canım benim babam berberanam inş melisma haftaya olursa iyi olur ama geçerse bilmedim şimcikhayırlısı kuzum demekki nasip değil dur bakalım inş bir yerden hayırlı bir haber gelir olur bir şkelide melisam
melisma zaten kilosu öyle olursa bende sezeryan diyoum ne o kınıtyı çekerim nede tehlikye atarım yani diretmiyorum ama gönlümden geçen normal olaydı eyi olurdu kimseye muhtaç olmazdım iştee ama ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun diyorum inş anam makata kdarmı sonra oranın hali ne olur kız ben normal diyorumda dikişsiz olsun diye hayal ediyorum hele bana bak ne kadar hayal perstim ben yaahu
kesitricem elisim bende öyle anormal inaçlar daha doğrusu takıntılar var işte eşimde iannma derde bende takıntı mesela dışarda başım kapalı kara kedi görüdüğümde saçımı tutamam hemen eşimin saçına yapışırım manyak der bana öyle yani komik saçma biliyorum ama takıntı vallahaatüy dökücüler tam almıyomuş elisim benim eltimde onunla yapmış doktora gitmişki yarısı duruyo birde gömreiynce işte haberide olmamış en iyisi böyle ne yapalım şurda 2 haftacık idare edicizzz
ay canım ilk yazdıgını anlayamadım
benim ultrason resmimime mi baktın ?
kız mı diyosun?
ya çevremde herkes erkek erkek diyip benide iyice alıştırdı neden öyle bilmiyorummmmm
valla 2 gün yemek yedim hemen göbüş cıktı heee
sanırım sindirmiyo bizim midelerrr ben öyle hissediyorum midem patlıcak gibi halbuki fazla da yemiyorummmm
elfcim bence de çok zamanın kalmadı :)))))
ama erkekler işte biraz gec olurlar mış ya 9 ay 10 günü tamamlayan bile olurmuşşşş
evet elisim erkekler geç gelebilyomuş ama işte doktor 1 hafta erken gelebilir diyo tabi oflumunda öyle dmeişti gelemdi benimki heleki beklesek 40 haftyaı 4 kesin geçer o yüzden normal düşüncem çok aza indi kuzum 2 hafta sonra sezeryana gidicem diyorum sürekli hayırlısı :26:
o jilet gıbı cıkatıryo ya benım yallahı cok uzadı nasılsa alttan bakmıyo diye saldım cayıra mevlam kayıra bi kere agda yaptım hamıle kalalı ondada canım cok acıdı
kuafore aldırım diyorum bende ya. lazerle bıteydı iyiydi yarı yarıya azaldıda yınede uzayınca cok gözüküyo ya. senın lazerinde yarım kaldı demı essuree.alper mumcu lazer zararlöı degil diyo elimde seans kalsaydı yaptırırdım ben 3 aydan sonra.
kızlar ben kaşlarımı uzattım kuaförde aldırmak için birde saçlarımıda şekil verdireyim diyorum ama şu saçma sapan batıl inancım yüzünden korkuyorum aslında inaçda değilde korku işte bir tedirginlik rabbimin verdiği ömürle kılın tyün ne ilgisi var diyorum ama yinede acabamı diyorum saçlarım çok uzun zorlanıcam doğumdan sonrada gidemem hemen kestireyim diyorum ne dersiniz acep :18::18::18:
a.slm oflum anamcım zaman nasıl geçiyo maaşallah oğluşuna kocaman adam oldu artık uykuları nasıl oflum düzene girmeye başladımı sen nasılsın sorma bende aynen saç derdindeyim snradan çıkamıycam daha yaptırayım deidm kaşlarımıda uzattım bütünleştim resmen oflum neden çapaklanıyomuş doktora gösterdinizmi paşamın gözleirniSelam kızlar biz bugün bır aylık olduk :) yarın aylık kontrolümüz var. Oğlumun gözü gene capak oldu. Gene damlaya başladım. Zaten yarın doktora götürcm onu da sorarm :) bende saçlarımı kestircm. Kaslarımi kendim aldım çok uzadı kuaföre de gitmeye zaman yok e napalm kendi işimizi kendimiz görüyoruz :) ama saçlari kesin kestircm nasıl kiyacam bilmiyorum ama kışın zor oluyo yıkamak kurutmak :)
hoşgeldin mncuğum özlüyorum snei inan asembimde geelemiyo eski tayfa ayrı dütük canımız sağolun ama özleniyosunuz daha da iyi olur paşam kuzum aşı kolay değil yerim ben onu kuzum benim açılmadan haberim yok bakmadı 38. haftada bakıcakmış ama nstye girdim biraz çıktı sancılar başlangcı dedi 1 hafta sonra bakalım ne diyicek inş hayırlısıysa açılma vardırda doğururum 4 kiloyu bulmadan hele birde ultrason bilglerine kulak asmıyım diyorum 4 derler sezeryan ederlerse çıktığındada o kadar çıkmazsa o zaman böyle olurum resmenherkese selamlar
oğluşum bugün biraz daha iyi üzmedi annesini kolay değil vücutları ağrıyor aşıdan sonrasizde yakında meleklerinize kavuşunca görceksiniz gerçekten annelik çok zor bir okadarda güzel bir duygu
yazdıklarınızı okuma fırsatım yok elifim saçlarının kestir kaşlarını aldır bence doğuduktan sonra hiç vaktin olmayacak çünkü.batıl inançlara takılmayın rabbim herkesin ömrünü doğmadan çizmiştir.belki sende benim gibi 38 de doğurursun açılma varmıymış.
