Kimse beni merak etmemiş..2 gün kocaelindeydim bu sabah döndüm istanbula:):):)
aşkolsun kuşum ben merak ettimmmmm,valla.:)nasıl iyimisin,keyfin yerindedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse beni merak etmemiş..2 gün kocaelindeydim bu sabah döndüm istanbula:):):)
evet yaa hava çok güzel vallaha inş yarında güzel olurda bende giderim rahat rahat doktora sonrada biraz gezerim sahilde vallaha sıkıldım gecelri uyku yok bugün görüdmki rüyamda sezeryan olucam karnımı kesicekelr tam korkarak bi sıçradım karnıma bakıyorum birşey yok ohhh diyorum sinirliyim nedense eşimde dün diyoki hi keyfin yok böyle olma hee oldu dedim doğuma 3-5 gün kala zil takıp oyunıyımmı oyna diyo fıstığımız geliyo annesi stres yapama diyo hee dedim tuzun kuru kız melisam ben çok tırsmaya başladım nasıol olucak :26:
herkese selamlar...bende hamilelık yoluna gırmış bulunuyorum.1,5 sene sonra merhaba dedı bıze.ınşallah bu yolda sağlıklı olaarak sonuna kadar yuruyebılırız.günüm 4 gün gecti betam 456 inşallah güzel gine artar,,
Selm kızlar bn geldm. Bayadır gelemiyorum sonunda. Kucağıma aldım kızımı doğum hikayemîi. Anlatııyım
Ayın 15 de akşam oturyoduk annmler vardı
Tansiyon yükseldi baya dr mu aradık dedik böle böle
Yarın sabah geln dedi.
Sabah kalktık eşimle dışarda kahvaltı yaptık gttk dr. Dedîi
Bebek kilo lu tansiyonunda var kafası yukarda yatışınıı yapalı
Suni Sancı verelim. Şaşırdık eşinle allahtan hazırlıklıydık
Sancı odasına geçtm. Yan yatak da bayan ona serum takmışlaar
Herşey normal tabi bn korkuyorum saat 10da takıldı serum
Eşim dışarda annmler kaynanam gelmişler öplen oldu yanımdaki kadının
Suyu boşaldı iki kere ynımda neyse doğma götürdüler
Hemn doğurdu. Bana bakıyorlar çatı muayanesinden insanın canı çok acıyo
Açılma yok bebeğin kafası yukarda neyse sat4.30 oldu dr. Geldi baktı
Gene saancı yok
Ailemi çağırdılar anons yaptılar geldiler annmle eşim doğurdu zannettmişler
Sevnmişler neyse dr fln annm eşimi grdüm
Sabahada sancı çeksede çok zor olur
Tansyon da var sezaryana alalım isterseniz
Aranızda konuştuk sezaryana karar verdkk
Hmn aldılar sezaryana 16.20de odama gelmiştim uyanıktım çok kötüydüm güzel kızm annm hepsi
Eşim odada kızım çok ağlamış bnm sancılarım var yatağıma yatırdılar annm. Kuzımı ynıma yatırdı koklafım bu dedim bnmmî
Ağlayan ortalığı yıkan kızım kokumu çekti sustu.
Dünyalar bnm oldu çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın bu duyguyu
Hmn emsi güzel kızım huysuzluk çıkarmadı çok gzel emdi mamaya fln ferek kalmadı
Annm eşim beraber kaldı hastanede fazlA kaaldık tansiyonum
düşmedi sonra düZeldi eve geldik yavrumuyıkadık.
Herşey yolunda kızlar çok şükür çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Şuan uyuyor eşim paArtesi günü başlıcak işe saolsun çok yardımxcı oluyo altını değiştiriyor
Üstünü gazını herşeyini yapıyo bn tek süt annesiyim
Selm kızlar bn geldm. Bayadır gelemiyorum sonunda. Kucağıma aldım kızımı doğum hikayemîi. Anlatııyım
Ayın 15 de akşam oturyoduk annmler vardı
Tansiyon yükseldi baya dr mu aradık dedik böle böle
Yarın sabah geln dedi.
