• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

anladım canım takılıyorum zaten.
Allah dert verip derman aratmasın çok şükür doktorlarımız ıyı..

tabı gulum dermansız dert vermesin insallah kımseciklere.:16::16:
oflum sen sezeryan olmustun demı canım spinalmı oldun olemıydı isminide uydurdum sanırım yazarken biraz:1::1:

tabı gulum dermansız dert vermesin insallah kımseciklere.:16::16:
oflum sen sezeryan olmustun demı canım spinalmı oldun olemıydı isminide uydurdum sanırım yazarken biraz:1::1:

yok canım ben genel anesteziyle oldum dodğru yazmışsın spinal.
yani epidural belden aşağısı uyustruyolar
ama benı keserken ayık olmak ben psıkolojıkman etkilenirim diye istemedim :27::27::27:

of once su dugunu bi atlataydım ardından dogumu iyi olurdu ya beklicez artıkın.
elif sen kasıkla tıkıyon agzına demı biberendan içmıyo hala aliş demi canım. aldınmı obur markadan peki:44::44:

bir ayım kaldı ben hala 5 kılo almısım . bu hafta doktora gitcem bakalım bebem kac kılo oldu en son 1.5 du:27::27:
2.5 olmusmudur acep:29::29:

inş melisam memeyi bırakmaz vallaha düşüncesi bile beni öldürüyo kilo alımı iyi diye içim biraz rahat zati melsam ama işte bakalım yarında anlarız doktorada sorarım artık

kevserim düşüncesi bile ölüm gibi vallaha yani sadece emmek doyurmak değil aramızdaki o uyum his başka birşey emzirmek gözümün içine bakması eliyle ememle oynaması çok başka birşeye emizrmek rabbim hiçkimsenin bebeğini anne sütünden mahrum etmesin:14:

hee melisam açıktan koymıycam oflum istersen albümden koyalım hemen kaldırım ama önce albümü öğretmen lazım biliyodum unuttum:26:
aminn cnm bm amn uzulme ama gecicek insallah dualarim seninle balim

of once su dugunu bi atlataydım ardından dogumu iyi olurdu ya beklicez artıkın.
elif sen kasıkla tıkıyon agzına demı biberendan içmıyo hala aliş demi canım. aldınmı obur markadan peki:44::44:

evet melisam kaşıkla yediriyorum yok almadımda diğerinden memeyi almayınca hiç vermiyim dedim biberın korktum oflum koyoryum şimdi çektimde kuzum

evet melisam kaşıkla yediriyorum yok almadımda diğerinden memeyi almayınca hiç vermiyim dedim biberın korktum oflum koyoryum şimdi çektimde kuzum

dr browns iyi diyolar ya da chicconun anne memesi gibi olanı var.
ben normal bebedor kullanıyorum benımkı ayırım yapmadı allahtan :)
canım zahmet ettirdim hakkını helal et

dr browns iyi diyolar ya da chicconun anne memesi gibi olanı var.
ben normal bebedor kullanıyorum benımkı ayırım yapmadı allahtan :)
canım zahmet ettirdim hakkını helal et

oflum sen biberonla ne everiyon kuzum. sutunumu sagıyon icine ya bide ne dicem bebelerinıze su vermıyonuz demı 6 ay verilmezmıs diyolar ya e yazın susamazlarmı ya ben vermeden nasıl duracaksan damacanla yatar kalkar biri olaraktan:9::9:
elifim sutunu elinle sagıyon demı kuzum kolay oluyomu elle biberonu altınamı tutuyo bacım nasıl yapıyonuz ya

oflum sen biberonla ne everiyon kuzum. sutunumu sagıyon icine ya bide ne dicem bebelerinıze su vermıyonuz demı 6 ay verilmezmıs diyolar ya e yazın susamazlarmı ya ben vermeden nasıl duracaksan damacanla yatar kalkar biri olaraktan:9::9:
elifim sutunu elinle sagıyon demı kuzum kolay oluyomu elle biberonu altınamı tutuyo bacım nasıl yapıyonuz ya

gece mama verıyom bazn sut azalınca:)
ben su verıyom oğluma. doktrlar çok biliyo :))

elifm bklıyom emır uyandı emzırıyom brazdn bşlar aglmaya:31:

canım mamaya ne zaman basladın ben demı gece mama versem acep ya daha tok tutuyo daha az kalkıyo demı sırf o yuzden istiyorum mamayı :9::9:
bide uyurkenmı veriyosun uyanıncamı kuzucuk.

kızlar sızde ılıskıden nekadr sonra kasıkta batma oldu?bıraz alakasız daldım ıdare edın:)

yok kuzum pompoayla biberonu takıyorum çekiyorum elle de kolay aslında bana göre ama sen aldınmı pompa

oflum kusuruma bakma kuzum tam çekeyim deidm altını açtık kakasını yapmış temizleidm çektim yine açmıyo dijiden daha net olur diye ondan çekeyim dedim omadı bende teldne çektim şimdi koyucam balım

canım mamaya ne zaman basladın ben demı gece mama versem acep ya daha tok tutuyo daha az kalkıyo demı sırf o yuzden istiyorum mamayı :9::9:
bide uyurkenmı veriyosun uyanıncamı kuzucuk.

ben hep vermıyorum bazenn verıyom uyurken verıyorum.
ama ysn yatırıyorum nolr nolmaz gece

oflum kusuruma bakma kuzum tam çekeyim deidm altını açtık kakasını yapmış temizleidm çektim yine açmıyo dijiden daha net olur diye ondan çekeyim dedim omadı bende teldne çektim şimdi koyucam balım

sorun degl canm zahmet verdm yaaa

tmm oflum yaptım melisam nasılsın kuzum nasıl gidiyo bugün ilgilenemedim senle kusuruma bakma canım benim rsim çkeyim derken yazamadım:17:

Back