Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam sen ne yapmıştın hamile kalmak için nasıl ve hangi günler uyguladın yardımcı olabilirmisin

melisam sen ne yapmıştın hamile kalmak için nasıl ve hangi günler uyguladın yardımcı olabilirmisin

canım melisam çıktı ben sana bildiklerimi söyliyim melisam 17 ay istedi 9 ay klomen kullanmış sanırım artık umudunu kesmişti topiğe gelmedi kafamı toplıyım dedi o ayda işte sirkeli suyu yaptı bal çörek otu yaptı öok akıntısı olmuş rahim temizlenmiş bal çörek otuda yumrtlamya birebir rabbimde nasip etmiş işte o ay hamile kaldı fındığım

sağol benim tatlı dilli arkadaşım acaba sirkeli suyu hangi günlerde yapmış onu merak ettim ben gideyim balkona bi sigara içeyim geleyim eşim arıyor telde olacam

fındığım kusuruma bakmazsan bende çıkıyorum kalçamın üzerine oturmıyoum artık belim kopuyoı birz dinleneyim kendine çok iyi bak haftas onu eşim giderse gelirim yoksa pazartesi buradayım nasip olursa kuzum öpüyorum hayırlı akşamlar

sağol benim tatlı dilli arkadaşım acaba sirkeli suyu hangi günlerde yapmış onu merak ettim ben gideyim balkona bi sigara içeyim geleyim eşim arıyor telde olacam

ne demek fındığım benim adetin bittiğinde yap kuzum yumurtlama günlerne kadartemizlensin için melisam daha iyi bilr özelden yaz istersen söylesin balım tmm sende eşinle konş balım Allaha emanet ol canım benim kocaman öptüm

asemble görüştüm iyimiş selam söyledi herkese.eskişehire taşınmışlar evlerinde net yokmuş bağlatıcakmış merak etmeyin diyor görüşcez dediii

öptüm kızlar fatih paşa çağırıyor

slm kızlar ben geldm dr gittim nts ye girdim hiç bi sorun yok kızım 3.400 gr olmuşş50 cm de boy dr diyor hiç bi sorun yok inş yarın birgün fazla kilo almadan doğurursun dr çok seviyorum ya ayın 17.gün verdi tekrar nts ye bvöyle işte şekerler bizimm kızda yavaş yavaşş bastırıyor arada

canım ne kullandın çatlak için banada söyleyin.çatlamak istemiyorummmm

günaydın kızlare hayırlı pazarlar ben eve gittim gece annem lere geri geldim sancım çoktu dün gece

anladım canım demekki kayınvalidesinin yanlarına taşınmışlar haberimiz oldu en azından sağolsın moonum yaaa tşik ederim iyti olsunda gelir elbet bağlanınca neti
maaşallah kuzumaa kevserim yerim ben onu sancıfalan çıktımı ne dedi doktor ne durumdaymışşın nstnin sonucuna göre :26:
canım ne kullandın çatlak için banada söyleyin.çatlamak istemiyorummmm

canım ben bildiğin arko krem kullandım başka birşey süremdim sürekli gece gündüz nemli tuttu hiç kuru kalmadım ama yinede çatladı sol taraftan sağdada kilo aldıoğımdan solayı küçük çizikler vardı gerildikçe onalrda büyüdü malesef işe yaramadı yani

günaydın kızlare hayırlı pazarlar ben eve gittim gece annem lere geri geldim sancım çoktu dün gece

günaydı kevserim sancılarınmı tuttu snein nstde ne kadar çıktı ne durumdasın ne zaman bekliyo doğumu diğer kontroulunu ne zaman istedi kuzum

yok cnnmmm hiç bi sancı fln yok herşey normal 17 tekrar çağırdı zaten 20.de doğumm inş diyo daha fazla kilo almadan sancıların bugün yarın gelir diyor

günaydı kevserim sancılarınmı tuttu snein nstde ne kadar çıktı ne durumdasın ne zaman bekliyo doğumu diğer kontroulunu ne zaman istedi kuzum

gülüm vcalla herşey normal dedi bebek doğum posizyonunda bir sorun yok dedii sancım fln yok gülüm bişey demedi

gülüm vcalla herşey normal dedi bebek doğum posizyonunda bir sorun yok dedii sancım fln yok gülüm bişey demedi

anladım kevserim sancı yok ama sen sancılanıyosun nasıl olucak bu hayırlısıyla doğursakda rahatlasak vallaha gece uykuları haram oldu daha yatamıyorum alta baskı yapıyo ki nasıl ağrım var hem makat hem bek karnımın altı düüşecek gibi sancılaırm var diyoprum bebek döndü herhalde dönmediyse bu ağrılar nee perşembe gidicem bir gidebilsem o güne kadar dayanbilsem daha birşeyimde hazır değil bu hafta sonu ancak hazır olur bakalım snein herşeyin hazırmı kevserrim:26:

ahhh bi bilsem gülüm gitttikçe daha zorlanıyor aynen uyku banada haram makt ağrım bi hafta sürdü geçti çok zor gülüm valla anladım hazırlarsın bnm herşey hazır bi tek cadı kızı bekliyoruz hayırlısıyla oda gelsede rahatlasak

aynen canım çok zor yatamıyosun ağrı çekiyosun doğum korkusu herşey birarada Allah yardımcımız olsun kuzum yaa bakalım ne şekildeö olucak inş hayırlısı olur hakkmızda

aynen canım çok zor yatamıyosun ağrı çekiyosun doğum korkusu herşey birarada Allah yardımcımız olsun kuzum yaa bakalım ne şekildeö olucak inş hayırlısı olur hakkmızda

ayunen gülüm allah yardımcımız olsun normal herşeyim normal olcak nasip olursa suyum fln yeterli bakalım

ayunen gülüm allah yardımcımız olsun normal herşeyim normal olcak nasip olursa suyum fln yeterli bakalım

belli olmaz kevserim oflumunda herşey normladi bekledi gelmedi sezeryan oldu belli olmuyo bu durmlar normal doğum esnasında bile sezeryana alınabiliyo Allah korusun o yüzdn ben normalle kucağıma alana kadar hep bir korkuolucak içimde:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…