Sabah kalktık eşimle dışarda kahvaltı yaptık gttk dr. Dedîi
Bebek kilo lu tansiyonunda var kafası yukarda yatışınıı yapalı
Suni Sancı verelim. Şaşırdık eşinle allahtan hazırlıklıydık
Sancı odasına geçtm. Yan yatak da bayan ona serum takmışlaar
Herşey normal tabi bn korkuyorum saat 10da takıldı serum
Eşim dışarda annmler kaynanam gelmişler öplen oldu yanımdaki kadının
Suyu boşaldı iki kere ynımda neyse doğma götürdüler
Hemn doğurdu. Bana bakıyorlar çatı muayanesinden insanın canı çok acıyo
Açılma yok bebeğin kafası yukarda neyse sat4.30 oldu dr. Geldi baktı
Gene saancı yok
Ailemi çağırdılar anons yaptılar geldiler annmle eşim doğurdu zannettmişler
Sevnmişler neyse dr fln annm eşimi grdüm
Sabahada sancı çeksede çok zor olur
Tansyon da var sezaryana alalım isterseniz
Aranızda konuştuk sezaryana karar verdkk
Hmn aldılar sezaryana 16.20de odama gelmiştim uyanıktım çok kötüydüm güzel kızm annm hepsi
Eşim odada kızım çok ağlamış bnm sancılarım var yatağıma yatırdılar annm. Kuzımı ynıma yatırdı koklafım bu dedim bnmmî
Ağlayan ortalığı yıkan kızım kokumu çekti sustu.
Dünyalar bnm oldu çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın bu duyguyu
Hmn emsi güzel kızım huysuzluk çıkarmadı çok gzel emdi mamaya fln ferek kalmadı
Annm eşim beraber kaldı hastanede fazlA kaaldık tansiyonum
düşmedi sonra düZeldi eve geldik yavrumuyıkadık.
Herşey yolunda kızlar çok şükür çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Şuan uyuyor eşim paArtesi günü başlıcak işe saolsun çok yardımxcı oluyo altını değiştiriyor
Üstünü gazını herşeyini yapıyo bn tek süt annesiyim
kızlar dun doktora gittim antıbıyotık ve surup yazdı yolladı onları kullanıyorum su oksuruk tam anlamıyla geceydi iyi olurdu bebeigimi cok rahatsız ediyorum kac gundur ama bugun daha rahatım biraz işe yaradı haplar.
sizlerden ne var ne yok.
geçmiş olsun canım.ben öksürdükçe kasıklarım patlıyodu sanki.zor bişey biliyorum.bende bugün kocişimle kar soğuk demedim gezdim.2 gündür ağrımıyo karnım çok şükür,değerlendirdim.inşallah hasta olmam.melisa belin ağrıyomu ya,benim sırtım belim kopuyo nasıl bi ağrı bu ya.gece uyku bile haram.dön dön dön...
