı veriyosun uyanıncamı kuzucuk.
oflum kusuruma bakma kuzum tam çekeyim deidm altını açtık kakasını yapmış temizleidm çektim yine açmıyo dijiden daha net olur diye ondan çekeyim dedim omadı bende teldne çektim şimdi koyucam balım