• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım buy aksam doktorumu ararım surup yapıyo yan etkilerindede var 4 den fazla yapıyom günde.
bi kılo kayıp onemlimidir onuda derim doktora zaten bu hafta randevum varda onuda soruyum ona göre gidiyim antibiyotık bitsin ole gel derse direk renkli ultroson için giderim. sen ccektirdinmi renkliyi.:26::26:

o zman ilacı içme melisam,sonuçta yan etki yapıyo sende.1 kilo önemli değil tabi,o zaten isahal yüzünden kaybettiğin sıvıdır.bol su iç.ayran iç orta tuzda.allahın izniyle bişey olmaz.ilacıda bırak bence.Antibiyotik yeter öksürüğüne kesmeğe.hiç azalmadı mı[/QUOTE]

biraz azaldı ama hala hırıltı var gögsumde içiyim antıbiyotık bitince onuda keserim ya benım bagırsaklar cok hassas en kucuk yag degişiminden bile ishal oluyorum ondan direk ilaçtır dedım . günde üç taneyi ikiye indiririp surupta. yıne yaparsa bırakırım. ama o surup balgam için bi turlude atamadım ya.
cano renkli ultrosonu sormustum cektirdinmi sen

elif günde 10 tane hareketini hissediyosan endişelenme diyolar.say bitanem.ama mutlaka daha fazla ediyodur seninki dimi?

saymadım öyl hani ama 2 gün öncesine kadar daha hareketliydi 2 gündür biraz daha az oynuyo ama o kadar değil papatyam dur sayaım ben en iyisi geröçi bazı doktorlar bir kere bile vursda kuveetli sorun yoktur diyo ama işte korkuyo insan halyle:26:

[
çok varmış papatyam yaa Allah yarıdmcın olsun güç kuvvet versn sen bol bol dua et herşeyin hayırlısını iste kimin derdi tasası yokkki hayat işte yinede çok şükür ama insanı yoruyo babamıon ömrü bizim için geçti anne olmayınca yükü çok çlok ağır papatyam o nednle kyamıyorum senin yine annen var ne güzel herkes kendi yapıyla kvruluyo bir şeklide zorlukları çekiyo ama yolunuda buluyo yeterki can sağolsun seninde koca tarafın anlaşılan pek iyi dğeil Allah ıslah etsin gözelride görmüyo nasıl böyle katı oalbliyolar anlam vermeiyorum sen takma onalrı bee kuzum sağlığına bak kendne bak o evi nasıl çeviriyosunuz biliyomu onalr bak eşiin gecesi gündüzü belli değil senin yine öyle kimse için değimiyo sinirlerini yıpratma kuzum hayatına bak kimse değer vemiyosa karşılığınıda vemremek lazım eşin değer veiryomu kıymetini biliyomu bu önemli işte dertlşmek isteidğind eidnelrim canım benim sınıntı etme sakın olurmu :38:[/QUOTE]

sağol canım Allah razı olsun.demek istediğim bişeyleri uğraşsakta sıkıntı etsekte çözemiyoruz.benim kaynanatör 6 ay oldu hayırlı olsun bile demedi.1,5 senedir konuşmuyoruz.eltim aptalın teki beni kıskanıyo diye yapmadığı hinlik yok.onla tartıştık bezdirmişti beni.buda bahane etti benle konuşmuyo.aynı evde kalıyolar.sanırsın ben kaynana o gelin.her insan olgun olamıyo işte.belkide benim nasibim böyle bilmiyorum.umrumda değil artık.çok ağladım üzüldüm ama değmiyo.artık umursamıyorum.

