Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Banada tam geldıler ya esımın sevmedıgım huyları ole gozume batmaya basladıkı şki gındur sogudum resmen ya hsmilelikten mi ki bu vallahı hıc iyi seyler dusunmuyorum su snda benım esım bıldııgınız odun sma harbı odun ya en kucuk ni incelik yok pislikte
Ay daral geldı ben bı adamla nasıl bı omur gevırecem ya;((

melisam ne olduki birden bire anlamadım ben gülm anlatmak isterimisin hayırdır ne yaptıki kuzum hamilelikten ol:26:masın sakın

melisam ne olduki birden bire anlamadım ben gülm anlatmak isterimisin hayırdır ne yaptıki kuzum hamilelikten ol:26:masın sakın

Ya ilgisiz yada ben bu arlar daha bı ılgı bekliyorum bılmıyorum ya bak o kadar suprız yaptım saraba kadar aksım mujdeyı verdım uzerınden kac gun gectı insanolan bı cicek almazmı yaaas ole bı sogudumki bu dusıncesızlıgı için ondan hıc cıcek almafı bana prensıplwtıne aykırıymıs cıcek almak cok sacmaymıs dedıgım halde utanıp ertesı gun yone almagı ya la ya bu kadar hodugu yoktur herhalde ya bu kadar odunu bı daha ona asla ne hedıye nede suprız bısı var(

kızlar inanılmaz şimşek çakıyo yağmur var olurda çıkmış gözükürsem elektirik gittiğinden olur habeirniz olsun yanlış anpmayın ol:26:urmu

melisam o snein duygusallğından kaynaklanıyo şuanda bu adam yeni olmadı böyle dimi yemin edeirm benimkide öylee oldu ilk günlerde ki hala dha bir çiçek alamış yani derdimki insan bari kutlamak için bir çiçek alır yok ya bu erkekler böyle gülüm bebek bizler için daha büyük anlma ifade ediyo erkekler duygusuz düşünseler onlar zevki almede yapıyolarr bizde çekiyoruz taşıyoruz sıkıntısını çekliyoruz kilo alıyoruz ama onalr hiçbiraz olsun düünceli olsalarr bizlerde böyle olmayız vallaha bakk

Cnm melisam bnce hamilelikten bazen bnde soğuyorum gerektiğinden fazla ilgi göstermesini istyprum ama olmuyo

Aynen elifim bnde bekledm bi çicek alsın falan ama yok 1 ay snra. Dogum gunum bakalim neyapcak. Ozel gnlerde hep cicek hep dedlm bi ay sonra dogum gunum insan gbi bisey bekliyorum cicek istemiyorum dedim bakalim ne alcak

Cnm melisam bnce hamilelikten bazen bnde soğuyorum gerektiğinden fazla ilgi göstermesini istyprum ama olmuyo

evet kevserrim bendede oluyo o bekliyorum bazen geliyo yorulmuş yatıyo uzanıyo bazen yemek hazırmı diyo bazen iyi ama hani süpriz olarak doğum günümde parfüm almıştı oda artık ben diyodum güzel bir koku bulsamda alsam diyee gitmiş almış gelmiş 70tl vermiş korkarak beğenmem diyede getirmiş bir onu bilirim vallaha birde hamile kalmdan anneler gününde almıştı işte çiçek öyle düşünmez geliyoki kafa şişmiş evrakalrdan ifadelerden başlarda çok kavgamız oldu evlendiğimizde gezmek siterdim beklerdim ama artık alıştım eşim bile derki ne oldu sana çıkmak bile istmeiyosun ne istiyim karşıdan beklliyorum ama işte düşünc

Ya yok sokedıgım halde almıyo tesmen sıparıs verıyorum ona yok batı kafa nato mermer sınır sey;((

melisam vallaha benimkide öyle deirm hergün derklii ben düşünememki gıcık vallaha bak geçen gün yatağa gittik yatıcaz işte baktım bir kabarıklık var dedim bu ne bir heytecanla çiçekmi hediymei açtım ne dersin yorganı alt pijamammmmmmmm

Ahh bu erkwkler bütün kahrınızı çekelim siz bîZe bi ilgi göstermeyi çokk görün kızlar bn bide kırmızıı gül hastsıyım bi tanecîk gül alsın okadar istedimki ama almadı

Ahh bu erkwkler bütün kahrınızı çekelim siz bîZe bi ilgi göstermeyi çokk görün kızlar bn bide kırmızıı gül hastsıyım bi tanecîk gül alsın okadar istedimki ama almadı

sorma bee gülüm herşeyini yaparız ama malesef biz herşeyidüşünürüz ben mesela birşeye bnakışını dikkat ederim beğenirse onu alalım diyee ne bileyim nette bir pasta tarifi görse güzel dese zorda olsa yaparım istedi diye yaa şimdi Allahı var bazı konularda düüncelidir titrer ama süpriz açısından gerçkten sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzum sesin çıksın ne yapıyosun balım

Allah var şimdi bn nedesm ne istesem yapar ama şu odunluğu olmasa romantık olsa ilgi gösterse. Ne olur sanki

Allah var şimdi bn nedesm ne istesem yapar ama şu odunluğu olmasa romantık olsa ilgi gösterse. Ne olur sanki

işte güüm kimse dört dörtlük omuyo dediğim gibi başlarda sıkıntı oldu çok kavga ettik ama işte alışılıyo bee artık bebek oluncada dahada rutin olucak koşuşturma falan ne ilgi bekleme zamanınmız kalıcak e birşey ama onalra biz göstermesek laf ederler maleseffyinede çok şükür bee e kuzumm vallaha ne yaprsın

Benım mal varya anneler gununde hayatta bırak cıcegı bısey slmak aklına gelmez sen annemısnde dıgurdunmu der kulaklar bordoya donmustur benım hodugun heheyttttttty

melisamm birşey yazarmısın ama çıkıcam ben şimdi maç bitiyo lütfen aklım sende kalmasın lütfen

Aynen balım nekadar odunda olsa aşığım sevîyorm kocişîmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…