• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kar yagıyo cok guzel en sevdigim gibi iri iri süperrrrrrrrrrrrrrr
kızım karı görmüştür belki:16::16::16::16:

kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa
günaydın fındığğım hoşgeldin nasılsın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kar yagıyo cok guzel en sevdigim gibi iri iri süperrrrrrrrrrrrrrr
kızım karı görmüştür belki:16::16::16::16:

günaydın melisam nasılsın evet yaa kar yağıyoki göz gözü görmüyo yağpmasın sancılarım var yollar kapanınca nasıl gidicem ben doğuma diye korku alıyo:18::18:

fındıgım sen diyarbaırdamıydın nerdeydin unuttum ben.
kuzu cıktınmı

evet canım doğru bildin.ama inanın burası istanbul'dan çok daha güzel rahat muhteşem evleri ve gezilecek yerleri var.mesela sitemiz muhteşem yeşillik ve bol bl kondüsyon aletleri koymuşlar hergün formda kalmak için kullanıyorum :):):)
Allah kısmet ederse kesin bişi yok ama perşembe istanbul'da olabiliriz.
melisam bişi sormak istiyorum sana benim sarımsı akıntım var sanki bide idrarım sapsarı olmuş enfeksiyon olmaması lazım çünkü günde 3 lt kadar su içiyorum.

elifim korkma inşallah sorun olmaz sen Allaha dua et yeter bende dua ediyorum sizlere.meslisam fıstığımız nasıl ne yapıor bakalım.sakın sigara içip onu bunaltma döverim haaaaa

elifim korkma inşallah sorun olmaz sen Allaha dua et yeter bende dua ediyorum sizlere.meslisam fıstığımız nasıl ne yapıor bakalım.sakın sigara içip onu bunaltma döverim haaaaa

ediyorum zaten fındığım rabbim hayırlısını versin ama kaç gündür sancılarım bnim gözümü korkuttu bilmiyorum nasıl olucak aklım doluki bir yorgunluk var üzeirmde herşeyi biranda düşünüyorum ordan oraya atlıyorum hayırlısıyla bir alsam kucağımada bitse şu bekleyiş

günaydın fındığğım hoşgeldin nasılsın

günaydın melisam nasılsın evet yaa kar yağıyoki göz gözü görmüyo yağpmasın sancılarım var yollar kapanınca nasıl gidicem ben doğuma diye korku alıyo:18::18:

gunaydın canım kıs daha dogumuna var kar kalırmı ist da o kadar deli kıs iki güne gider.
neren agrıyo kuzu benımde karnım agrıyo sabahtan beri rahım büyüdügü içinmi acep dun benımkı nasıl oynadı tatlı yediydim bi basladı ama garıp oluyo canım yanıyo yanma oluyo göbegimde normalmı onlar.

evet canım doğru bildin.ama inanın burası istanbul'dan çok daha güzel rahat muhteşem evleri ve gezilecek yerleri var.mesela sitemiz muhteşem yeşillik ve bol bl kondüsyon aletleri koymuşlar hergün formda kalmak için kullanıyorum :):):)
Allah kısmet ederse kesin bişi yok ama perşembe istanbul'da olabiliriz.
melisam bişi sormak istiyorum sana benim sarımsı akıntım var sanki bide idrarım sapsarı olmuş enfeksiyon olmaması lazım çünkü günde 3 lt kadar su içiyorum.

kuzum adet günlerindemısın ne alemdesin bi de bakım yorum yapıyım ona göre.

gunaydın canım kıs daha dogumuna var kar kalırmı ist da o kadar deli kıs iki güne gider.
neren agrıyo kuzu benımde karnım agrıyo sabahtan beri rahım büyüdügü içinmi acep dun benımkı nasıl oynadı tatlı yediydim bi basladı ama garıp oluyo canım yanıyo yanma oluyo göbegimde normalmı onlar.