hoşgeldin canım gözün aydın olsun tebrik ederim rabbim hayırlı evlat versin inş sağslim al kucağına değerin çok güzel inş soınuna KADAR ÇOK GÜZEL HAMİLELİK GÇEİRRSİNherkese selamlar...bende hamilelık yoluna gırmış bulunuyorum.1,5 sene sonra merhaba dedı bıze.ınşallah bu yolda sağlıklı olaarak sonuna kadar yuruyebılırız.günüm 4 gün gecti betam 456 inşallah güzel gine artar,,
MERAK ETMEZMİYİZ FINDIĞIM BEN YAZDIM ÖZELİNEDE ALMAIN SANIRIM NASIL GİDİYO TATİL KUŞU SNEİKimse beni merak etmemiş..2 gün kocaelindeydim bu sabah döndüm istanbula:):):)
CANIM NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM SNEİN HAMİLEİK BAYA ZOR SIKINTILIO GEÇYO DİLERİM RABBİM SONUNA KADAR RAHTA BİR HAMİLEİK NASİP ETSİN GÖNLÜNCE YAŞA AL KUCAĞINI EVLADINI İKİNİDE RABBİME EMNAET OLUN ÇALIŞIYOSUNDA İŞİN ZOR NE ZAMANA KADAR ÇALIŞICAKSIN PEKİ EVDE OLSAN YİNE KOLAYLAŞIR BİRAZ OLSUN KENDİNE ÇOK DİKKAT ETMEN LAIZM PAPATYAM aLLAH YARDIMCIN OLSUN KUZUM:26:[canım arkadaşım sağol desteğin için.benim vajinal akıntım var 1 aydır.benim large doktor olur normal dedi geçiştirdi.kaşıntım oldu dedim mantar ilacı verdi vajinal ama işe yaramadı.bidaha gitmedim henüz ona.hastanemde bakıldım alttan baktılar bide parmak sokuyolar ya onuda yaptılar.çok canım yandı korktumda .su geldi desem desem bakrlardı.takip ettim bidaha gelmedi bende gitmedim.gitsen bi dert gitmesen bi dert.mantar olmuşum gebelikten zor geçer dedi ilaç verdi yine geçmedi azaldı biraz kontrole gel 1 haftaya dedi.Rabbime şükürler olsun ama zor başladı zor gidiyo canım yoruldum..
hipofiz bezi hormon organı biliyosun,orada bi hücre bozulunca tümör oluyomuş ve hormon salgılayıp gebeliği vs engelliyo.1 yılda onla uğraştım ben.normal doğum bazen riskli oluyomuş.drun iyi takibi gerekirmiş.bide ağrılarım çok şimdiden.medicanadaki dr sallamıyo pek ağrı işini ama ben çok eziyet çekiyorum.kafam allak bullak.devlete gidemiyorum hep aynı dr yok,bulamıyosun zaten insanları süründürüyolar.başka devlete gidemiyorum zaten gündz çalışıyorum hep izin yokki randevu al vs.mecburum o parayı vermeye.hayırlısı olsun.öyle zor kazanıyoruzki.eşimde polis gecesi gündüzü yok.
CANIM BİR ŞEKİLDE OLUCAK ELBETTE RABBİM BUGÜNE KADAR SAĞLIKLA GELMEMİ NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR BİLİYORUM BİR ŞEKİLDE OLUCAK AMA KORKULARIDA GÖZARDI ETMEK MÜMKÜN DEĞİL İŞTE BİRDE YALNIZ OLUNCA ZORLUKLAR KORKUUTYO GÖZÜMÜ ASLINDA ONDAN ÖTE YALNIZ KALIRSAM BABAM ÇOK ÜZÜLÜCEK DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM BABAM ÇOK FARKLIDIR ÇOK DETLENİYO SIKINTIYA DÜŞÜNCE ADAM KÖTÜ OLUYO KUYAMIOYRUYM BANA KALSA BEN HER ZORLUĞUN ALTINDAN KALKARIM EVEL aLLAH AMA BENDE BABAMA KIYAMIYRUM O ÜZÜLMESE SORUN ETMESE BENDE EZİLMİYCEM BU KADAR HAYIRLISI OLSUN İNŞ HERŞLEYE RAĞMEN EŞİMİN ANNEİS GELİRDE İSTREMEMEME RAĞMEN EN AZINDAN BABAMIN İÇİ RAHAT OLUR :26:canım benim korkma.içini ferah tut.Rabbim hepimize o gücü vermiş,sağlıcakla doğuracaksın.doğum sırasını hatırlamıycaksın bile gör bak.öyle olsa başka çocuk istermi hatunlar.sezaryen olsan bundan hiç korkma çünkü herşey bitcek ruhun duymıycak.sezaryende doğum sonrası ağrılı sızılı.onuda eşin yanında halledersin kuzum benim.iyi düşün iyi olsun.hepimiz yanındayız.keşke evde olsamda gelsem baksam nisada bebeğine.valla kalırım yanında,paşa gibide bakarım tosunuma.ama iş var,ağrılar var faydamdan çok zararım dokunur heralde.bide benle uğraşırsınız
kızlar dun doktora gittim antıbıyotık ve surup yazdı yolladı onları kullanıyorum su oksuruk tam anlamıyla geceydi iyi olurdu bebeigimi cok rahatsız ediyorum kac gundur ama bugun daha rahatım biraz işe yaradı haplar.