o zman ilacı içme melisam,sonuçta yan etki yapıyo sende.1 kilo önemli değil tabi,o zaten isahal yüzünden kaybettiğin sıvıdır.bol su iç.ayran iç orta tuzda.allahın izniyle bişey olmaz.ilacıda bırak bence.Antibiyotik yeter öksürüğüne kesmeğe.hiç azalmadı mı

ben 2.düzey ultrason yaptırdım canım.renkli o mu acaba?sanırım değil.bana renkli yaptır demedi dr henüz.[/QUOTE]
bilmemki sarıysa görüntuler falan renklidir.
bende öyle umuyorum melisam inş sıkıntı yoktur ama bende baya ağırlaştım artık taşıyamıyrum kendmimide kuzumuda hayırlısıyla gelse yaaa off off sne nasıl oldun kuzum iyimisin ishalin naısl doktoruna sordunmu normlamiymiş bu durum :26:
canım ya hemen bu hafta barı olsa dogumun cok eziyet cektin son günlerde kıyamam senı. senınki bi cıksın poposunıu pataklıcam zati:9::9::9:
anasını mahvetti simdiden diye. kuzu isim olayınız ne oldu benım esimde benı sıkıstırıp duruyıo hergun ne koyacaz isim diye uyuz adam ecrin olmaz dedi cekildi ya işin içinde netten bakmam lazım ya cok sıkıcı isim bulma işi. ya vcarya oturdum kaldım ne temzılik yapasınm ama en azından bi toz alayım banyımu yıkaym diyorum mıllet harıl harıl temızlık yapıyo bende tık yok vallahı. :33::33:

çok varmış papatyam yaa Allah yarıdmcın olsun güç kuvvet versn sen bol bol dua et herşeyin hayırlısını iste kimin derdi tasası yokkki hayat işte yinede çok şükür ama insanı yoruyo babamıon ömrü bizim için geçti anne olmayınca yükü çok çlok ağır papatyam o nednle kyamıyorum senin yine annen var ne güzel herkes kendi yapıyla kvruluyo bir şeklide zorlukları çekiyo ama yolunuda buluyo yeterki can sağolsun seninde koca tarafın anlaşılan pek iyi dğeil Allah ıslah etsin gözelride görmüyo nasıl böyle katı oalbliyolar anlam vermeiyorum sen takma onalrı bee kuzum sağlığına bak kendne bak o evi nasıl çeviriyosunuz biliyomu onalr bak eşiin gecesi gündüzü belli değil senin yine öyle kimse için değimiyo sinirlerini yıpratma kuzum hayatına bak kimse değer vemiyosa karşılığınıda vemremek lazım eşin değer veiryomu kıymetini biliyomu bu önemli işte dertlşmek isteidğind eidnelrim canım benim sınıntı etme sakın olurmu :38:

saymadım öyl hani ama 2 gün öncesine kadar daha hareketliydi 2 gündür biraz daha az oynuyo ama o kadar değil papatyam dur sayaım ben en iyisi geröçi bazı doktorlar bir kere bile vursda kuveetli sorun yoktur diyo ama işte korkuyo insan halyle:26:

vallahi ben günde 10 dan daha az hareket olmamalı diye biliyorum senin aylarında.sen say yinede.tatlı bişeyler yiyince hızlanmıyomu?

[
çok varmış papatyam yaa Allah yarıdmcın olsun güç kuvvet versn sen bol bol dua et herşeyin hayırlısını iste kimin derdi tasası yokkki hayat işte yinede çok şükür ama insanı yoruyo babamıon ömrü bizim için geçti anne olmayınca yükü çok çlok ağır papatyam o nednle kyamıyorum senin yine annen var ne güzel herkes kendi yapıyla kvruluyo bir şeklide zorlukları çekiyo ama yolunuda buluyo yeterki can sağolsun seninde koca tarafın anlaşılan pek iyi dğeil Allah ıslah etsin gözelride görmüyo nasıl böyle katı oalbliyolar anlam vermeiyorum sen takma onalrı bee kuzum sağlığına bak kendne bak o evi nasıl çeviriyosunuz biliyomu onalr bak eşiin gecesi gündüzü belli değil senin yine öyle kimse için değimiyo sinirlerini yıpratma kuzum hayatına bak kimse değer vemiyosa karşılığınıda vemremek lazım eşin değer veiryomu kıymetini biliyomu bu önemli işte dertlşmek isteidğind eidnelrim canım benim sınıntı etme sakın olurmu :38:

sağol canım Allah razı olsun.demek istediğim bişeyleri uğraşsakta sıkıntı etsekte çözemiyoruz.benim kaynanatör 6 ay oldu hayırlı olsun bile demedi.1,5 senedir konuşmuyoruz.eltim aptalın teki beni kıskanıyo diye yapmadığı hinlik yok.onla tartıştık bezdirmişti beni.buda bahane etti benle konuşmuyo.aynı evde kalıyolar.sanırsın ben kaynana o gelin.her insan olgun olamıyo işte.belkide benim nasibim böyle bilmiyorum.umrumda değil artık.çok ağladım üzüldüm ama değmiyo.artık umursamıyorum.[/QUOTE]

:47::47::47::47::47::47::47::47:
sinir seyler hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh:63::63::63::63:

o zman ilacı içme melisam,sonuçta yan etki yapıyo sende.1 kilo önemli değil tabi,o zaten isahal yüzünden kaybettiğin sıvıdır.bol su iç.ayran iç orta tuzda.allahın izniyle bişey olmaz.ilacıda bırak bence.Antibiyotik yeter öksürüğüne kesmeğe.hiç azalmadı mı

biraz azaldı ama hala hırıltı var gögsumde içiyim antıbiyotık bitince onuda keserim ya benım bagırsaklar cok hassas en kucuk yag degişiminden bile ishal oluyorum ondan direk ilaçtır dedım . günde üç taneyi ikiye indiririp surupta. yıne yaparsa bırakırım. ama o surup balgam için bi turlude atamadım ya.
cano renkli ultrosonu sormustum cektirdinmi sen[/QUOTE]

ona altta cevap vermiştim kuzum.ben renkli çektirmedim.kimsede söylemedi.2 .düzey ultrason çektirdim geçen hafta.

sağol canım Allah razı olsun.demek istediğim bişeyleri uğraşsakta sıkıntı etsekte çözemiyoruz.benim kaynanatör 6 ay oldu hayırlı olsun bile demedi.1,5 senedir konuşmuyoruz.eltim aptalın teki beni kıskanıyo diye yapmadığı hinlik yok.onla tartıştık bezdirmişti beni.buda bahane etti benle konuşmuyo.aynı evde kalıyolar.sanırsın ben kaynana o gelin.her insan olgun olamıyo işte.belkide benim nasibim böyle bilmiyorum.umrumda değil artık.çok ağladım üzüldüm ama değmiyo.artık umursamıyorum.

:47::47::47::47::47::47::47::47:
sinir seyler hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh:63::63::63::63:[/QUOTE]

ohhhh ağzına sağlıkkkk

ben 2.düzey ultrason yaptırdım canım.renkli o mu acaba?sanırım değil.bana renkli yaptır demedi dr henüz.
bilmemki sarıysa görüntuler falan renklidir.[/QUOTE]

melisa şu internette renkli bebek resimleri varya hani renkli olan o işte.benimki ondan değildi.onun ille yapılması gerekiyomu acaba?ben isteğe göre yapılıyo diye biliyorum hem,hemde daha ileriki haftalarda yapılıyo diye biliyorum ama emin değilim

