• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gece bir gibi giriyom sabah 9 bazen 10 a kadar tutuyom işte. Cok nadır kalktım. Kıs benım hamılelikgim cok garip geçti ya bu kadar rahat olabilecegimi bilmiyodum.
Ne bulantı ne iştah artmazı ne uyku bastırma hali yada işte gece zırt pırt idrara cıkma. :nazar::nazar:
Nazar degmesin cok rahat gecti cok dogumumda kolay olurda insallah biter gider 9 ay.:16::16:

tüüü tüüü maaşallah sübhanallah melisam nazar değmesin aman totoşu kaçı inş rabbim doğumunuda hayırlı vede kolay kılar kuzum vallaha heyecanla bekliyorum doğumunu artık habersiz bırakmazsın bizi dimi giremesende haber et yeter bebeğim

aliş huysuz teyzesi gündüz uykuları kesinliklke yarım saat hemen uyanıyo ama gece daha şyş çok şükür altı buçuk yedi gibi uyanıyo ama dün 5 de uyandı sıpa nedense kakasını artık kendisi rahtalıkla yapıyo çokşükür gazıda daha iyi oflumun dediği ilaççok iyi geldi patır patır salıyo alttan ben gündüz battaniyesini örtüyorum gece yorgan melisam hoş onuda açoyo tekmeleyerek bücür kalkıyırumki yastıktan kaymış yorganı açmış yatıyo :27::27::27::27:

anaaaa 5 de 6 da kalkınca günde bitmez ya havalarda guzellesti sıkılmıyonmu elifim ya. arabayı ne zaman alcanız.o mınıcoda satıyodu araba orayada bakarsanız.ilacı her gün verme elifim gün asırıya falan cek bence hem vucudu alısmasın cok suruba etkisi azalır hemde ilac sonucta cok yuklememek gerekirmiş bebeklere surupları.bide yastık niye kullanıyosunki 6 aya kadar kullanılmazmıs hem boyunuda yastuıksız yatınca kısa kalmaz uzun olurmus.

Yeni üyeyim ya yazdıgım yeri bulamadım simdi buldum canım tabi tanıtayım antalyda yasıyorum 28 yasındayım güzellik uzmanıyım evliyim bebiş yok

tüüü tüüü maaşallah sübhanallah melisam nazar değmesin aman totoşu kaçı inş rabbim doğumunuda hayırlı vede kolay kılar kuzum vallaha heyecanla bekliyorum doğumunu artık habersiz bırakmazsın bizi dimi giremesende haber et yeter bebeğim

haber veririm kuzum vermezmıyım hec. hım sanırım fazla duruamam ama durum bildirimi yaparım arada.ya su güzel havada evde kaldım bugun ya bi pazara cıktım geldim hemen. kargo bekliyorum bugun gelse artık. netten alısveriş yapmak iyide kargo için evde beklemek olum vallahı.yatak aldımda bebeişe onu bekliyorum. kuzum senın begendigim kıs isimlerini yaz hele bi ay kaldı biz daha tam belirleyemedik ya.

anaaaa 5 de 6 da kalkınca günde bitmez ya havalarda guzellesti sıkılmıyonmu elifim ya. Arabayı ne zaman alcanız.o mınıcoda satıyodu araba orayada bakarsanız.ilacı her gün verme elifim gün asırıya falan cek bence hem vucudu alısmasın cok suruba etkisi azalır hemde ilac sonucta cok yuklememek gerekirmiş bebeklere surupları.bide yastık niye kullanıyosunki 6 aya kadar kullanılmazmıs hem boyunuda yastuıksız yatınca kısa kalmaz uzun olurmus.

vallaha btiyo geçiyoki,koşturmsdan birşey anlamıyorum melisam sıkılmıyorum beaa çok nadir bazen sıkılıyorum öle işte araba bugün yada yarın sabah glicek kargoda canım gelsinde bakalım çıkıcam inş artık haklısın ilacı bağımlılık gibi alışkanlık ediyo bende bazen atlıyorum vermeyi yastığı kullanılmadığını bilmiyodum ama zati ince hani varla yok arası birşey melisam doğduğu günden beri koydum kullanmasammı acep iki yastık kullanıyorum birisi yatırıp emzirmeye diğeride yataktaa:26:

vallaha btiyo geçiyoki,koşturmsdan birşey anlamıyorum melisam sıkılmıyorum beaa çok nadir bazen sıkılıyorum öle işte araba bugün yada yarın sabah glicek kargoda canım gelsinde bakalım çıkıcam inş artık haklısın ilacı bağımlılık gibi alışkanlık ediyo bende bazen atlıyorum vermeyi yastığı kullanılmadığını bilmiyodum ama zati ince hani varla yok arası birşey melisam doğduğu günden beri koydum kullanmasammı acep iki yastık kullanıyorum birisi yatırıp emzirmeye diğeride yataktaa:26:

peki yatısı nasıl gece yanmı yatıyo resimlerdeki gibi sırt üstümü.
bebekler için yastık bogulma tehlikesi olur diye kullanılmazz bi ay ay yada bir sene. hanı sırt üstü yatıyosa yastıgın zararı olmazda yandan terse dogru donerse dedim. ama ilkten beri kullanmıssın artık ceksen yatarmı ole acep:44::44:

elif yalkancı meme almıyo herhalde aliş denedinmı alıstırmaya calıstınmı canım. biberonunu aldınmı dr brooks muydsu ondan hanı.
bıde bana gosterdigin araba resimleri vardı ya ondan mı aldınız ne rengini.

kıs ben bunu cok fena ıssırırım ama ya cok tatlı 41 kere maassallahhhhhhhhhhhhhhh elifim sutunde ne guzel yarıyo tombalak olmus iyice :nazar::nazar::nazar:
nazarlardan korusun ikinısıde.:16::16:

SAĞOLASIN MELİSAM aLLAH RAZI OLSUN BALIM ASLINDA O KADAR TOMBALAK DEĞİLDE YATINCA UYURKEN ÖYLE ÇIKIYO SANIRIM YAKINDAN ÇEKTİĞİMDEN FALAN UYANIKKEN O KADAR DEĞİL BALIM :51:

SAĞOLASIN MELİSAM aLLAH RAZI OLSUN BALIM ASLINDA O KADAR TOMBALAK DEĞİLDE YATINCA UYURKEN ÖYLE ÇIKIYO SANIRIM YAKINDAN ÇEKTİĞİMDEN FALAN UYANIKKEN O KADAR DEĞİL BALIM :51:

tabı kamera dıgıne sokunca dogru diyon tombul cıkıyo. canım onceki sayfada soru sorduydum saaaaaa:33::33:

yeni üyeyim ya yazdıgım yeri bulamadım simdi buldum canım tabi tanıtayım antalyda yasıyorum 28 yasındayım güzellik uzmanıyım evliyim bebiş yok
mennun oldum canım inş bebşinde olur ne zamandır istiyosun canım
haber veririm kuzum vermezmıyım hec. Hım sanırım fazla duruamam ama durum bildirimi yaparım arada.ya su güzel havada evde kaldım bugun ya bi pazara cıktım geldim hemen. Kargo bekliyorum bugun gelse artık. Netten alısveriş yapmak iyide kargo için evde beklemek olum vallahı.yatak aldımda bebeişe onu bekliyorum. Kuzum senın begendigim kıs isimlerini yaz hele bi ay kaldı biz daha tam belirleyemedik ya.
dduramazsın melisam öyle koşturmalar falan zor olur ama telden haber vereblirsin belki iştee evet netten yapmak rahat bende evdeyim sürkeli sıkıntı olmuyo bana :1::1:hafta sonu çok sıcak olucak sende çıkarsın balım telafi edersin bugünü hee ben belinayı çok sevmiştim senayı nisayı birde ecrin ama kız olmadı o başkaa:27::27::27:
elif yalkancı meme almıyo herhalde aliş denedinmı alıstırmaya calıstınmı canım. Biberonunu aldınmı dr brooks muydsu ondan hanı.
Bıde bana gosterdigin araba resimleri vardı ya ondan mı aldınız ne rengini.

yok balım almıyo çok denedim ama cıksss biberonda almıyo mooonum dediğinden aldıom onuda almıyo sap gibi kaldım ratda bakalım dışarda ne halt yiyicem:1::1:evet melisam ondan aldık mavisini bakalım nasıl çıkıcak merakla bekliyorujm

tabı kamera dıgıne sokunca dogru diyon tombul cıkıyo. Canım onceki sayfada soru sorduydum saaaaaa:33::33:

bende alıntı ettimde kuzum birini almamışım şimdi yazayım yastığı hep kullandım ilk gğnlede yan yatırıyodum ama artık döndüğü için sırt üstü yatıyo melsiam yan koyuoyrum ama dönüyo sıpaa ki gündüzleri yerinde uyumayı hiç sevmiyo büücür ayakta yada koltuktaa ama geceleri rahat çok şükür rahat dediysem en azından 2 satte bir emmeye kalkıyı bzen 1 saattehiç kalkmazsam 7-8 ker kalkıyorjum sesi çıktıköçaemzirmeye kontrole derken nasıl yatıyorum kalkıyorım yatağpa dinlenmeye giriyorum daha bete kalkıyorum:51:

mennun oldum canım inş bebşinde olur ne zamandır istiyosun canım

dduramazsın melisam öyle koşturmalar falan zor olur ama telden haber vereblirsin belki iştee evet netten yapmak rahat bende evdeyim sürkeli sıkıntı olmuyo bana :1::1:hafta sonu çok sıcak olucak sende çıkarsın balım telafi edersin bugünü hee ben belinayı çok sevmiştim senayı nisayı birde ecrin ama kız olmadı o başkaa:27::27::27:

yok balım almıyo çok denedim ama cıksss biberonda almıyo mooonum dediğinden aldıom onuda almıyo sap gibi kaldım ratda bakalım dışarda ne halt yiyicem:1::1:evet melisam ondan aldık mavisini bakalım nasıl çıkıcak merakla bekliyorujm

biberonuda almadı he vay sıpacık vay gece denedinmı uyrken bi kandır bakalım sutunu sag içinede.
bende alıstırsammı bılemedim ya yalancı memeye ya alışmasını isterimde am aole butun gün yada gunun cogunda agszınd amemeyle gezmesinı istemem bi uykuya dalarken versem. bu sefer bırakmaya calısırken ne yapcam.:44::44:kafam karısık su yalancı meme konusunda.

Melisam eskiden kesinlikel kolumda kafayı gömer yatardı şimdide uykuya dalması için alıp yüzümü yüzüne sürüp öperek uyutmam gerekiyo mauışıyo gülüyo uyuyo öyle nasıl hoşuna gidiyo eşim bayılıyo o halimize eşşek oğluşum benim herşeyi biliyo vallha sabah kalkıyo bana bakıyo yüzüm gülüyosa gülüyo yoksa ciddi ciddi bakışıyoruz takiii ben gülene kadar:17:

biberonuda almadı he vay sıpacık vay gece denedinmı uyrken bi kandır bakalım sutunu sag içinede.
Bende alıstırsammı bılemedim ya yalancı memeye ya alışmasını isterimde am aole butun gün yada gunun cogunda agszınd amemeyle gezmesinı istemem bi uykuya dalarken versem. Bu sefer bırakmaya calısırken ne yapcam.:44::44:kafam karısık su yalancı meme konusunda.

zati sütümü sağıpda veriyorum yok almıyo sakız çiğniyo gibi çiğniyo sıpaa dilinieçvire çevire dolandırıyo memeyide nette okudum ne kadar doğru bilemem ama almamsı iyimiş boğulmalarına neden oluyomuş han,i kusarlar falan diyee o yüzden biraz tırstım ama ne kadar doğrudur bilemem eskiden emziksiz çocukmu vardıki aslında rahatlık ama işte almayanada çare yok :26:

Tam bir saatir 30 cc sütüiçirmeye çalışıyorum şimdi bitti oyanyarak iiridm biraz bireazııda uyudu öylee azıcık sütü içemiyo sıpaaaaaaaaaa:47::47::47:

zati sütümü sağıpda veriyorum yok almıyo sakız çiğniyo gibi çiğniyo sıpaa dilinieçvire çevire dolandırıyo memeyide nette okudum ne kadar doğru bilemem ama almamsı iyimiş boğulmalarına neden oluyomuş han,i kusarlar falan diyee o yüzden biraz tırstım ama ne kadar doğrudur bilemem eskiden emziksiz çocukmu vardıki aslında rahatlık ama işte almayanada çare yok :26:

yalancı memmı bogulmaya neden oluyo dıyo. ya bende kıtap okuyorum orda diyo doktorlar kesinlikle onermıyo ama anneye kalmıs bi kara cocuk uyumakta zorlanıyosa cok meme iştiyosa falan uyuyamna kadar verilebilir falan yazıyo ya. geri vazgecirmek içinde ıfgneyle delin bayagı bi meme ucunuı dıyo zamanla bırakır diyo. ama alısanında ole cabuk bırakytıgını duymsadım ben hec.:44::44:

Back