sizlerden ne var ne yok.
yok canım benım belim sırtım agrımıyo sımdılık ama bekliyorum her gebede olusuyo bu durum demı.
sadece acayıp ishalım sımdi ilac yan etkilerini okudumda surup yapıyomus günde üç sefer ikiyemı indirsem ya gece iki kere kendimi sancıyla zor attım tuvalete iki günde bi kılo vermısım cok fenayım.
yerı daralmıstır ondandır kuzum zati senın takmıne göre 3kgyu yenı buldu diyo senınki 4 e yukseldi kuzu ya. iri yer dar napsın bebe hareket edemiyo kuzuSlm kızlar nasılsınız gleedim hafta sonun eşim evdeydi birlikte olunca giremiyorum bugünde işe geç gitti o kalktım kahvaltı hazırladım sonrtadas gönderidm işlerimi yaptım geldim ama felaktim yani kalçalarımı belimi ve alt ttarafımı hissetmiyorum çok ağrıyo bu sıpada çok hareketli dğeil 2 gündür acaba yeri darda ondanmı yoksa başka birşeymi bilemiyorum ezan okknuyo şuan rabbim hayırlı kolay dpoğum nasip etsin bir şekilde hayırlı olan olsada alsam kucağıma çok zor geçiyo bu günler çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kuzum ilactan olduysa eğer aza indirmek olmak bırakmak lazım.ama acaba ondanmı,üşüttün falansa oda ishal yapar.eğer ulaşıcağın bir doktorun varsa telefonla sor derim.ama soramazsan ayak altına sıcak su torbası koy.yağsız patates haşlama pirinç lapası muz falan ye toplarsa ilaçtan değildir.bide ishal derken sulu dışkı ishal sayılmıyo melisam.günde 4 kez falan sulu dışkılamak ishal sayılıyo.sayıyla alakalı.fikirlerim bu yönde ama kilo kaybetmen hoş değil artık bebişin büyüdü.ihmal etme canım.
canım buy aksam doktorumu ararım surup yapıyo yan etkilerindede var 4 den fazla yapıyom günde.
bi kılo kayıp onemlimidir onuda derim doktora zaten bu hafta randevum varda onuda soruyum ona göre gidiyim antibiyotık bitsin ole gel derse direk renkli ultroson için giderim. sen ccektirdinmi renkliyi.:26::26:
Slm kızlar nasılsınız gleedim hafta sonun eşim evdeydi birlikte olunca giremiyorum bugünde işe geç gitti o kalktım kahvaltı hazırladım sonrtadas gönderidm işlerimi yaptım geldim ama felaktim yani kalçalarımı belimi ve alt ttarafımı hissetmiyorum çok ağrıyo bu sıpada çok hareketli dğeil 2 gündür acaba yeri darda ondanmı yoksa başka birşeymi bilemiyorum ezan okknuyo şuan rabbim hayırlı kolay dpoğum nasip etsin bir şekilde hayırlı olan olsada alsam kucağıma çok zor geçiyo bu günler çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende öyle umuyorum melisam inş sıkıntı yoktur ama bende baya ağırlaştım artık taşıyamıyrum kendmimide kuzumuda hayırlısıyla gelse yaaa off off sne nasıl oldun kuzum iyimisin ishalin naısl doktoruna sordunmu normlamiymiş bu durum :26:yerı daralmıstır ondandır kuzum zati senın takmıne göre 3kgyu yenı buldu diyo senınki 4 e yukseldi kuzu ya. iri yer dar napsın bebe hareket edemiyo kuzu
aklına kotu seyler getirme emi gülüm.