kuzum doktora göre 24 ocakla 30 ocak arası gelir diyo bize göre 11 şubat ama nasibine zaman olur bilmiyorum belden sancı giryo melisam kasıkalrım belim sırıtma vuruyo alt tarafa vuruyo böyle ani sancı biran adet ağrısı çekiyorum biran afedersin ishal olmuşum gibi makatım ağrıyoki oturmak kalkmak ölüm herkes durma dktroa git böyle olmuştu gittiğimizde açılmamız vardı diyolar ama korkuyorum perşembe randevum var bakalım dayanabilrsem bekliycem yerim senin kızını ben şimdiden hissedebiliyomusun melisam ben 20. haftamda bile o kadar net hissedememiştim maaşallah fıstığımaa kuzum büyürken herşey normal diyor doktor geçen randvumda bile sorudm kanama olmadığı sürece ağrılar normaldir diyo aşırısı değil tabiki sıkıntı etme o şimcik büyüyo annesi maaşallah:nazar::nazar::nazar:

kuzum adet günlerindemısın ne alemdesin bi de bakım yorum yapıyım ona göre.

yok canım son 3 adetimi söyliyeyim sana.

ekim 19
kasım 16
aralık 21 adet tarihlerim bu şekilde canım.

bu arada geçen ay hormon tahlillerimi yaptırdım çok şükür en ufak bi sorun dahi çıkmadı.

melisam bekliyorum seni.elifim korkma 27 yıl istanbulda yaşadım kar 3 günü geçmez biter ya kalmaz yani..

melisam bekliyorum seni.elifim korkma 27 yıl istanbulda yaşadım kar 3 günü geçmez biter ya kalmaz yani..

canım benim daha geçen haft bir yağdıki o hastaneye ne şekilde gittiğimi anlatamam sana uzak birde sıkıntılıki araba çıkmadı buraya o yüzden korkum yoksa yağıp geçiyo ama işte sıkıntılı eşim eve gelemdi greyder üzerinde geldi düşün :1::1::1:

kuzum doktora göre 24 ocakla 30 ocak arası gelir diyo bize göre 11 şubat ama nasibine zaman olur bilmiyorum belden sancı giryo melisam kasıkalrım belim sırıtma vuruyo alt tarafa vuruyo böyle ani sancı biran adet ağrısı çekiyorum biran afedersin ishal olmuşum gibi makatım ağrıyoki oturmak kalkmak ölüm herkes durma dktroa git böyle olmuştu gittiğimizde açılmamız vardı diyolar ama korkuyorum perşembe randevum var bakalım dayanabilrsem bekliycem yerim senin kızını ben şimdiden hissedebiliyomusun melisam ben 20. haftamda bile o kadar net hissedememiştim maaşallah fıstığımaa kuzum büyürken herşey normal diyor doktor geçen randvumda bile sorudm kanama olmadığı sürece ağrılar normaldir diyo aşırısı değil tabiki sıkıntı etme o şimcik büyüyo annesi maaşallah:nazar::nazar::nazar:

hım tamam o zaman. göebgim deli gibi kasınıyo sabah aksam bebeyagı suruyorum memişlerim catlamıs bile dün gördüm moralim bozuldu esimde kızıyo bi gülün dikenleri diyo
sen o zaman durma bi git doktora kuzum ya.umarım bi sorun yoktur kuzum.ya yaklastı ya dogumun ondan artmıstır kuzum bu agrılar normaldir endişelenme ama sen yıdede git doktora esin ızın alamıyomu gelsin götürsün dsseni kar varya yalnız cıkma.

yok canım son 3 adetimi söyliyeyim sana.

ekim 19
kasım 16
aralık 21 adet tarihlerim bu şekilde canım.

bu arada geçen ay hormon tahlillerimi yaptırdım çok şükür en ufak bi sorun dahi çıkmadı.