melisam sen nasılsın bebişin nasıl pembişler almışsın güle güle giysin kıyafetleri abartmayın çabuk büyüyorlar özellikle 3-6 aya yoğunlaşın derim ben.
bende kestiricem papatyam öyle diyorumda böyle takıntılarımıda gözardı edemiyorum saçmalık işte kuzumaynı şeyleri banada söylediler ama kestirecem canım.ben pek önemsemiyorum.Bişey olmaz Allahın izniyle...:)
canlarım nasılsınız cümleten? benim dün işyerinde karnımda göbek çevremde kasılma tarzında ağrılar oldu.böyle bir yumrulaşma ve sonra gevşeme gibi.kasıklarıma doğru bir basınç hissi duydum ve dr a gittim.nst ye bağladılar.az ağrım olmuş ve geçmiş ebe öyle dedi.dr da ağrın yok dedi.ama dikkat et,yat vs dedi.2 günde rapor verdiler.o can yakıcı kasılma bidahaolmadı ama sancı gibi bişeylerim oluyo karnımın altında,kasıklarımda.bunları yaşayan var mı aranızda.benim sıpa bi haltmı karıştırıyo anlamadım:) öpüyorum sizi. byzglm bu arada bi süre hemşirelik yapmadım canımın içi hemşireyim ya ben.3yıl yenidoğan yoğum bakım hemşireliği yaptım.şimdi yetişkin hasta bakıyorum kuzucum.
a.slm oflum anamcım zaman nasıl geçiyo maaşallah oğluşuna kocaman adam oldu artık uykuları nasıl oflum düzene girmeye başladımı sen nasılsın sorma bende aynen saç derdindeyim snradan çıkamıycam daha yaptırayım deidm kaşlarımıda uzattım bütünleştim resmen oflum neden çapaklanıyomuş doktora gösterdinizmi paşamın gözleirni
hoşgeldin mncuğum özlüyorum snei inan asembimde geelemiyo eski tayfa ayrı dütük canımız sağolun ama özleniyosunuz daha da iyi olur paşam kuzum aşı kolay değil yerim ben onu kuzum benim açılmadan haberim yok bakmadı 38. haftada bakıcakmış ama nstye girdim biraz çıktı sancılar başlangcı dedi 1 hafta sonra bakalım ne diyicek inş hayırlısıysa açılma vardırda doğururum 4 kiloyu bulmadan hele birde ultrason bilglerine kulak asmıyım diyorum 4 derler sezeryan ederlerse çıktığındada o kadar çıkmazsa o zaman böyle olurum resmen
bende kestiricem papatyam öyle diyorumda böyle takıntılarımıda gözardı edemiyorum saçmalık işte kuzum
iyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz benim ağrılarım fazlalşıyo zorlanıyoruma rtık geçmiş olsun kuzum neden öyle oluyoki acaba yoruluyomusunn ilgisi olabilirmi acaba Allahtan geçmiş snein paşan aceleci sanırım kuzum baksana şimdiden geliyorum sinyalleri veriyo kuzum aman Allaha emanety böyle olduköça sneide korkular alıyodur sterst yapğma papatyam rabbime emanet ben yanlış anlaışım eskiden çalıştığını sandım hemşire değildi görevli sandım kuzum şicik jetonum düştü kusuruma baka yavrum
aynen öyle oldu cnm valla ultrasonun 400-500 gr eksiği gibi düşün cnm sen şişlik falanda oluyor bebekte benim öyle oldu .hayırlısı artık gelsin bi şekildede nasıl olursa olsun.ben bide son ay diyet yapmıştım şişman diye:) ama 3 kilo doğdu rahat doğdu.şişlikten sonra 3 kilo kaldı:)
evet canım bende o yüzden dikkate almıyım diyorum yediğimede dikkat ediyorum hani öyle kızartma makarna pilav yemiyorum ama tatlıyı kaçırmaya başladım 2-3 haftadır hiç dikkat etmiyorum vallaha mopncuğum ben hayırlısını şistşyorum duamı ediyorum rabbim ne şekilde nasip ederse demekki hayırlısı o şekildeymiş diyicem yeterki kuzum sağlıkla gelsin gönlümden geçen tabiki normal ama bakıp görücez nasip ne şekilde ee paşamın yeni reismleri yokmu annesi büyüdü daha soın halini görmedik hiç :26::26:
öyle hayırlısı tatlım hazırlıklar bittimi msn e gel yollayım sana foto:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?