canım buy aksam doktorumu ararım surup yapıyo yan etkilerindede var 4 den fazla yapıyom günde.
bi kılo kayıp onemlimidir onuda derim doktora zaten bu hafta randevum varda onuda soruyum ona göre gidiyim antibiyotık bitsin ole gel derse direk renkli ultroson için giderim. sen ccektirdinmi renkliyi.:26::26:
CANIM NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM SNEİN HAMİLEİK BAYA ZOR SIKINTILIO GEÇYO DİLERİM RABBİM SONUNA KADAR RAHTA BİR HAMİLEİK NASİP ETSİN GÖNLÜNCE YAŞA AL KUCAĞINI EVLADINI İKİNİDE RABBİME EMNAET OLUN ÇALIŞIYOSUNDA İŞİN ZOR NE ZAMANA KADAR ÇALIŞICAKSIN PEKİ EVDE OLSAN YİNE KOLAYLAŞIR BİRAZ OLSUN KENDİNE ÇOK DİKKAT ETMEN LAIZM PAPATYAM aLLAH YARDIMCIN OLSUN KUZUM:26:
CANIM BİR ŞEKİLDE OLUCAK ELBETTE RABBİM BUGÜNE KADAR SAĞLIKLA GELMEMİ NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR BİLİYORUM BİR ŞEKİLDE OLUCAK AMA KORKULARIDA GÖZARDI ETMEK MÜMKÜN DEĞİL İŞTE BİRDE YALNIZ OLUNCA ZORLUKLAR KORKUUTYO GÖZÜMÜ ASLINDA ONDAN ÖTE YALNIZ KALIRSAM BABAM ÇOK ÜZÜLÜCEK DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM BABAM ÇOK FARKLIDIR ÇOK DETLENİYO SIKINTIYA DÜŞÜNCE ADAM KÖTÜ OLUYO KUYAMIOYRUYM BANA KALSA BEN HER ZORLUĞUN ALTINDAN KALKARIM EVEL aLLAH AMA BENDE BABAMA KIYAMIYRUM O ÜZÜLMESE SORUN ETMESE BENDE EZİLMİYCEM BU KADAR HAYIRLISI OLSUN İNŞ HERŞLEYE RAĞMEN EŞİMİN ANNEİS GELİRDE İSTREMEMEME RAĞMEN EN AZINDAN BABAMIN İÇİ RAHAT OLUR :26:
canım benim izne çok var doğuma 2 hafta falan kala çıkılıyo sanırım.Allah sağlık versinde çalışcaz mecbur.benim ailemde baya derdi tasası olan bi aile.eğer onlar böyle olmasaydı kendilerine sahip çıksaydı bende daha güçlü olurdum.ama başarabiliyosan üzülme derim.şuan babanı bile düşünme bitanem.evladına konsantre ol,sağlığına dikkat et.sana bişey olsa ne olur dimi Allah korusun.benim sinirlerim çok yıpranmış bunu farkettim cuma günü.şükürler olsun harika bi eşim var.eşimin ailesi kötü ama onuda eşim sayesinde umursamıyrz ama benim ailemin derdi tasası bitmiyo.insan yetemiyo,çare bulamıyo.sonra bi bakıyosun kendin perişan olmussun.değişen hiçbişey yok.elifim dertlendim ben yine:) sanada üzülüyorum sen böyle yapınca.ama gör bak herşey harika geçcek.hiç bukadar hissetmemiştim bişeyi içime doğuyo.