allah allah bilmiyomkı kuzu o zaman iltihapmı kaptın ne yanma falan oluyomu idrarda sadece hafif koyuysa baska bi miktropta olabilir illaha idrar yollarıyla alakalı degildir .
kuzsura bakma teldeydim kapatmayaı bilmedi anam cevapta gecikti sana.

elifim doktor oak sonu gibi diyosa dokgrıudur kuzum sunbatı unut sen. hazırladınmı cantanı falan bebenın eksikleri tamammı tamamen.
tatlı bi telaşa baslıyo desene allah kolaylık versin kuzum ya hemen acılma olsunda normal doguma rahat gir insallah.:16::16::16:

hım tamam o zaman. göebgim deli gibi kasınıyo sabah aksam bebeyagı suruyorum memişlerim catlamıs bile dün gördüm moralim bozuldu esimde kızıyo bi gülün dikenleri diyo
sen o zaman durma bi git doktora kuzum ya.umarım bi sorun yoktur kuzum.ya yaklastı ya dogumun ondan artmıstır kuzum bu agrılar normaldir endişelenme ama sen yıdede git doktora esin ızın alamıyomu gelsin götürsün dsseni kar varya yalnız cıkma.

kuzum takma kafanı sne taksanda takmasanda çatlayacağı varsa çatlıyo benimde göbeğimin altı fena çatladı kırmızı şeklidnde duruyo canım sıkılıyo gördükçe ama eşim eğerki sorun ediyosam doğmamaış çocuğumun üzeirne yemin ediyor bu yemin üzerinede benimde içim rahat artık takmıyorum gerçekten yapıcak birşey yok o çatlaklara ama Allahtan göbeğim dışında çatlak oluşmadı ne basen ne göğüs ama göbek gitti malesef :27::27:kuzum eşim izin alır son demde izin sıkıntı değil sabahlarıda arabayla gidiyo zaten gidecektik gece boyu uyumadı ama benim ayağım eçkmiyo gitmeye hani olur diyorum bebek baskı yapıyo baş aşağı geliyo gibi düşünüp rahatlamaya çalııyorum açıkçası birazda korkuyorum kesin alttan bakıcak falan tırsıorum perşemb olsa bile gidesim yok bee melisam:26:

elifim doktor oak sonu gibi diyosa dokgrıudur kuzum sunbatı unut sen. hazırladınmı cantanı falan bebenın eksikleri tamammı tamamen.
tatlı bi telaşa baslıyo desene allah kolaylık versin kuzum ya hemen acılma olsunda normal doguma rahat gir insallah.:16::16::16:

evet kuzum şubat hesapta hiç yok erken geleblir diyo ama oflumada demişti doktor gecikmeyle bile gelmeid mesela o yüzden nasip ne zamansa o zaman gelir diyorum ama sanki şimdi gelekmiş gibide durumum var birde hiç bir tecrübem yokki normalmi değilmi bilmiyorum gitmeyede korkuyorum garibim eşim gece boyu başımda durdu uyudu ben kalkıyorum tuvalete hemen sıçrıyo ne oldu sancınmı var diyo sabah ezanında artık hazırlan gidelim dedi ben gitmedim şimdide erken geliyo aklı bende korkuyo sancı tutsa ne yaparız diye hazırda değil melisam babamları bekliyorum bugünkkargoyu verdiler işte en geç çarşamba elimde olur gelsinde yıkıyıp ütüler çantayı falanda bugün vericez bizde sipatrişi bu hafta sonu hepsi hazır olur sanırsam inş yani:37:

allah allah bilmiyomkı kuzu o zaman iltihapmı kaptın ne yanma falan oluyomu idrarda sadece hafif koyuysa baska bi miktropta olabilir illaha idrar yollarıyla alakalı degildir .
kuzsura bakma teldeydim kapatmayaı bilmedi anam cevapta gecikti sana.

canım benim yanma falan yok sadece normal sarı gibi ve akıntım oluyo sanki ne olabilir böyle

Back