[

sağol canım Allah razı olsun.demek istediğim bişeyleri uğraşsakta sıkıntı etsekte çözemiyoruz.benim kaynanatör 6 ay oldu hayırlı olsun bile demedi.1,5 senedir konuşmuyoruz.eltim aptalın teki beni kıskanıyo diye yapmadığı hinlik yok.onla tartıştık bezdirmişti beni.buda bahane etti benle konuşmuyo.aynı evde kalıyolar.sanırsın ben kaynana o gelin.her insan olgun olamıyo işte.belkide benim nasibim böyle bilmiyorum.umrumda değil artık.çok ağladım üzüldüm ama değmiyo.artık umursamıyorum.[/QUOTE]
haklısın papatyam uğraşıyosun ama olduğun yerde sayıyosun yine kendi aiilenl için yaptığın zoruna gitmiyo ama karşı tarfın yaptıkalrı çok gidiyo anlayabilyorum derler yaa bir kız düşerse yerine düşmezse yern dibine diye hakikaten öyle eltin neden kskanıyoki kıskanacak ne var ne kadar güel çalışıyosun erlkek gibi para kazanıysun herkes hamileiğin tadını çıkarıp evinde otuteruken sen çalışıyosun bu soğukta kolaymı birde taktir etsinlerki zoru başarıyosun kayanan tebrike tmesin sanki orunu değil olduğundada sevmeye gleir o zamanda sen sevdirme dlei oluyoruj böyle insanlara vallaha denesiz oluyolarki ssorma gitisn eşin ne diyo peki onalrın bu hareketleirne
vallahi ben günde 10 dan daha az hareket olmamalı diye biliyorum senin aylarında.sen say yinede.tatlı bişeyler yiyince hızlanmıyomu?
canım hani saymadım ama genelde yorgun oluyosam ağrım luyosa oda harektsiz oluyo yada açsam birşey yiyince anında hareketleniyo çok şükür
kızlar nerdesiniz?

burdayım papatyam gittim birşyler yedim tatlı yedim geldim titreme girdi açlıktan artık gözüm açıldı vallaha:21:

:nazar::nazar::nazar:ben alıntı yaptımda yazmamışım yaa kevserim gözün aydın olsun kuzum Allahım hayırlı evlat etsin sonuna kadar aldın yaa çok şükürkucağına darısı bizler başına normal gözüküyou demek sezeryan oldun hayırlısı böyleymiş balım tebrik ediyorum seni prensesminde resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda öp yerime fıstığımı mis kokulumu ne kadar doğdu kaç kiloo bnoyu ne kadar doğumun nasıl geçti ağrın hala varmı hepsini anlat emi kuzum kendini toparladığında bu yazdığında pek açık değil ben ayrıntılı sitiyorummmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bilmemki sarıysa görüntuler falan renklidir.

melisa şu internette renkli bebek resimleri varya hani renkli olan o işte.benimki ondan değildi.onun ille yapılması gerekiyomu acaba?ben isteğe göre yapılıyo diye biliyorum hem,hemde daha ileriki haftalarda yapılıyo diye biliyorum ama emin değilim[/QUOTE]

canım bende gecen klerde doktor degince dedim sartmı bunu cektişrmek diye doktor tabı sart görsellikten ote tum organlarını görüyoruz hersey yolundamı diye dedi.
keyfi olsaydı bende yaptırmıcaktımda sımdı sart demekki. tam bılmıyorum kacıncı hafta oluyo benı bu kafta cagırdı ondan sonrada renkli için cagıracam demıstı.

bulasık mak sını bosalttım
banyıyu yıkadım geldim kıslar ıhlamur ısıttım bol lımonla içiyorum limon bogazıma degdikce nasıl gıdaıklanıyo acıyo.
elifim:48::48:

elif
bebenın ismini ne koycan kıs görmedin herhal sorup gittiysdim ya.

muhammed ali koyucaz sanırsam melisam umutdiyoduk ama eşim pek sıcak bakmadı anlamı güzle olsun dedi bende ali seviyorum deidm oda bende muhammed koyayım ikisi olsun didi şimdilik öyle gibi birşey

muhammed ali koyucaz sanırsam melisam umutdiyoduk ama eşim pek sıcak bakmadı anlamı güzle olsun dedi bende ali seviyorum deidm oda bende muhammed koyayım ikisi olsun didi şimdilik öyle gibi birşey

yaaaaaaaaaaaaaa umut daha güzel napcanız muhammet alıyı offffffffffffffff tum peygamberleri sıralayında tam olsun barım. :9::9:

Back